Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
1.
Ο ΠΑΟΚ δεν μίλησε μόλις με μία, αλλά με τρεις στοιχηματικές εταιρίες. Μάλιστα, αν την ερχόμενη Πέμπτη δεν τα βρούνε Λίγκα και ΟΠΑΠ όσον αφορά στη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος, τότε οι εταιρίες θα γίνουν πολύ περισσότερες.
Μέχρι σήμερα, οι στοιχηματικές εταιρίες, προσέγγισαν οι ίδιες τον ΠΑΟΚ, όμως και ο ΠΑΟΚ θα αρχίζει να πλησιάζει διάφορες. Ακόμη και να τα βρούνε Λίγκα και ο ΟΠΑΠ, ο ΠΑΟΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει στοιχηματική εταιρία μόνο στους εκτός έδρας ευρωπαίκούς αγώνες. Ήδη οι ομάδες που αποτελούν τους πιθανούς αντιπάλους, δεν έχουν κάποιο απαγορευτικό για την συγκεκριμένη διαδικασία. Άρα, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει χορηγία για τη φανέλα, ποιος ο λόγος να μην καλύψει ποσοστό του οικονομικού κενού μέσα από αυτή τη διαδικασία;
http://www.paok24.com/mmeitem.asp?m=11&id=136

2.
Ο άνθρωπος που χαρακτήρισε εγκληματίες τους παράγοντες της ΠΑΕ για τα έργα της Τούμπας, ισχυριζόμενος πως το γήπεδο είναι φέρετρο - σε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας - είναι ο ίδιος που μπήκε σε γνωστό σύνδεσμο της ανατολικής Θεσσαλονίκης πριν 11 χρόνια με την ιδιότητα του συνεργάτη του Γιώργου Μπατατούδη και ανακοίνωσε στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως «ο πρόεδρος φέρνει τον Καφού». Και δεν τον κοπάνησε κανείς...
http://www.paok24.com/mmeitem.asp?m=13&id=139

γνωριζει καποιος ποιος εκανε αυτον τον χαρακτηρισμο? κανενας ζαγορας μηπως? τοτε δουλευε στην ομεγα τηλεοραση..κ πριν μια εβδομαδα μας ειπε ο tasoylis νομιζω τι ελεγε στην εκπομπη του..(καποτε σε εκπομπη του το επαιξε κ κολλητος του φαρλαλη,).

στο προηγουμενο μου ποστ υπαρχει κ αυτη η τοποθετηση του κολκα.
"Το ίδιο συμβαίνει και με τον εργολάβο της παρέας, τον Γιώργο Φαρλαλή, ο οποίος άκουσε ραδιοφωνικό παραγωγό να τον αποκαλεί «εγκληματία», όταν άφησε να εννοηθεί σε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας πως η Τούμπα είναι φέρετρο και θα πέσει."

εαν προκειται για τον ζαγορα ,ενα ενδιαφερον θεμα ειναι οτι η ειδηση βγαινει στο σαιτ που ανηκει στον ιδιο ομιλο που ανηκει κ ο λιμπερο..
ελπιζω να μαθουμε.. κ κυριως η παε να τον τελειωσει..αφου εμεις ειμαστε ανικανοι να το κανουμε κ του δινουμε ακροαματικοτητα, σαλιαριζοντας μαζι του.

3.
Βρείτε τον
Ποιος άνθρωπος στηρίχτηκε πάρα πολύ από την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ και αποτελεί πλέον το μαύρο πρόβατο στα γραφεία της Μικράς Ασίας; Ποιος είναι αυτός που μόλις ακούει το όνομά του ο Θοδωρής Ζαγοράκης γυαλίζει το μάτι του; Ποιος είναι αυτός που με μία άκομψη κίνησή του πρόδωσε όλο το οικοδόμημα; Υπομονή μέχρι τη συνέντευξη Τύπου.
http://www.paok24.com/mmeitem.asp?m=9&id=138

ελπιζω επιτελους να μιλησει με ονοματα ο προεδρος..
κ ελπιζω αυτος η απαντηση του κουιζ να ειναι ο κατσαρης

