Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 625491 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
καντε μια λιστα, να ξερουμε ποιος τελειωσε απο ποιον...γιατι πολλα τελειωματα εχουμε τελευταια και θα χασουμε τον λογαριασμο. ::)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
[
ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει...το να προσπαθει να επηρρεασει κοσμο ομως εμενα προσωπικα με τρελαινει....λες και τους αρδ δεν τους κραζω για αυτον τον συγκεκριμενο λογο....

εγω προσωπικα οταν βλεπω ολη αυτην την οργανωμενη προπαγανδα το να λεω την αντιθετη αποψη μου οπου μπορω ειναι τουλαχιστον μια μικρη αμυνα

και δεν λεω πως καποιος συγκεκριμενα προσπαθει να επηρρεασει καποιον αλλον....μακρια απο μενα αυτα....λεω πως η μαυριλα που βγαινει προς τα εξω απο το φορουμ αρχιζει και επηρρεαζει....και επειδη λεμε πως το φορουμ ειναι οπαδικο....εγω δεν ξερω κανεναν  να θελει να μην παει καλα η ομαδα του...

το να παει καλα αγωνιστικα η ομαδα πολλες φορες ειναι πολυ μικρο μπροστα σε αλλα πραγματα

ο πουστης ο κοντος ηρθε και αυτο με τρυπησε ψυχολογικα και κυριως οπαδικα οπως αντιλαμβανομαι εγω τον ΠΑΟΚ...αν ομως ειμαι οπαδος(λεμε τωρα) η θεση μου δεν ειναι μακρια απο την ομαδα....τουλαχιστον ετσι το ξερω εγω το παραμυθι....μπορει να ειμαι και λαθος

υπηρξαν εποχες που ολο το οπαδικο κινημα εκανε αποχη και για αγωνες και για χρονια ολοκληρα

η διοικηση εχει διαλεξει τον δρομο της που ειναι μακρια απο αυτον που θαθελα προσωπικα.ο καθενας επιλεγει τι θα κανει απο δω και περα αλλα αυτο ειναι προσωπικη επιλογη και οχι συζητηση επι μια βδομαδα σε ενα φορουμ....

γιαυτο ειναι το φορουμ γιαν και μια  βδομαδα ειναι πολυ μικρη για τετοιο θεμα

υ.γ στην τουμπα επι γουμενου μεινανε λιγοι επειδη ο κοσμος εβλεπε πως τον κοροιδευανε...αυτοι που πηγαιναν γηπεδο κι αυτοι που μεινανε με ψηλα την σημαια του ΠΑΟΚ στα εκτος,εκτος απο καποιους αυλοκολακες,ητανε οι οπαδοι της ομαδας....ο οπαδος του ΠΑΟΚ δεν τον παρατησε ποτε...ουτε καν τοτε

επι γουμενου ειχες εναν αγωνα και ηξερες με τι και ποιον να αντιμετωπισεις,,η ομαδα πηγαινε χαλια αλλα μεσα σου και μεσα μου τα ειχαμε πολυ καλα με τον εαυτο μας απεναντι στις αρχες του συλλογου.

σημερα η ομαδα πηγαινει τελεια και νιωθουμε σκατα μεσα μας...γιατι αναρωτηθηκατε? γιατι αν το δογμα ειναι τα ξεπουλαω ολα για να παει καλα η ομαδα και τουμπεκιαζομαι τοτε προφανως δεν εχουμε καμια διαφορα με τον γαυροβαζελο.

η μαλλον εχουμε μια τελευταια διαφορα...τους 200 που κατι τους τρωει μεσα τους,,,που ολοι χαζογελανε γυρω τους και αυτοι ειναι σκεφτικοι...

ωπα ρε αδερφε....6 μηνες τι καναμε;αετο πετουσαμε;και επειδη η απαντηση ειναι ναι(και δεν παει σε προσωπικο επιπεδο) τοτε ακυρος εισαι....και το φορουμ καψουρα ειναι και κολλημα αλλα μην το κανουμε και διαμορφωτη κοινης γνωμης....το ζητημα δεν ειναι για μια βδομαδα αλλα δεν ειναι και για το φορουμ...μην τρελαθουμε

και επι γουμενου μαλλον το ωραιοποιεις...τπτ δεν ηταν καλο ουτε μεσα σου ουτε απ'εξω σου...

