Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω πανω κατω με αυτα που γραφεις γιαννιωτη, να σου "απαντησω" σε ενα δυο που γραφεις μιας και τα "θυμαμαι"

πεμπτον μου δημιουργησε καινουριες αποριες ενω απαντησεις δεν μου δωσε σε καποια αλλα πραματα.π.χ εφοσον ειπε για καλη δουλεια στις ακαδημιες γιατι εφυγε και ο ελευθεριαδης και ο σαββιδης και ποιος θαναι ο καινουριος που θα αναλαβει το ποστο του υπευθυνου

Ο Ελευθεριαδης εφυγε νομιζω (αυτο ελεγχεται) για να παρουμε τον Σαββιδη ο οποιος ειχε κανει τρομερη δουλεια στις ακαδημιες της Ξανθης. Ο Σαββιδης με την σειρα του εφυγε γιατι απ'οτι δηλωσε (οχι πολυ παλια, νομιζω ειναι μεσα στον Ιουνιο) σε συνεντευξη του θελει να ακολουθησει καριερα πρωτου προπονητη.  Φυσικα δεν εχω ιδεα ποιος θα αναλαβει τωρα, αν και νομιζω οτι υπευθυνος του σχεδιασμου στις ακαδημιες ειναι ο Πουρλιοτοπουλος. Δεν θυμαμαι ακριβως τον "τιτλο" που εχει...

εκτον προσωπικα καταλαβα απο καποια πραματα που ακουγα οτι καποιος ποδοσφαιριστης μιλαει πολυ.παρα πολυ θα ελεγα.δεν ξερω ποιος αλλα μερικα πραματα απο την χρονια βγηκαν προς τα εξω με το νι και με το σιγμα αν υπολογισω καποιες απαντησεις σε αγωνιστικα θεματα οπως πχ γιατι εμεινε ο χαβος η γιατι εφυγε ο δερμιτζακης.παντα εννοω το πως τον ακουγα λαιβ

Κι εμενα μου εδωσε αυτη την εντυπωση. Νομιζω απ'ολη την χρονια, αν και δεν το ειπε κανεις, φωτογραφιζοταν ο Φιλομενο. Ισως και λογω του ρολου του στην αποχη. Προσωπικα μου κανει τρομερη εντυπωση πως ενας ξενος που ειναι ενα χρονο και κατι στην ομαδα πρωτοστατει σε αποχες κτλ η/και μιλαει στους ΑΡΔ. Φυσικα αν ηταν οντως ο Φιλομενο η καποιος αλλος θα φανει...

Ουτε κρυο ουτε ζεστη για την συνεντευξη παντως. Τις λεπτομεριες για το πλανο 2ετιας,3ετιας κτλ θα τις δωσει ο Σβουρας τελος του μηνα καθως φαινεται, ισως εκεινη η συνεντευξη τυπου να ειναι πιο ουσιαστικη και να βγαλουμε περισσοτερα συμπερασματα για το πως σκεφτονται να το πανε το πραγμα. Θεωρω ουτοπικο να περιμενε κανεις λεπτομερειες για την φυγη Βρυζα. Στην τελικη ο Ζησης φοραει παντελονια, αν καποιος επρεπε να εχει μιλησει μεχρι τωρα ειναι αυτος. Εγω μια φορα δεν θα γουσταρα να ακουσω αλλον να ξηγιεται για μενα. Νομιζω οτι σε γενικες γραμμες το ιδιο πρεπει να ισχυει και για τον Βιολιδη, αν και αυτος μπορει να επικαλεστει φορτο εργασιας και να κανει τουμπεκι. Σε καθε περιπτωση θεωρω οτι οποιος δεν μιλαει ειναι φαουλ για τον ιδιο, οχι για τον ΠΑΟΚ.

