Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 622015 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
opws_mathame, στα ισα στο λεω, απαραδεκτος χαρακτηρισμος το "Λιλυς", εγω πραγματι τον ακουσα αυτον το χαρακτηρισμο πρωτη φορα απο αλλοθρησκους.

Ετσι ακριβως.

Επισης ετυχε σημερα να πετυχω τον στελλα στο ραδιο με τον μπραουδακη... Ο περικλακης εκραζε τον ζαγορακη αβερτα επι ποση ωρα και αυτα που ελεγε δεν εχουν καμια διαφορα απο το κραξιμο που του δινουμε και εδω μεσα. Και μονο αυτο, θα λεγα πως θα πρεπει να μας προβληματισει..

Εχει κανει μαλακιες ο ζαγορ (...) και τον εχουμε κραξει ολοι κατα καιρους, αλλα οι εχθροι μας ειναι αλλοι και οχι αυτος.. Ας μην χανουμε το δασος.. Εχει μεγαλη διαφορα η κριτικη απο την ισοπεδωση.
« Last Edit: June 17, 2011, 23:23:57 by king »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
και εσύ φίλε μου όμως συμμετέχεις με τον τρόπο σου σ αυτόν τον διαχωρισμό....
απλά οι διαχωρισμοί έρχονται θέλεις δεν θέλεις όταν η πίστη έχει ψοφήσει σε κάποιους..

Πάντως το λίλυς μια χαρά επίθετο το βρίσκω ;D ;D

αλλόθρησκοςεπικίνδυνοςπουτανιάρηςπουξεφεύγειαπότο υςδιαχειριστέςεπειδήδενγράφεικαιπολλά -3- ωχ -4- ηθελαναπω...
Πως το κανω εγω αυτο ρε συ t.b? Εξηγησε μου σε παρακαλω. Εμενα μαλλιασε η γλωσσα μου να μιλαω για ενοτητα. ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταμπελες δεν βαζω ποτε, για μενα ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.Διαχρονικα αυτο.

Eξηγησε μου σε παρακαλω ΠΟΤΕ προκαλεσα εγω εδω μεσα. Ενω τα γραπτα που με εχουν προκαλεσει ειναι απειρα. Ακομα και με σενα προσωπικα αμα ηθελα να τσακωθω ή να σου την πω θα το ειχα κανει και μαλιστα πολυ προσφατα. Εγω διαλεγω παντα το ενα βημα πισω για να μην γινουμε μαλλια κουβαρια. Οταν εβλεπα οτι μπορει να ξεφυγω προτιμουσα την αποχη εδω μεσα. Επισης εχει αρκετο καιρο που καταλαβα ποσο λαθος ειναι η ειρωνια και πως μπορει καποιος να χασει οριστικα το δικαιο του χρησιμοποιωντας την.Προσπαθω να το θυμαμαι συνεχεια αυτο αν και απειρες φορες μου ηρθε και μενα να χρησιμοποιησω αυτον τροπο. Αλλα τουλαχιστον οχι προς μελη.Επισης θεωρω με την απολυτη μετριοφροσυνη που διαθετω οτι κι εγω εχω πολυ γαματο χιουμορ αλλα δεν θελω να το χρησιμοποιω σε σοβαρα θεματα και σπιλωνοντας ανθρωπους του ΠΑΟΚ. Σου ειχα πει νομιζω εσενα και παλιοτερα το παραδειγμα με Σαντος, Φριγκερ, Μπαγιεβιτς, Αγγελο ακομα και Χαβο. Χαρακτηρισμοι τουριστας, σκιερ, καρπουζας , πορτοφολας, γιδοβοσκος, Χαβιολα, Χαβινιο κλπ απαξιωνουν τον εκαστοτε προπονητη του ΠΑΟΚ.

Και τι να κανω εγω ρε t.b που εχει ψοφησει η πιστη σε καποιους? Αυτο τους δινει το δικαιωμα να φερονται οπως θελουν σε οσους δεν τους εχει ψοφησει η πιστη?Αλληλοσεβασμος μεταξυ των ΠΑΟΚτσηδων χρειαζεται, νερο στο κρασι τους και ενα βημα πισω.Δες και το αρθρο του 1926.gr περι σεβασμου το οποιο με καλυπτει απολυτα.

