Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
θοδωρε περιμενουμε να κανεις την συμμαχια που ειπες.συνεχισε και γραψε τα γατακια στα παλια σου..

rounos

• Guest
Ειμαι απιστευτα τρελαμενος.Οχι για την ηττα -καλως-κακως ετσι ειναι το ποδοσφαιρο-,ουτε για την αποδοση της ομαδας -εγω πιστευω οτι σε σχεση με τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ-ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ των 40 εκατομμυριων ευρω,ημουνα μια κλαση πανω σαν ομαδα-,αλλα με τα ΦΥΤΑ-ΑΜΠΑΛΟΥΣ-ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που τολμησανε να πεταξουνε μπουκαλια η' να βρισουνε τον Σαντος.Μπορει ρε καποιος να μου εξηγησει ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ?Τι εκανε λαθος?Πετατε ρε μουνοπανα μπουκαλια ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ?

Εχω πολλα νευρα,τωρα πλεον αφου εχω διαβασει αυτα που γινανε,γιατι ειλικρινα δε τα πηρα χαμπαρ.Το κοβω εδω γιατι θα ξεφυγω,ιδιως μετα τα οσα γινανε στο ματς μεσα και την ατυχη για μενα ηττα.Ενα πραμα μονο ΤΕΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.....και ελπιζω να ξαναερθουν τη αλλη Κυριακη οι "μαγκες" στην 1,πισω απο το παγκο,διπλα ειμαστε.Αστο διαολο στημενοι αντιΠΑΟΚτσηδες

Poet

• Guest
rounos, αφού είσαι δίπλα, μήπως ξέρεις τι ακριβώς έγινε πίσω από τον πάγκο να πεις λεπτομέρειες; Ή κάποιος άλλος φίλος αν ήταν κοντά και έχει άποψη;

Offline cure

• Αλλαγή
Τι μαλακίες είναι αυτές ρε παιδιά; Δηλαδή αν είναι αλήθεια αυτά θα τρελαθούμε τελείως!
Δηλαδή αν από τη σημερινή διαιτησία ο Ζαγοράκης θέλησε να παραιτηθεί, τότε σε λίγο θα πιστέψουμε πως δεν είναι ο δικός μας Ζαγοράκης, που ζει στο πετσί του τον ΠΑΟΚ και το τι έχει περάσει, αλλά ένας που κατέβηκε από το φεγγάρι.
Όσο για τη μαλακία που έγινε με τον Σάντος, ούτε αυτός είναι σοβαρός λόγος. Εννοώ 10 μαλάκες που βρίζουν τον Σάντος δεν μπορεί να είναι πιο σημαντικοί απ' όλο το γήπεδο που τον επευφημεί και να διαλύσει η ομάδα γι' αυτούς.

Ρε Ζαγοράκη ηρέμησε ρε παλικάρι μου να πούμε. Ο ΠΑΟΚ έχει εκατομύρια κόσμο. Κάποιοι από αυτούς δεν θα σε γουστάρουν ή θα διαφωνούν μαζί σου. ΟΚ τι να κάνουμε; Οι διαιτητές απ' την άλλη μας σφάζουν από την ίδρυσή μας. Τώρα το έμαθες; Δηλαδή έτσι θα το πάμε τώρα; Κάθε τρεις και λίγο φεύγω; Ε με συγχωρείς αλλά δεν πάει έτσι. Άντε να ηρεμήσουμε τώρα.

Μια ήττα κάναμε και πάμε να διαλυθούμε. Υποτίθεται ότι δεν βάζαμε υψηλούς στόχους για να μην αντιδράσει ο ανώριμος κόσμος σε περίπτωση μη επίτευξης. Ε σήμερα γιατί πάει η ίδια η ΠΑΕ να το διαλύσει, όταν μάλιστα ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και δεν χάθηκε κιόλας τίποτα. Πολύ παράξενα πράγματα.

