Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611258 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Ε επειδή υπάρχουν δηλαδή προβλήματα να το εγκαταλείψουμε, τι το παλεύουμε να μπούμε πλέι οφς ; Δε πάει έτσι. Και ο χειρότερος να είναι, διεκδικεί όλες τις πιθανότητές του και δε τις φτύνει.

Εννοείται ότι θα παλέψεις μέχρι τέλος. Δε δικαιούσαι να τα παρατήσεις. Ούτε σαν ομάδα, ούτε σαν λαός. Άλλωστε οι 3 βαθμοί δεν είναι απαγορευτικοί. Οι εμφανίσεις μας, υψώνουν ένα τοίχος μπροστά στα όνειρα. Μακάρι όμως να πάμε καλα...

Offline Català

• Αλλαγή
Μ'αρέσεις πάντως, επειδή θες απάντηση χωρίς ειρωνεία

Θα παρω;

Περιμένουμε να έρθεις εσύ από την Αυστρία να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τους "άλλους" για να μην είναι τόσο άνιση η μάχη.

Για την ταμπακιερα τιποτα..Δυστυχως...
Αλλα δεν πειραζει, μου την ειπες και  αυτο φτανει :smiley4: :smiley4: :smiley4:
E με έχεις αποστομώσει, τι να πω... Εσύ που μιλάς ΜΟΝΟ για την ταμπακιέρα.
Αλλά μη νομίζεις ότι σου τη λέω, εσένα κανείς δεν μπορεί να στην πει.
Το κόβω εδώ με τη μαλακία, παρόλο που είσαι απίστευτα είρων και προκλητικός, και παίζεις με τα νεύρα μας εσύ και οι όμοιοί σου εδώ και μια εβδομάδα, που κάποιους μας έχει φύγει η μισή ζωή. Όχι μια βδομάδα δηλαδή, εδώ και πάνω από χρόνο εκεί που καταντήσαμε με το συνάφι των χαζοχαρούμενων σκυμμένων δούλων και χειροκροτητών, που τα βλέπουν όλα ωραία με το "χόμπυ" που λέγεται ΠΑΟΚ.
Ούτε αξίζει να το συνεχίσω ούτε είμαι 5 χρονών να θέλω να έχω την τελευταία κουβέντα. Στην παραχωρώ, πες ό,τι θες.
Εμπρός όλοι μαζί για τα πλέυ οφ, μπορούμε, αξίζουμε και η Ευρώπη έχει το δικαίωμα να μας ξαναθαυμάσει. Πίστη στην ομάδα. Και προσοχή την ψυχολογία των παιδιών που παίζουν με κάτι εκατοντάδες χιλιάρικα. Είναι ευαίσθητα τα μπασταρδάκια.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Οπως νομιζεις.. το φορουμ ειναι πεδιο συζητησης και διαλογου. Αν δεν μπορεις να απαντησεις και το πας επι προσωπικου, δεν ειναι δικο μου θεμα..ουτε θα ακολουθησω. Επισης ακομα περιμενω να ακουσω για την ταμπακιερα.

Τωρα ποσο προκλητικος ειμαι και ποσο ειρων, σε παρακαλω να μου πεις που ακριβως σε προκαλεσα και σε ειρωνευτικα, και ειδικα στα τελευταια 4 ποστ, που τοσο σε εβγαλαν απο τα ρουχα σου.  Δειξε μου, και εγω θα ζητησω συγγνωμη.

Offline corrupt

• Αλλαγή
@georgie αγαπημένε μου, στην περίπτωση των μανατζαραίων γιατί δηλώνεις πως είχες κάνει απλά μια λάθος εκτίμηση; Στο παρελθόν δεν έχουμε νιώσει στο πετσί μας πόσο άσχημα παιχνίδια είναι αυτά με τους μανατζαραίους; Και στο μπάσκετ τα ίδια; Λάθος εκτίμηση όταν έχεις προιστορία αποδεδειγμένης εκ του αποτελέσματος αποτυχίας στο συγκεκριμένο τομέα δεν παίζει, ή ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΒΛΑΚΕΙΑ ή ΔΟΛΟΣ. Ένα από τα δυο.

Και για να μη μου στενοχωριέσαι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Πώς θα μπορούσα να έχω, απ' τη στιγμή που δεν γνωριζόμαστε καν; Αλλά με το τι αντιπροσωπεύεις εσύ και οι ομοιοι σου και οι εκφορούμενες από εσάς απόψεις για τον ΠΑΟΚ έχω πρόβλημα. ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. DEAD serious που λένε και οι Άγγλοι.