4.
Υπάρχει ένας επιχειρηματίας που όχι μόνο χρωστάει στον ΠΑΟΚ ένα μεγάλο ποσό, αλλά αντί να το πληρώσει το έχει εισπράξει από την εταιρία που συνεργαζόταν. Ο συγκεκριμένος κύριος μάλιστα, έχει εμφανίσει πολύ θετικό πρόσωπο για τα μάτια του κόσμου και σήμερα είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τόσο μεγάλη έλλειψη ρευστότητας. Θα επανέλθουμε μόλις διαπιστώσουμε πως δεν έχει κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.
http://www.paok24.com/mmeitem.asp?m=11&id=137

δεν ξερω ποιος μπορει να ειναι, αλλα νομιζω οτι κατι τετοιους ο προεδρος πρεπει να τους διαπομπευσει
« Last Edit: June 21, 2010, 01:51:58 by gagas »

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
2.
Ο άνθρωπος που χαρακτήρισε εγκληματίες τους παράγοντες της ΠΑΕ για τα έργα της Τούμπας, ισχυριζόμενος πως το γήπεδο είναι φέρετρο - σε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας - είναι ο ίδιος που μπήκε σε γνωστό σύνδεσμο της ανατολικής Θεσσαλονίκης πριν 11 χρόνια με την ιδιότητα του συνεργάτη του Γιώργου Μπατατούδη και ανακοίνωσε στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως «ο πρόεδρος φέρνει τον Καφού». Και δεν τον κοπάνησε κανείς...
http://www.paok24.com/mmeitem.asp?m=13&id=139

γνωριζει καποιος ποιος εκανε αυτον τον χαρακτηρισμο? κανενας ζαγορας μηπως? τοτε δουλευε στην ομεγα τηλεοραση..κ πριν μια εβδομαδα μας ειπε ο tasoylis νομιζω τι ελεγε στην εκπομπη του..(καποτε σε εκπομπη του το επαιξε κ κολλητος του φαρλαλη,).

Ο καραγκιοζακος ο Γιωργος Συριγος ειναι αυτος που το ειπε αυτο... (Κανει εκπομπη στο Λιμπερο μαζι με τον αλλο τον καραγκιοζη τον Χητα το μεσημερι)..Και οντως ειχε διατελεσει ''λαμπρο'' μελος των πολυαγαπημενων μας πρωην σαπιων διοικησεων...Τυχαιο? Δεν νομιζω...
Αλλα αυτο δεν το ειπε στην εκπομπη του..Το ειπε στην βραδυνη εκμπομπη του μαλακα του Ζαγορα εδω και καμια βδομαδα...Ακουγα χθες το βραδυ και εβγαιναν πολλοι και τον εκραζαν τον Συριγο γι αυτο που ειπε...Ουρλιαζοντας ειχε βγει πριν καμια βδομαδα ,λενε, και φωναζε οτι ''η Τουμπα ειναι φερετρο και δεν αφηνω τα παιδια μου να πανε εκει με τιποτα γιατι το γηπεδο ειναι ετοιμο να πεσει, οτι θα σκοτωθει ολη η νεολαια της Θεσσαλονικης καμια μερα εκει'', και αλλες τετοιες ομορφες παπαριες...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
α καταλαβα.. η πλακα ειναι οτι μου ειπανε κατι για συριγο, κ εγω νομιζα τον αλλον τον μαλακα εξ αθηνων κ λεω τι δουλεια εχει αυτος..ουτε πηγε το μυαλο μου σε αυτο το γελοιο υποκειμενο..μαλιστα μου ειπαν οτι δηλωσε πως δεν θα αφησει τον γιο του να παει στην τουμπα..
αυτος ο τυπος ειναι εντελως χαζος..εαν δεν τον τελειωσει η παε τοτε ειναι λιγη..κ δεν το θεωρω καθολου τυχαιο οτι το ειπε στη συγκεκριμενη εκπομπη..καλυτερα να τους τελειωσει κ τους δυο..