@ΗΟΜΟ Η ανακοίνωση ήταν το μοιραίο 2ο λάθος που ακολούθησε το πρώτο. Αν δεν μιλούσε η ΠΑΕ θα της λέγανε οι περισσότεροι πως για άλλα μιλάς, για τη σφαγή πάλι μόκο κάνεις; Οπότε έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση. Μόνο και μόνο για να βγάλει. Γι' αυτό και δεν λέει τίποτα ουσιαστικό μέσα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Διαβάστε τα post μου τον τελευταίο μήνα και θα καταλάβετε τι εννοώ. Έτσι κι αλλιώς άφησα εδώ και καιρό πολλά υπονοούμενα, τα είπα σε φίλους, αλλά κανείς δεν με πίστεψε και δεν τα έλαβε σοβαρά.
Ο Ζαγοράκης έχει 1500 προβλήματα να λύσει. Εμείς από την πλευρά μας, μπορούμε να μην του βάζουμε και άλλα;
Μπορούμε να τον αφήσουμε να διοικήσει όπως θέλει αυτός;
Μπορούμε εντέλει να τον αφήσουμε να κοιμηθεί ένα βράδυ γαλήνιος, χωρίς να αναγκάζεται ξάγρυπνος να μπαίνει στην λογική "αν κάνω αυτό που θέλω, θα προκληθεί διχασμός και δεν το θέλω, αλλά γαμώτο γιατί πρέπει να κολλάμε στο χθες και να μην βλέπουμε το αύριο;".

Δεν είναι η σημερινή ημέρα η αιτία αποχώρησης του Θόδωρου. Η αφορμή είναι.
gdaou
"γάβροι=κότες"

rounos

• Guest
Ποετ φιλε συγγνωμη,δε θελω να το συνεχισω,και εγω αυτη τη στιγμη που τα γραφω,ισως να κανω κακο....Δε τα κουκουλωνω,δε το συνεχιζω ΤΩΡΑ,απλα.

Σωστος ο Κιουρ στις παρατηρησεις του...οπως να λεμε κιολας οτι στο τελος η πλειοψηφια χειροκροτησε την ομαδα για τη προσπαθεια,μιλαμε για μια ανυπαρκτη μειοψηφια,που ομως ειναι ικανη να δημιουργησει εντυπωσεις.Φυσικα δε χαθηκε,ουτε τελειωσε τιποτα....

Offline cure

• Αλλαγή
Εντάξει αυτά τώρα είναι αστεία. Αν είναι δυνατόν να έχει παράπονο από τον κόσμο. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε. Τεράστιο μέγεθος που θα βρεθούν και οι μαλάκες να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά με τόση στήριξη αν υποτίθεται δεν αντέχει, τότε πάμε σε άλλα. Γιατί αυτό δεν στέκει.
Δεν μπορείς να έχεις το 99% του πιο ατίθασου λαού σούζα και να χαλιέσαι για τους λίγους. Δεν ισχύει αυτό.
Αν είναι έτσι τα πράγματα ψάχνει δικαιολογίες να την κάνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό.

Φυσικά και ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά δύσκολα διλήμματα. Φυσικά και θα έρθει σε σύγκρουση με κάποιους. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έχει παράπονο ο Ζαγοράκης από το λαό του ΠΑΟΚ. Μόνο αχαριστία θα ήταν αυτό. Και δεν πιστεύω πως ισχύει. Μάλλον στα νεύρα πάνω είπε μια κουβέντα παραπάνω κι εμείς ως πολλάκις καμμένοι τρέμουμε δικαίως.

makptol

• Guest
Ειμαι απιστευτα τρελαμενος.Οχι για την ηττα -καλως-κακως ετσι ειναι το ποδοσφαιρο-,ουτε για την αποδοση της ομαδας -εγω πιστευω οτι σε σχεση με τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ-ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ των 40 εκατομμυριων ευρω,ημουνα μια κλαση πανω σαν ομαδα-,αλλα με τα ΦΥΤΑ-ΑΜΠΑΛΟΥΣ-ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που τολμησανε να πεταξουνε μπουκαλια η' να βρισουνε τον Σαντος.Μπορει ρε καποιος να μου εξηγησει ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ?Τι εκανε λαθος?Πετατε ρε μουνοπανα μπουκαλια ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ?

