Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Φίλε μου μπερδεύεις πολλά πράγματα μαζί. Θα απαντήσω σε όλα με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπο σου.

1. Εγώ όποτε μπορώ (και δυστυχώς λόγω της ανεργίας) φέτος μπόρεσα να έρθω πολλές φορές στην Τούμπα. Και πίστεψε με μεγαλύτερο πάθος δείχνω στο γήπεδο παρά για τον Ζαγοράκη
2. Όπως λες δε μπορούν όλοι να έχουν τλειώσει οικονομικά για να κάνουν κριτική, έτσι σου απαντάω ότι δε γίνεται όλοι να ζούμε στη Θεσσαλονίκη για να ξέρουμε τι είναι ο καθένας μέσα στην ΠΑΕ. Εγώ λοιπόν που έχω οικονομικές γνωσεις λέω κάποια πράγματα για τις οικονομικές καταστάσεις. Δε μπορώ να κάνω ολοκληρωμένη ανάλυση για να μην παρεξηγηθώ. Νομίζω όμς ότι με κάποια πράγματα συνεισφέρω στην κουβέντα που γίνεται για τα οικονομικά της ΠΑΕ. Όταν δηλ. κάποιος βλέπει χρέη 12 μύρια τρελαίνεται ότι κάποιος τα έφαγε. Δεν είναι καλύτερο να του πει κάποιος τι περιλαμβάνει ο συγκεκριμένος λογαριασμός? Είναι καλύτερα να λέγονται πράγματα στον αέρα?
3. Συμφωνώ ότι οι οικονομικές καταστάσεις μπορούν να κρύβουν μια αρρωστημένη κατάσταση που μπορεί να υπάρχει μέσα στην ΠΑΕ. Ναι υπάρχει. Και αυτό φαίνεται στο χόρτο. Εκεί είναι ο καθρέφτης της ομάδας. Σε αυτό έχει τη μεγαλύτερη(αν όχι την αποκλειστική) ευθύνη ο Ζαγοράκης και γιαυτό πρέπει να διορθωθεί ή αν δε μπορεί να φύγει. ΔΕΝ καλύπτω κανένα λάθος του Ζαγοράκη. Είναι υπόλογος για την φετινή τργωδία.
4. Όπως κάποιοι που τον κατηγορούν δεν έχουν προηγούμενα μαζί του , έτσι κι εγώ δεν τον έχω αδερφό. Όπου κάνει λαθος θα του τα χώσω. Κουβέντα κάνουμε. Συμφωνείς όμως εσύ με τις υπερβολές που φτάσαμε να ακούγονται? Ότι κάνει οικονομικά κακοδιαχείριση ή ότι μέχρι και παιχνίδια πουλήθηκαν? Αν ναι τότε κάποιος θα πρέπει να μας πει τι έκανε οικονομικά και ποια παιχνίδια πουλήθηκαν.
Εγώ εκει μπλέχτηκα. Πήρα τους ισολογισμούς κια τους διάβασα. Και είπα τι είδα. Αν θέλει κάποιος έμπειρος λογιστής μπορεί να κρύψει ότι θέλει σε ένα λογαριασμό. Δε μπορούμε όμως να μιλάμε με το γεγονός ότι κάποιος ήδη μας τα κρύβει. Γιατί έτσι τότε δε θέλουμε τον Ζαγοράκη να μας μιλήσει. Γιατί και τότε πάλι θα μας κρύψει την αλήθεια. Τότε η λύση είναι μόνο μία. Να φύγει.
Εγώ πιστεύω όμως ότι δεν είαμστε ή δεν πρέπει να είμαστε σε αυτό το σημείο εμπιστοσύνης μαζί του.
Θεωρώ ότι πρέπει να κυνηγηθεί ώστε να κάνει την ομάδα ξανά μια γροθιά. Να το ξαναπάμε από την αρχή φέτος σε όλα τα επίπεδα.