papas4

• Guest
σεισπυρωση ενοτητα στηριξη!γραψτε τους ολους στ'αρχιδια σας και μην ασχολειστε!υπαρχουν ανθρωποι στην διοικηση που εχουν στοχους γι'αυτην την ομαδα!δεν νομιζω για ενα θεμα που αφορα ανθρωπινες ζωες(γηπεδο) να αντιμετωπιζεται με επιπολαιοτητα!υπαρχουν μηχανικοι που ελεγχουν και λενε τι χρειαζεται!το γηπεδο ολοι ξερουμε οτι ειναι παλιο και καθε χρονο επιβαρυνεται κι'αλλο!τα εργα εχουν πιο πολυ προληπτικο χαρακτηρα!οσο για τον ζαγορακη 3 χρονια δεν τον εχετε μαθει ακομα?ο ανθρωπος δεν γουσταρει να μιλαει ολη την ωρα για το καθε τι!προτιμαει να δειχνει τις προθεσεις του με πραξεις!σε 3 χρονια δειτε ποσο ψηλα μας σηκωσε σε ολα τα επιπεδα!

Offline cure

• Αλλαγή
Αηδία πραγματική! Για τα Post του gaga λέω με τις παραπομπές από ultras και sport24.

Έτσι πάνε αυτά όμως. Όταν ο άλλος βλέπει ότι είσαι πρόβατο του κερατά, θα κοιτάξει να σε ταΐσει με όποια μαλακία μπορεί να φανταστεί κάποιος. Έτσι κι αλλιώς αν τα εγκεφαλικά σου κύτταρα έχουν νεκρωθεί από τη βλακεία, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλες μαλακίες θα σου ξεφουρνίσουν. Αφού εσύ τα καταπίνεις αμάσητα όλα...

Αν και κουράστηκα πάρα πολύ να ασχολούμαι, λίγο ακόμη κουράγιο το διαθέτω. Θα ασχοληθώ λίγο ακόμη και μετά θα αφήσω στην μακαριότητά τους, εκεί ψηλά στα άσπρα σύννεφα, όλους τους "ευχαριστημένους". Έτσι κι αλλιώς εγώ σε λίγο καιρό θα έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με παπαριές και να επιχειρηματολογώ προσπαθώντας να αποδείξω σε κάποιους πως δεν πετάει ο γάιδαρος. Τι με κόφτει εμένα στο κάτω κάτω αν κάποιοι θέλουν να βλέπουν γάιδαρο με φτερά;

