Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611641 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει και αν ηταν μια δηλωση πανω στα νευρα του αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που ο ζαγορακης <<απειλησε>> οτι θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ...και δεν μιλαω μονο για φετος.τα παιδια που ειναι πιο πολυ μεσα στα πραγματα και ξερουν προσωπα και καταστασεις μπορουν να το επιβεβαιωσουν.

εγω για να δω τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ κάνω συμμαχία και με τον ΔΙΑΟΛΟ..

ετσι ρε αδερφε gito....λογια του ιδιου ειναι αυτα και εφτασε η ωρα να τα κανει πραξη.

Offline savage republic

• Βασικός
Τι ωραίο κλίμα. Τέλειο για την συνέχεια των playoff.
Τελικά ισχύει αυτό που λέει ο Κόλκας, ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο rock 'n' roll ομάδα του πλανήτη. Άμα το δεις απ' αυτήν την οπτική, μπορεί και να το απολαύσεις.

ΥΓ: Πάντως άμα γίνει κονέ με Γκαγκάτση, τότε εγώ απλά θα ντρέπομαι.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Προεδρε ειδες ποσοι ειναι απεναντι σου.. Τωρα γυρνα και κοιτα τι γινεται πισω σου, μεχρι εκει που φτανει το ματι σου. Σκυλε γερα!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Thrakieros

• Guest
εγω θα ντρεπομαι εαν θα φυγει ο ζαγορ.

ας αφησουμε το παλικαρι να κανει την δουλεια του για να μην καταντισουμε σαν τις σκουλικαντερες.οσο για αυτους που βριζουν τον σαντος ενα πραγμα θα πω...απο ποτε εχετε να δειτε τον ΠΑΟΚ μας 2ο??????

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Εν βρασμω το ειπε μετα την ηττα και δυστυχως δοθηκε μεγαλη εκταση απο τους δημοσιογραφους.
Απλα ο ζαγορ δεν θελει ποτε να χανει ουτε σε φιλικο ουτε σε 5*5,τρελαινεται και μονο στην ιδεα της ηττας,ποσο μαλλον σε τοσο κρισιμο ματς οπως χθες. Δεν φευγει ο ζαγορ δεν ειναι δυνατον με τετοια στηριξη απο τον κοσμο.
ΠΑΟΚ G4Α