Στα οικονομικα πανω κατω με τα νουμερα που βλεπω τουλαχιστον βγαζω μια ακρη για τον λογο του ανοιγματος. Τωρα που βλεπω μαζεμενα τα προστιμα πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι! Γαμω την επο σας. Ξερει κανεις που κυμαινονται πανω κατω των αλλων?
Περιμενα λιγο πιο αναλυτικο πλανο για την μπουτικ, με εναν οριζοντα αναπτυξης καποιων ετων ισως για νεα καταστηματα κτλ? Προσωπικα εχω σιχαθει και τα κορδονια της Πουμα. Να τελειωνει η γαμωσυμφωνια να γινει μια καινουρια και να κριθει εκει κυριως το τμημα μαρκετινγκ. Οχι οτι εχουν κανει παπαδες γενικα, χωρις να παραγνωριζω οτι αυξανουν τις χορηγιες σε δυσκολους καιρους, αλλα την συγκεκριμενη συμφωνια την εχουμε φαει ασχημα στον πατο τοσα χρονια. (Ναι θυμαμαι οτι ειναι επι τζον γου)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

apostolos

• Guest
Εμένα πάντως 2 εκατομμύρια μείον πολλά δεν μου φαίνονται και δεν είναι εκεί το θέμα για μένα. Και εξηγώ. Ο ΠΑΟΚ εδώ και μια τριετία δεν στηρίχθηκε σε νέους και φτηνούς παίκτες ή ακαδημίες. Μεταγραφές (να πληρώσει άλλες ομάδες για να αγοράσει παίκτη) μπορεί να μην έκανε (εκτός Κουτσιανικούλη), αλλά έφερνε παίκτες με κάποιες οικονομικές απαιτήσεις έτοιμους κλπ.  Έτσι έκανε μια ομάδα κάποιου κόστους που χτύπησε πέρσι το πρωτάθλημα (09-10) κόντεψε να βγει ομίλους ΤΣ Λ και έκανε μια σεβαστή πορεία φέτος στην Ευρώπη. Πώληση δεν έχει κάνει εδώ και 3 χρόνια. Μοντέλο στο ποδόσφαιρο που να έχει τα εξής τρία χαρακτηριστικά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα: Δεν πουλάω, βγάζω θετικούς ισολογισμούς και ταυτόχρονα είμαι καλός αγωνιστικά. Ή βγάζεις παίκτες από τις ακαδημίες κάνεις καλές πορείες και κάποια στιγμή πουλάς, ή μπαίνεις σαν ΑΕ μέσα και έχεις έναν χοσάδα από πίσω να καλύπτει τις ζημιές ή είσαι σαν το γαύρο που εξασφαλίζει το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο, βγαίνει ΤΣ Λ και κουτσοβγάζει από αυτά τα έσοδα τη χρονιά.

Αυτό που εγώ κατακρίνω στην διοίκηση δεν είναι τόσο τα -2 μύρια, είναι το αγωνιστικό αποτέλεσμα με βάση το μοντέλο που επέλεξε μέχρι τώρα. Αφού δεν πουλάς και αφού δεν βγάζεις μικρούς και αφού πληρώνεις έτοιμους παίκτες και μου το παίζεις μπρούκλης ενώ χοσάδας από πίσω δεν υπάρχει, έπρεπε πέρσι να έχεις φροντίσει να καλύψεις τα νώτα σου και να πάρεις το πρωτάθλημα που σου κλέψανε, να έχεις περισσότερα έσοδα από την μπουτίκ (απαράδεκτα αποτελέσματα με τόσο κόσμο, σε έναν τομέα στον οποίο στηρίζονται όλες οι μεγάλες ομάδες) και για φέτος να έχεις πάρει τουλάχιστον ένα τίτλο και έξοδο ΤΣ Λ. Από αυτή την άποψη απέτυχες στο φουλ. Μπήκες μέσα, όσο μπήκες τελοσπάντων και δεν κέρδισες τελικά και κάτι. Και πάνω ακριβώς σε αυτή τη λογική λέγαμε πέρσι το καλοκαίρι κάνε την παραπάνω μεταγραφή να μπούμε ομίλους. Ήταν τεράστια ευκαιρία. Αφού λειτουργείς που λειτουργείς έτσι και όσο να ναι μέσα θα μπεις, κάνε το κάτι παραπάνω, πάρε ρίσκο.... Τι 2 τι 3 μύρια μέσα. Με τους ομίλους ΤΣ Λ ακόμα και 6 ήττες που λέει ο λόγος να κάναμε (που δεν θα κάναμε) θα είχαμε λύσει τα οικονομικό για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον, μέχρι και τα χρέη στο δημόσιο ίσως να είχαμε ρεγουλάρει. Αντιθέτως πέρσι το καλοκαίρι γίναν κάποιες λίγες μέτριες μεταγραφές, η τραγική επιλογή του τάπα που σε έπιασε κορόιδο κανονικά και σου παίρνει ένα απίστευτο ποσό για αυτό που έιναι, για την προοπτική που έχει σε αυτή την ηλικία και για αυτά που σε παίρνει να πληρώνεις και ένα μπάχαλο με τους προπονητές.

