Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω μαλακίες από άτομα που νομίζουν απλά ότι υποστηρίζουν μια ομάδα ανάμεσα σε όλες τις άλλες, που είναι σαλπιγγίδης, Ζαγοράκης, χαλκιάς και μετά λίγο ΠΑΟΚ, που τρελαίνονται να έχουν ηγέτες για να κάνουν τα πρόβατα και να προσκυνάνε, που είναι οι ίδιοι που πριν τον ζαγοράκη είχαν να πατήσουν γήπεδο 5 χρόνια και λέγανε "ποιος ΠΑΟΚ μωρέ τώρα, εκεί έχεις μείνει εσύ;".
Όλοι εσείς μη μας ζαλίζετε άλλο, να χαρείτε. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ. Αφήστε εμάς να μιζεριάζουμε, και εσείς αφού είναι όλα καλά, τραβάτε να πανηγυρίσετε σε κανά αεροδρόμιο για Χ και αποκλεισμούς. Έμαθα ότι σε λίγο καιρό διοργανώνεται και συλλαλητήριο στήριξης του Αυτοκράτορα Θεοδώρου Α' του Παραγκοκτόνου, τραβάτε εκεί. Το έχουμε καταλάβει ότι και ο Κόκκαλης να έρθει θα γουστάρετε.
Μερικοί χαρήκαν χτες που ο πρόεδρας δεν το βάζει κάτω, πήραν τα πάνω τους. Και μόνο να μιλήσει φαίνεται, αυτοί έχουν οργασμό. Εγώ πάλι είδα ότι μένει για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο και την ανυπαρξία του (μας). Μακάρι να διαψευστώ, αλλά εδώ και 1,5 χρόνο βλέπω μόνο μαλακίες. Λόγια, ανακοινώσεις, δηλώσεις και εξώφυλλα χορτάσαμε. Και επαναλαμβάνω ότι τον έχει σώσει φέτος η ανυπαρξία των άλλων, αλλιώς η γύμνια της πορείας με τα ψέμματα θα είχε φανεί νωρίτερα. Προσωπικά θα είμαι εδώ, να στηρίζω στα σωστά (όχι να αποθεώνω όμως επειδή θα κάνει τη δουλειά του) και να κράζω στα λάθη. Όχι στις αποτυχίες, αλλά στα λάθη. Έχει τεράστια διαφορά.
Και επειδή μεγάλη κουβέντα γίνεται πάλι για τα οικονομικά και έχουν γίνει όλοι ξαφνικά διδάκτορες του LSE και το παίζουν ιστορία με επιχειρήματα της πλάκας "άσε, δεν ξέρεις εσύ από ΑΕ", "δεν μπορούν να βγαίνουν όλα προς τα έξω" και άλλες πίπες, να πω δυο πραγματακια.
Όποιος νομίζει ότι στην πιο διεφθαρμένη χώρα του κόσμου με το αντίστοιχο ποδόσφαιρό της (που είναι ούτως ή άλλως το σπορ με τη μεγαλύτερη βρωμιά) μπορεί να βγάλει άκρη για οικονομικά μέσω ανακοινώσεων των παε, ισολογισμών στο ίντερνετ και λίγη θολούρα "έλα μωρέ, έχουμε και κρίση", πρέπει να έχει φάει κάτι που τον πείραξε πάρα πολύ. Πολλώ δε μάλλον, με μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ που δε ρίσκαρε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, που ήταν απλώς διαχειρίστρια των χρημάτων άλλων, που όχι μόνο δεν έβαλε από την τσέπη της, όχι μόνο δε βρήκε επενδυτή, αλλά δε βρήκε 4 χρόνια έναν σοβαρό ιδιώτη χορηγό (όχι μεγάλο, έναν απλό!) και η οποία αποτελείτο τον περισσότερο καιρό και στο μεγαλύτερο μέρος της από ανθρώπους της νύχτας (για να μην ξεχνιόμαστε ε...).