ήμουν-και-γω-μανούλα-στους-ρητορικούς-αγώνες-στη-γ'-γυμνασίου-4

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ανικανοτητα , λαθος, βλακεια ή δολος ξερει μονο Βρυζας φιλε μου. Εγω χωρις να εχω κανενα στοιχειο, το λεω λαθος.

Η καραμελα με τους ομοιους μου, παρακαλω να σταματισει. Γιατι καποιοι ομοιοι μου, οπως λετε, εχουν κανει φυλακες για τον ΠΑΟΚ και εχουν περασει τα πανδεινα...Οταν το θυμαστε τους λετε αδερφια και οταν αγαπαν τον ΠΑΟΚ με τον τροπο τους, τους λετε φυτα. Το κοβω εδω και οποιος καταλαβε, καταλαβε.

Offline Suicidal

• Βασικός
εγω πάντος μια φορά, κατάλαβα....  8)

Κατα τ'αλλα το τοπικ ειναι  :cwm39:
συνεχίστε !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline 8emhs

• Αλλαγή
ΔΗΛ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΜΕ???ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ???ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ (Ο παοκτησης που σαν παικτης της αεκ εκανε θεατρο στο 0-4 στο κυπελλο για να παρει κανα φαουλ)

Με ολη την καλη διαθεση αλλα πως τα καταφερνεις να αυτοαναιρεισαι μεσα σε μια μονο φραση? Ακυρωνεις ο,τι σωστο προσπαθουσες να πεις προηγουμενως...

opws_mathame

• Guest
δεν αυτοαναιρουμε ρε τσακαλε.απλα δεν τον θεωρω σε καμια περιπτωση τον υπερΠΑΟΚτση που παραμερισε τη ζωη του κ θυσιαζεται για τον ΠΑΟΚ.τα χρηματα σου διαχειριζεται κ απλα του εχετε δωσει ασυλο σε ολα.οχι μονο αυτος αλλα και συγγενεις κ φιλοι εχουν βολευτει στην κερδοφορα επιχειρηση του ΠΑΟΚ π σ ενα κλιμα μιζεραιας παρουσιαζεται διαρκως υπερχρεωμενη.αν δεν ηταν διαχειριστης στον ΠΑΟΚ κ ηταν ενας απλος παλαιμαχος που εχει παιξει κ σε αλλες ομαδες κ τον εβλεπα στο δρομο θα τον κερνουσα κ μπιρα.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Άσυλο δεν έχει. Συνέχεια τον κρίνουμε και τελευταία μονίμως τον κατακρίνουμε. Απλά δεν έχουμε καλύτερη εναλλακτική τώρα, δεν το καταλαβαίνετε;

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ανικανοτητα , λαθος, βλακεια ή δολος ξερει μονο Βρυζας φιλε μου. Εγω χωρις να εχω κανενα στοιχειο, το λεω λαθος.

Ο Βρύζας; Λίγες μέρες πριν την (όπως φάνηκε με τις μισές αλήθειες που ΔΕΝ μας είπαν) προδιαγεγραμένη από καιρό φυγή του πιστεύεις σοβαρά ότι ο Βρύζας έκανε επιλογές; Δύσκολα...

Βρήκαμε νέο εξιλαστήριο θύμα. Μετά τον Παπαδόπουλο, το Σάντος, την κροτίδα στον επόπτη, τους αυξομειωμένους μου μπούκαραν με την κούλα έσκασε και ο Βρύζας. Για να σοβαρευτούμε, ΦΤΑΙΝΕ ολοι οι συντελεστές της εξίσωσης που θα μας οδηγούσε μαθηματικά στην επιτυχία ΠΛΗΝ όσων τη διέλυσαν... Ούτε ο γιωργάκης στο Νταβός τέτοιο δούλεμα.

Ο νύχτας που παραιτείται εδώ και κάτι μήνες και ακόμα παραίτηση δεν είδαμε δεν φταίει πουθενά μάλλον. Α ρε πουσταριό Κατσαρή σε όλο τον ΠΑΟΚ κάνεις κουμάντο ρε γαμημένε, πόσο παραπλανητική είναι αυτή η φαινομενική απάθεια και η ανύπαρκτη παρουσία σου... Πόσο λάχανο τρώμε και βελάζουμε γαμώ το μπελά μου αντί να ξεβρωμίσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά ζέχνει...