Offline scouser4

• Αλλαγή
καποιος πουλαει τρελα ποιος δεν ξερω..

αλλα δεν μπορω με τιποτα να δεχτω , ομαδα που εχει συνεχεια γεματο γηπεδο, παιχτες με οχι τεραστια συμβολαια,
και που εχει προχωρησει στην ευρωπη να εχει τετοιο ανοιγμα αντι να ειναι +

2 μυρια ? και αλλα 2 περσυ ?  :'( καλο το παραμυθι...

opws_mathame

• Guest
ρε συ georgie-4- δεν ειπα κατι διαφορετικο απ αυτο που λες.πως το ξερουμε ειπα.μονο ομως οτι ολα πουλιουνται γιατι καμια υπερβαση σε θεμα αγορας ουτε ειδαμε ουτε θα δουμε.εγω ειδα τον προεδρο του ΠΑΟΚ να βγαινει να κλαιγεται για μαι ακομα φορα να μη δινει καμια εξηγηση σε παρα πολλα θεματα κ απλα να διατυμπανιζει πως πουλαμε
τον οποιοδηποτε παικτη στην καταλληλη στιγμη.το ζητημα ειναι μηπως προκυψει και κανα ανοιγμα απο ενδεχομενες πωλησεις.φυσικα ο αγαθος λαος του ΠΑΟΚ με την παροιμοιωδη στηριξη που προσφερει κ χωρις καμια μα καμια απαιτηση εχει γινει μια απιστευτη δεξαμενη εσοδων για τους διαχειριστες.τουλαχιστον ας αγχωθουν και λιγο
για να ερθει καποια επιτυχια στην ομαδα.αφου ο ΠΑΟΚ οπως το ειπαν ειναι εταιρια ας το δουν τεχνοκρατικα το θεμα κ οχι ως θαμωνες μπουζουκσικων β διαλογης.γιατι οταν μια εταιρια αποτυγχανει ο πελατης εχει δικαιωμα αφου πληρωνει να φυγει.το θεμα μας δεν ειναι ο ζαγορακης η ο τουρσουνιδης.και ο μαναβης με το νικολα να ηταν διαχειριστες στον ΠΑΟΚ και να παρουσιαζε η ομαδα στασιμοτητα προς πισωγυρισμα με τοση στηριξη κοσμου παρα τις αποτυχιες τα ιδια θα λεγαμε.εξαλλου ο σημερινος διαχειριστης ηταν ιδιαιτερα συμπαθης ως παικτης για οσα χρονια αγωνιστηκε.για τα χρεη ομως τουμπεκι.(τη ρυθμιση εννοω).

opws_mathame

• Guest
3.35-4.30   ολοι τριγυρω αλλαζουνε κ ολο τα ιδια μενουν.
μονο που ουτε για κυπελλακι πλεον δεν ειμαστε

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Ξεκαρφωτο αλλα θα το πω.