Σύμφωνα λοιπόν με τις παραθέσεις, στις 20 του Ιούνη, του σωτήριου έτους 2010, ο ΠΑΟΚτσής άκουσε από τους οπαδούς-δημοσιογράφους εν ονόματι Ultras, για πεντακοσιοστή εξηκοστή έβδομη φορά, πως ο κατσαρής τελειώνει. Αν τώρα του χρόνου τέτοια εποχή έχουμε πάλι κατσαρή, μην προβληματίζεστε για το ποιος ο λόγος να σας λένε ξανά τις ίδιες παπαριές, σχεδόν τον ίδιο καιρό, κάθε χρόνο. Είμαι σίγουρος πως κάποια μαλακία θα έχετε βρει να το δικαιολογήσετε κι αυτό.
Μαθαίνουμε επίσης πως ο λόγος που ο κόσμος κοιτάει με μισό μάτι τον Βιολίδη, είναι γιατί πάνε χάλια οι δουλειές του. Και πως για εικοστή όγδοη φορά αυτό τον πλήγωσε!!!! Επιχειρηματολογία του πούτσου. Μηδέν! Για να μείνει στο τέλος βέβαια η σκέψη που τυρρανά κάθε ΠΑΟΚτσή: "μη φεύγεις Βιολίδηηηηη", γιατί θα διαλυθούμεεεε. Παράλληλα σου μένει και η πρώτη στάλα από τις μαλακίες που θα καταπιείς στη συνέντευξη: "έκανα λάθη αλλά έχω οικονομικά κεσάτια και έτρεχα για τις δουλειές μου. Δεν φτάνει που προσφέρουμε αφιλοκερδώς, θέλετε να καταστραφώ δηλαδή;"
Βέβαια κανένα λοβοτομημένο πρόβατο δεν θα σκεφτεί ποτέ το πιο απλό "και γιατί δεν φεύγει".
Το κερασάκι στο παραλήρημα βλακείας βέβαια είναι η άποψη πως η πολύ δημοκρατία βλάπτει. Ναι ρε dig! Χούντα στον ΠΑΟΚ με συνταγματάρχες εσάς μας χρειάζεται. Εσάς τους ξεφτίλες, που είστε η ντροπή των οπαδών, θέλει ο ΠΑΟΚ μπροστά για να μεγαλουργήσει.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν απαντήσεις στα γιατί και έχουν γραφεί πολλάκις στο παρελθόν εδώ μέσα. Αλλά ποιος να κάτσει να ασχοληθεί.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους-οπαδούς τώρα του γραφείου τύπου paok24 ο ΠΑΟΚ ψάχνεται να βάλει διαφήμιση ξένης εταιρείας στη φανέλα, έστω και στα εκτός έδρας τα ευρωπαϊκά. Βέβαια επειδή στη μνήμη χρυσόψαρου βασίζονται όλοι αυτοί, ξέρουν ότι κανένας δεν θα απορήσει όταν ΔΕΝ θα το δει αυτό του χρόνου. Θα πούνε καμιά μαλακία ότι προσπαθήσανε και δεν έγινε, ενώ η αλήθεια είναι πως για να το κάνεις αυτό, πρέπει να τα βάλεις με όλο το σύστημα και αυτό δεν πρόκειται ούτε ως σκέψη να περάσει από τους δικούς μας. Άρα προς τι το παραμύθι;
Τα ωραία όμως ακολουθούν. Απευθυνόμενοι σε ζώα (γιατί μόνο ζώα είναι όσοι τους πιστεύουν) ξέρουν ότι και μόνο που θα γράψουν 2 μαλακίες για έναν που πρόδωσε τον Θοδωρή και έναν επιχειρηματία που αυτός ντεμέκ φταίει που ο ΠΑΟΚ μπήκε μέσα με τα μπούνια, θα έχουν δώσει τις απαντήσεις στο μυαλό του φυτού.
Τώρα οι πιθανότητες το φυτό να απαιτήσει να μάθει τα "ονόματα" κάποτε για να πειστεί ότι δεν του πασάρουν αρλούμπες είναι ίση με τις πιθανότητες να πάρει το mundial η Νότιος Αφρική (που έχει ήδη αποκλειστεί). Οπότε η δουλειά έγινε αναίμακτα. Ποια δουλειά; Μα να σου φυτέψουν μία απάντηση στο μυαλό, για τυχόν απορίες σου. Μπεεεε
Υπομονή λέει μέχρι τη συνέντευξη τύπου. Εκεί θα ακούσουμε όλα τα ονόματα, όπως τα τόσα και τόσα ονόματα που ακούσαμε στο παρελθόν. Δεν θυμάστε;
Μακάρι βέβαια να ακούσουμε έστω και το όνομα του αποδιοπομαπίου τράγου, που θα του φορτώσουν τα πάντα, αλλά δεν το βλέπω ούτε αυτό. Το παρελθόν αυτό διδάσκει πάντως.

