Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608274 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
από που από κάτω είπες ότι είναι?

mpougatsas

• Guest
Καλά μερικά ποστ ρε παιδιά δεν μπορώ ειλικρινά να τα καταλάβω, ο babis μπήκε να γράψει μια πολύ ξεκαθαρισμένη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη χωρίς "εμείς" και "εσείς" και "οι άλλοι" και αμέσως οι απαντήσεις είναι "τότε πάτε εσείς που είστε έτσι να μπουκάρετε στον οπάπ" τότε "εσείς" που είστε όλο μπλα μπλα μπλα, που νομίζετε ότι είστε "πολλοί" και που τη λέτε στους "λίγους" και πάει λέγοντας...
Γιατί έτσι ρε παιδιά? Γιατί πλέον όποιος εδώ μέσα πάει να εκφράσει κάτι διαφορετικό, έστω και λίγο όπως αυτό το κομμάτι που έγραψε ο babis και που είναι μια καθαρά προσωπική άποψη που ούτε κατατάσεται πουθενά, ούτε σε στρατόπεδα αναφέρεται, ούτε τη λέει και σε κανέναν τρώει αμέσως πέσιμο? Πού θα πάει αυτή η ιστορία? Εντάξει έχει πειράξει πολύ κόσμο πάρα πολύ το θέμα Σαλπιγγίδη κατανοητό, αλλά αυτό εδώ το πράγμα πλέον είναι παραλογισμός. Ο άλλος γράφει μας πήδηξε ο ΟΠΑΠ κανονικά και μην ψάχνετε μόνο εσωτερικούς εχθρούς και η απάντηση είναι τότε γιατί δεν πας να κάνεις ντου στον ΟΠΑΠ? Σοβαρολογούμε τώρα? Ε, να απαντήσω κι εγώ λοιπόν στο ίδιο στυλ του παραλόγου, γιατί δεν πας κι εσύ να κάνεις ντου στην ΠΑΕ? Να ησυχάσουμε μια και καλή επιτέλους.
Καθίστε λοιπόν μόνοι σας να γράφετε αυτά που σας αρέσει να διαβάζετε, ο ένας με τον άλλον να τελειώνουμε. Και διαγωνισμό ποιος θα βρίσει πιο χυδαία τη μάνα του κοντού και ποιος θα του δώσει την χειρότερη κατάρα να πάθει στο mundial. Δυστυχώς αυτό είναι το φόρουμ εδώ και κάμποσο καιρό. Κάποιους φυσικά δεν τους χαλάει καθόλου, αυτό το φόρουμ ονειρεύονται αυτό έχουν. Μια χαρά. Μπαίνουμε βρίζουμε, διάλογος μηδέν, την πεφτουμε σε όποιον δεν μας κάθεται καλά και μια χαρά όλα. Ναι είναι οπαδικό, ναι διέπεται από ιδεολογικές καθαρά αρχές και για αυτό άλλωστε και το γουστάρουμε, αλλά κάποια πράγματα έχουν πάρει εντελώς στραβό δρόμο...
μαζι σου

βασικα μαγκες το φορουμ λεω να το κοψω....6 χρονια περιπου εδω μεσα πρωτη φορα διαβαζω τοσο μαυρα πραγματα και η αφορμη ειναι ο κοντος...επι γουμενου το ριχνανε και στην πλακα λιγο....πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι αμα οσοι δεν τον θελαμε τον επαγγελματια εδω και εξι μηνες ημασταν τοσο στιβαροι και απολυτοι εξαρχης δεν θαρχοτανε ποτε.
περιμεναμε 6 μηνες ενω το ξεραμε;δεν το καταλαβαινω...και στην τελικη αμα παρετε την ιστορια απο το ματς με τον πανιωνιο και δωθε...

θα θυμηθειτε οτι στο επομενο ματς(λειβαδια εκτος),οτι φωνη ξεκιναγε κοβοτανε και υπακουε στο θελω του χ οργανωτη....τοτε υποτιθεται θελαμε το καλο της ομαδας...τωρα τι θελουμε το κακο;για να καταλαβω κι εγω τι παιζει....