Τα κόμματα μας φέρνουν βόλτες και 'μεις δεν παίρνουμε χαμπάρι σύντεκνοι.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

giannis80

• Guest
Κι αν ρε μαλάκα γκίνα βγούμε προκριματικά τσου λου και δεν προκριθούμε πάλι στους ομίλους?

makptol

• Guest
δεν αυτοαναιρουμε ρε τσακαλε.απλα δεν τον θεωρω σε καμια περιπτωση τον υπερΠΑΟΚτση που παραμερισε τη ζωη του κ θυσιαζεται για τον ΠΑΟΚ.τα χρηματα σου διαχειριζεται κ απλα του εχετε δωσει ασυλο σε ολα.οχι μονο αυτος αλλα και συγγενεις κ φιλοι εχουν βολευτει στην κερδοφορα επιχειρηση του ΠΑΟΚ π σ ενα κλιμα μιζεραιας παρουσιαζεται διαρκως υπερχρεωμενη.αν δεν ηταν διαχειριστης στον ΠΑΟΚ κ ηταν ενας απλος παλαιμαχος που εχει παιξει κ σε αλλες ομαδες κ τον εβλεπα στο δρομο θα τον κερνουσα κ μπιρα.

αυτον που καποτε τον παρακαλουσαμε να αναλαβει τωρα τον απαξιωνουμε σε καθε ευκαιρια ....να λαικη απαιτηση να αναλαβει ο φουρναρης να μας δωσει οραμα .....αλλα πες εδω τον παντελακη βριζαμε και πετουσαμε πετρες στο μαγαζι του...και που του ζητησαμε συγνωμη 2 χρονια πριν πεθανει τι εγινε ?.......αχαριστια σε ανθρωπους που προσφερανε και προσφερουνε στην ομαδα αφιλοκερδως ειναι χαρακτηριστικο μας ......αν δεν θελει ο φουρναρης να κανουμε προταση σε καναρακη λαγογιαννη δεν θα αρνηθουν πιστευω και αν δεν θελουν και αυτοι εχουμε καλυβα ορφανο επιλογες λοιπον πολλες
......αυτοι θα φερουν χορηγους 25.000 διαρκειας κλπ. α συγχαρητηρια και στα καλοπαιδα για το ντου συμβαλλουν στην οικονομικη αναγεννηση του συλλογου....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΙΤ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4) ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΤΟΥ.......

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Ο Βρύζας; Λίγες μέρες πριν την (όπως φάνηκε με τις μισές αλήθειες που ΔΕΝ μας είπαν) προδιαγεγραμένη από καιρό φυγή του πιστεύεις σοβαρά ότι ο Βρύζας έκανε επιλογές; Δύσκολα...

Βρήκαμε νέο εξιλαστήριο θύμα. Μετά τον Παπαδόπουλο, το Σάντος, την κροτίδα στον επόπτη, τους αυξομειωμένους μου μπούκαραν με την κούλα έσκασε και ο Βρύζας. Για να σοβαρευτούμε, ΦΤΑΙΝΕ ολοι οι συντελεστές της εξίσωσης που θα μας οδηγούσε μαθηματικά στην επιτυχία ΠΛΗΝ όσων τη διέλυσαν... Ούτε ο γιωργάκης στο Νταβός τέτοιο δούλεμα.

Ο νύχτας που παραιτείται εδώ και κάτι μήνες και ακόμα παραίτηση δεν είδαμε δεν φταίει πουθενά μάλλον. Α ρε πουσταριό Κατσαρή σε όλο τον ΠΑΟΚ κάνεις κουμάντο ρε γαμημένε, πόσο παραπλανητική είναι αυτή η φαινομενική απάθεια και η ανύπαρκτη παρουσία σου... Πόσο λάχανο τρώμε και βελάζουμε γαμώ το μπελά μου αντί να ξεβρωμίσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά ζέχνει...

Τα κόμματα μας φέρνουν βόλτες και 'μεις δεν παίρνουμε χαμπάρι σύντεκνοι.

Η κροτιδα στον εποπτη ηταν μαλακια σε αυτο δεν με αλλαζεις γνωμη, διπλα στον μπουφο ημουν  :P :P (οκατευναστηςτωνπνευματων-4)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
Ï ÐÁÏÊ äåí åéíáé ïõôå ç ãêïìåíá ìáò, ïõôå ôï á÷ôé ìáò ãéá íá âãáæïõìå ôéò öáðåò ðïõ ôñùìå óôéò ðñïóùðéêåò ìáò æùåò.
ÎåêéíÜù Ýôóé áðëÜ êáé ìüíï ãéá íá êáôáäåßîù ôçí õðïêñéóßá ôïõ Georgie-4-, ðïõ åß÷å èé÷ôåß êáé êáëÜ ðñéí êáíá äõï ìÞíåò ìå ôïõò ÷áñáêôçñéóìïýò ðñïò áäåñöïýò êáé åß÷å êüøåé áðü äù... Åß÷á ðåé êáé ôüôå ðùò ôá ÷þíåéò ðïëý Üó÷çìá êáé äåí åß÷åò äéêáßùìá íá ÷áëéÝóáé ìå ìðç÷ôÝò, åéäéêÜ åóý. Ôï êëåßíù åäþ ôï ðáñáðÜíù ãéá íá ðÜù óôçí ïõóßá.