Gια το Λιλυς δεν εχω να πω τιποτα περισσοτερο απο οσα ειπα εκτος απο μια σημειωση. Οσοι πολεματε με τετοιους χαρακτηρισμους τον Ζαγορακη πετυχαινετε το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα. Συσπειρωνετε τους "οπαδους" του, καθαγιαζετε ολες τις πραξεις του και ουσιαστικα πνιγετε και εξαφανιζετε τις λογικες φωνες της κριτικης.Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Και τελικα αυξανετε την προσωπολατρεια προς τον ζαγορακη. Μηπως πρεπει να το ξαναδειτε αυτο?

Αδερφε opws_mathame, παλιος εισαι, λογικος εισαι, κυριλε εισαι στην συμπεριφορα σου εδω μεσα, δεν βρισκω κανενα λογο να αυτοαποκλειστεις. Προφανως διαφωνουμε γενικοτερα, ο χρονος θα δειξει. Αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορουμε να συζηταμε. Με το διαλογο και με τη διαφωνια μπορει να προκυψει κατι καλο. Ειχα δυο ενστασεις επι της διαδικασιας για το Λιλυς και τους διαχωρισμους, τα ειπα αμα θες τα κρατας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κing με προλαβες και με γλιτωσες απο κοπο γιατι θα ξεκινουσα να βρω παλια αρθρα απο μπραουδακηδες και καρπετοπουλους. Μερσι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ξεχασα να πω πως το αστειο της φασης με τον στελλα ειναι οτι οσα ελεγε, στο τελος τα στηριξε με την φραση "αυτα λενε και οι οπαδοι του ΠΑΟΚ μεταξυ τους".. Δεν κανω πλακα, το αιμα μου φτασε στο κεφαλι με τον καριολη.. Το νου μας λιγο μαγκες.. τπτ αλλο.  ;)

Offline t.b

• Αλλαγή
Ηomo
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προκαλείς με κραξίματα και γενικά με τέτοιον τρόπο.... απλά όταν κάθεσαι και απαντάς μόνο σ αυτούς που επικρίνουν την διοίκηση Ζαγοράκη, έστω και σκληρά και πολλές φορές άδικα μπορώ να ομολογήσω, τάσσεσαι άθελα σου - άρα συμμετέχεις-, το πιστεύω αυτό γιατί σε γνώρισα(άρα μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι δεν είμαι αλλόθρησκος που συνωμοτώ για να σπάσω την ενότητα των Π.Α.Ο.Κ.τσηδων), και εσύ σε αυτούς, στους άλλους και στους παρακεί. Όπως το κάνεις μ αυτούς θα μπορούσες να το κάνεις και με σαλιάρικες απόψεις από ανθρώπους που νομίζουν ότι ζουν σε μία όαση. Θα μπορούσες να απαντήσεις στον αδερφό που μόλις 4-5 ποστ πριν προσβάλει αδέρφια του? και απειλεί και από πάνω, μόνο και μόνο γιατί νοιώθει να απειλείται ο αναμάρτητος, το όνειρο για το αύριο για κάθε Π.Α.Ο.Κ.τση.
Το ξέρω πως και εσύ του έχεις καταλογίσει πολλά γιατί τα έχουμε πει πολλές φορές, αλλά η διαφορά μας είναι ότι κάποιοι ελάχιστοι πιστεύουν ότι μας τελείωσε το όνειρο και πάμε με δεκανίκια ενώ εσύ συνεχίζεις να δίνεις ευκαιρίες και καλά κάνεις στον Ζαγοράκη. Και μην νομίζεις ότι και εμείς δεν δίνουμε ευκαιρίες από την στιγμή που είμαστε στο γήπεδο βγάζουμε την μούγκα και πληρώνουμε αυτά που μπορούμε να πληρώνουμε.