τα κοβω το γηπεδο και τα η διοικηση διαλεξε τον δρομο του διχασμου αρχιζουν και μου την δινουν στα νευρα....η χαρακτηριστικη περιπτωση ενος κυριολεκτικα αδερφου μου ΠΑΟΚτση ειναι η αφορμη....κοβω τον ΠΑΟΚ κοβω την τουμπα ψαχνομαι για τα εκτος ευρωπαικα και οσα περισσοτερα εκτος στην ελλαδα μπορεσω....πως γινεται να λες κοβω τον ΠΑΟΚ και ψαχνεσαι για τα εκτος δεν σε πιανω του λεω....και παιζει το ατομο να κραξει την διοικηση επειδη δεν φτιαχνει ομαδα για τσου λου ενω συνηδειτοποιει πως μονο εμεις δινουμε και κανεις αλλος...

ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει...το να προσπαθει να επηρρεασει κοσμο ομως εμενα προσωπικα με τρελαινει....λες και τους αρδ δεν τους κραζω για αυτον τον συγκεκριμενο λογο....

και δεν λεω πως καποιος συγκεκριμενα προσπαθει να επηρρεασει καποιον αλλον....μακρια απο μενα αυτα....λεω πως η μαυριλα που βγαινει προς τα εξω απο το φορουμ αρχιζει και επηρρεαζει....και επειδη λεμε πως το φορουμ ειναι οπαδικο....εγω δεν ξερω κανεναν  να θελει να μην παει καλα η ομαδα του...

ο πουστης ο κοντος ηρθε και αυτο με τρυπησε ψυχολογικα και κυριως οπαδικα οπως αντιλαμβανομαι εγω τον ΠΑΟΚ...αν ομως ειμαι οπαδος(λεμε τωρα) η θεση μου δεν ειναι μακρια απο την ομαδα....τουλαχιστον ετσι το ξερω εγω το παραμυθι....μπορει να ειμαι και λαθος

η διοικηση εχει διαλεξει τον δρομο της που ειναι μακρια απο αυτον που θαθελα προσωπικα.ο καθενας επιλεγει τι θα κανει απο δω και περα αλλα αυτο ειναι προσωπικη επιλογη και οχι συζητηση επι μια βδομαδα σε ενα φορουμ....

υ.γ στην τουμπα επι γουμενου μεινανε λιγοι επειδη ο κοσμος εβλεπε πως τον κοροιδευανε...αυτοι που πηγαιναν γηπεδο κι αυτοι που μεινανε με ψηλα την σημαια του ΠΑΟΚ στα εκτος,εκτος απο καποιους αυλοκολακες,ητανε οι οπαδοι της ομαδας....ο οπαδος του ΠΑΟΚ δεν τον παρατησε ποτε...ουτε καν τοτε

συμφωνώ με τα παραπάνω ποστ και θα κάνω και καθιστική διαμαρτυρία στο τοπικ (+απεργία ποστ) μ αφορμή αυτά που λένε κατα του παραλογισμού και της ειρωνίας και υπερ του αλληλοσεβασμού των απόψεων των άλλων μελλών.

ακομαεναςηθικολογος4

υγ. μην προσπαθήσετε να με μεταπείσετε είμαι αποφασισμένος 8)