Diego-4

• Guest
Toν σκύλο θα τον φάνε αυτοί που θέλουν να χώνουν τη μύτη τους παντού.Αυτοί που θα χώνονται για να πούνε "Θέλω τον Γκαγκάτση" , "Δεν θέλω τον Γκαγκάτση" , "Θέλω τον Γκαρσία" , "Δεν θέλω τον Γκαρσία" , "Διώξε τον γιό του Γκαγκάτση" ,"Μη διώχνεις τον γιό του Γκαγκάτση" , "Βγάλε τα τουρνικέ" , "Βάλε τα τουρνικέ" , "Φύγε Σάντος" ,"Έλα Σάντος" .. Μίλησα πριν απο λίγο με τον alamana που ξέρει πολλά , δυστυχώς κάποιοι δεν καταλάβατε οτι πλέον μας τελειώνει και το τελευταίο μας χαρτί.Μόνοι σας το κάψατε.Πραγματίκά ντρέπομαι για κάποιους απο εδώ μέσα που θέλουν να λέγονται ΠΑΟΚ.Δυστυχώς προσπαθούσα τόσο καιρό να σας πώ με τον τρόπο μου  , σταματήστε την κριτική , κρατήστε την για το σπίτι σας και το μόνο που κέρδιζα ήταν να κιτρινίζομαι και να χαλάω την υγεία μου.Δυστυχώς δεν μπορείτε να καταλάβεται ότι όλα αυτά φτάνουν στα αυτιά ανθρώπων και επιρεάζουν ανθρώπους , εσείς εκεί το βιολί σας..Ετσι όπως λειτουργεί αυτό το φόρουμ δυστυχώς και αυτό είναι ευθύνη όλων αυτών που θέλουν να λέγονται διαχειριστές , κάνει πολλή κακό στον ΠΑΟΚ..Μη κράζεται τον ραπτόπουλο , ίδια γραμμή έχετε και εδώ μέσα , απλά εδω έχετε βάλει μια ταμπέλα "ΠΑΟΚ" και το πλασάρετε με λίγο μαγιονέζα.
Λυπάμαι πραγματικά , γιατί ξεκινήσαμε με όραμα , προσπάθεια , αγώνα και φτάσαμε πάλι στο 0.
Και να σας πώ και κάτι ρε ηλίθιοι για να καταλάβετε κάτι και μάρτυρας μου είναι ο Alamana που του το είχα πει και τηλεφωνικός.
Όταν είχα μπεί φυλακή , το μόνο μέλλημα μου ήταν , να μην βγεί προς τα έξω οτι η διοίκηση , ο Ζαγοράκης , δεν έκανε τίποτα για εμάς.Κανείς απο εμάς δεν ζητούσε κάτι τέτοιο ,ούτε και κανείς απο εμάς ήθελε να μπεί η διοίκηση μπροστά , δεν είμαστε γαύροι εμείς , ούτε η δουλειά της διοίκησης είναι να αποφυλακίζει , ήμουν όμως σίγουρος οτι κάποιος θα βρεθεί να το πεί και θα αρχίζει να κράζει.Παρακαλούσα την μάνα μου , να μην αναφέρει τίποτα πουθενά , δεν ήθελα να χαλάσει το κλίμα και η προσπάθεια , και εσείς ρε βλάκες ,εσείς ρε ηλίθιοι έτσι για να κάνετε το καπρίτσιο σας , λέτε το κόντο σας και το μακρύ σας όπου σας δώσουν βήμα.
Την Τετάρτη δεν θα υπάρχει Ζαγοράκης στο ΠΑΟΚ ... ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΣ ΑΠΛΩΣΑΤΕ..ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΑΠΛΑ , ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ INTERNET ,ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ... ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣΕΙ , ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ.
ΠΑΟΚΤΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΩ ΝΑΙ ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  ΛΙΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΟΝΕΨΗ.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
καποιος επρεπε να τα γραψει....
κι επειδη πιστευω οτι κανεις δεν εχει συνειδητοποιησει αυτο που ειπε ο ζαγορακης χθες βραδυ και ολοι νομιζουν οτι το ειπε <<απλα>> πανω στα νευρα του,ας μην το παιρνουν τοσο στην πλακα.μακαρι να βγω μαλακας αλλα ο ζαγορακης θα φυγει.

και για να μην παρεξηγηθω επειδη συμφωνησα με το ποστ του diego, δεν πιστευω οτι η ευθυνη για ολα οσα συμβαινουν στο φορουμ βαραινει τα παιδια που ειναι διαχειριστες...μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε ολα τα μελη του φορουμ και πρεπει να ξερουμε τι μας γινεται....δεν ειναι δουλεια των διαχειριστων να παιζουν τον ρολο του μπατσου εδω μεσα...απλα μια διευκρινιση εκανα.
« Last Edit: May 11, 2009, 12:38:10 by joker-4 »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ρε συ ντιεγκο συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις αλλα ειναι δυνατον να φυγει ο ζαγορ επειδη καποιοι σε καποια φορουμ και ραδιοφωνα κραζουν μερικες φορες παικτες και προπονητη? Που στο κατω κατω δεν ξερουμε αν ειναι σκουληκια γαυροι ή αλλοι?
Οπου εμφανιζεται ο ζαγορ γινεται πανικος επιδοκιμασιων και ειναι ο μονος στην ιστορια του ΠΑΟΚ με τετοια στηριξη.Ειναι δυνατον να επηρεαζεται απο ραδιοφωνα των φυτων και φορουμ?
Δεν το πιστευω ρε συ δεν ειναι δυνατον..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Suicidal

• Βασικός
Προσπάθησα ΑΠΕΙΡΕΣ φορες να καταλάβω μερικά πράγματα,
αλλα τελικά την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσουν όλα τα μπερδεμένα μέσα στο μυαλό μου......
γαμημένο φτωχό μου μυαλό....κανε υπομονή 2 μέρες ακόμα και θα σε λυθεί κάθε απορία πλέον....