στην τελικη ρωτησα...τοτε θελαμε το καλο της ομαδας....τωρα θελουμε το κακο;

υ.γ αυτο για τους 200 αλλος θα μπορουσε να το χε παρει σαν προσβολη....ειμαι καλοπροεραιτος παντως και περιμενω να ακουσω οτι το λες με αφορμη ενα ποστ απο καποιον που δεν αντεχει αλλο την μιζερια εδω μεσα και μιλας γενικα πανω στο ποστ...

εντιτ αποφασιστηκε αποχη απο το οπαδικο κινημα τελευταια και δεν το μαθα;
« Last Edit: June 23, 2010, 01:32:47 by gianniwths4 »

Offline t.b

• Αλλαγή
áí åßíáé ìßá ìéêñïãñáößá ôïõ ãçðÝäïõ ôï öüñïõì, ãÜìçóå ôá, ïýôå íá ôï óêÝöôïìáé äåí èÝëù.
ÁëÞèåéá áõôü äåí ôï ðåñßìåíå êÜðïéïò üôáí Ýðáéñíå áðïöÜóåéò;

ðÜìå êáé óôá åðßêáéñá (üðùò ãñÜöïõí ÷áñáêôçñéóôéêÜ êáé êÜðïéï Üëëïé)

Áðïöáóßóôçêå ðïëéôéêÞ… ëéôüôçôáò

ÁñêåôÜ èÝìáôá èß÷ôçêáí óôï óçìåñéíü Ýêôáêôï ä.ó. ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ôï ïðïßï êñÜôçóå ãéá áñêåôÞ þñá êáé âÝâáéá óõæçôÞèçêáí ðïëý óçìáíôéêÜ æçôÞìáôá. ÅðéêåöáëÞò Þôáí ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò, ï ïðïßïò õðïãñÜììéóå óå ãåíéêÝò ãñáììÝò ðùò èá áêïëïõèçèåß ðïëéôéêÞ ëéôüôçôáò êáèþò ôá Ýóïäá Ý÷ïõí ìåéùèåß êáé êáôÜ óõíÝðåéá äåí ìðïñåß ï ÐÁÏÊ íá êÜíåé êÜðïéåò êéíÞóåéò ðïõ èá Þèåëå. ¸ôóé ôá ìåôáãñáöéêÜ ìÝíïõí ðñïò ôï ðáñþí óôÜóéìá, êáèþò ðñþôá èá áðï÷ùñÞóïõí åíäå÷ïìÝíùò êÜðïéïé ðáßêôåò Þ èá ðáñá÷ùñçèïýí ìå ìåôáãñáöÞ, åíþ óçìáíôéêÜ åßíáé ôá Ýîïäá ôùí Ýñãùí óôçí Ôïýìðá, ðïõ åðéâÜëëåôáé üìùò íá ïëïêëçñùèïýí. Ï äéêÝöáëïò áíáæçôÜ ôïí êåíôñéêü ÷ïñçãü ôçò öáíÝëáò, ðïõ áíáìÝíåôáé íá öÝñåé Ýóïäá (ìåôÜ ôçí ïëïêëÞñùóç ôçò óõíåñãáóßáò ìå ôçí ÄÅÐÁ).
http://www.metrosport.gr/apofasistike-politiki-litotitas
« Last Edit: June 23, 2010, 01:46:18 by t.b »

Offline ved

• Αλλαγή
[
ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει...το να προσπαθει να επηρρεασει κοσμο ομως εμενα προσωπικα με τρελαινει....λες και τους αρδ δεν τους κραζω για αυτον τον συγκεκριμενο λογο....

εγω προσωπικα οταν βλεπω ολη αυτην την οργανωμενη προπαγανδα το να λεω την αντιθετη αποψη μου οπου μπορω ειναι τουλαχιστον μια μικρη αμυνα

και δεν λεω πως καποιος συγκεκριμενα προσπαθει να επηρρεασει καποιον αλλον....μακρια απο μενα αυτα....λεω πως η μαυριλα που βγαινει προς τα εξω απο το φορουμ αρχιζει και επηρρεαζει....και επειδη λεμε πως το φορουμ ειναι οπαδικο....εγω δεν ξερω κανεναν  να θελει να μην παει καλα η ομαδα του...