Ασυλία για μένα δεν έχει κανείς. Ούτε ο Ζαγοράκης, ούτε προπονητής, ούτε κανένας παίκτης, ούτε κανένας οπαδός. Όλοι κρινόμαστε.

opws_mathame

• Guest
opws mathame να πας να διοικησεις εσυ
να διοικησω για να φωναζεις μαζι με υπολοιπα μπερδεμενα που ελεγε κ ο Αγγελος τα εμετικα συνθηματα οπως προεδρε προεδρε δωσε μας λεφτα ....

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Σε λίγο θα φταίει και για το τσουνάμι στην ιαπωνία

για αυτο φταινε οι 30 που μπουκαραν με την αεκ   8)

Δε νομίζω Τάκη...
:lol: :smiley4:

Offline Matador

• Αλλαγή
Αφού δεν παραίτησε, μας τα έχεις πρήξει η αλήθεια να λέγεται με αυτό, συγκεντρώσου και μάθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τα λάθη σου, κοίταξε γύρω σου ποίους έχεις συνεργάτες σου δείξε λίγη πυγμή, αρχίζοντας με τον πούστη τον πιλάβιο. Πίεσε τον να για τις 24 μαρτίου και όχι γιατί τις 31, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξουμε χωρίς κόσμο στα
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline babis36

• Αλλαγή
Εργα (αν μπορεις).Λογια τελος
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ved

• Αλλαγή

Δε νομίζω Τάκη...

οι 30 φταινε μονο για την τρυπα των 3 εκ που θα γινει συντομα 5
για το τσουναμι φταιει ο σαχπα!  :P

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Εργα (αν μπορεις).Λογια τελος

+1926   και από πλευρές διοίκησις και από εμάς
            τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