Offline babis36

• Αλλαγή
cure αδερφε δυο παρατηρησεις σε αυτα που γραφεις.Το πρωτο εχει να κανει με τα χρηματα απο το δημοσιο που δεν σε ενδιαφερουν.Το προβλημα ειναι οτι τους ανταγωνιστες μας τους ενδιαφερουν, τα παιρνουν και καλειται αυτος ο κοσμος σε εναν αθεμιτο ανταγωνισμο.Δεν ειναι παντα ευκολο και αυτο που γραφεται περι συσπειρωσης για να αντιμετωπιστει αυτο το προβλημα δεν ειναι ουτε καν αρκετο.Ισα ισα πολλες φορες αυτο το προβλημα (της ελλειψης χρηματων) οδηγει σε κοπωση τον κοσμο και αποσυσπειρωση ειδικα σε εποχες κρισης.
Το δευτερο ειναι ακομα πιο σημαντικο για μενα.Γραφεις οτι για μενα το αγωνιστικο ειναι πιο σημαντικο απο τα ιδανικα του ΠΑΟΚ.Δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο και δεν ηταν δυνατον να το γραψω.Και οπως δεν αναγορευω το εαυτο μου σε υπερασπιστη των ιδανικων του ΠΑΟΚ ετσι δεν θελω οταν μιλαει καποιος μαζι μου να αυτοαναγορευεται.Ο ΠΑΟΚ για μενα δεν κινδυνευει να χασει τα ιδανικα του και την ταυτοτητα του με την επιστροφη Σαλπιγγιδη.Οταν ο ιδιος εφτασε να παρακαλαει τον συλλογο να γυρισει, σε μια εξαιρετικη αγωνιστικα για τον ιδιο εποχη για μενα απλα ο ΠΑΟΚ μεγαλωσε.Τελειωνω λεγοντας οτι δεχομαι οτι η προηγουμενη σταση του μπαζει ηθικα.Μου αρκει μια εγγραφη συγνωμη και μια εμπρακτη αποδειξη της συγνωμης με την σταση του στο γηπεδο.Οχι με τα γκολ του (μονο) αλλα με την συνολικη του σταση.Αλλοι προφανως απαιτουνε απο αυτον να περασει και να ζητησει συγνωμη απο εναν εναν ξεχωριστα και να εχουν την χαρα ολοι τους και ο καθενας ξεχωριστα να του κλωτσανε την μαπα μεχρι να γινει μπλε μαρεν.Στην συνεχεια θα ειναι ευχαριστημενοι μονο αν δεχτουνε και ολοι οι υπολοιποι που δεν ειναι "μαζι τους" οτι ειναι φυτα που αξιζουν μονο ποτισμα απο κατουρο. Για μενα η δευτερη ευκαιρια σε καποιον που δεχεται οτι εσφαλε πρεπει να δινεται. Και οταν σφαλει σε ηλικια 25 ετων (τωρα που ειμαι 41) δεχομαι οτι εχει το δικαιωμα της μαλακιας, της κουτοπονηριας, της ελλειψης εμπειριας.Μπορει να με ξανααπογοητευσει αλλα τοτε πιστεψε με θα ειμαι κι εγω καθετος.Μεχρι τοτε θα τον παρατηρω στο γηπεδο και θα φωναζω υπερ της ομαδας και των ιδανικων της οπως εγω τα αντιλαμβανομαι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Συμφωνω με gianniwths4, την ιδια δυστυχως σκεψη εκανα και κανω και εγω.
Και συμπληρωνω οτι ειναι κριμα να υβριζονται και χλευαζονται μελη του φορουμ ενω δεν προκαλουν, παρα μονο εκφραζουν τα πιστευω τους. 8 χρονια σε αυτο το φορουμ εχουμε περασει πολλα, αλλα αυτο που ζουμε εδω και 1 μηνα ειναι παραλογο και η ευθυνη ανηκει και στους μοντς.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Όπου και να κοιτάξεις είτε είναι εφημερίδα είτε είναι site, διαβάζεις και ακούς ότι έχει ο ΠΑΟΚ οικονομικά προβλήματα. Λες και από όλες τις ομάδες τρέχουν τα φράγκα από τα μπατζάκια τους και εμείς είμαστε μόνο στριμωγμένοι. Εγκληματεί η διοίκηση σε αυτόν τον τομέα που αφήνει τον κάθε δημοσιογράφο να ορίεται ότι δεν υπάρχει σάλιο και πρέπει να πωληθεί παίκτης και... και...... και...... λες και αυτή η τακτική προσφέρει τίποτα στον σύλογο. Δηλαδή έστω ένας που ενδιαφέρεται για κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ που ευχαρίστως θα παραρχωρούνταν αν είχε σκοπό να δώσει μία δραχμή με τόση κλάψα και τόσο πρήξιμο αρχιδιών ότι δεν έχουμε λεφτά θα περιμένει να αποδεσμεύσουμε κάποιον παίκτη πληρώνοντας και μέρος του συμβολαίου του για να τον πάρει γιατί κάνουν κάποιοι σαν λιγούρια. Εμένα όλο αυτό το επικοινωνιακό πανυγήρι ότι είμαστε μέσα έχω την εντύπωση ότι αποσκοπεί σε πώληση παίκτη που δεν πρέπει να πωληθεί. Και μιλάω για βιερίνια, προλειένεται το έδαφος να πειστεί ο κόσμος ότι δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο η πώληση του συγκεκριμένου παίκτη γιατί μούσλι και κοντρέρας δεν φαίνεται να προσλκύουν το ενδιαφέρον καμιάς ομάδας. Δηλαδή δεν μπορούμε να καλύψουμε το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς?? Ας βγούν να το πουν. Ας το πουν στους παίκτες που δεν θελουν, ότι δεν έχουν να τους πληρώσουν. Τώρα το επιχείρημα να φύγουν κοντρέρας μουσλίμοβιτς και να έρθουν άλλοι παίκτες δεν μπορώ να το καταλάβω. Τουλάχιστον ο κοντρέρας δεν πρέπει να πωληθεί επουδενί. Τον μουσλίμοβιτς εντάξυ τα λεφτά που παίρνει είναι δυσανάλογα της προσφοράς του και είναι θεμιτό να προσπαθήσουνε να τον ξεφορτωθούνε. Χρήματα μπορούν να εξοικονομηθούν από τα συμβόλαια μπαλάφα, αραμπατζή, αθανασιάδη, αμπουμπακάρι και βερόν. Αν ξεφορτωθούν αυτά τα συμβόλαιο δίνοντας του δανεικούς η αποδεσμεύοντάς τους με τα λεφτά που εξοικονομείς παίρνεις ένα δεξί μπακ και η ομάδα είναι έτοιμη. Ούτε αριστερό εξτρέμ θέλουμε ούτε τίποτα άλλο, ένα δεξί μπάκ καλό και ανάλογα με την πορεία της ομάδας στην ευρώπη παίρνεις και έξω αριστερά και όλα καλά. Όσον αφορά το άνοιγμα νομίζω μπορεί να καλυφθεί σταδιακά, ήδη με τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις από τις ακαδημίες και την αλλαγή προπονητή κάποια λεφτά εξοικονομήθηκαν, ΑΜΚ, εισιτήρια για ευρώπη, play off, κύπελο θα μαζευτούν τα λεφτά. Το θέμα είναι να βγει η διοίκηση αντρίκια να πει τι χρειάζεται ποιο είναι το σχέδιο και όχι να διαρέει δεξιά και αριστερά και μέσω τρίτων να μας λέει τι θα κάνει. Εγώ το είχα πει και πριν λίγες μέρες ένα άνοιγμα 2 εκατομυριων σε μια ανώνυμη εταιρία που  τζιράρει πάνω από 20 μύρια είναι θεμιτό να υπάρχει, αν αναλογιστεί κανείς ότι αποκλειστήκαμε από την ευρώπη από ένα χωριό, στο κύπελο επίσης αποκλειστηκαμε από άλλο χωριό, στα play off πουλήθηκαν σχεδον 20000 εισιτήρια λιγότερα από πέρσι, η ΑΜΚ πήγε μέτρια και δεν θυμάμαι να ανακοινώθηκε κανένα SOLD OUT  κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έτσι λοιπόν όλη αυτή η καταστροφολογία από τα γνωστά παπαγαλάκια δεν ξέρω αν έχει βάση εκτός από αυτό που είπα πιο πάνω, δηλαδή πώληση βιερίνια. Τώρα για τον κοντό όσο και να μην ήθελα να έρθει στον ΠΑΟΚ δεν είναι ικανό να με κάνει να μην πάω στην Τούμπα. Τον ΠΑΟΚ θα τον στηρίξω όπως και να έχει γιατί η αγάπη για αυτήν την ομάδα είναι παθολογική, διαρκείας αν και δεν έχω λεφτά θα κοιτάξω να δανειστώ και θα ανανεώσω. Από την διοίκηση θέλω αλήθειες και αντρίκειες εξηγήσεις  και όχι μισόλογα μέσω διαρροών και να' χαμε να λέγαμε. Επίσης συμφωνώ με γιαννιώτη σε αυτό που έγραψε.  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ved