το να παει καλα αγωνιστικα η ομαδα πολλες φορες ειναι πολυ μικρο μπροστα σε αλλα πραγματα

ο πουστης ο κοντος ηρθε και αυτο με τρυπησε ψυχολογικα και κυριως οπαδικα οπως αντιλαμβανομαι εγω τον ΠΑΟΚ...αν ομως ειμαι οπαδος(λεμε τωρα) η θεση μου δεν ειναι μακρια απο την ομαδα....τουλαχιστον ετσι το ξερω εγω το παραμυθι....μπορει να ειμαι και λαθος

υπηρξαν εποχες που ολο το οπαδικο κινημα εκανε αποχη και για αγωνες και για χρονια ολοκληρα

η διοικηση εχει διαλεξει τον δρομο της που ειναι μακρια απο αυτον που θαθελα προσωπικα.ο καθενας επιλεγει τι θα κανει απο δω και περα αλλα αυτο ειναι προσωπικη επιλογη και οχι συζητηση επι μια βδομαδα σε ενα φορουμ....

γιαυτο ειναι το φορουμ γιαν και μια  βδομαδα ειναι πολυ μικρη για τετοιο θεμα

υ.γ στην τουμπα επι γουμενου μεινανε λιγοι επειδη ο κοσμος εβλεπε πως τον κοροιδευανε...αυτοι που πηγαιναν γηπεδο κι αυτοι που μεινανε με ψηλα την σημαια του ΠΑΟΚ στα εκτος,εκτος απο καποιους αυλοκολακες,ητανε οι οπαδοι της ομαδας....ο οπαδος του ΠΑΟΚ δεν τον παρατησε ποτε...ουτε καν τοτε

επι γουμενου ειχες εναν αγωνα και ηξερες με τι και ποιον να αντιμετωπισεις,,η ομαδα πηγαινε χαλια αλλα μεσα σου και μεσα μου τα ειχαμε πολυ καλα με τον εαυτο μας απεναντι στις αρχες του συλλογου.

σημερα η ομαδα πηγαινει τελεια και νιωθουμε σκατα μεσα μας...γιατι αναρωτηθηκατε? γιατι αν το δογμα ειναι τα ξεπουλαω ολα για να παει καλα η ομαδα και τουμπεκιαζομαι τοτε προφανως δεν εχουμε καμια διαφορα με τον γαυροβαζελο.

η μαλλον εχουμε μια τελευταια διαφορα...τους 200 που κατι τους τρωει μεσα τους,,,που ολοι χαζογελανε γυρω τους και αυτοι ειναι σκεφτικοι...

ωπα ρε αδερφε....6 μηνες τι καναμε;αετο πετουσαμε;και επειδη η απαντηση ειναι ναι(και δεν παει σε προσωπικο επιπεδο) τοτε ακυρος εισαι....και το φορουμ καψουρα ειναι και κολλημα αλλα μην το κανουμε και διαμορφωτη κοινης γνωμης....το ζητημα δεν ειναι για μια βδομαδα αλλα δεν ειναι και για το φορουμ...μην τρελαθουμε

εγω προσωπικα εκανα οτι μπορουσα για τους σφ τα εχω γραψει
και επι γουμενου μαλλον το ωραιοποιεις...τπτ δεν ηταν καλο ουτε μεσα σου ουτε απ'εξω σου...
το κοματι του λαου του ΠΑΟΚ που αγωνιζοταν επι γουμενου με γεμιζε ιδεολογικα και ημουν πολυ περηφανος γιαυτο,, τωρα αλλοι εχουν ξενερωσει και τα παρατανε αλλοι συμβιβαστηκαν στο μοτο  = οι νικες πανω απολα,,και αλλοι πικραμενοι μαλωνουν με ολους τους υπολοιπους και βλεπουν ποσο μονοι ειναι

στην τελικη ρωτησα...τοτε θελαμε το καλο της ομαδας....τωρα θελουμε το κακο;
και τοτε οι πολλοι μας λεγαν οτι θελουμε το κακο της ομαδας οχι το καλο

υ.γ αυτο για τους 200 αλλος θα μπορουσε να το χε παρει σαν προσβολη....ειμαι καλοπροεραιτος παντως και περιμενω να ακουσω οτι το λες με αφορμη ενα ποστ απο καποιον που δεν αντεχει αλλο την μιζερια εδω μεσα και μιλας γενικα πανω στο ποστ...
αν ρωτας την γνωμη μου για σενα =με τιμα που σε γνωριζω

εντιτ αποφασιστηκε αποχη απο το οπαδικο κινημα τελευταια και δεν το μαθα;
οχι ,,,η ερωτηση η δυσκολη ομως ειναι,,σε τι κατασταση ειναι το οπαδικο κινημα και κυριως που οδηγειται με ολα αυτα?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
επειδη δεν το διευκρινισα...το τοτε θελαμε το καλο της ομαδας παει στον περασμενο δεκεμβρη και οχι επι γουμενου....