Εχω πολλα νευρα,τωρα πλεον αφου εχω διαβασει αυτα που γινανε,γιατι ειλικρινα δε τα πηρα χαμπαρ.Το κοβω εδω γιατι θα ξεφυγω,ιδιως μετα τα οσα γινανε στο ματς μεσα και την ατυχη για μενα ηττα.Ενα πραμα μονο ΤΕΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.....και ελπιζω να ξαναερθουν τη αλλη Κυριακη οι "μαγκες" στην 1,πισω απο το παγκο,διπλα ειμαστε.Αστο διαολο στημενοι αντιΠΑΟΚτσηδες

τελικα στην 1 κυκλοφορουν πολλοι ηλιθιοι ελεος ρε μαλακες ΣΤΗΝ 4 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΓΜΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΟΥΣΑΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ) ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ? >:( >:( >:( >:( >:( >:( ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι ακριβώς παίζει με Ζαγοράκη;
Ακούω και διαβάζω ότι η απόφαση του για αποχώρηση είναι λίγο - πολύ ειλλημμένη και ανεβάζω πίεση ...

Αν γίνει κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ κάνει ένα τεράστιο πισωγύρισμα ξανά. Δυστυχώς. Ελπίζω όλα να είναι ράδιο αρβύλα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline cure

• Αλλαγή
Είναι τραγικό να εκβιάζεις τις αποφάσεις ενός ολόκληρου λαού. Που στη τελική πάντα μαζί σου είναι.

kp-83

• Guest
Ένας άνθρωπος σωστός τίμιος μετά από 20 χρόνια ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ μας έβγαλε από τα σκατά και εμείς τον κάναμε χίλια κομμάτια.....
Όχι ο Γκαγκάτσης ο μικρός και ο πατέρας, όχι τα τουρνικέ, όχι τα ντου,όχι γιατί δεν μπορεί να βγάλει από την φυλακή τους οπαδούς μας ( λες και μπορεί αλλά δεν το κάνει),  όχι ο Σάντος, όχι η ομάδα (ξαφνικά γίναμε μπαρτσα και μαντσεστερ), όχι το γήπεδο όχι οι κολοεκλογές στον ΑΣ όχι γιατί στήριξε κατσαρή, όχι οι επιθέσεις σε βιολίδη και σε Ζαγοράκη από τον υπψήφιο πρόεδρο του ΑΣ, όχι οι κρυφές συναντήσεις που τον υπονιμεύουν, όχι οι δημοσιογράφοι που κράζουν κτλ

Ας αφήσουμε το παλικάρι να διοικήσει όπως αυτός θέλει!!!!!!!!Επειδή έχουμε 20.000 διαρκείας και βοηθάμε κάπως οικονομικά την ομάδα δεν σημαίνει ότι θα του λεμέ εμείς τι θα κάνει!!!!
Ας μην είμαστε αχάριστοι τη φετινή πορεία είχαμε χρόνια να την δούμε!!!!
Όλοι μαζί πρέπει να τον στηρίξουμε και να αφήσουμε τη φαγωμάρα κυρίως για το θέμα του κολοερασητέχνη γιατί την ομάδα αγωνιστικά θα την πάει πολύ ψηλά.   

Είναι κρίμα να διαλύσουμε αυτό που με θυσίες φτιάξαμε...Γιατί αν μας αφήσει ξαναγυρνάμε στα παλιά......

Offline ved

• Αλλαγή
φιλε κπ για την εκφραση σου κωλοερασιτεχνη μονο θα αναφερθω για να πω οτι το 1926 ιδρυθηκε ο συλλογος ερασιτεχνης ΠΑΟΚ ως ιδεα  ,,,η παε και η καε ειναι εταιριες νομικα, γιαυτο σε παρακαλω περισσοτερο σεβασμο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τι?Ε?τι βλεπουν τα ματια μου?δεν το πιστευω ρε πουστη μου, ονειρο ειναι..............