από την άλλη με πρόσχημα την ενότητα, αλήθεια ποια ενότητα όταν κάθε τρεις και λίγο που βγαίνει κάποιο θέμα γινόμαστε ένα μπουρδέλο μεταξύ μας, δεν μπορώ να κάτσω εγώ να δεχτώ ότι η διαιτησία με παίζει καλά, ο Μαρινάκης είναι ο άνθρωπός μας, ο Μπέος είναι ομάδα και όχι πρόσωπο, ότι πέρσι κλείσαμε αργά προπονητή ενώ φέτος νωρίς (ψάξε να δεις τις ημερομηνίες) και αυτό ήταν το πρόβλημα μας ότι μπήκαμε μέσα χάρη στα πριμ, στους φ.συν. και στα πρόστιμα(πέρσι μας έφταιγε ο Κουτσιανικούλης, του χρόνου ποιος:)... μερικά από όσα θυμάμαι από την χθεσινή συνέντευξη και δεν πάω σε πιο παλιά. Φυσικά και πολλλά από όσα είπε με βρίσκουν να είμαι μαζί του αλλά η ζυγαριά είναι στην αρνητική πλευρά. Τι να κάνω όμως, ζητώ συγνώμη.

Όσο για το λίλυ το σχολίασα τελείως χιουμοριστικά(άλλωστε δεν το έγραψα εγώ για να δεχτώ τις βολές), αλλά από την στιγμή που πιστεύεις ότι όλα αυτά συσπειρώνουν και αυξάνουν την προσωπολατρεία τότε ίσως να κάνουν καλό στον Π.Α.Ο.Κ. μιας και αυτός που λατρεύεται σαν τοτέμ είναι ότι καλύτερο για τον Π.Α.Ο.Κ. άρα δεν χρειάζεται να το ξαναδει κανείς, προσφέρει μεγάλο έργο στον Π.Α.Ο.Κ.

Για τον αλληλοσεβασμό μεταξύ μας και τους χαρακτηρισμούς δεν μπορώ παρά να μην συμφωνήσω 100% μαζί σου.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εχεις δικαιο, δεν το ειχα προσεξει καλα το ποστ του konkamp. Ειδικα η τελευταια "ο καιρος γαρ εγγυς γατακια...." μου φανηκε μεν σαν γνωστο μοτο που πλασσαρεται απο γνωστους κυκλους, ασχετο ομως με τα υπολοιπα, δεν το ειχα εκλαβει σαν "απειλη" προς αλλα μελη.Σαφως απαραδεκτο λοιπον και αυτο.
« Last Edit: June 18, 2011, 01:16:08 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Matador

• Αλλαγή
[Εχει κανει μαλακιες ο ζαγορ (...) και τον εχουμε κραξει ολοι κατα καιρους, αλλα οι εχθροι μας ειναι αλλοι και οχι αυτος.. Ας μην χανουμε το δασος.. Εχει μεγαλη διαφορα η κριτικη απο την ισοπεδωση.

Ετσι. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ξεχασα να πω πως το αστειο της φασης με τον στελλα ειναι οτι οσα ελεγε, στο τελος τα στηριξε με την φραση "αυτα λενε και οι οπαδοι του ΠΑΟΚ μεταξυ τους".. Δεν κανω πλακα, το αιμα μου φτασε στο κεφαλι με τον καριολη.. Το νου μας λιγο μαγκες.. τπτ αλλο.  ;)

Οταν σε αβανταρει ο κατ εξοχην ΑντιΠΑΟΚτσης Στελλας, ισως πρεπει να ψαχτεις.
βεβαια καποιοι συμφωνοντας με τα αρθρα του.. μετα μιλανε περι ηθικης και κωλοτουμπας. Αντε οταν αρχισει να μπλογκαρει και ο κοντος κατα της διοικησης ισως τον συγχωρησουν καποιοι. :'(

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Προσθεστε και αυτο το γλοιωδες σκουληκι τον Ραπτοπουλο που συμφωνει σε πολλα με τους ''αντιφρονουντες'' και εδεσε το γλυκο...Εκει ειναι η μεγαλη πλακα...Θα ανησυχουσα πραγματικα αν αυτο το αντι-ΠΑΟΚτσηδικο πραμα (που την προπαγανδα του την περναει υπουλα) ειχε ιδιες αποψεις με μενα...

Η κριτικη οχι μονο ειναι καλοδεχουμενη, ειναι και απαραιτητη και επιβαλεται...Συνεχως...Οταν ομως ξεπερναει τα ορια και πηγαινει σε κακοπροαιρετη κριτικη, χαρακτηρισμους που λεγονται απο αλλοθρησκους και εμπαθεια τοτε υπαρχει προβλημα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
[Ο περικλακης εκραζε τον ζαγορακη αβερτα επι ποση ωρα και αυτα που ελεγε δεν εχουν καμια διαφορα απο το κραξιμο που του δινουμε και εδω μεσα. Και μονο αυτο, θα λεγα πως θα πρεπει να μας προβληματισει..