θελω την απαντηση σου πανω σε αυτο

ive4

• Guest
2.
Ο άνθρωπος που χαρακτήρισε εγκληματίες τους παράγοντες της ΠΑΕ για τα έργα της Τούμπας, ισχυριζόμενος πως το γήπεδο είναι φέρετρο - σε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας - είναι ο ίδιος που μπήκε σε γνωστό σύνδεσμο της ανατολικής Θεσσαλονίκης πριν 11 χρόνια με την ιδιότητα του συνεργάτη του Γιώργου Μπατατούδη και ανακοίνωσε στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως «ο πρόεδρος φέρνει τον Καφού». Και δεν τον κοπάνησε κανείς...
http://www.paok24.com/mmeitem.asp?m=13&id=139

γνωριζει καποιος ποιος εκανε αυτον τον χαρακτηρισμο? κανενας ζαγορας μηπως? τοτε δουλευε στην ομεγα τηλεοραση..κ πριν μια εβδομαδα μας ειπε ο tasoylis νομιζω τι ελεγε στην εκπομπη του..(καποτε σε εκπομπη του το επαιξε κ κολλητος του φαρλαλη,).

Ο καραγκιοζακος ο Γιωργος Συριγος ειναι αυτος που το ειπε αυτο... (Κανει εκπομπη στο Λιμπερο μαζι με τον αλλο τον καραγκιοζη τον Χητα το μεσημερι)..Και οντως ειχε διατελεσει ''λαμπρο'' μελος των πολυαγαπημενων μας πρωην σαπιων διοικησεων...Τυχαιο? Δεν νομιζω...
Αλλα αυτο δεν το ειπε στην εκπομπη του..Το ειπε στην βραδυνη εκμπομπη του μαλακα του Ζαγορα εδω και καμια βδομαδα...Ακουγα χθες το βραδυ και εβγαιναν πολλοι και τον εκραζαν τον Συριγο γι αυτο που ειπε...Ουρλιαζοντας ειχε βγει πριν καμια βδομαδα ,λενε, και φωναζε οτι ''η Τουμπα ειναι φερετρο και δεν αφηνω τα παιδια μου να πανε εκει με τιποτα γιατι το γηπεδο ειναι ετοιμο να πεσει, οτι θα σκοτωθει ολη η νεολαια της Θεσσαλονικης καμια μερα εκει'', και αλλες τετοιες ομορφες παπαριες...

Αν το είπε αυτο ο Συρίγος ένα πράγμα έχω να πω.
Εντελώς τυχαία όταν ήταν επικεφαλής σε εκδρομές πάντα έλεγε ότι έγινε συνεννόηση με όλους και ότι <<θα πάμε ζουλάτα>> (κλασική του ατάκα), <<θα πάμε 2-2, 3-3>> στο γήπεδο και όχι όλοι μαζί πορεία όπως γινόταν πάντα. Τότε πόσα παιδιά άφησε να γυρνάνε <<ζουλάτα>> δυο δυο στις γειτονιές της Αθήνας μέρες αγώνων, εκτεθειμένα σε ομάδες γαύρων, που τα περίμεναν σε κάθε γωνία ;;;

Offline savage republic

• Βασικός
Ψάχνοντας να βρω τη δικαίωση για το θέμα του Σάντου, βρέθηκα σε έναν άλλο σούπερ γαμάτο συλλογισμό που είχα κάνει :P
Μετά από τη συνέντευξη που έδωσε στο «εθνοσπόρ» ο πρώην προπονητής μας, τον Φλεβάρη, το είχα γράψει στο τόπικ του Σάντου:
Δηλαδή τη στιγμή που τρέχει η ΑΜΚ, τη στιγμή που χιλιάδες κόσμος δίνει τα ελάχιστα που μπορεί από το υστέρημά του και ενώ έχουν περάσει λίγοι μήνες από τον αποκλεισμό-καταδίκη για τον ΠΑΟΚ και το μπάτζετ του με ευθύνη του προπονητή, έρχεται ο τελευταίος και το παίζει υπεράνω και εκβιάζει στεγνά. Προφέσσορα, καλός, χρυσός, δουλευταράς είσαι, αλλά αυτή σου η κίνηση είναι ό,τι πιο ανεύθυνο μπορούσες να κάνεις. Καλή η υστεροφημία, αλλά προϋποθέτει και συναίσθηση της ευθύνης απέναντι σε όλον αυτόν τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα.