@Georgie-4-
Êáôáñ÷Þí åðåéäÞ ñùôÜò êé åðéìÝíåéò ôåëåõôáßá, èá óïõ åôïéìÜóù ìéá óåéñÜ åñùôÞóåùí ãéá íá áðáíôÞóåéò åóý óå áõôÝò êáèáñÜ êáé ÷ùñßò õðåêöõãÝò. Áí ãéá íá ôï êÜíåéò èÝëåéò íá óïõ áðáíôÞóù åãþ, ìå ôïí ôñüðï ðïõ èÝëåéò, óå ïðïéáäÞðïôå åñþôçóç, èá ôï êÜíù åéëéêñéíÜ. ÌÝ÷ñé êáé üíïìá äéá÷åéñéóôÞ óïõ ëÝù, áí áõôü Ý÷åé éäéáßôåñç óçìáóßá ãéá óÝíá. Ðåò ìïõ áí åíäéáöÝñåóáé åóý Þ êÜðïéïò Üëëïò íá óïõ åôïéìÜóù ôéò åñùôÞóåéò êáé íá ìïõ áðáíôÞóåéò (Þ ï Perseas Þ ï Bono Þ ï makptol Þ ï Athinaios Þ ï sabbath åìÝíá ôï ßäéï ìïõ êÜíåé)

Åßðåò ðÜíôùò Ýíá øÝìá Þ íá óïõ áíôáðïäþóù ôéò êáôÜ êáéñïýò öéëïöñïíÞóåéò Ýíá óåíÜñéï êáé ìÜëéóôá åðéóôçìïíéêÞò öáíôáóßáò.
ôéò åäùóå óôïí Ãêáãêáôóç (ìå ðëçñåîïõóéï) ãéá íá å÷åé ôï äéêáéùìá íá åêðñïóùðåé ôçí ÐÁÅ óôá ïñãáíá ôçò Ëéãêáò. ìïëéò áõôïò åöõãå, ðçãáí ðáëé óôïí Âéïëéäç. Óçìåéùôåïí ïôé ïëïé å÷ïõí ðëçñùóåé ãéá ôéò ìåôï÷åò, ïðùò ðëçñùóå êáé ï áðëïò êïóìïò. Åêôïò öõóéêá áðï ôá êáôáëïéðá ôïõ ðáñåëèïíôïò  ;)
Ïé íõí êáé ôÝùò äéïéêïýíôåò ôçí ÐÁÅ äåí Ý÷ïõí ðëçñþóåé ôéò ìåôï÷Ýò ôïõ ãïýìåíïõ. ÌéêñïðïóÜ Ý÷ïõí äþóåé ãéá ëßãåò øùñïìåôï÷Ýò. ÅðáíáëáìâÜíù ÄÅÍ Å×ÏÕÍ ÐËÇÑÙÓÅÉ ÔÉÓ ÌÅÔÏ×ÅÓ ÔÏÕ ÃÏÕÌÅÍÏÕ. ÔÉÓ Å×ÏÕÍ ÐÁÑÅÉ ÔÆÁÌÐÁ ÁÐÏ ÔÏÍ ÁÓ. ÏÔÁÍ ÖÕÃÁÍÅ ÊÁÐÏÉÏÉ ÐÏÕ ÔÉÓ ÅÄÙÓÁÍ; ÁÍ ÄÅÍ ÔÉÓ ÅÄÙÓÁÍ ÃÉÁÔÉ ÄÅÍ ÔÏ ÅÊÁÍÁÍ;
Åßíáé áäéáíüçôï íá öåýãïõí äéïéêïýíôåò êáé íá Ýñ÷ïíôáé êáé íá ìç ìáèáßíïõìå ðïéïò ðáßñíåé ôéò ìåôï÷Ýò êÜèå öïñÜ. Èõìßæù Ýöõãáí ÆáãïñÜêçò, ãêáãêÜôóçò, âéïëßäçò, Âñýæáò, ìáíäñßíïò. ÎáíáÞñèå ÆáãïñÜêçò. ¼ëïé áõôïß åß÷áí ìåôï÷Ýò óôçí êáôï÷Þ ôïõò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ðïóïóôü óôç ìðïõôßê.
¸ìáèå ðïôÝ êáíåßò ðïõ Ýäéíáí êÜèå öïñÜ ôï ìåñßäéï ôçò ðåñéïõóßáò ìáò ðïõ êñáôïýóáí åíþ Ýöåõãáí;