Για όποιον δεν καταλαβαίνει τη στάση μου (και αν τον ενδιαφέρει το γιατί) εγώ αποφάσισα να κάνω αυτό που πολύ σωστά το έθεσε ο skyclad4 πριν. Θα τους κρίνω με τα κριτήρια που αυτοί θέτουν πλέον. Τέρμα ιδεολογίες, συμπόρευση και τα συναφή. Εφόσον λοιπόν αυτοί ενδιαφέρονται για να αναπτυχθεί αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ με κάθε κόστος στη κυριολεξία (χωρίς αναφορά στο παρελθόν του, την ιδεολογία του κτλ) κι εγώ θα κρίνω τα πράγματα πάνω στη βάση αυτής της αποτελεσματικότητας, κρατώντας για μένα το τι είναι ο ΠΑΟΚ.
Δεν πρόκειται να κόψω εγώ τον ΠΑΟΚ για χάρη κανενός. Αφού επέλεξαν να το παίξουν "επαγγελματική" ΠΑΕ και θέλουν οπαδούς-πελάτες, θα συμμετέχω κι εγώ "επαγγελματικά" στον ΠΑΟΚ, κρύβοντας μέσα μου τα υπόλοιπα. Να κόψουν όμως τις μαλακίες "ο ΠΑΟΚ είσαι εσύ" όταν είναι να τα χώσω. Να λένε έκανα αυτό κι αυτό και ζητάω αυτό κι αυτό με αντάλλαγμα εκείνο. Θα τα χώνω λοιπόν όποτε γουστάρω ζητώντας λογαριασμό για τα πάντα και χωρίς λευκές επιταγές ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ και θα κρίνω ψυχρά και χωρίς κανένα απολύτως ελαφρυντικό, που πάνε και πως αξιοποιούνται ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ που βγάζω με ιδρώτα και αίμα. Συναισθηματισμοί κομμένοι. Λευκές επιταγές στις στάνες και στα θερμοκήπια.

Να θυμάστε ρε επαγγελματίες μόνο πως τα φυτά πιο εύκολα πληρώνουν τα sms για να ακούνε τη φωνή τους και να αυτοθαυμάζονται, παρά να δώσουν κάτι για τον ΠΑΟΚ. Και κάτι τελευταίο. Οι πρώτοι που θα σας πετάξουν τη πέτρα θα είναι οι φίλοι σας οι οπαδοδημοσιογράφοι.
« Last Edit: June 21, 2010, 13:14:23 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
Αν τώρα του χρόνου τέτοια εποχή έχουμε πάλι κατσαρή, μην προβληματίζεστε για το ποιος ο λόγος να σας λένε ξανά τις ίδιες παπαριές, σχεδόν τον ίδιο καιρό, κάθε χρόνο. Είμαι σίγουρος πως κάποια μαλακία θα έχετε βρει να το δικαιολογήσετε κι αυτό. .
νομιζω οτι ξερεις κ εσυ οτι δεν προκειται να καθαιρεσουν προεδρο που εξελεγη νομιμα.
απλα στις επομενες εκλογες δεν θα το στηριξουν εαν δεν τον θελουν..

Offline cure

• Αλλαγή
Για πλάκα τον ρίχνεις με πρόταση μομφής, αλλά τζάμπα τα λέμε αυτά τα εντελώς θεωρητικά και παίζουμε το παιχνίδι τους αναπαράγοντας ένα εντελώς ανύπαρκτο σενάριο. Μη με βάζεις σε αυτό το τρυπάκι, με πόσους φεύγει κτλ Η ουσία είναι πως κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι τέτοιο καιρό έχει καταντήσει αηδία κι εκεί μόνο ήθελα να σταθώ με όσα είπα και το σκοπό που γίνονται, που δεν είναι άλλος από ότι το σύγχρονο πρόβατο δεν ψάχνει λύσεις, αλλά ειδήσεις.
Επειδή ο εγκέφαλός του είναι μικρός, δεν μπορεί να συγκρατεί πολλά προβλήματα μέσα σε αυτόν. Έτσι αν του πεις πως το τάδε πρόβλημα έχει αυτή τη λύση και οσονούπω θα λυθεί, τότε το πρόβατο ανακουφισμένο βγάζει αυτό το post it από το μυαλό του και αδειάζει τον ήδη περιορισμένο χώρο του και γλιτώνει από πονοκεφάλους.

Γι' αυτό και οι υπόλοιπες "απαντήσεις" σε τυχόν προβληματισμούς που εκκρεμούν στο μυαλό των προβάτων-ακροατών.
« Last Edit: June 21, 2010, 14:49:35 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
εγω cure πρωτη φορα διαβαζω για προβλημα του ζαγορακη με τον κατσαρη..
η προταση μομφης ψηφιζεται απο τους 15(δωρο αδωρο να γινει δηλαδη) ή απο το συνολο των μελων?