Μετά την (σωστή) απαξίωση των παικτών, έρχεται και η απαξίωση του μοντέλου διοίκησης του ΠΑΟΚ, λόγω της προφανούς έλλειψης υπέρογκων κεφαλαίων. Στη θέση της διοίκησης, με τα τόσα προβλήματα που έχει, με τα δικαστήρια για τις οφειλές στο δημόσιο να περιμένουν να σκάσουν το καλοκαίρι και με το υψηλότερό τους συμβόλαιο να τους υποδεικνύει να δώσουν λεφτά που δεν υπάρχουν, θα έψαχνα ήδη για κάποιον πραγματικά ρεαλιστή, πραγματικά φιλόδοξο και όχι για κάποιον κυνικό με νοοτροπία γκόλντεν μπόυ.
Κοιτώντας και τις κινήσεις της διοίκησης σήμερα στα μεταγραφικά, καταλαβαίνω ότι είναι ακόμα πιο δύσκολες οι ώρες της. Επίσης, θα συνεχίσω να έχω τις απορίες που είχα με τα χρέη που δημιουργήθηκαν. Με το άνοιγμα των 2, που έγιναν 3, που θα γίνουν 4 εκ. ευρώ. Σαν την τρύπα στα ταμεία του Δ. Θεσ/νίκης δηλαδή. Όσο δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα όλα τα χαρτιά της ΠΑΕ, εγώ θα ρωτάω. Αυτός είναι και ο ρόλος μου. Μήπως ετοιμάζεται καμμιά ηρωϊκή έξοδος και πάμε να τα φορτώσουμε στις αντιδράσεις για τον προδότη και να ρίξουμε και μερικές τόγκες στο χιόνι;

apostolos

• Guest
O Απόστολος δεν καταδέχεται να κάνει διάλογο με όσους το παίζουν επαναστάτες και χουλιγκάνια με τη δική του τσέπη. (όσο και αν κόπτεται να υπερασπιστεί τις αρχές του διαλόγου εδώ μέσα).

Είναι και αυτό μια στάση απέναντι στα πράγματα, όπως είθισται τα τελευταία 2 χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Ο,τι να ναι λες, πες μου πότε δεν καταδέχτηκα να κάνω διάλογο, έχεις σκαλώσει σε εκείνο το θέμα από πέρσι με τους πυρσούς που ούτε καν χουλιγκανισμό και επανάσταση αφορά και δεν λες να το ξεπεράσεις κι ούτε κατάλαβες και τίποτα τελικά. Τέλοσπάντων είμαστε οφφ στείλε σε πμ, ο,τι θες να συζητήσουμε πάνω σε αυτό.

apostolos

• Guest
apostole το ποστ μου ειναι ακριβως κατω απο το ποστ του papa καi οχι κατω απο του babis36,μην μπερδευεσαι

ΟΚ μάλλον το εξέλαβα λάθος εγώ τότε

apostolos

• Guest
Καλά μερικά ποστ ρε παιδιά δεν μπορώ ειλικρινά να τα καταλάβω, ο babis μπήκε να γράψει μια πολύ ξεκαθαρισμένη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη χωρίς "εμείς" και "εσείς" και "οι άλλοι" και αμέσως οι απαντήσεις είναι "τότε πάτε εσείς που είστε έτσι να μπουκάρετε στον οπάπ" τότε "εσείς" που είστε όλο μπλα μπλα μπλα, που νομίζετε ότι είστε "πολλοί" και που τη λέτε στους "λίγους" και πάει λέγοντας...
Γιατί έτσι ρε παιδιά? Γιατί πλέον όποιος εδώ μέσα πάει να εκφράσει κάτι διαφορετικό, έστω και λίγο όπως αυτό το κομμάτι που έγραψε ο babis και που είναι μια καθαρά προσωπική άποψη που ούτε κατατάσεται πουθενά, ούτε σε στρατόπεδα αναφέρεται, ούτε τη λέει και σε κανέναν τρώει αμέσως πέσιμο? Πού θα πάει αυτή η ιστορία? Εντάξει έχει πειράξει πολύ κόσμο πάρα πολύ το θέμα Σαλπιγγίδη κατανοητό, αλλά αυτό εδώ το πράγμα πλέον είναι παραλογισμός. Ο άλλος γράφει μας πήδηξε ο ΟΠΑΠ κανονικά και μην ψάχνετε μόνο εσωτερικούς εχθρούς και η απάντηση είναι τότε γιατί δεν πας να κάνεις ντου στον ΟΠΑΠ? Σοβαρολογούμε τώρα? Ε, να απαντήσω κι εγώ λοιπόν στο ίδιο στυλ του παραλόγου, γιατί δεν πας κι εσύ να κάνεις ντου στην ΠΑΕ? Να ησυχάσουμε μια και καλή επιτέλους.
Καθίστε λοιπόν μόνοι σας να γράφετε αυτά που σας αρέσει να διαβάζετε, ο ένας με τον άλλον να τελειώνουμε. Και διαγωνισμό ποιος θα βρίσει πιο χυδαία τη μάνα του κοντού και ποιος θα του δώσει την χειρότερη κατάρα να πάθει στο mundial. Δυστυχώς αυτό είναι το φόρουμ εδώ και κάμποσο καιρό. Κάποιους φυσικά δεν τους χαλάει καθόλου, αυτό το φόρουμ ονειρεύονται αυτό έχουν. Μια χαρά. Μπαίνουμε βρίζουμε, διάλογος μηδέν, την πεφτουμε σε όποιον δεν μας κάθεται καλά και μια χαρά όλα. Ναι είναι οπαδικό, ναι διέπεται από ιδεολογικές καθαρά αρχές και για αυτό άλλωστε και το γουστάρουμε, αλλά κάποια πράγματα έχουν πάρει εντελώς στραβό δρόμο...
μαζι σου