Μερικων  τα λεγομενα και η εν γενει παρουσια στο φορουμ μοιαζει με αλλοθρησκων.Αν οχι αλλοθρησκοι τοτε ειναι πιο επικινδυνοι.Γκρινια για καθε τι και εναντιον της ομαδας.Ουτε ενα θετικο οχι τοσο για την ομαδα αλλα και για τον κοσμο τα αλλα αθληματα κλπ

ειναι κατ εμε δυο τρεις που τουλαχιστο εγω παρατηρησα και παρατηρω εδω και καιρο.Πιστευω να υπαρχει καποια αμυνα επι τουτου απο τους διαχειριστες.

Στην τελικη δεν καταφερνουν κατι το ιδιαιτερο -παρασυρουν μερικους με τα σχολια-αλλα πονηριες και πουτανιες απο ανυπαρκτους δεν χωρανε σ αυτο το σαιτ.

ο καιρος γαρ εγγυς γατακια....
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

opws_mathame

• Guest
θα ηθελες φιλε να συναντηθουμε απο κοντα ειτε σε καποιο συνδεσμο του ΠΑΟΚ ειτε σε καποια εκδρομη να κανεις πραξη τις απειλες σου??

Offline scouser4

• Αλλαγή
ε πες ποιοι ειναι να τους μαθουμε κ μεις αφου εχεις τετοια παρατηρητικοτητα  ;)

opws_mathame

• Guest
κονκαμπ εδω θα ειμαι για κανα μηνα ακομα.διαλεξε δραστηριοτητα της ομαδας που θελεις να συναντηθουμε να σ εξηγησω με επιχειρηματα γιατι εχω ποαραπονα απο τη διοικηση κ ν μας πεις πιιοι ειναι ανυπαρκτοι κ γατακια.πρεπει σιγουρα να γνωριζομαστε γιατι ως υπαρκτος θα ησουν και στο χαντμπλο στη λαμια και σε εκδρομες 100 ατομων στην αθηνα και δεν ειναι καλο να εχουμε μεταξυ μας κοντρες πισω απο πληκτρολογια.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ξεκολατε ρε μλκς..

opws_mathame

• Guest
κονκαμπ εχεις πμ.
και για να ειμαστε ον τοπικ
http://www.youtube.com/watch?v=q9TSEFhTHeA (Embedding disabled, limit reached)
αλλο ενα γατακι πουθενας που στρεφεται εναντιον του λιλη

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Η δικη μου γενικη αισθηση:
1. Πολυ καλυτερος απο οτι περιμενα. Μου εδειξε δυναμισμο και αποφασιστικοτητα. Εμενα προσωπικα ΝΑΙ, με εμπνεει και μου δινει οραμα. Αυτα υστερα απο ενα μεγαλο διαστημα που μου εδειχνε σχετικα αδυναμος, κουρασμενος και ανορεχτος. Προσωπικα καλυφτηκα και στα οικονομικα. Αρμοδιος δεν ειμαι ουτε τα εχω τα στοιχεια μπροστα μου. Οι απαντησεις εμενα μου φανηκαν αν οχι λογικες τουλαχιστον λογικοφανεις.Και μιλαω για ολα σχεδον τα θεματα που αναφερθηκε.

2. Δεν θα μπω στη λογικη οσων τον λασπολογησαν χλευασαν και λοιδωρησαν το τελευταιο διαστημα.Δεν θα τους ελεγξω εγω αυτους, ας το κανει η ΠΑΟΚτσηδικη συνειδηση που πιστευω πως εχει ο καθενας τους. Αν ημουν στη θεση τους θα εκανα την αυτοκριτικη μου. Προσοχη! Μιλησα για οσους λασπωσαν/χλευασαν/λοιδωρησαν και οχι για οσους εκαναν σκληρη-εστω και αδικη- κριτικη.Ελπιζω να μην διαστρεβλωθει αυτο που ειπα.