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
οτι να ναι πραγματικα!ρε δεν παραιτουντε ολοι λεω εγω να ηρεμησετε λιγο!αντε να πουμε οτι θελει λεει ο καθενας!παοκαρχες ολοι!δεν ειμαστε για τιποτα και για πουθενα!μετα απο μια πολυ πετυχημενη χρονια εκτος αν καθε χρονο βγαιναμε δευτεροι και δεν το ηξερα και αντι να στηριξουμε πιο πολυ και να παμε να παρουμε και κανα δειαρκειας ολο γκρινια και μιζερια!τα μυαλα μας πονανε!ηρεμηστε!

σεισπυρωση ενοτητα στηριξη!

Εσύ μας λες για ενότητα όταν μας κατεβάζεις αυτά τα καντήλια???

γραψτε τους ολους στ'αρχιδια σας και μην ασχολειστε!

Και εγώ αυτό κάνω με κάτι τύπους σαν και εσένα!

papas4

• Guest
οποιος δεν σεβεται και βαζει τον πρωσοπικο του εγωισμο πανω απο τον ΠΑΟΚ μονο για καντηλια ειναι!τι εγινε ρε χαλαρωστε λιγο!ψοφιοι για φασαρια ολοι!οταν λεω γραψτε τους στ'αρχιδια σας ολους εννοω τους δημοσιογραφους!μαθετε να σκεφτεστε λιγο καλο θα σας κανει!εκτος κιαν ειστε πολυ μικροι σε ηλικια οποτε σας δικαιολογω!

Offline babis36

• Αλλαγή
Εχω καιρο να μπω στο forum και καθε φορα που μπαινω εχω και λιγοτερα να πω.Cure λυπαμαι αλλα σε αυτα που γραφεις δεν βγαζω κανενα νοημα.Για μενα εδω μεσα δεν γραφονται πλεον τα πραγματα με το ονομα τους.
α)Ο ΠΑΟΚ δεχεται οικονομικο πολεμο δεν χρειαζεται να γραψω γιατι (χορηγια ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ κτλ κτλ)
β)Ξερουν οι παντες οτι αμα ο ΠΑΟΚ μια στα εκατο βγει ch.l θα τους γαμησουμε ολους γιαυτο τωρα προσπαθουν να μας πνυξουν οσο ειναι νωρις.Εκτος αυτου και βασικοτερα ο βαζελος θα χασει πολλα λεφτα συνεπως εχει αμεσο συμφερον.
γ)Ο Σαλπιγγιδης ειναι αγωνιστικα μεγαλη μεταγραφη ηθικα μπαζει αλλα για μενα και οποιος ειναι στην ηλικια μου ας σκεφτει τι μυαλα κουβαλουσε στα 25 του.Ας σκεφτει επισης τι αντικτυπο θα ειχαν οι μαλακιες του αν απο αυτες κρεμονταν τεραστια οικονομικα συμφεροντα αλλα και η καριερα του και η ζωη του.Για μενα μια δευτερη ευκαιρια μπορει να την εχει χωρις καμια προσωπολατρεια γιατι αυτος και ο οποιοσδηποτε αλλος ειναι απειρως μικροτεροι απο τον ΠΑΟΚ.
δ)Ακουω σχολια για τον Κατσαρη.Ξεχναμε οτι ειμαστε ανυπαρκτοι στον ερασυτεχνη?Ποιος λαος του ΠΑΟΚ στον ερασυτεχνη?Γιατι εχουμε αποψη για τον Κατσαρη οταν αυτος μονος του μαζι με τους δικους του παταει στις συνελευσεις?
ε)Τον ΠΑΟΚ αδερφια οικονομικα τον πνιγουνε οι αντιπαλοι με τις ακρες στο μπουρδελοκρατος που εχουν και οχι κανενας αλλος.Να μην μπερδευεται μερικοι τις πουτσες με τις βουρτσες
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

papas4

• Guest
πεσ τα ρε φιλε!εδω μας κοβουν χορηγιες, δεν μας ανανεωνουν συμβασεις στο ονομα της κρισης,τοτε γιατι δεν κοπηκαν απο ολους?,και εμεις εδω στον κοσμο μας!αλλου πρεπει να στρεψουμε τον πολεμο και οχι στο εσωτερικο μας!