Åãþ îÝñù êáé ôçí áðÜíôçóç óôá ðáñáðÜíù êáé ôç îÝñù óßãïõñá. ÎÝñù äçëáäÞ áêñéâþò ðïéïò Ý÷åé ôéò ìåôï÷Ýò êáé ôé ðëÞñùóå ãéá íá ôéò ðÜñåé. Åßíáé üðùò ôá Ýãñáøåò ìå ôç äéáöïñÜ üôé äåí ðëÞñùóå êáíåßò. Å ëïéðüí äåí åßíáé óêÜíäáëï íá Ý÷ïõí 15% áðü ôéò ìåôï÷Ýò óôåëÝ÷ç ðïõ Ýöõãáí; Ãéá ìÝíá ü÷é åöüóïí õðïóôçñßæù üôé åßíáé üëïé ôïõ ÁÓ. Óå üðïéï üíïìá êáé íá Þôáí, óôïí ÁÓ èá áíÞêáí ðñáãìáôéêÜ. Ãéá óÝíá üìùò ðïõ ôï âëÝðåéò áëëéþò, ðþò ôï äÝ÷åóáé;

Ãéá ôéò äéåõêïëýíóåéò êáé êáëÜ åëðßæù íá ìç ðéóôåýåôå üóá õðïóôçñßæåôå. Ìç ôá ëÝôå ñå ðáéäéÜ áõôÜ. Ï ðáíåëïýäçò áêüìç êáñôÝëá ìå "Ý÷ù íá ðáßñíù" Ý÷åé óôïí ÐÁÏÊ. ÌÝ÷ñé êé áõôüò. Ìçí åßóôå ôüóï åýðéóôïé ñå ðïýóôç ìïõ

@Athinaios--4
¸ãñáøåò ïëüêëçñá êáôåâáôÜ ñå ößëå Üóêïðá åíôåëþò. Êáôáñ÷Þí îåêßíçóåò ìå ôïõðÝ íá ëåò üôé üóïé êáôçãïñïýí ãéá ôá ïéêïíïìéêÜ ôï êÜíïõí ÷ùñßò áñéèìïýò êáé ìå óôåíï÷þñçóåò. Íá Þóïõí ï Bono ðïõ ìðÞêå êáé óå 6 posts Ýãñáøå üóåò áïñéóôßåò ãñÜöåé êÜðïéïò Üëëïò óå 2 ÷ñüíéá ìÝóá óôï forum íá ôï êáôáëÜâù. Åóý üìùò åßóáé ðáëéüò åäþ. Ôüóï êüðï Ýêáíá íá óõãêåíôñþóù üóï ìðïñïýóá Ýóïäá, íá âñù êáé ôá ðåñóéíÜ, óå Üëëï thread Ýêáíá êáôÜ ðñïóÝããéóç óýãêñéóç ôùí ìðÜôæåô ôùí 3 ôåëåõôáßùí ÷ñüíùí êôë áðü ðÝñõóé ôï ÓåðôÝìâñç-Ïêôþâñç, þóôå íá ìç êáôçãïñþ óôïí áÝñá, ãéá íá Ýñèåéò ìÞíá ÌÜñôéï åóý íá îåêéíÞóåéò ôçí åðé÷åéñçìáôïëïãßá óïõ ìå ôï
Åßíáé ùñáßï ìÝóá áðü ôï öüñïõì íá êÜíïõìå êáöåíåéáêÝò áíáëýóåéò: "ðÞñáìå áðü ôçí Åõñþðç ëåöôÜ" Ðüóá? ÎÝñåôå åóåßò ðïõ ôï ëÝôå?
"Ìåéþóáìå ôï ìðÜôæåô ìáò" Ðüóï? ÎÝñåôå?
Åãþ óïõ ëÝù ëïãéóôéêÜ åßìáóôå ôæéìÜíé. Áí èÝëåéò ìéëÜìå êáé ìå pm íá óïõ ðù êÜôé åð' áõôïý. Äåí Ý÷åé óçìáóßá üìùò áõôü ñå ößëå. Óçìáóßá Ý÷åé ðùò ìðÞêáìå êé Üëëï ìÝóá óå ðåñßïäï åîõãßáíóçò êáé ìáò åßðáíå ôüóåò ðáðáñéÝò ãéá íá ôï äéêáéïëïãÞóïõí.