Για τα υπόλοιπα παραπέμπω κι εγώ στον τεράστιο εχθρό του ΠΑΟΚ, τον cure, που τα λέει τόσο καιρό, αλλά κι εγώ δεν ήθελα να τα πιστέψω, τα έβλεπα κ στρουθοκαμήλιζα.
Να θυμίσω μόνο κάτι πολύ απλό που έχει γράψει ο ίδιος πάλι αν θυμάμαι καλά, προς όλους τους φωστήρες: 100 ορκωτοί λογιστές να μπουν, τις υπερκοστολογήσεις (παικτών, υπηρεσιών, προϊόντων κτλ) και τις συνακόλουθες μίζες που μοιράζονται με κολλητούς δεν μπορούν να τις βρουν. Αρχαία μέθοδος. Έτσι μπαίνουν μέσα οι ομάδες. ΚΑΙ ετσι μάλλον. Αυτό για να σταματήσουν οι μαλακίες "τράβα ζήτα εσύ έλεγχο", λες κ μιλάμε για να πάμε για τσιγάρα στο περίπτερο.
Κατά τα άλλα
ρε μαγκες παρατηρω ολοι οσοι κοπτεσθε να κανετε το συνηγορο του ζαγορακη και ειστε η συντριπτικη πλειοψηφια στον ΠΑΟΚ διακατεχεστε απο ενα παθος που αν ειχατε για ολα τ αλλα θεματα η τουμπα θα ηταν ενα πραγματικο καζανι σσυνεχεια ο ΠΑΟΚ σε ολα τα οπαδικα επιπεδα θα ηταν ετη φωτος μπροστα.
ΥΓ: Ευτυχώς μέσα στη μίρλα και τη μιζέρια, υπάρχουν και οι γραφικοί για να γελάει λίγο το χειλάκι μας. Τελευταίο ανέκδοτο είναι το "περνάει στην ομάδα όταν την μειώνουμε". Για αυτό δεν μπορούν τα παιδιά, εκεί που τα πίνουν στα μπαρ, κάηκαν τα αρχίδια τους για το τι λέμε εμείς. Μάλλον για αυτό τα κοπρόσκυλα δεν προσπαθούν, μας κάνουν ναζάκια και πεισματάκια επειδή τους κράζουμε, άσε που έχουμε καταρρακώσει την ψυχολογία τους.
Και όλα αυτά με μπόλικη δόση μοιρολατρείας και ωχαδερφισμού "αυτούς έχουμε, τι να κάνουμε, μόνο στήριξη και προσευχή". Στήριξη για να πάρουμε το 100% από την ομάδα, κοντά είμαστε, ένα 90% μας λείπει. Και ακόμα μεγαλύτερη δόση ύπουλης σύγχυσης "κράζατε πέρσυ, αλλά πήγατε εκδρομή στην Ολλανδία". Τρικυμία εν κρανίω.
ΥΓ2: Υπάρχουν αρκετοί ανθρωποί (ίσως και εδώ μέσα...) που γνωρίζουν πράγματα μέσα από την παε, μέσα από το περιβάλλον ανθρώπων της διοίκησης, μέσα από συνδεσμίτες που ανακατεύονται, μέσα από χίλια δυο. Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο (και δε μιλάω για τον εαυτό μου). Πράγματα που δεν λέγονται δημόσια σε φόρουμ. Αλλά επειδή γνωρίζουν αυτά τα πράγματα, για αυτό και μιλάνε όπως μιλάνε. Ορισμένοι εξυπνάκηδες λοιπόν που η μόνη σας πηγή πληροφόρησης είναι ο κόλκας, οι φυλλάδες και τα ράδια, μη μιλάτε με τόσο μεγάλη σιγουριά για κάποια θέματα, γιατί πραγματικά θα εκπλαγείτε και θα ξεφτιλιστείτε όταν μάθετε μερικά πράγματα.