Offline Català

• Αλλαγή
Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω μαλακίες από άτομα που νομίζουν απλά ότι υποστηρίζουν μια ομάδα ανάμεσα σε όλες τις άλλες, που είναι σαλπιγγίδης, Ζαγοράκης, χαλκιάς και μετά λίγο ΠΑΟΚ, που τρελαίνονται να έχουν ηγέτες για να κάνουν τα πρόβατα και να προσκυνάνε, που είναι οι ίδιοι που πριν τον ζαγοράκη είχαν να πατήσουν γήπεδο 5 χρόνια και λέγανε "ποιος ΠΑΟΚ μωρέ τώρα, εκεί έχεις μείνει εσύ;".
Όλοι εσείς μη μας ζαλίζετε άλλο, να χαρείτε. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ. Αφήστε εμάς να μιζεριάζουμε, και εσείς αφού είναι όλα καλά, τραβάτε να πανηγυρίσετε σε κανά αεροδρόμιο για Χ και αποκλεισμούς. Έμαθα ότι σε λίγο καιρό διοργανώνεται και συλλαλητήριο στήριξης του Αυτοκράτορα Θεοδώρου Α' του Παραγκοκτόνου, τραβάτε εκεί. Το έχουμε καταλάβει ότι και ο Κόκκαλης να έρθει θα γουστάρετε.
Μερικοί χαρήκαν χτες που ο πρόεδρας δεν το βάζει κάτω, πήραν τα πάνω τους. Και μόνο να μιλήσει φαίνεται, αυτοί έχουν οργασμό. Εγώ πάλι είδα ότι μένει για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο και την ανυπαρξία του (μας). Μακάρι να διαψευστώ, αλλά εδώ και 1,5 χρόνο βλέπω μόνο μαλακίες. Λόγια, ανακοινώσεις, δηλώσεις και εξώφυλλα χορτάσαμε. Και επαναλαμβάνω ότι τον έχει σώσει φέτος η ανυπαρξία των άλλων, αλλιώς η γύμνια της πορείας με τα ψέμματα θα είχε φανεί νωρίτερα. Προσωπικά θα είμαι εδώ, να στηρίζω στα σωστά (όχι να αποθεώνω όμως επειδή θα κάνει τη δουλειά του) και να κράζω στα λάθη. Όχι στις αποτυχίες, αλλά στα λάθη. Έχει τεράστια διαφορά.
Και επειδή μεγάλη κουβέντα γίνεται πάλι για τα οικονομικά και έχουν γίνει όλοι ξαφνικά διδάκτορες του LSE και το παίζουν ιστορία με επιχειρήματα της πλάκας "άσε, δεν ξέρεις εσύ από ΑΕ", "δεν μπορούν να βγαίνουν όλα προς τα έξω" και άλλες πίπες, να πω δυο πραγματακια.
Όποιος νομίζει ότι στην πιο διεφθαρμένη χώρα του κόσμου με το αντίστοιχο ποδόσφαιρό της (που είναι ούτως ή άλλως το σπορ με τη μεγαλύτερη βρωμιά) μπορεί να βγάλει άκρη για οικονομικά μέσω ανακοινώσεων των παε, ισολογισμών στο ίντερνετ και λίγη θολούρα "έλα μωρέ, έχουμε και κρίση", πρέπει να έχει φάει κάτι που τον πείραξε πάρα πολύ. Πολλώ δε μάλλον, με μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ που δε ρίσκαρε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, που ήταν απλώς διαχειρίστρια των χρημάτων άλλων, που όχι μόνο δεν έβαλε από την τσέπη της, όχι μόνο δε βρήκε επενδυτή, αλλά δε βρήκε 4 χρόνια έναν σοβαρό ιδιώτη χορηγό (όχι μεγάλο, έναν απλό!) και η οποία αποτελείτο τον περισσότερο καιρό και στο μεγαλύτερο μέρος της από ανθρώπους της νύχτας (για να μην ξεχνιόμαστε ε...).
Για τα υπόλοιπα παραπέμπω κι εγώ στον τεράστιο εχθρό του ΠΑΟΚ, τον cure, που τα λέει τόσο καιρό, αλλά κι εγώ δεν ήθελα να τα πιστέψω, τα έβλεπα κ στρουθοκαμήλιζα.
Να θυμίσω μόνο κάτι πολύ απλό που έχει γράψει ο ίδιος πάλι αν θυμάμαι καλά, προς όλους τους φωστήρες: 100 ορκωτοί λογιστές να μπουν, τις υπερκοστολογήσεις (παικτών, υπηρεσιών, προϊόντων κτλ) και τις συνακόλουθες μίζες που μοιράζονται με κολλητούς δεν μπορούν να τις βρουν. Αρχαία μέθοδος. Έτσι μπαίνουν μέσα οι ομάδες. ΚΑΙ ετσι μάλλον. Αυτό για να σταματήσουν οι μαλακίες "τράβα ζήτα εσύ έλεγχο", λες κ μιλάμε για να πάμε για τσιγάρα στο περίπτερο.

Κατά τα άλλα
ρε μαγκες παρατηρω ολοι οσοι κοπτεσθε να κανετε το συνηγορο του ζαγορακη και ειστε η συντριπτικη πλειοψηφια στον ΠΑΟΚ διακατεχεστε απο ενα παθος που αν ειχατε για ολα τ αλλα θεματα η τουμπα θα ηταν ενα πραγματικο καζανι σσυνεχεια ο ΠΑΟΚ σε ολα τα οπαδικα επιπεδα θα ηταν ετη φωτος μπροστα.

