Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611383 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ο Μόκκας εχει κατηγορηθεί κατα καιρούς πως όλα τα κάνει ως δικηγόρος για την προβολή και όχι γιατί είναι πετσί ΠΑΟΚ. Κι όμως δεν είναι μόνο η φωτο που ανέβασε ο μέγας πρακτορίνος που φανερώνει ότι απο 15 χρονών παιδί τιμούσε το δικέφαλο ως πρωταθλητής στίβου στα 110 μ. εμπόδια. Ο Μόκκας ειναι κυριολεκτικά άνθρωπος που ανδρώθηκε μέσα στον ΠΑΟΚ, και πέρασε απο πόστα και χαμαλήκια, που ελάχιστοι γνωρίζουν, καθώς θήτευσε ως νεαρός κοντά σε κάτι αείμνηστους καπάντζες, φούληδες και δε συμμαζεύεται, ενώ διετέλεσε μέχρι και αμισθί γυμναστής της ποδοσφαιρικής ομάδας γύρω στο '70. Μιλάμε βέβαια για δύσκολα ΠΑΟΚτσήδικα χρόνια, που όλοι προσέφεραν ιδεαλιστικά το είναι τους για τον ΠΑΟΚ. Για τον Μόκκα, τον παππούλη αυτόν, μπορώ να γράψω πολλά γιατί τυγχάνει πεθερός μου. Εχει ενα αρχείο θησαυρό 50 ετών, που κάποια στιγμή πρέπει να αξιοποιηθεί. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο, έχω ρίξει αποσπασματικά ματιές, αλλά αξίζει σίγουρα τον κόπο. Πάντως, ακόμα και στην εποχή της παντοκρατορίας του ζαγόρ, που όλοι είχαμε δυστυχώς πλανηθεί, ήμουν αρνητικός στο κράξιμο που έριξε στο ζαγόρ λόγω πρόσληψης γκαγκάτση. Θυμάμαι κι εδώ μέσα κράξιμο που έπεσε τον Ιούνιο του 2009 όταν δημοσιεύτηκε το ξεφωνητό σε ζαγοράκη για την πρόσληψη γκαγκάτση. Η πλάκα όμως είναι πως δε διψούσε μερικά χρόνια μετά για δικαίωση. Οταν άρχισαν να σκάνε οι βόμβες με στενοχώρια έλεγε "είδες; Αυτή η ομάδα με τόσες χιλιάδες λαού, αν αποκτήσει ποτέ υγιή διοίκηση, πού θα μπορούσε να φτάσει";
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline pks

• Αποστολή
  • **
εγω εχω να πω μονο ενα τεραστιο μπραβο στον Μοκκα που κοντρα σε καιρους και λαικες εμφυτευμενες επιθυμιες δειχνει τον δρομο της αληθειας και της αντιδρασης. ενας γερακος που πιθανον να μην εχει πατησει στα τσιμεντα οπως τα εννουμε εμεις κανει αυτο και λεει αυτα που επρεπε να ειπωθουν απο οπαδους και τον "θεματοφυλακα".επισης να αναφερω οτι ειναι κατορθωμα να εισαι τοσα χρονια στα κοινα του ΠΑΟΚ και να μην λερωθεις απο το συστημα,απο μενα εφ ορου ζωης τεραστιος σεβασμος σε αυτον τον παππουλη με 5 τονους αρχιδια.

http://postimage.org/image/kloik0jlx/

Ο σημερινός γεράκος και παππούλης, είναι ΠΑΟΚ.
Πριν 5 δεκαετίες διέπρεπε στους στίβους με το Δικέφαλο στο στέρνο.
Διακρινόταν στις ταχύτητες με εμπόδια και στο άλμα εις ύψος.
Εδώ, αρχές του '60, όρθιος, δεύτερος από αριστερά, με την ομάδα στίβου τού συλλόγου και την σημαία ανά χείρας.

Τεράστιε Πρακτορινε σε πιανω λάθος. 

Ο τύπος στη φωτό δεν είναι ο Μόκκας αλλα το Αλανι  ;D

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Έτσι..  :thumbok:

Offline Vorious

• Αλλαγή
και στην κατω σειρα ο τριτος απο δεξια ο κατσουρανης το ΠΑΟξακι?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
να και ο σικαμπαλα πανω απ τα δεξια ο δευτερος

amafoule

• Guest
πρωτο παιχνιδι του μπαγεβιτσ στον ΠΑΟΚ 1-1 στη ν σμυρνη.κρυσταλλιδης καλαφατης καλυβας και λοιποι βρυκολακες ταξιδευουν σε καθε ματσ του ΠΑΟΚ στην αθηνα.πριν τον αγωνα 4-5 οπαδοι του ΠΑΟΚ κρατουνται χωρις σοβαρο λογο απ την αστυνομια για εξακριβωση.ο μονος απ την παε που κινητοποειται ειναι ο μοκκας.παραδειγματα πολλα αλλα μια κ εβλεπε το παιχνιδι απ την κερκιδα μας οσοι εζησαν τις προσπαθειες του να βγαλει τα παιδια απ το κρατητηριο καταλαβαν πως ο ανθρωπος νιωθει απο ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
ειμαι σιγουρος οτι καθεσαι σε μια γωνια και τριβεις τα χερια σου γελωντας με τους ουγκανους που τους φταιει τωρα ο δωνης ο κλαους ο λωρενς και ο βιβιαν και ο μπονγκανι αποστολοπουλας. Μετα την αθωωση στην Γ.Σ για τα οικονομικα εγκληματα σου καθαρισες και με την καταστροφη του αγωνιστικου τμηματος στην συνειδηση της πλειοψηγειας του λαου μας. εισαι πολυ μπροστα τελικα,το ξερες εσυ.
  Μπουλο δωνη και ετσι,αμπαλε λωρενς ,τρεντουλα κλαους.... αυτα ειναι.