περισσότερα δεν λέω γιατί θα αδικήσω τον εαυτό μου....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsag

• Αλλαγή
δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά ο Ζαγοράκης αλλά μου φαίνεται αδιανόητο μετά από τόση στήριξη από την πλειοψηφία του κόσμου να σηκωθεί να φύγει για 5-10 κολλημένα μυαλά! Δεν το χωράει το μυαλό μου με τίποτα ρε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Diego-4 επειδη το μυαλο μου εχει σταματησει...

Αυτο για τεταρτη που εγραψες τι βαση εχει?...

Σε παρακαλω αδερφε, πες κατι παραπανω γιατι θα τρελαθουμε ολοι..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ένα λεπτάκι γιατί μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια

ο Ζαγοράκης έχει πάρει απόφαση να παραιτηθεί? με πιο ακριβώς σκεπτικό?

Offline babis36

• Αλλαγή
Ελπιζω και οι δηλωσεις του Σαντος οτι εγω δεν θα παιζω του χρονου play offs να μην εχουν καμια σχεση.Οπως ελπιζω να το μετανοιωσει αν το εχει ηδη παρει αποφαση.Οι εναλλακτικες επιλογες ειναι μηδεν.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
«Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Ζαγοράκης»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνεργάτης του Θοδωρή Ζαγοράκη, Κυριάκος Κυριάκος, επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, την απογοήτευση του Θοδωρή Ζαγοράκη και τη σκέψη του να αποχωρήσει από την ομάδα. «Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περιμέναμε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Εκτός από τη διαιτησία τον επηρεάζει η γκρίνια και η μεμψιμοιρία μερίδας οπαδών», δήλωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Επιβεβαιώνω τα όσα ακούγονται για τον Ζαγοράκη. Φύγαμε πολύ αργά χθες και ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτό δεν οφείλεται στην ήττα, διότι ο Θοδωρής είναι ο πρώτος που δίνει κουράγιο μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το θέμα είναι η κακή διαιτησία. Δεν θέλουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις χωρίς λόγο και δεν έχει ξανά πει όσο καιρό είναι στην ομάδα πως θέλει να φύγει, διότι δεν χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους για να δημιουργήσει πίεση», είπε αρχικά ο κ. Κυριάκος.

«Μπορεί η διαιτησία να είναι χειρότερη και από πέρυσι για τον ΠΑΟΚ. Στο Κύπελλο αποκλειστήκαμε από τον Ολυμπιακό και είχαν συμβεί και τότε λάθη. Αγωνιζόμασταν με 9 παίκτες δικαίως, αλλά δεν έπρεπε να παίζει ο αντίπαλος με 11 και το ίδιο περίπου συνέβη χθες. Έκανε μια ανοησία ο παίκτης, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να παίζει με 11 παίκτες», είπε, εκφράζοντας τα παράπονα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη διαιτησία και στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Τάσο Κάκκο που διαιτήτευσε το χθεσινό(10/5) παιχνίδι ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός:

«Δεν θέλουμε να βάλουμε στη γωνία τον κ. Κάκκο, διότι είναι ο άνθρωπος των επικίνδυνων αποστολών. Όπου υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι το σφυρίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Τα λάθη του ήταν ανθρώπινα, αλλά έγιναν διότι υπήρχε πίεση, λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε, καθώς ακουγόταν πως έπαιζε μια ομάδα για την οποία είναι πολυτέλεια το Τσάμπιονς Λιγκ».