• Αλλαγή
[
ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει...το να προσπαθει να επηρρεασει κοσμο ομως εμενα προσωπικα με τρελαινει....λες και τους αρδ δεν τους κραζω για αυτον τον συγκεκριμενο λογο....

εγω προσωπικα οταν βλεπω ολη αυτην την οργανωμενη προπαγανδα το να λεω την αντιθετη αποψη μου οπου μπορω ειναι τουλαχιστον μια μικρη αμυνα

και δεν λεω πως καποιος συγκεκριμενα προσπαθει να επηρρεασει καποιον αλλον....μακρια απο μενα αυτα....λεω πως η μαυριλα που βγαινει προς τα εξω απο το φορουμ αρχιζει και επηρρεαζει....και επειδη λεμε πως το φορουμ ειναι οπαδικο....εγω δεν ξερω κανεναν  να θελει να μην παει καλα η ομαδα του...

το να παει καλα αγωνιστικα η ομαδα πολλες φορες ειναι πολυ μικρο μπροστα σε αλλα πραγματα

ο πουστης ο κοντος ηρθε και αυτο με τρυπησε ψυχολογικα και κυριως οπαδικα οπως αντιλαμβανομαι εγω τον ΠΑΟΚ...αν ομως ειμαι οπαδος(λεμε τωρα) η θεση μου δεν ειναι μακρια απο την ομαδα....τουλαχιστον ετσι το ξερω εγω το παραμυθι....μπορει να ειμαι και λαθος

υπηρξαν εποχες που ολο το οπαδικο κινημα εκανε αποχη και για αγωνες και για χρονια ολοκληρα

η διοικηση εχει διαλεξει τον δρομο της που ειναι μακρια απο αυτον που θαθελα προσωπικα.ο καθενας επιλεγει τι θα κανει απο δω και περα αλλα αυτο ειναι προσωπικη επιλογη και οχι συζητηση επι μια βδομαδα σε ενα φορουμ....

γιαυτο ειναι το φορουμ γιαν και μια  βδομαδα ειναι πολυ μικρη για τετοιο θεμα

υ.γ στην τουμπα επι γουμενου μεινανε λιγοι επειδη ο κοσμος εβλεπε πως τον κοροιδευανε...αυτοι που πηγαιναν γηπεδο κι αυτοι που μεινανε με ψηλα την σημαια του ΠΑΟΚ στα εκτος,εκτος απο καποιους αυλοκολακες,ητανε οι οπαδοι της ομαδας....ο οπαδος του ΠΑΟΚ δεν τον παρατησε ποτε...ουτε καν τοτε

επι γουμενου ειχες εναν αγωνα και ηξερες με τι και ποιον να αντιμετωπισεις,,η ομαδα πηγαινε χαλια αλλα μεσα σου και μεσα μου τα ειχαμε πολυ καλα με τον εαυτο μας απεναντι στις αρχες του συλλογου.

σημερα η ομαδα πηγαινει τελεια και νιωθουμε σκατα μεσα μας...γιατι αναρωτηθηκατε? γιατι αν το δογμα ειναι τα ξεπουλαω ολα για να παει καλα η ομαδα και τουμπεκιαζομαι τοτε προφανως δεν εχουμε καμια διαφορα με τον γαυροβαζελο.

η μαλλον εχουμε μια τελευταια διαφορα...τους 200 που κατι τους τρωει μεσα τους,,,που ολοι χαζογελανε γυρω τους και αυτοι ειναι σκεφτικοι...