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Εντάξει αυτά τώρα είναι αστεία. Αν είναι δυνατόν να έχει παράπονο από τον κόσμο. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε. Τεράστιο μέγεθος που θα βρεθούν και οι μαλάκες να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά με τόση στήριξη αν υποτίθεται δεν αντέχει, τότε πάμε σε άλλα. Γιατί αυτό δεν στέκει.
Δεν μπορείς να έχεις το 99% του πιο ατίθασου λαού σούζα και να χαλιέσαι για τους λίγους. Δεν ισχύει αυτό.
Αν είναι έτσι τα πράγματα ψάχνει δικαιολογίες να την κάνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό.

Φυσικά και ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά δύσκολα διλήμματα. Φυσικά και θα έρθει σε σύγκρουση με κάποιους. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έχει παράπονο ο Ζαγοράκης από το λαό του ΠΑΟΚ. Μόνο αχαριστία θα ήταν αυτό. Και δεν πιστεύω πως ισχύει. Μάλλον στα νεύρα πάνω είπε μια κουβέντα παραπάνω κι εμείς ως πολλάκις καμμένοι τρέμουμε δικαίως.
ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα φιλε μου...
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

ive4

• Guest
Πάντα κάποιοι θα αντιδρούν. Νομίζω ότι το 99% του κόσμου είναι μαζί του.

Offline blue_eyes

• Βασικός
το 99% ειναι λιγο...

βγαλε 10 μαλακες σε συνολο εκατομμυριων

θεμα ζαγορακη δεν υπαρχει ρε παιδια..ποτε τα παρατησε ο θοδωρας στα δυσκολα στην ζωη του;

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Στιγμιαίος εκνευρισμός ήταν τελικά η απειλή αποχώρησης του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα της Τούμπας μιλώντας σε συνεργάτες του,είπε ότι μετά τα πλέι-οφς θα φύγει.Ήταν θυμωμένος με την απόφαση του Κάκου να μην αποβάλει τον Σιμάο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45΄ και με τις αντιδράσεις μιας μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Σάντος για την καθυστερημένη είσοδο στο ματς του Μπακαγιόκο (Σ.Σ.: ο παίκτης συνελήφθη μετά από μήνυση της συζύγου του!). Τελικά όταν ο Ζαγοράκης ηρέμησε,παραδέχτηκε ότι όσα είπε ήταν σε μια στιγμή εκνευρισμού.

http://dikisports.blogspot.com/2009/05/blog-post_2871.html

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tsag

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει ο Ζαγοράκης τώρα. Είναι τεράστια ευθύνη να διοικείς μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και προφανώς θα έχει τεράστια πίεση. Αλλά αυτό ίσχυε από την αρχή. Το ήξερε ο Ζαγοράκης. Συνεπώς τι άλλαξε τώρα? Δεν αντέχει άλλο ή ήταν μια δήλωση εν θερμώ? Μυστήρια πράγματα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Τι ωραίο κλίμα. Τέλειο για την συνέχεια των playoff.

kostas4

• Guest
καποτε ο μπανε ειχε πει οτι για να παει ο ΠΑΟΚ μπροστα πρεπει να κλεισουν τα επισημα για να σταματησει η κριτικη.μαλλον ισχυει και στο ποδοσφαιρο αυτο.

καλυτερα στο γηπεδο να ειμαστε οι 7-8000 που πηγαιναμε επι γουμενου παρα τα χαλια που ειδα χθες.ο καθε βλακακος που θελει να λεει οτι πηγε στο γηπεδο βρηκε την ευκαιρια του και ηρθε.και μετα κανει και την κριτικη του.
γαμω την ελλαδα και την κωλονοοτροπια μας.