βασικα μαγκες το φορουμ λεω να το κοψω....6 χρονια περιπου εδω μεσα πρωτη φορα διαβαζω τοσο μαυρα πραγματα και η αφορμη ειναι ο κοντος...επι γουμενου το ριχνανε και στην πλακα λιγο....πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι αμα οσοι δεν τον θελαμε τον επαγγελματια εδω και εξι μηνες ημασταν τοσο στιβαροι και απολυτοι εξαρχης δεν θαρχοτανε ποτε.
περιμεναμε 6 μηνες ενω το ξεραμε;δεν το καταλαβαινω...και στην τελικη αμα παρετε την ιστορια απο το ματς με τον πανιωνιο και δωθε...

θα θυμηθειτε οτι στο επομενο ματς(λειβαδια εκτος),οτι φωνη ξεκιναγε κοβοτανε και υπακουε στο θελω του χ οργανωτη....τοτε υποτιθεται θελαμε το καλο της ομαδας...τωρα τι θελουμε το κακο;για να καταλαβω κι εγω τι παιζει....

τα κοβω το γηπεδο και τα η διοικηση διαλεξε τον δρομο του διχασμου αρχιζουν και μου την δινουν στα νευρα....η χαρακτηριστικη περιπτωση ενος κυριολεκτικα αδερφου μου ΠΑΟΚτση ειναι η αφορμη....κοβω τον ΠΑΟΚ κοβω την τουμπα ψαχνομαι για τα εκτος ευρωπαικα και οσα περισσοτερα εκτος στην ελλαδα μπορεσω....πως γινεται να λες κοβω τον ΠΑΟΚ και ψαχνεσαι για τα εκτος δεν σε πιανω του λεω....και παιζει το ατομο να κραξει την διοικηση επειδη δεν φτιαχνει ομαδα για τσου λου ενω συνηδειτοποιει πως μονο εμεις δινουμε και κανεις αλλος...

και δεν λεω πως καποιος συγκεκριμενα προσπαθει να επηρρεασει καποιον αλλον....μακρια απο μενα αυτα....λεω πως η μαυριλα που βγαινει προς τα εξω απο το φορουμ αρχιζει και επηρρεαζει....και επειδη λεμε πως το φορουμ ειναι οπαδικο....εγω δεν ξερω κανεναν  να θελει να μην παει καλα η ομαδα του...

συμφωνώ με τα παραπάνω ποστ και θα κάνω και καθιστική διαμαρτυρία στο τοπικ (+απεργία ποστ) μ αφορμή αυτά που λένε κατα του παραλογισμού και της ειρωνίας και υπερ του αλληλοσεβασμού των απόψεων των άλλων μελλών.

ακομαεναςηθικολογος4

υγ. μην προσπαθήσετε να με μεταπείσετε είμαι αποφασισμένος 8)

Νάτο το αλάνι, πετάχτηκε να την πει την εξυπνάδα, δώστε του ένα δώρο ρε παιδιά, ένα γλυφιτζουράκι κάτι, είναι πολύ πνευματώδες το άτιμο

Offline Matador

• Αλλαγή
Μήπως ετοιμάζεται καμμιά ηρωϊκή έξοδος και πάμε να τα φορτώσουμε στις αντιδράσεις για τον προδότη και να ρίξουμε και μερικές τόγκες στο χιόνι;

@ egoist, μέσα στο μυαλό μου είσαι. Μακάρι να μην βγει αληθινό!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

GeorgT

• Guest
Να ρωτησω σε περίπτωσή φυγής πια ειναι η συνέχεια??