Offline lik4

• Αλλαγή
Και συμπληρωνω οτι ειναι κριμα να υβριζονται και χλευαζονται μελη του φορουμ ενω δεν προκαλουν, παρα μονο εκφραζουν τα πιστευω τους.

για δειξε μου μερικα παραδειγματα

8 χρονια σε αυτο το φορουμ εχουμε περασει πολλα, αλλα αυτο που ζουμε εδω και 1 μηνα ειναι παραλογο και η ευθυνη ανηκει και στους μοντς.

σε αυτο που ζουμε συμβαλεις και εσυ με διαφορες εξυπναδες(reminder,στην φυλακη ο ζαγορακης κτλ)
η ευθυνη ανηκει σχεδον σε ολους που συμμετεχουνε στο φορουμ,αλλος εχει μικρη ευθυνη αλλος μεγαλυτερη

Offline dave

• Αλλαγή
μαλιστα, οι 200 ηρωικοι, αμολυντοι, ηθικοι πραγματικοι οπαδοι του ΠΑΟΚ απεναντι στα 2 εκ χαχες, κωλοτουμπες, καναπεδακηδες, φυτα.

η εχετε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας η το χετε δει λαθος το εργο...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Η αλήθεια είναι πως το κράξιμο στη διοίκηση έχει πολύ σουξέ τελευταία. Δε μιλάω τόσο για το φόρουμ εδώ γιατί δε το πολυπαρακολουθώ, αλλά γενικότερα. Εγώ γουστάρω να είμαι ντεμοντέ πάντως και θεωρώ τη συγκεκριμένη διοίκηση ό,τι καλύτερο μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πάντως νομίζω ότι το θέμα είναι απλούστερο απ'όσο το κάνουμε να δείχνει. Όποιος γουστάρει στηρίζει. Όποιος δε γουστάρει δεν έρχεται στο γήπεδο και δε στηρίζει. Τόσο απλά... Το να κάνει πόλεμο και να γίνεται μαιντανός βρίζοντας από το πρωί ως το βράδυ είναι μια άποψη, αλλά όχι ιδιαίτερα αξιοπρεπής
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Callahan

• Guest

Offline ved

• Αλλαγή
μαλιστα, οι 200 ηρωικοι, αμολυντοι, ηθικοι πραγματικοι οπαδοι του ΠΑΟΚ απεναντι στα 2 εκ χαχες, κωλοτουμπες, καναπεδακηδες, φυτα.

η εχετε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας η το χετε δει λαθος το εργο...

οι χαρακτηρισμοι ειναι ολοι δικοι σου οπως και το προβλημα.

το να εισαι στην μεση και να το παιζεις ηρεμια ενοτητα και οκ ολα καλα και οχι στα ακρα ειναι απλα δικη σου ευκολια και βολεμα.

Offline dave

• Αλλαγή
ναι οι χαρακτηρισμοι ειναι απο τη φαντασια μου, μαλλον αλλο φορουμ διαβαζω τοσο καιρο...

το να παρερμηνευεις την αγωνια καποιου για την ενοτητα του λαου του ΠΑΟΚ (μεγαλο εγκλημα...) και τη στεναχωρια του με οσα συμβαινουν, με διαθεση για ευκολια (σε τι αραγε??) κ βολεμα (??) δειχνει ακριβως πως σκεφτεσαι για τους ανθρωπους κ γενικοτερα κ εξηγει την αποψη που εξεφρασες παραπανω

Offline ved

• Αλλαγή
η ειρωνια ηταν ολη δικη σου ετσι οπως το εγραψες. αλλιως δεν το εγραψες οπως ηθελες

ειρωνευεσαι τους 200 ως αμολυντους κλπ...που χαρακτηριζουν ολους τους υπολοιπους ως καναπεδακιδες κλπ...γιατι εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους.

κοιτα τα δικα σου μουτρα λοιπον και τι ιδεα εχεις για τον  εαυτο σου  και ασε  τους χαραχτηρισμους. η κοιτα να αλλαξεις το ποστ  σου αν εννοεις κατι αλλο.

