Το δευτερο ειναι ακομα πιο σημαντικο για μενα.Γραφεις οτι για μενα το αγωνιστικο ειναι πιο σημαντικο απο τα ιδανικα του ΠΑΟΚ.Δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο και δεν ηταν δυνατον να το γραψω.Και οπως δεν αναγορευω το εαυτο μου σε υπερασπιστη των ιδανικων του ΠΑΟΚ ετσι δεν θελω οταν μιλαει καποιος μαζι μου να αυτοαναγορευεται.
Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά και σου έδωσα την εντύπωση πως αυτοαναγορεύτηκα υπερασπιστής των ιδανικών του ΠΑΟΚ ακολουθώντας το γενικό κανόνα "υπέρ Σαλπιγγίδη=εκφραστής των ιδανικών του ΠΑΟΚ" - "κατά Σαλπιγγίδη=φυτό, πρόβατο". Δεν είμαι αυτής της λογικής. Δεν με αφορά ο κοντός και τίποτα απ' όσα έκανε, είπε, κτλ. Για μένα συνειδητά κοίταξε το τομάρι του και ποιος τον γαμάει αν το έκανε λόγω ηλικίας ή λόγω χαρακτήρα. Εγώ εξαρχής επικέντρωσα στη συμπεριφορά της διοίκησης.
Απλά ήθελα με αυτό που σου είπα να τονίσω πως εγώ επιλέγω να μην υπολογίζω τα αγωνιστικά θέματα όταν μιλάω για τον κοντό. Σαν αντίθεση με σένα, όχι σαν ανώτερος Παοκτσής. Μακριά από μένα αυτά.
Κάποιοι βέβαια θα απορήσουν πάλι πώς το λέει αυτό ένας που σε κάθε τρεις προτάσεις αναφέρει τη λέξη φυτά και πρόβατα για συνοπαδούς του. Εξαρτάται από τον ορισμό της λέξης συνοπαδός θα απαντήσω απλά. Αυτός που εύχεται να σαπίσει ΠΑΟΚτσής στη φυλακή, αυτός που κονομάει από μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, αυτός που δεν αγαπά τον ΠΑΟΚ αλλά χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να ακούει τη φωνή του δημόσια ή να ακούει μπράβο από παραγωγούς συμφωνώντας μαζί τους, αυτός που ειρωνεύεται και βρίζει συνδέσμους του ΠΑΟΚ κτλ ε αυτός για μένα δεν είναι συνοπαδός. Είναι εχθρός του ΠΑΟΚ, άρα και δικός μου. Τόσο απλά.
@GeorgeT
ΑΝ φύγει με οποιαδήποτε αφορμή τώρα θα ισχύει απόλυτα αυτό που λέει ο egoist, οπότε θα αποδειχτεί πως θα έχουμε την ίδια συνέχεια, που περιγράφεις ορθώς κι επακριβώς στη 2η σου πρόταση. Απλά αντί για μέλλοντα, βάζουμε παρελθόντα. Τονίζω πως απαντώ στο ΑΝ που δεν το πιστεύω