δεν νομιζω οτιειναι ετσι....ο στέλλας  επί εποχής κλέφτη γούμενου....έψαχνε βρωμιές και ηταν ο μοναδικος δημοσιογραφος...για όλους τους άλλους  ήμασταν πάλι πρεζάκια....,..τώρα θα μου πεις για τους δικούς τουλόγους και όχι φυσικά για το καλο του ΠΑΟΚ..αλλα αυτό είναι άλλη συζήτηση.και φυσικα δεν κανω και συγκριση του κλεφτη με τον αγαθο.http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=2061.740
χαιρετίσματα σε οποιον βλέπει τον
chris
« Last Edit: June 18, 2011, 02:40:55 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Μα φυσικα (για τους 2 προαναφερθεντες για παραδειγμα) οταν συνεχεια ψαχνουν για αρνητικα, σε καποια θα πεσουν μεσα...Και φυσικα αυτο δεν το κανουν για το καλο του ΠΑΟΚ...Το ακριβως αντιθετο...Επιδιωκουν να υπαρχει συνεχως τεταμενη κατασταση, εμφυλιοι, ιντριγκες και να γινεται νταβαντουρι σε ραδια, εφημεριδες κτλ...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Παντως και ο Τσαλτιδης ανεκαθεν εγραφε και γραφει τα κακως κειμενα στον ΠΑΟΚ.
Στελλας και Τσαλτιδης την ιδια ομαδα αγαπανε αλλωστε  :'( :'(.

Πειτε με κολλημενο, πειτε με οτι θελετε..αλλα εγω ευαγγελιο τα γραφομενα αλλοθρησκου και ειδικα σκουλικιου δεν τα κανω.

Offline Català

• Αλλαγή
Δηλαδή για να καταλάβω, το ότι χρησιμοποιούν άλλοι και ο κάθε μαλάκας αρδ τα ίδια επιχειρήματα για τους δικούς του σκοπούς ο καθένας ή ότι λένε τα ίδια πράγματα με σένα, σημαίνει οπωσδήποτε ότι είναι και λάθος;
Θα μάθω καινούργια διαλεκτική εδώ μέσα :'(

Offline lik4

• Αλλαγή
για bozik  :'(   :'(   :'(   :'(

Offline bozik

• Αλλαγή
άσε ρε lik μια ερώτηση έκανα...άντε 2....σιγά να μην κάτσω να αυτοβασανιστώ....άλλωστε έχω μεγαλύτερα βάσανα όπως πιστεύουν  oi δημοσιογράφοι με το μυαλό τους,δεν απευθύνονται σε μένα....
http://www.youtube.com/watch?v=UXC7ybCdxJM&feature=related (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
[Εχει κανει μαλακιες ο ζαγορ (...) και τον εχουμε κραξει ολοι κατα καιρους, αλλα οι εχθροι μας ειναι αλλοι και οχι αυτος.. Ας μην χανουμε το δασος.. Εχει μεγαλη διαφορα η κριτικη απο την ισοπεδωση.

Ετσι. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο!

Offline lik4

• Αλλαγή
δηλαδη ρε φιλε εχεις φιλο τον αγαπουλα που ειναι μεσα σ ολα αποδεδειγμενα και δεν μπορουσες να μαθεις απ αυτον που μας την ειχαν στημενη(διαιτησιες κτλ) και να προστατευσεις την ομαδα?

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ    :o

Offline t.b

• Αλλαγή
σοφή απορια!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
μια ακομα σοφοτερη απορια ειναι το πως θα προστατευε την ομαδα;

Θελαμε να τον ακουμε σημερα σε καμια κασετα να απειλει να δειρει διαιτητες και να στελνει μπραβους να προστατευει οσους τον ευνοουν ή δεν τον αδικουν;
Θελαμε δηλαδη να εχει σημερα ολοκληρο τον ποινικο κωδικα πανω του...;
Ποιος απο εμας θα ειχε τα αρχιδια να κινδυνευει σημερα με φυλακιση, για να μην αδικηθει ο ΠΑΟΚ απο εναν διαιτητη;

Offline lik4

• Αλλαγή
ενας βουλγαρος η αλβανος με 2.000ευρω