Καμια 7 μελής επιτροπή απο τον ΑΣ τώρα που φτιάξανε κ το μπασκετ!!

Offline Geo

• Αλλαγή
Ζαγοράκη το κεφάλι κάτω και δουλειά!
Ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.

mpougatsas

• Guest
Λοιπον, μέτα το πέρας κάτι παραπάνω απο 52 ωρών απ το ξεκίνημα της, αποφάσισα να λήξω την ειρηνική  διαμαρτυρία μου για ένα καλύτερο φόρουμ 1) γιατι οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν έχουν καπως σταματήσει, 2) γιατι όποιο μήνυμα είχα να περάσω πιστευω το περάσα και δεν νομίζω οτι έχει νόημα να συνεχιστει περαιτέρω και 3) και πιο σημαντικό γιατι βαρέθηκα  :-[.
Στη δύσκολη αυτή προσπάθεια που κατέβαλα όλες αυτές τις μέρες για την υπεράσπιση των ιδανικών του αλληλοσεβασμού μεταξύ των μελών και των απόψεων τους, ήξερα εξ αρχής οτι θα δεχτώ πόλεμο και λάσπη απο άλλα μέλη, κάτι που και έγινε αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να γίνει απο κάποιον του οποίου τα γραφόμενα βγήκα να υποστηρίξω. Δεν πειράζει όμως, γι αυτό είν ωραία η ζωη γιατί είναι απρόβλεπτη. Εννοείται οτι δε θα πέσω στην παγίδα να απαντήσω στις όποιες κακοήθιες αμαυρώνοντας τον αγώνα που με τόσο κοπο έκανα τις τελευταίες μέρες - αν και αυτές ήταν που με πείσμωσαν περισσότερο πάνω που ξέμενα από δυνάμεις και μου δώσαν έξτρα ώθηση να συνεχίσω και να μην εγκαταλείψω τον αγώνα.
Τέλος δε λέω (ρε μαλάκες ;D) οτι πρέπει να μιλάμε με το σεις και το σας εδω μέσα, χαβαλέ κάνω και απλά πάω στ άλλο άκρο για να επέλθει ισοροπία.άντε να πούμε πιάνεστε απ το τίποτα και χαλάτε τις καρδιές σας

και που είπαμε οτι παίζουμε φέτος?

ive4

• Guest
Μήπως ετοιμάζεται καμμιά ηρωϊκή έξοδος και πάμε να τα φορτώσουμε στις αντιδράσεις για τον προδότη και να ρίξουμε και μερικές τόγκες στο χιόνι;

@ egoist, μέσα στο μυαλό μου είσαι. Μακάρι να μην βγει αληθινό!

Αν ήθελε να φύγει δε θα έφερνε τον Σαλπιγγίδη ξέροντας ότι έτσι θα κοντραριστεί με έναν σκληρό πυρήνα του κόσμου.
Στο χέρι μας είναι η μαγική λέξη συνεργασία. Και φυσικά θα διαφωνήσουμε με πολλές επιλογές του όσο είναι πρόεδρος. Δε πρέπει όμως για κάποιες διαφωνίες να σταματήσουμε την στήριξη στην ομάδα.

Offline Matador

• Αλλαγή
Αυτο λεμε. Μηπως επιδιωκει την κοντρα με τον πυρηνα σαν αλλος Νικολαιδης για διαφορετικους λογους φυσικα. Παραξενο που φερνει την κοντη τρανσεξουαλ με 950.00 συνολικα, και εχουν παγωσει τις υπολοιπες μεταγραφες, αφου δεν υπαρχει σαλιο :-[
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ζαγορακη μαλακα γαμιεται ο Βρυζας!

Σβηστε το.. λες και λετε καλυτερα πραματα σε αυτο το τοπικ..

Ουτε μαζι ουτε εναντια.. βαλτε το καλα στο μυαλο σας! σαν τα 4 γραμματα δεν υπαρχει τιποτα..

ΠΑΟΚ ΡΕ!