@HOMO
Íá óïõ áðáíôÞóù Ýììåóá.
Ïóï ãé' áõôÜ ôá "êáèáñüáéìá" äßðïäá ðïõ êÜíáí ôï êïììÜôé ôïõò ìÝóá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï,Ý÷ïíôáò ùò èåáôÝò êïíôÜ 30÷éë. íåï-ÐÁÏÊôóÞäåò ìÝóá óôï ãÞðåäï êáé üëç ôçí ðïäïóöáéñéêÞ ÅëëÜäá áð' ôçí ôé-âé,êáôÜëáâá ðëÝïí êáé ìå ôïí ðéü åìöáôéêü ôñüðï üôé äåí õðÜñ÷åé åëðßäá....êáôÜöåñáí íá ìå áçäéÜóïõí êáé ìÝíá üðùò êáé üëïõò üóïõò Þôáí ãýñù ìïõ óôï ãÞðåäï ðåñéóóüôåñï áð' ôïí ÌáñéíÜêç êáé ôïí ÓðÜèá êáé áõôü èá Þèåëå ìåãÜëç ðñïóðÜèåéá ãéá íá ôï êáôáöÝñåéò....êáôÜöåñáí íá ìå êÜíïõí íá áéóèÜíïìáé åõãíþìùí ãéá ôïí ÌÜíôáëï êáé ãéá ôïõò ðáßêôåò ôçò êïýëáò ðïõ äÝ÷ôçêáí íá ôåëåéþóåé ôï ðáé÷íßäé êáé áõôü êáé áí Þèåëå ðñïóðÜèåéá íá ôï êáôáöÝñåé êáíåßò.......êáôÜëáâá üôé ðåñéóóüôåñåò ðéèáíüôçôåò õðÜñ÷ïõí íá èåùñÞóù ôïí Óáïõñßäç Þ ôïí ÔóïõêáëÜ ùò áäåñöïýò ìïõ ðáñÜ áõôïýò,áõôïß ôüóï ìåãÜëï êáêü óôïí ÐÁÏÊ äåí èá ìðïñïýóáí íá êÜíïõí....êáôÜëáâá üôé åßíáé ôï ðéü óÜðéï êïììÜôé ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ ðñÝðåé ìå êÜèå ôñüðï íá áðïâëçèåß áí áõôüò ï Óýëëïãïò èÝëåé íá ðÜåé Ýóôù êáé Ýíá âçìáôÜêé ðáñáðÝñá...êáôÜëáâá üôé áõôÞ ç õðïôéèÝìåíç áãÜðç ðïõ Ý÷ïõí ãéá ôïí ÐÁÏÊ åßíáé ôüóï ôõöëÞ êáé Üññùóôç ðïõ ôïõò ïäçãåß íá ðñïôéìÜíå íá ôïí äïýíå íá ãêñåìïôóáêßæåôáé ðáñÜ íá ìçí Ý÷ïõí ôï ñüëï ôïõò êáé íá êÜíïõí ôï êïììÜôé ôïõò,ðùò ôïí ðñïôéìÜíå ìéêñü êáé ìßæåñï öôÜíåé íá åßíáé ìüíï äéêüò ôïõò,"êáèáñüáéìïò" ....êáôÜëáâá ðùò üðïõ êáé áí Ý÷ïõí ðáôÞóåé ôï ðïäÜñé ôïõò áöÞíïõí ðßóù ôïõò êáìÝíç ãç,óôï ðïäüóöáéñï,óôï ÷Üíôìðïë,óôï ìðÜóêåô,óôï âüëåõ,ðñïóå÷þò ìçí îå÷Üóïõí íá åêðïíÞóïõí êáé êÜðïéï ðëÜíï êáôáóôñïöÞò ãéá ôï ãõíáéêåßï ðïäüóöáéñï....êáôÜëáâá ðùò äåí Ý÷ïõí äéäá÷ôåß ôßðïôá áð' ôéò ðñïçãïýìåíåò óõìöïñÝò ðïõ Ýöåñáí óôïí ÐÁÏÊ êáé ðùò ìå ìåãÜëç åõêïëßá èá ôï îáíáêÜíïõí êáèþò áõôïß ïé 50-100 Ý÷ïõí êáé ìéÜ áñêåôÜ åõñýôåñç âÜóç "çèéêÞò" õðïóôÞñéîçò.