Επιπλέον, μίλησε για τον μέλλον του προέδρου του ΠΑΟΚ στην ομάδα, αλλά και την αντίδραση του κόσμου: «Από όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης έβαλε έναν ορίζοντα σε αυτά που θα κάνει. Δεν είπε πως θα μείνει για πάντα. Αν δει πως υπάρχουν οι συνθήκες για να πάει η ομάδα σε κάποιον άλλον, θα το κάνει. Υπάρχει τέτοια ψυχολογία στον Ζαγοράκη και λόγω της γκρίνιας και της μεμψιμοιρίας του κόσμου, που αποδοκίμασε τον Σάντος. Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει συσπείρωση, η οποία διαταράχθηκε χθες. Δεν ξέρω αν είναι μια μικρή μερίδα που αποδοκίμασε. Μια μικρή μερίδα τη μα φορά και μια μικρή την άλλη, μαζεύεται και γίνεται μεγάλη. Βεβαίως υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα που ανταποκρίνεται και αγόρασε εισιτήρια διάρκειας για τα πλέι οφ».

Καταλήγοντας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο πώς θα κινηθεί η διοίκηση. «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε το κάτι παραπάνω. Θα πάμε στα γραφεία για να συζητήσουμε για όλα όσα συνέβησαν. Δεν προκύπτει από κάπου ότι φεύγει ο Γκαρσία. Θα του επιβληθεί πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού, αλλά δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κλίμα εις βάρος του και να δημιουργηθεί η εντύπωση πως χάσαμε λόγω του Γκαρσία», είπε ο κ. Κυριάκος.

http://www.sport-fm.gr/article/176160

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δλδ έχουμε την πιο ελπιδοφόρα παρουσία μετά από χρόνια,
πάμε με μαθηματική ακρίβεια στην αγωνιστική άνοδο και μόνιμη καταξίωση και θα τα καταστρέψουμε όλα επειδή χάσαμε ένα ματς από το βαζέλα?

τι να πω...με τις υγείες μας ΟΛΟΙ

Diego-4

• Guest
«Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Ζαγοράκης»

" Εκτός από τη διαιτησία τον επηρεάζει η γκρίνια και η μεμψιμοιρία μερίδας οπαδών»

Έλα ρε συ , καλοπροαίρετη κριτική κάνουν τα παιδιά...αφού το έχουν αυτο το δικαίωμα.

«Από όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης έβαλε έναν ορίζοντα σε αυτά που θα κάνει.

Ποιος ορίζοντας και παπαριές βρε τώρα..Σήμερα πέφτουμε , αύριο πρωτάθλημα.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
δυστηχως αυτο ειναι δεδομενο οταν εισαι προεδρος σε μια ομαδα. υπαρχει κοσμος που γκρινιαζει πως να το κανουμε. ετσι θα ειναι παντα. χθες ηταν 35.000 κοσμος. πολλοι χειροκροτησαν μετα την ληξη του αγωνα. ολα χαλαρα, ολοι θελουμε το καλο του ΠΑΟΚ. το οτι θα βρεθουν 100 μαλακες που θα κραζουν ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ειναι δεδομενο για μενα. απλως τυχαινει αυτοι να εχουν μαζευτει ολοι μαζι στα επισημα. ο θοδωρος να βλεπει εμας, τους 34.900. εδω παμε για C.L. και θα αποχωρησει ο προεδρος δηλαδη η ελπιδα του ΠΑΟΚ, επειδη ενα τσουτσεκι πεταξε μπουκαλι στο σαντος?

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Γενίκοτερα η όλη κατάσταση κινείται στα όρια του σουρεαλισμού..
ΑΡχίΔια

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
στα ορια της τρελας κινειται η ολη κατασταση αδερφε lioste, για να μην πω οτι τα εχει ξεπερασει...