3. Σε συνεχεια του προηγουμενου λεω ξεκαθαρα πως κατα τη γνωμη μου
Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ.
Αυτο που εκανα, κανω, και θα εξακολουθω να κανω ειναι ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. Για μενα ο Ζαγορακης ειναι κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ.
Στηριξη γιατι ειναι ο καλυτερος προεδρος που ειχαμε ποτε.
Κριτικη για να γινεται συνεχως καλυτερος. Οποιος δεν βλεπει την προσπαθεια που κανει για να βελτιωνεται ειναι -οχι δεν θα αρχισω να κανω αυτα που κραζω-....Ειναι λοιπον οφθαλμοφανης η προσπαθεια που κανει να καλυψει τα λαθη του και τις παραλειψεις του. Και ειμαι σιγουρος απο την αλλη οτι και στο μελλον ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ. Και ποιος αλλωστε δεν κανει?

υγ: ΟΦ ΤΟΠΙΚ : Ο ΠΑΟΚ ειναι ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΟΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

τα ειπες ολα homo
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
θα ηθελες φιλε να συναντηθουμε απο κοντα ειτε σε καποιο συνδεσμο του ΠΑΟΚ ειτε σε καποια εκδρομη να κανεις πραξη τις απειλες σου??

1.γιατι απαντας πρωτος?
2. ειχαμε μια κοντρα οι δυο μας για ενα σου σχολιο,παει και τελειωσε.
3. ειδες καμμια απειλη?

κονκαμπ εδω θα ειμαι για κανα μηνα ακομα.διαλεξε δραστηριοτητα της ομαδας που θελεις να συναντηθουμε να σ εξηγησω με επιχειρηματα γιατι εχω ποαραπονα απο τη διοικηση κ ν μας πεις πιιοι ειναι ανυπαρκτοι κ γατακια.πρεπει σιγουρα να γνωριζομαστε γιατι ως υπαρκτος θα ησουν και στο χαντμπλο στη λαμια και σε εκδρομες 100 ατομων στην αθηνα και δεν ειναι καλο να εχουμε μεταξυ μας κοντρες πισω απο πληκτρολογια.

1.δεν ημουν στη λαμια
2. εκδρομη με συνδεσμο στο εσωτερικο εχω να κανω πολλα χρονια λογω επαγγελματος
3.με τριανδρια και καβαλα εξω ημουν
4.μπορει και να γνωριζομαστε
5.στην πρωτη της ομαδας στις 27 ελα να πιουμε μια ρετσινα να τα πουμε.

Ασε που απασχολουμε και το τοπικ με τα δικα μας.....
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

opws_mathame

• Guest
 δεν ειναι καθολου οφ τοπικ οπως φαινεται.αλλα γινεται μια κριτικη στον προεδρο της παε αποκλειστικα και μονο για να ανεβασουμε των πηχυ των απιτησεων και που οντως μπορει να μη κερδιθει κατι απο τι στιγμη που η πλειοψηφια αρκειται στο ουεφακι και γινομαστε η αλλοθρησκοι η επικινδυνει γατακια και ανυπαρκτοι.ουτε καν θυμαμαι να ειχαμε καμια αντιπαραθεση ποτε φιλε δε γνωριζομαστε αλλα οταν η κριτικη που γινεται γιατι βλεπουμε την ομαδα να μικραινει βγαινει καποιος κ απανταει ετσι τοτε μαλλον μας αξιζει για προεδρος ο ζαγορακης και να πηγαινουμε στα αεροδρομια μετα απο χ στην αθηνα και να εχει παρει τιτλο μεχρι κ η λαρισα πριν απο μας.και φυσικα δε γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους αλλα και μια στοιχειωδης περηφανεια η διοικηση των τεχνοκρατων την τσαλαπατησε.εκτος και αν εισαι τοσο περηφανος για μαι σειρα γεγονοτων με αφορμη την ελευση κοντου.δεν εχει κανενα νοημα η απο εδω αντιπαραθεση.ετσι κ αλλιως και το γουμενο οταν βριζαμε σ εκεινο το ΠΑΟΚ ιωνικος απ ολη την τουμπα γιουχα επεσε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κι εγω που γιουχαρα τοτε τον Γουμενο στο ματς με ιωνικο και με εκραζε η Τουμπα, σημερα στηριζω Ζαγορακη. Και ξερω παμπολλους που εκαναν το ιδιο. Ποτε επιτελους θα σταματησουν αυτοι οι διαχωρισμοι "εμεις" "εσεις" "αυτοι" κι οι "αλλοι"?