Èá ðåéò êáíåßò....áñãÜ ôá êáôÜëáâåò üëá áõôÜ ìåãÜëå....äåí ôá êáôÜëáâåò ìå ôïí ÐáíôåëÜêç,äåí ôï êáôÜëáâåò ìå ôçí Ðáñß,äåí ôï êáôÜëáâåò ìå ôï ìáóôïõñùìÝíï ðïõ ìðïýêáñå ìå ôçí ÌáêÜìðé,äåí ôï êáôÜëáâåò üôáí êüâáíå ôï ñõèìü ôçò ïìÜäáò ðåôþíôáò üôé ðñü÷åéñï åß÷å ï êáèÝíáò óå ôüóá êáé ôüóá ìáôò,äåí Ýâëåðåò ôá ðñüóöáôá äåßãìáôá óôï Âüëï,óôéò ÓÝññåò,óôç Ëáìßá, ìå ôç ÂéãéáñåÜë êáé ôçí êñïôßäá óôïí åðüðôç,ìå ôçí êñïôßäá óôïí ÐÜìðëï óôï êüñíåñ êáé ôüóá Üëëá ÷ñüíéá êáé ÷ñüíéá ôþñá?
Åßíáé ðëÝïí ðïëý áñãÜ ãéá äéáðéóôþóåéò ìåãÜëå......
¸êáíá ðïñôïêáëß ôá best of ôïõ ðáëéêáñéïý ãéá íá óïõ åîçãÞóù ößëå ÇÏÌÏ üôé ü÷é áðëþò äåí âëÝðù êáíÝíá ëüãï íá õðÜñîåé åíüôçôá óôïí ÐÁÏÊ, áëëÜ èåùñþ ðùò õðïóôçñßæù Üëëç ïìÜäá áðü ôïí ðáñáðÜíù. ¸ëåéðå ìüíï ôï íá óáðßóïõí ôá ìáóôïýñéá óôç öõëáêÞ áðü ôï... ðüíçìá. Êáé Ý÷ïõí óâÞóåé êáé êÜðïéïõò ÷áñáêôçñéóìïýò ïé Mods! ÖáíôÜóïõ íá äéÜâáæá üëï ôï ðñùôüôõðï!

Áõôü ôï ðñÜãìá ç ÐÁÏÊôóÞäéêç åíüôçôá äåí åðéôõã÷Üíåôáé ìå åðéëïãÝò ðñïóþðùí ðïõ èá áðïêïéìßóïõí ôï ëáü. Ï êüóìïò Ý÷åé áëÜíèáóôï êñéôÞñéï êáé ßóùò öÜåé ôïí ðáðÜ ãéá ëßãï, áëëÜ óôï ôÝëïò âñßóêïõìå ôçí Üêñç. Åíüôçôá èá Ýñèåé áðü ìüíç ôçò üôáí ï ÐÁÏÊ ìðåé óôï óùóôü äñüìï. Ôüôå êé åãþ êé ï áðü ðÜíù èá ðÜøïõìå íá ìáëþíïõìå, ãéáôß èá åßìáóôå ÷áñïýìåíïé ðïõ ï ÐÁÏÊ ìðÞêå óôï óùóôü äñüìï. Ï ÐÁÏÊ óÞìåñá Ý÷åé ãßíåé ìðïõñäÝëï êáé öôÜóáìå óôá óïýôéá ãéáôß åßíáé óå ðïëý ëÜèïò äñüìï êáé üëïé ôï îÝñïõí ìÝóá ôïõò. Ç áëÞèåéá äåí êñýâåôáé ìå "åðé÷åéñçìáôïëïãßåò" êáé ðñïðáãÜíäá.

Ãé’ áõôü ößëå ÇÏÌÏ åßìáé êáôÜ ôçò «åíüôçôáò», ÊÕÑÉÙÓ ÕÐÏ ÔÇÍ ÇÃÅÓÉÁ ÁÕÔÏÕ ÐÏÕ ÔÇÍ ÔÑÕÐÇÓÅ ÌÅ ÊÁÈÅ ÔÑÏÐÏ ÊÁÉ ÓÅ ÊÁÈÅ ÅÕÊÁÉÑÉÁ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