Offline lik4

• Αλλαγή
ωραια ολοι εσεις οι μαχιμοι οι ωριμοι  που θελετε το καλο του ΠΑΟΚ και θελετε την  εξελιξη της ομαδος και μπλα μπλα μπλα εσεις που ειστε οι πολλοι (90%) μαζευτητε και αρχιστε τις μπουκες στους εχθρους της ομαδος
μπουκαρετε στα γραφεια του οπαπ σε γραφεια μμε που μας πολεμανε σε  γραφεια πολιτικων για χρεη κτλ και ξεκινηστε  ΠΑΟΚτσηδικο διαλογο μαζι τους
γενικοτερα βρειτε τους εχθρους μας και γαμηστε τους
δεν βλεπω που ειναι το δυσκολο σε αυτα που λεω
σορρυ εαν ειναι διχαστικο και λιγο προκλητικο το ποστ μου αλλα οπως ειναι και της μοδας να λεμε ειναι μια ρεαλιστικη αποψη

northeagle_4

• Guest
ειναι ενα λογικο επιχειρημα σε αυτους και μονο που κραζουν τους "λιγους",δυστυχως ομως ξερουμε και οι 2 οτι δεν προκειτε....
  οσο υπαρχουν οι "λιγοι" και οι "πολλοι" και οι λιγοι εκ των πολλων το μονο που κανουν ειναι να κραζουν τους "λιγους" τοσο και οι "λιγοι" εχουν καθε δικαιωμα να κραζουν τους "λιγους" εκ τω πολλων.Οποιος καταλαβε ,καταλαβε :o

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
οποιος δεν σεβεται και βαζει τον πρωσοπικο του εγωισμο πανω απο τον ΠΑΟΚ μονο για καντηλια ειναι!τι εγινε ρε χαλαρωστε λιγο!ψοφιοι για φασαρια ολοι!οταν λεω γραψτε τους στ'αρχιδια σας ολους εννοω τους δημοσιογραφους!μαθετε να σκεφτεστε λιγο καλο θα σας κανει!εκτος κιαν ειστε πολυ μικροι σε ηλικια οποτε σας δικαιολογω!

γκαγκατσης μουν σαλπι-γιδης σε μια χρονια ποσες ξεφτιλες να αντεξεις ? ................................ υπαρχουν ατομα που νιωθουν απο ΠΑΟΚ και δεν γινονται γαυροβαζελοι(κακως για την διοικηση μας) δεν θα βγαινει ο καθενας κ θα λεει οτι να ναι επειδη δεν του αρεσουν αυτα ΠΡΟΒΑΤΑ δεν γινομαστε παρτε το χαμπαρι
« Last Edit: June 21, 2010, 21:38:47 by northeagle_4 »

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ειναι ενα λογικο επιχειρημα σε αυτους και μονο που κραζουν τους "λιγους",δυστυχως ομως ξερουμε και οι 2 οτι δεν προκειτε....
  οσο υπαρχουν οι "λιγοι" και οι "πολλοι" και οι λιγοι εκ των πολλων το μονο που κανουν ειναι να κραζουν τους "λιγους" τοσο και οι "λιγοι" εχουν καθε δικαιωμα να κραζουν τους "λιγους" εκ τω πολλων.Οποιος καταλαβε ,καταλαβε :o

north εγω από μικρός μπέρδευα τη μινιμαλιστική μετάπτωση με το μεταφυσικό ιδεώδες μέσα από την υπερβατική διαχρονική καταξίωση!Ελπίζω να με βοηθήσεις........
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

papas4

• Guest

γκαγκατσης μουν σαλπι-γιδης σε μια χρονια ποσες ξεφτιλες να αντεξεις ? ................................ υπαρχουν ατομα που νιωθουν απο ΠΑΟΚ και δεν γινονται γαυροβαζελοι(κακως για την διοικηση μας) δεν θα βγαινει ο καθενας κ θα λεει οτι να ναι επειδη δεν του αρεσουν αυτα ΠΡΟΒΑΤΑ δεν γινομαστε παρτε το χαμπαρι
φιλε μου οποιος δουλευει κανει και λαθη!ουδεις αλανθαστος!αλλα πιστευω οτι οι ξευτιλες που λες εσυ ειναι πολυ λιγοτερες απο τα καλα και τις χαρες που εχουμε παρει αυτα τα 3 χρονια!και πιστεψε με δεν διαχωριζω παοκτσηδες ολοι το ιδιο ειμαστε και πιστευω το ιδιο αγαπαμε τον ΠΑΟΚ!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
σε μια χρονια τετοιες ξεφτιλες ειχες χρονια να φας, και ειδικα απο μια διοικηση που την εχεις πιστεψει κ εχεις στιρηξει με πολους τροπους δεν περιμενεις να κανει τετοια τραγικα λαθη, δεν φταιει ο κοσμος για τον διχασμο ουτε τον εφερε ο κοσμος...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Επειδη τις τελευταιες μερες εχασα πολλα επισοδεια λογω ελλειψης χρονου, μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποιο θεμα σε Κατσαρη και Ζαγορακη? πηρε το αυτι μου δεξια και αριστερα οτι κατι τρεχει, ο Ζαγορακης εχει σπαστει αλλα δε ξερω το λογο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
Καλά μερικά ποστ ρε παιδιά δεν μπορώ ειλικρινά να τα καταλάβω, ο babis μπήκε να γράψει μια πολύ ξεκαθαρισμένη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη χωρίς "εμείς" και "εσείς" και "οι άλλοι" και αμέσως οι απαντήσεις είναι "τότε πάτε εσείς που είστε έτσι να μπουκάρετε στον οπάπ" τότε "εσείς" που είστε όλο μπλα μπλα μπλα, που νομίζετε ότι είστε "πολλοί" και που τη λέτε στους "λίγους" και πάει λέγοντας...
Γιατί έτσι ρε παιδιά? Γιατί πλέον όποιος εδώ μέσα πάει να εκφράσει κάτι διαφορετικό, έστω και λίγο όπως αυτό το κομμάτι που έγραψε ο babis και που είναι μια καθαρά προσωπική άποψη που ούτε κατατάσεται πουθενά, ούτε σε στρατόπεδα αναφέρεται, ούτε τη λέει και σε κανέναν τρώει αμέσως πέσιμο? Πού θα πάει αυτή η ιστορία? Εντάξει έχει πειράξει πολύ κόσμο πάρα πολύ το θέμα Σαλπιγγίδη κατανοητό, αλλά αυτό εδώ το πράγμα πλέον είναι παραλογισμός. Ο άλλος γράφει μας πήδηξε ο ΟΠΑΠ κανονικά και μην ψάχνετε μόνο εσωτερικούς εχθρούς και η απάντηση είναι τότε γιατί δεν πας να κάνεις ντου στον ΟΠΑΠ? Σοβαρολογούμε τώρα? Ε, να απαντήσω κι εγώ λοιπόν στο ίδιο στυλ του παραλόγου, γιατί δεν πας κι εσύ να κάνεις ντου στην ΠΑΕ? Να ησυχάσουμε μια και καλή επιτέλους.
Καθίστε λοιπόν μόνοι σας να γράφετε αυτά που σας αρέσει να διαβάζετε, ο ένας με τον άλλον να τελειώνουμε. Και διαγωνισμό ποιος θα βρίσει πιο χυδαία τη μάνα του κοντού και ποιος θα του δώσει την χειρότερη κατάρα να πάθει στο mundial. Δυστυχώς αυτό είναι το φόρουμ εδώ και κάμποσο καιρό. Κάποιους φυσικά δεν τους χαλάει καθόλου, αυτό το φόρουμ ονειρεύονται αυτό έχουν. Μια χαρά. Μπαίνουμε βρίζουμε, διάλογος μηδέν, την πεφτουμε σε όποιον δεν μας κάθεται καλά και μια χαρά όλα. Ναι είναι οπαδικό, ναι διέπεται από ιδεολογικές καθαρά αρχές και για αυτό άλλωστε και το γουστάρουμε, αλλά κάποια πράγματα έχουν πάρει εντελώς στραβό δρόμο...