opws_mathame, στα ισα στο λεω, απαραδεκτος χαρακτηρισμος το "Λιλυς", εγω πραγματι τον ακουσα αυτον το χαρακτηρισμο πρωτη φορα απο αλλοθρησκους.Ετσι θα ανεβασουμε τον πηχυ και τις απαιτησεις μας?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
και εσύ φίλε μου όμως συμμετέχεις με τον τρόπο σου σ αυτόν τον διαχωρισμό....
απλά οι διαχωρισμοί έρχονται θέλεις δεν θέλεις όταν η πίστη έχει ψοφήσει σε κάποιους..

Πάντως το λίλυς μια χαρά επίθετο το βρίσκω ;D ;D

αλλόθρησκοςεπικίνδυνοςπουτανιάρηςπουξεφεύγειαπότο υςδιαχειριστέςεπειδήδενγράφεικαιπολλά -3- ωχ -4- ηθελαναπω...

opws_mathame

• Guest
αδερφε χομο αυτοαποκλειομαι απο το συγκεκριμενο τοπικ για την αποφυγη παραφηγησεων.τον ανθρωπο τον θεωρω επικινδυνο για τον ΠΑΟΚ.υπαρχουν  εκατο λογοι που τους εχουμε αναλυσει πεντακοσιες φορες.μακαρι να κανω λαθος και να παει ο ΠΑΟΚ μπροστα.δεν εχω κανενα συνδρομο να θελω μα δικαωθω στις μαλακιες που λεω.μακαρι ο ΠΑΟΚ να παρει το πρωταθλημα του χρονου και να χλευαζομαι εγω κ οσοι δεν εχουμε καμια εμπιστοσυνη στο ζαγορακη ειλικρινα.αυτα π λεει τωρα ο θοδωρας τα εχω ξανακουσει παρα πολλες φορες.οπως επισης θυμαμαι και τι ελεγε οταν πρωτοανελαβε κ τον στηριζαμε ολοι.στην καλυτερη περιπτωση ο ανθρωπος ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ.η καρεκλα ειναι παντα γλυκια παντως και οποιος βαζει το δαχτυλο στο μελι 99% θα το γλυψει.και στο αιωνιο ερωτημα ποιος θα αναλαβει μετα που εχει γινει ερωτημα υπαρξιακης φυσης (υπαρχει θεος)
ας παραμεινει κ ο ιδιος αλλα διοικωντας με πραγματικο οραμα κ στοχο για ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου και οχι με κλαψα.

Offline bozik

• Αλλαγή
μετά την συνέντευξη ζαγοράκη....μπορει κάποιος να μου απαντήσει ποσα είναι τα χρέη του ΠΑΟΚ επί θητείας του?
ανταγωνιστική  ομάδα ήταν και οι φετινοί κατά την άποψη του ζαγοράκη?
που χρωστάμε γνωρίζει ο ίδιος η μονο ο ο "φαρλαλης"?

εβριζακαιεγώμετονιωνικό4  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline toy

• Αλλαγή
Χόμο δεν τα ξες καλά τα γράμματα αδερφέ έχεις μείνει πίσω

φυτόπρόβατος-4-
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...