Όπου και να κοιτάξεις είτε είναι εφημερίδα είτε είναι site, διαβάζεις και ακούς ότι έχει ο ΠΑΟΚ οικονομικά προβλήματα. Λες και από όλες τις ομάδες τρέχουν τα φράγκα από τα μπατζάκια τους και εμείς είμαστε μόνο στριμωγμένοι. Εγκληματεί η διοίκηση σε αυτόν τον τομέα που αφήνει τον κάθε δημοσιογράφο να ορίεται ότι δεν υπάρχει σάλιο και πρέπει να πωληθεί παίκτης και... και...... και...... λες και αυτή η τακτική προσφέρει τίποτα στον σύλογο. Δηλαδή έστω ένας που ενδιαφέρεται για κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ που ευχαρίστως θα παραρχωρούνταν αν είχε σκοπό να δώσει μία δραχμή με τόση κλάψα και τόσο πρήξιμο αρχιδιών ότι δεν έχουμε λεφτά θα περιμένει να αποδεσμεύσουμε κάποιον παίκτη πληρώνοντας και μέρος του συμβολαίου του για να τον πάρει γιατί κάνουν κάποιοι σαν λιγούρια. Εμένα όλο αυτό το επικοινωνιακό πανυγήρι ότι είμαστε μέσα έχω την εντύπωση ότι αποσκοπεί σε πώληση παίκτη που δεν πρέπει να πωληθεί. Και μιλάω για βιερίνια, προλειένεται το έδαφος να πειστεί ο κόσμος ότι δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο η πώληση του συγκεκριμένου παίκτη γιατί μούσλι και κοντρέρας δεν φαίνεται να προσλκύουν το ενδιαφέρον καμιάς ομάδας. Δηλαδή δεν μπορούμε να καλύψουμε το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς?? Ας βγούν να το πουν. Ας το πουν στους παίκτες που δεν θελουν, ότι δεν έχουν να τους πληρώσουν. Τώρα το επιχείρημα να φύγουν κοντρέρας μουσλίμοβιτς και να έρθουν άλλοι παίκτες δεν μπορώ να το καταλάβω. Τουλάχιστον ο κοντρέρας δεν πρέπει να πωληθεί επουδενί. Τον μουσλίμοβιτς εντάξυ τα λεφτά που παίρνει είναι δυσανάλογα της προσφοράς του και είναι θεμιτό να προσπαθήσουνε να τον ξεφορτωθούνε. Χρήματα μπορούν να εξοικονομηθούν από τα συμβόλαια μπαλάφα, αραμπατζή, αθανασιάδη, αμπουμπακάρι και βερόν. Αν ξεφορτωθούν αυτά τα συμβόλαιο δίνοντας του δανεικούς η αποδεσμεύοντάς τους με τα λεφτά που εξοικονομείς παίρνεις ένα δεξί μπακ και η ομάδα είναι έτοιμη. Ούτε αριστερό εξτρέμ θέλουμε ούτε τίποτα άλλο, ένα δεξί μπάκ καλό και ανάλογα με την πορεία της ομάδας στην ευρώπη παίρνεις και έξω αριστερά και όλα καλά. Όσον αφορά το άνοιγμα νομίζω μπορεί να καλυφθεί σταδιακά, ήδη με τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις από τις ακαδημίες και την αλλαγή προπονητή κάποια λεφτά εξοικονομήθηκαν, ΑΜΚ, εισιτήρια για ευρώπη, play off, κύπελο θα μαζευτούν τα λεφτά. Το θέμα είναι να βγει η διοίκηση αντρίκια να πει τι χρειάζεται ποιο είναι το σχέδιο και όχι να διαρέει δεξιά και αριστερά και μέσω τρίτων να μας λέει τι θα κάνει. Εγώ το είχα πει και πριν λίγες μέρες ένα άνοιγμα 2 εκατομυριων σε μια ανώνυμη εταιρία που τζιράρει πάνω από 20 μύρια είναι θεμιτό να υπάρχει, αν αναλογιστεί κανείς ότι αποκλειστήκαμε από την ευρώπη από ένα χωριό, στο κύπελο επίσης αποκλειστηκαμε από άλλο χωριό, στα play off πουλήθηκαν σχεδον 20000 εισιτήρια λιγότερα από πέρσι, η ΑΜΚ πήγε μέτρια και δεν θυμάμαι να ανακοινώθηκε κανένα SOLD OUT κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έτσι λοιπόν όλη αυτή η καταστροφολογία από τα γνωστά παπαγαλάκια δεν ξέρω αν έχει βάση εκτός από αυτό που είπα πιο πάνω, δηλαδή πώληση βιερίνια. Τώρα για τον κοντό όσο και να μην ήθελα να έρθει στον ΠΑΟΚ δεν είναι ικανό να με κάνει να μην πάω στην Τούμπα. Τον ΠΑΟΚ θα τον στηρίξω όπως και να έχει γιατί η αγάπη για αυτήν την ομάδα είναι παθολογική, διαρκείας αν και δεν έχω λεφτά θα κοιτάξω να δανειστώ και θα ανανεώσω. Από την διοίκηση θέλω αλήθειες και αντρίκειες εξηγήσεις και όχι μισόλογα μέσω διαρροών και να' χαμε να λέγαμε. Επίσης συμφωνώ με γιαννιώτη σε αυτό που έγραψε.