ΥΓ: Ευτυχώς μέσα στη μίρλα και τη μιζέρια, υπάρχουν και οι γραφικοί για να γελάει λίγο το χειλάκι μας. Τελευταίο ανέκδοτο είναι το "περνάει στην ομάδα όταν την μειώνουμε". Για αυτό δεν μπορούν τα παιδιά, εκεί που τα πίνουν στα μπαρ, κάηκαν τα αρχίδια τους για το τι λέμε εμείς. Μάλλον για αυτό τα κοπρόσκυλα δεν προσπαθούν, μας κάνουν ναζάκια και πεισματάκια επειδή τους κράζουμε, άσε που έχουμε καταρρακώσει την ψυχολογία τους.
Και όλα αυτά με μπόλικη δόση μοιρολατρείας και ωχαδερφισμού "αυτούς έχουμε, τι να κάνουμε, μόνο στήριξη και προσευχή". Στήριξη για να πάρουμε το 100% από την ομάδα, κοντά είμαστε, ένα 90% μας λείπει. Και ακόμα μεγαλύτερη δόση ύπουλης σύγχυσης "κράζατε πέρσυ, αλλά πήγατε εκδρομή στην Ολλανδία". Τρικυμία εν κρανίω.

ΥΓ2: Υπάρχουν αρκετοί ανθρωποί (ίσως και εδώ μέσα...) που γνωρίζουν πράγματα μέσα από την παε, μέσα από το περιβάλλον ανθρώπων της διοίκησης, μέσα από συνδεσμίτες που ανακατεύονται, μέσα από χίλια δυο. Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο (και δε μιλάω για τον εαυτό μου). Πράγματα που δεν λέγονται δημόσια σε φόρουμ. Αλλά επειδή γνωρίζουν αυτά τα πράγματα, για αυτό και μιλάνε όπως μιλάνε. Ορισμένοι εξυπνάκηδες λοιπόν που η μόνη σας πηγή πληροφόρησης είναι ο κόλκας, οι φυλλάδες και τα ράδια, μη μιλάτε με τόσο μεγάλη σιγουριά για κάποια θέματα, γιατί πραγματικά θα εκπλαγείτε και θα ξεφτιλιστείτε όταν μάθετε μερικά πράγματα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Να κανω μια αφελεστατη ερωτηση,

αν ολοι μας, και εγω μαζι, εχουμε φαει τεραστιο παπα..εχουν γινει τοσες λαμογιες, που θα ξεφτιλιστουμε..

Εσεις που ειστε τοσο σιγουροι για ολα αυτα, πως αντιδρατε; Γραφετε στο φορουμ και κανετε τσατ;

Αφελεστατα εντελως, θα σας ελεγα οτι οι τροποι αντιδρασεις ειναι 2. Ειτε καταληψη των γραφειων ειτε συλλαλητηριο.

Αν απαντησει κανεις, παρακαλω χωρις ειρωνια..το ερωτημα ειναι περα για περα ειλικρινες.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Η αντιδραση θα επρεπε να ειναι αυτη που ειπες, αλλα αν γινει κατι τετοιο θα ξεκινησει εμφυλιος και θα πεσει απιστευτο ξυλο μεταξυ μας. Η παρουσα διοικηση δεν ειναι ουτε γουμενος, ουτε μπατμαν, που το 90% του κοσμου ηταν φανατικα εναντοιων τους.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline toy

• Αλλαγή

Δε νομίζω Τάκη...

Κανείς δε φταίει που έγινε φυτό ο ήλιος, η βροχή, το χώμα και η γλάστρα φταίνε
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Η αντιδραση θα επρεπε να ειναι αυτη που ειπες, αλλα αν γινει κατι τετοιο θα ξεκινησει εμφυλιος και θα πεσει απιστευτο ξυλο μεταξυ μας. Η παρουσα διοικηση δεν ειναι ουτε γουμενος, ουτε μπατμαν, που το 90% του κοσμου ηταν φανατικα εναντοιων τους.