opws_mathame

• Guest

αυτον που καποτε τον παρακαλουσαμε να αναλαβει τωρα τον απαξιωνουμε σε καθε ευκαιρια ....να λαικη απαιτηση να αναλαβει ο φουρναρης να μας δωσει οραμα .....αλλα πες εδω τον παντελακη βριζαμε και πετουσαμε πετρες στο μαγαζι του...και που του ζητησαμε συγνωμη 2 χρονια πριν πεθανει τι εγινε ?.......αχαριστια σε ανθρωπους που προσφερανε και προσφερουνε στην ομαδα αφιλοκερδως ειναι χαρακτηριστικο μας ......αν δεν θελει ο φουρναρης να κανουμε προταση σε καναρακη λαγογιαννη δεν θα αρνηθουν πιστευω και αν δεν θελουν και αυτοι εχουμε καλυβα ορφανο επιλογες λοιπον πολλες
......αυτοι θα φερουν χορηγους 25.000 διαρκειας κλπ. α συγχαρητηρια και στα καλοπαιδα για το ντου συμβαλλουν στην οικονομικη αναγεννηση του συλλογου....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΙΤ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4) ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΤΟΥ.......
το οτι καποτε τον παρακαλουσαμε δε σημαινει οτι θα τον ανεχτουμε ισοβιως να κανει τα καπριτσια του.αν ειναι να κολαμε εκει να κολησουμε στο οτι ολο το γηπεδο τον εβριζε εν χορω στο 0-4 με την αεκ κ στα καραγκιοζιλικια π εκανε.για τον παντελακη επειδη τρωτε αμασητα οτι σας σερβρισουν επειδη εχει τυχειο να μιλησω με ατομα εκεινης της γενιας π οντως τον κυνηγουσαν κ δε το μετανιωσαν.τι θελατε να κανουμε για το πουλημενο πρωταθλημα και κυπελλο του 77.για τερζανιδη ασλανιδη πακετο στο βαζελο.οταν ο ανθρωπος εφτασε στο παρα 5 της ζωης του αλλιως αντιμετωπιστηκε.κ πολυς κοσμος δακρυσε στην κηδεια του απ αυτους π τον κυνηγουσαν.δε θα μικρυνουμε τον ΠΑΟΚ για να φαινονται μεγαλοι οι ερασιτεχνες παραγοντες του.σ αυτους τους τυπους εχει δοθει στηριξη που δεν ειχε δωθει σε κανεναν κ μαλιστα δεν εχουν βαλει δραχμη.η ενοτητα ειναι αυτοσκοπος αλλα στ ονομα του ΠΑΟΚ.οταν καποιοι πανε να κανουν τον ΠΑΟΚ παονε εννοειται πως θα αντιμετωπιστουν ως εχθροι του συλλογου ειτε ειναι οπαδοι ειτε φιλαθλοι ειτε παικτες ειτε παραγοντες

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δε ξερω αν εχει γραφτει αλλου, εχω κανα 2 μερες να μπω νετ, ν΄ ακουσω ραδια κλπ οποτε ρωταω, Η συναντηση Ζαγορακη Συνδεσμων γινεται σημερα?Ετσι μου χαν πει, γι αυτο ρωταω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
4,5 μύρια προδικάζει ο Γκίνας το φετινό άνοιγμα.
μόνη λύση λέει το ch l για να έχουμε εισητήρια και διαρκείας...

μάιστα.

δλδ πέρισυ με 20k διαρκείας, τηλεοπτικά και ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ με πρόπερσι (και όχι το μέσι και τον ρονάλντο) μπήκαμε μέσα 4,5 μύρια... του χρόνου όμως θα είναι... αλλιώς.

πλέον για μένα πασιφανές: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; απαντήστε χθες.

Offline Matador

• Αλλαγή

πλέον για μένα πασιφανές: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; απαντήστε χθες.

+1926
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline agraf

• Αλλαγή
Äõóôõ÷þò óößããïõí ôá ðÜãìáôá. Ôþñá âãÞêå ôï ðáñáìýèé üôé ìüíï ìå ôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ Ôó. Ëéãê óùíüìáóôå. ¢ñá Üí äåí âãïýìå 2ïé (ðïõ åßíáé ôï ðéï ðéèáíü) êáôáóôñåöüìáóôå êáé îåðïõëÜìå êáíÜ ðáßêôç (Âéåñßíéá). ÕðÝñï÷á.

Óôçí ôåëéêÞ ãéáôß óùíüìáóôå ìå ôá ðñïêñéìáôéêÜ; ÅðåéäÞ èá ðáßîïõìå Ýíá ìáôò óôçí Ôïýìðá êáé èá âãÜëïõìå 500.000€; Áöïý ìáò ëÝíå üôé ôï Üíïéãìá åßíáé 2,5 êáé 4,5 åê, óýíïëï 7.000.000€.

Ãéá áõôïýò ðïõ ñùôÜíå ðïõ ðÞãáíå ôá ëåöôÜ Ý÷ù áðÜíôçóç ãéá Ýíá ìÝñïò: 2.500.000€ ðÞñå ï Âéïëßäçò áðü ôá ôáìåßá êáé Ýâáëå óôç èÝóç ôïõò åðéôáãÞ. ÑùôÞóôå ôïí Âéïëßäç êáé ôïí ÆáãïñÜêç Üí ç åðéôáãÞ ðëçñþèçêå Þ áêüìç åêêñåìåß.

Ãéá ôá õðüëïéðá 4.500.000€ äåí îÝñù.