Ο Μόκκας εχει κατηγορηθεί κατα καιρούς πως όλα τα κάνει ως δικηγόρος για την προβολή και όχι γιατί είναι πετσί ΠΑΟΚ. Κι όμως δεν είναι μόνο η φωτο που ανέβασε ο μέγας πρακτορίνος που φανερώνει ότι απο 15 χρονών παιδί τιμούσε το δικέφαλο ως πρωταθλητής στίβου στα 110 μ. εμπόδια. Ο Μόκκας ειναι κυριολεκτικά άνθρωπος που ανδρώθηκε μέσα στον ΠΑΟΚ, και πέρασε απο πόστα και χαμαλήκια, που ελάχιστοι γνωρίζουν, καθώς θήτευσε ως νεαρός κοντά σε κάτι αείμνηστους καπάντζες, φούληδες και δε συμμαζεύεται, ενώ διετέλεσε μέχρι και αμισθί γυμναστής της ποδοσφαιρικής ομάδας γύρω στο '70. Μιλάμε βέβαια για δύσκολα ΠΑΟΚτσήδικα χρόνια, που όλοι προσέφεραν ιδεαλιστικά το είναι τους για τον ΠΑΟΚ. Για τον Μόκκα, τον παππούλη αυτόν, μπορώ να γράψω πολλά γιατί τυγχάνει πεθερός μου. Εχει ενα αρχείο θησαυρό 50 ετών, που κάποια στιγμή πρέπει να αξιοποιηθεί. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο, έχω ρίξει αποσπασματικά ματιές, αλλά αξίζει σίγουρα τον κόπο. Πάντως, ακόμα και στην εποχή της παντοκρατορίας του ζαγόρ, που όλοι είχαμε δυστυχώς πλανηθεί, ήμουν αρνητικός στο κράξιμο που έριξε στο ζαγόρ λόγω πρόσληψης γκαγκάτση. Θυμάμαι κι εδώ μέσα κράξιμο που έπεσε τον Ιούνιο του 2009 όταν δημοσιεύτηκε το ξεφωνητό σε ζαγοράκη για την πρόσληψη γκαγκάτση. Η πλάκα όμως είναι πως δε διψούσε μερικά χρόνια μετά για δικαίωση. Οταν άρχισαν να σκάνε οι βόμβες με στενοχώρια έλεγε "είδες; Αυτή η ομάδα με τόσες χιλιάδες λαού, αν αποκτήσει ποτέ υγιή διοίκηση, πού θα μπορούσε να φτάσει";