GeorgT

• Guest
γίνεται κάποια στιγμή να τελειώσουν αυτές οι κόντρες;;;;;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
για δειξε μου μερικα παραδειγματα

Πλακα κανεις; Αν αρχιζω να παραθετω ποστ με υβρεις, ειρωνιες και χαρακτηρισμους θα γεμισω 3 σελιδες...και εσυ μου θελεις παραδειγματα...

σε αυτο που ζουμε συμβαλεις και εσυ με διαφορες εξυπναδες(reminder,στην φυλακη ο ζαγορακης κτλ)
η ευθυνη ανηκει σχεδον σε ολους που συμμετεχουνε στο φορουμ,αλλος εχει μικρη ευθυνη αλλος μεγαλυτερη

στο χαβαλε το ριχνω, για να μην λαλησω. Αν αυτο οδηγει μελη να βριζουν και να χαρακτηριζουν το χ και το ψ μελος τοτε ζηταω συγγνωμη. Εγω εχω την ευθυνη.

Offline lik4

• Αλλαγή
Πλακα κανεις; Αν αρχιζω να παραθετω ποστ με υβρεις, ειρωνιες και χαρακτηρισμους θα γεμισω 3 σελιδες...και εσυ μου θελεις παραδειγματα...

χαρακτηρισμοι υπαρχουνε πολλοι,εγω σου ζητησα παραδειγματα για χαρακτηρισμους που γινανε σε ατομα που δεν προκαλεσανε

Και συμπληρωνω οτι ειναι κριμα να υβριζονται και χλευαζονται μελη του φορουμ ενω δεν προκαλουν, παρα μονο εκφραζουν τα πιστευω τους

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
το σωστο ποιο ειναι; μαυροασπρο ή ασπρομαυρο ???
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dave

• Αλλαγή
η ειρωνια ηταν ολη δικη σου ετσι οπως το εγραψες. αλλιως δεν το εγραψες οπως ηθελες

ειρωνευεσαι τους 200 ως αμολυντους κλπ...που χαρακτηριζουν ολους τους υπολοιπους ως καναπεδακιδες κλπ...γιατι εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους.

κοιτα τα δικα σου μουτρα λοιπον και τι ιδεα εχεις για τον  εαυτο σου  και ασε  τους χαραχτηρισμους. η κοιτα να αλλαξεις το ποστ  σου αν εννοεις κατι αλλο.

αυτο ακριβως κανετε κ λετε για μενα ρε φιλε, δεν υπαρχει ειρωνια στο ποστ μου, περιγραφω αυτο που βλεπω. εχω πει κ χειροτερα, οπως διαγωνισμος ΠΑΟΚοφροσυνης και αλλα, αλλα ουτε βρισιμο ειναι ουτε ειρωνικα.

η τελευταια προταση σου βεβαια συναρπαστικη μου λεει να κοιταξω τη παρτη μου κ να σκασω. κ γαμω...εγω τα δικα μου τα κοιταω κοιτα κ συ τα δικα σου

Offline ved

• Αλλαγή
για σενα δεν υπαρχει ειρωνια στους χαρακτηρισμους σου
=''αμολυντοι ηθικοι ηρωικοι ,πραγματικοι οπαδοι'' και=''η εχετε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας η το χετε δει λαθος το εργο''

σου εδωσα την ευκαιρια να ξηγηθεις χωρις να απαντησω αναλογα  στις ειρωνιες σου αλλα δεν το εκτιμησες και συνεχιζεις τα καραγκιοζιλικια .

γιαυτο δεν προκειται παραπανω να ασχοληθω παλι με το ατομο σου  και με  αναλογα κατινιστικα = ''οχι δεν το πα και ναι μεν αλλα-εννοουσα αλλο και αλλοι το λενε και δεν ειναι ειρωνια αλλα ειναι αλλο'' κλπ αστεια.

Offline dave

• Αλλαγή
οτι να ναι λες....τελος κ απο μενα με τη παρτη σου