Δηλαδη συγγνωμη ρε αδερφε, ξερετε οτι γινετε τις πουτανας, μας κλεβουν τα λεφτα απο τα διαρκειας, μας τρυπανε αλλυπητα και εγω θα φοβηθω τον εμφυλιο αν ειμαι 100% σιγουρος για το τι γινεται; Κοροιδευουμε και χλευαζουμε την διοικηση οταν επιχειρηματολογει "για το καλο του ΠΑΟΚ", και τελικα και οι "αντιφρονουντες" κρυβονται και αυτοι πισω αυτο; Ο εμφυλιος θα ειναι μεταξυ φυτων και ψαγμενων; Γιατι αν ειναι ετσι, το κοβω για ανετη επικρατηση των ψαγμενων, αφου ειναι πιο μαχημοι και τα φυτα, ΠΑΟΚτσηδες της τελευταιας 3ετιας.

Και στο κατω κατω της γραφης, πως θα ξεφυγουμε απο αυτο το τρυπακι; Θα περιμενουμε να συνεχιστουν τα ντου, μεχρι να ξενερωσει ο κοσμος και μεινει μονη της η διοικηση και στο τελος παραιτηθει; Θα παρακαλαμε να εχουμε αγωνιστικες αποτυχιες για να μην εχουμε εσοδα, ωστε να στριμωχθουν και να φυγουν; Θα παρακαλαμε να μην παρουμε αδειοδοτηση για να ξεσκεπαστει το κλεψιμο και η ρεμουλα; Τι θελουμε; Ειλικρινα προσπαθω να σας καταλαβω.

Offline Català

• Αλλαγή
Μ'αρέσεις πάντως, επειδή θες απάντηση χωρίς ειρωνεία

Offline ved

• Αλλαγή

Δε νομίζω Τάκη...

Κανείς δε φταίει που έγινε φυτό ο ήλιος, η βροχή, το χώμα και η γλάστρα φταίνε

KAI Η ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Θα παρω;

ive4

• Guest
Ως γραφικός που δεν έχω και πληροφορίες μέσα από την διοίκηση, να εξηγήσω το ανέκδοτο που είπα :
Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Στη μέση της χρονιάς που δε μπορείς να αλλάξεις τίποτα άλλο, μπορείς να παίξεις μόνο με την ψυχολογία της ομάδας. Και η ψυχολογία ανεβαίνει με την στήριξη. Τόσο παράλογο είναι ;

Το παράδειγμα του τι λέγαμε πέρσι τέτοια εποχή δείχνει πολλά γι αυτό το χρησιμοποίησα. Μπήκαμε με πάθος στα πλέι οφς, με τον κόσμο να είναι αφοσοιωμένος στον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ και τον πετύχαμε, ξεκινώντας με μειονέκτημα.

Offline Català

• Αλλαγή

Θα παρω;

Περιμένουμε να έρθεις εσύ από την Αυστρία να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τους "άλλους" για να μην είναι τόσο άνιση η μάχη.

Athinaios--4

• Guest
Φίλε η ψυχολογία παίζει ρόλο αλλά πίστεψε με πέρσι η ομάδα είχε πλάνο. Για μένα τις τελευταίες αγωνιστικές έκανε προετοιμασία ενόψει play-off και μπήκε έτοιμη. Αγωνιστικά ήταν 2 επίπεδα πάνω από όλους. Δεν έχει καμία σχέση η περσινή επιτυχία με το φετινό χάλι

ive4

• Guest
Ε επειδή υπάρχουν δηλαδή προβλήματα να το εγκαταλείψουμε, τι το παλεύουμε να μπούμε πλέι οφς ; Δε πάει έτσι. Και ο χειρότερος να είναι, διεκδικεί όλες τις πιθανότητές του και δε τις φτύνει.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Θα παρω;

Περιμένουμε να έρθεις εσύ από την Αυστρία να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τους "άλλους" για να μην είναι τόσο άνιση η μάχη.

Για την ταμπακιερα τιποτα..Δυστυχως...
Αλλα δεν πειραζει, μου την ειπες και  αυτο φτανει :smiley4: :smiley4: :smiley4: