Toν σκύλο θα τον φάνε αυτοί που θέλουν να χώνουν τη μύτη τους παντού.Αυτοί που θα χώνονται για να πούνε "Θέλω τον Γκαγκάτση" , "Δεν θέλω τον Γκαγκάτση" , "Θέλω τον Γκαρσία" , "Δεν θέλω τον Γκαρσία" , "Διώξε τον γιό του Γκαγκάτση" ,"Μη διώχνεις τον γιό του Γκαγκάτση" , "Βγάλε τα τουρνικέ" , "Βάλε τα τουρνικέ" , "Φύγε Σάντος" ,"Έλα Σάντος" .. Μίλησα πριν απο λίγο με τον alamana που ξέρει πολλά , δυστυχώς κάποιοι δεν καταλάβατε οτι πλέον μας τελειώνει και το τελευταίο μας χαρτί.Μόνοι σας το κάψατε.Πραγματίκά ντρέπομαι για κάποιους απο εδώ μέσα που θέλουν να λέγονται ΠΑΟΚ.Δυστυχώς προσπαθούσα τόσο καιρό να σας πώ με τον τρόπο μου , σταματήστε την κριτική , κρατήστε την για το σπίτι σας και το μόνο που κέρδιζα ήταν να κιτρινίζομαι και να χαλάω την υγεία μου.Δυστυχώς δεν μπορείτε να καταλάβεται ότι όλα αυτά φτάνουν στα αυτιά ανθρώπων και επιρεάζουν ανθρώπους , εσείς εκεί το βιολί σας..Ετσι όπως λειτουργεί αυτό το φόρουμ δυστυχώς και αυτό είναι ευθύνη όλων αυτών που θέλουν να λέγονται διαχειριστές , κάνει πολλή κακό στον ΠΑΟΚ..Μη κράζεται τον ραπτόπουλο , ίδια γραμμή έχετε και εδώ μέσα , απλά εδω έχετε βάλει μια ταμπέλα "ΠΑΟΚ" και το πλασάρετε με λίγο μαγιονέζα.
Λυπάμαι πραγματικά , γιατί ξεκινήσαμε με όραμα , προσπάθεια , αγώνα και φτάσαμε πάλι στο 0.
Και να σας πώ και κάτι ρε ηλίθιοι για να καταλάβετε κάτι και μάρτυρας μου είναι ο Alamana που του το είχα πει και τηλεφωνικός.
Όταν είχα μπεί φυλακή , το μόνο μέλλημα μου ήταν , να μην βγεί προς τα έξω οτι η διοίκηση , ο Ζαγοράκης , δεν έκανε τίποτα για εμάς.Κανείς απο εμάς δεν ζητούσε κάτι τέτοιο ,ούτε και κανείς απο εμάς ήθελε να μπεί η διοίκηση μπροστά , δεν είμαστε γαύροι εμείς , ούτε η δουλειά της διοίκησης είναι να αποφυλακίζει , ήμουν όμως σίγουρος οτι κάποιος θα βρεθεί να το πεί και θα αρχίζει να κράζει.Παρακαλούσα την μάνα μου , να μην αναφέρει τίποτα πουθενά , δεν ήθελα να χαλάσει το κλίμα και η προσπάθεια , και εσείς ρε βλάκες ,εσείς ρε ηλίθιοι έτσι για να κάνετε το καπρίτσιο σας , λέτε το κόντο σας και το μακρύ σας όπου σας δώσουν βήμα.
Την Τετάρτη δεν θα υπάρχει Ζαγοράκης στο ΠΑΟΚ ... ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΣ ΑΠΛΩΣΑΤΕ..ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΑΠΛΑ , ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ INTERNET ,ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ... ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣΕΙ , ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ.
ΠΑΟΚΤΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΩ ΝΑΙ ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΟΝΕΨΗ.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.