Offline cure

• Αλλαγή
Το δευτερο ειναι ακομα πιο σημαντικο για μενα.Γραφεις οτι για μενα το αγωνιστικο ειναι πιο σημαντικο απο τα ιδανικα του ΠΑΟΚ.Δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο και δεν ηταν δυνατον να το γραψω.Και οπως δεν αναγορευω το εαυτο μου σε υπερασπιστη των ιδανικων του ΠΑΟΚ ετσι δεν θελω οταν μιλαει καποιος μαζι μου να αυτοαναγορευεται.
Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά και σου έδωσα την εντύπωση πως αυτοαναγορεύτηκα υπερασπιστής των ιδανικών του ΠΑΟΚ ακολουθώντας το γενικό κανόνα "υπέρ Σαλπιγγίδη=εκφραστής των ιδανικών του ΠΑΟΚ" - "κατά Σαλπιγγίδη=φυτό, πρόβατο". Δεν είμαι αυτής της λογικής.  Δεν με αφορά ο κοντός και τίποτα απ' όσα έκανε, είπε, κτλ. Για μένα συνειδητά κοίταξε το τομάρι του και ποιος τον γαμάει αν το έκανε λόγω ηλικίας ή λόγω χαρακτήρα. Εγώ εξαρχής επικέντρωσα στη συμπεριφορά της διοίκησης.
Απλά ήθελα με αυτό που σου είπα να τονίσω πως εγώ επιλέγω να μην υπολογίζω τα αγωνιστικά θέματα όταν μιλάω για τον κοντό. Σαν αντίθεση με σένα, όχι σαν ανώτερος Παοκτσής. Μακριά από μένα αυτά.

Κάποιοι βέβαια θα απορήσουν πάλι πώς το λέει αυτό ένας που σε κάθε τρεις προτάσεις αναφέρει τη λέξη φυτά και πρόβατα για συνοπαδούς του. Εξαρτάται από τον ορισμό της λέξης συνοπαδός θα απαντήσω απλά. Αυτός που εύχεται να σαπίσει ΠΑΟΚτσής στη φυλακή, αυτός που κονομάει από μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, αυτός που δεν αγαπά τον ΠΑΟΚ αλλά χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να ακούει τη φωνή του δημόσια ή να ακούει μπράβο από παραγωγούς συμφωνώντας μαζί τους, αυτός που ειρωνεύεται και βρίζει συνδέσμους του ΠΑΟΚ κτλ ε αυτός για μένα δεν είναι συνοπαδός. Είναι εχθρός του ΠΑΟΚ, άρα και δικός μου. Τόσο απλά.

@GeorgeT
ΑΝ φύγει με οποιαδήποτε αφορμή τώρα θα ισχύει απόλυτα αυτό που λέει ο egoist, οπότε θα αποδειχτεί πως θα έχουμε την ίδια συνέχεια, που περιγράφεις ορθώς κι επακριβώς στη 2η σου πρόταση. Απλά αντί για μέλλοντα, βάζουμε παρελθόντα. Τονίζω πως απαντώ στο ΑΝ που δεν το πιστεύω
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
γενικα στην παε γαμιεστε για να το συνοψισουμε.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
ÐáéäéÜ åðåéäÞ äí Þîåñá ðïõ íá ôï ãñÜøù ôï ãñÜöù åäù ðÝñá . ÖÝôïò ðñÝðåé íá õðÜñ÷åé ðïëý ìåãÜëï ðñïâëçìá óôï ïéêïíïìéêü óôçí ÐÁÅ , ãéá áõôü Ý÷ïõí ðáãþóåé ôá ðÜíôá . ìåôáãñáöÝò êôë êôë . Äåí õðÜñ÷åé óÜëéï êáé ðåñéìÝíïõí ìÝóù ôùí åéóçôçñßùí äéáñêåßáò êáé ìüíï ãéá íá êÜíïõí üôé êÜíïõí óôéò ìåôáãñáöÝò. ¼óïí áöïñÜ ôïõò ÷ïñçãïýò áðü üôé öáßíåôáé êáé åêåß õðÜñ÷åé ìåãÜëï ðñüâëçìá äåí Ý÷åé âñåèåß êáíÝíáò ìÜëëïí. Êáé ìç ìïõ ðåßôå ðïõ ôï îÝñù üôé äí õðÜñ÷åé ÷ñÞìá , ïé óôü÷ïé ï Ýíáò ìåôÜ ôïí Üëëï ÷Üíïíôáé êáé äí ìéëÜìå ãéá ìåãÜëá ÷ñçìáôéêÜ ìåãÝèç ìéëÜìå ãéá ÌÜñêïò Áíôüíéï (=300-350.000€) êáé ÃêïõóôÜâï (ðåñßðïõ ôá ßäéá ) . Ïðüôå êáé ìßá ç äýï ðùëÞóåéò ðáéêôþí åßíáé óßãïõñåò ìÝóá óôï êáëïêáßñé áò ôï ðÜñïõìå ÷áìðÜñé..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...