Η καταντια εχει ονοματεπωνημο για οσους δεν ξεχνανε και φυσικα αν δεν διορθωθει η παρουσα διοικηση θα ειναι συνεχεια της περασμενης...

Offline Català

• Αλλαγή
Εκτός από πιο αρσενικός, είσαι και ο πιο μάγκας.
Θα σε βλέπουν ο γούμενος κι ο μπάτμαν και θα έχουν σκάσει από το κακό τους

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
πού είσαι γκάβλα;;

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Íá ç êáýëá

Óôá Ðåñâüëéá âñÝèçêå ï ÆáãïñÜêçò

Ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò âñÝèçêå óôá ×áíéÜ ôï Óáââáôïêýñéáêï ãéá íá âñáâåõôåß áðü ôïí “Ãáëáíüëåõêï ÖÜñï” êáé äåí Ý÷áóå ôçí åõêáéñßá íá äåé áðü êïíôÜ ôçí áíáìÝôñçóç ÐëáôáíéÜò – ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò.

Ï “Æáãüñ” åß÷å ðñïðïíçôÞ óôïí ÐÁÏÊ ôïí ôå÷íéêü ôïõ ÐëáôáíéÜ Áããåëï ÁíáóôáóéÜäç åíþ íá èõìßóïõìå ïôé üôáí Þôáí ðñüåäñïò óôïí ÐÁÏÊ åß÷å óôçí ïìÜäá ôïí ÁíáóôáóÜêï.

ÌÜëéóôá ç ðáñïõóßá ôïõ óôï ãÞðåäï ôùí Ðåñéâïëéþí áíáêïéíþèçêå áðü ôá ìåãÜöùíá ôïõ ÃçðÝäïõ ìå ôïí ðáëáßìá÷ï ðïäïóöáéñéóôÞ êáé áñ÷çãü ôçò ÅèíéêÞò ìáò óôï Åðïò ôïõ 2004 íá ãíùñßæåé ôçí áðïèÝùóç.
http://www.athleticradio.gr/paraskinio/236584-sta-perbolia-brethike-o-zagorakis/
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ελα και στην τουμπα να σε αποθεωσουμε κι εμεις λιγακι τοντορα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
γιατί,αμφιβάλλεις ότι θα αποθεωθεί?

Θοδώρα η κληρονομιά σου μπάζει από παντού!
Ξέρεις αυτήν που δικαιολογούσai πασα νόσο και μαλακια,και κάθε τρυπα στα ταμεία!

ατέλειωτα εκατομμύρια έσοδα ρε Θοδώρα!προπονητικό αφού!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

minmin

• Guest
να του τα φαει στις σιλικονες και τα κολλαγονα η πιπιτσα του

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
Γρηγόρης : Καλησπέρα!Θά επιστρέψει ο Ζαγορακης στον ΠΑΟΚ?

Αν λύσει το θέμα με την δίωξη που αντιμετωπίζει, υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει

http://www.sport24.gr/LiveMatches/interactive_live/live_syzhthsh_me_ton_kwsta_petrwto.2117492.html

τάδε efh πετρωτός.Πόσοι πουτάνας γιοι χωράνε σε μια παε?

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline Català

• Αλλαγή
Αλάθητε αρσενικέ, τώρα καταλαβαίνω μετά από 3 χρόνια γιατί είχες παραιτηθεί τότε

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι θα επιστρεψει ο κλεφτοκοτας...θα μου πεις απο μιζα τι προτιμας....
εψαξε να βρει προεδρο ο σαββιδης, αυτο του το αναγνωριζω...δε βρηκε καποιον, αν ο γκαρσια ηταν ελληνας το θεωρω δεδομενο οτι θα εμπαινε σε πολυ σοβαρο ποστο κατευθειαν
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline t.b

• Αλλαγή
Τι έγινε ενοιωσες κ εσυ πως ειναι να μπουκαρουν κλέφτες στο σπιτι σου; Περιμένω με αγωνια το νεο βιβλιο του συγγραφέα τσατσου σου για το μαρτύριο που περνάς.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
 δώσε λεπτομέρειες ...
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline bozik

• Αλλαγή
¸êëåøáí ôïí ÆáãïñÜêç

Èýìá ëçóôåßáò Ýðåóå ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò êáèþò Üãíùóôïé Ýêëåøáí Ýíá ëáðôïð êáé 1000 åõñþ áðü ôï ðñáêôïñåßï ÐÑÏ – ÐÏ ôïõ ðáëáßìá÷ïõ Üóïõ ôïõ ÐÁÏÊ.

Ôï ðñáêôïñåßï ÐÑÏÐÏ ôïõ ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç óôçí ðåñéï÷Þ ôçò ÊáëáìáñéÜò äéÝññçîáí Üãíùóôïé ôï ðñùß ôçò ÊõñéáêÞò êáé Ýöõãáí ìå Ýíá ëÜðôïð êáé 1000 åõñþ ðïõ õðÜñ÷ïõí óôá ôáìåßá. ¹äç åéäïðïéÞèçêå ç óÞìáíóç êáé ç Áóôõíïìßá ãéá íá ðÜñåé äá÷ôõëéêÜ áðïôõðþìáôá.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/374571-eklepsan-ton-zagoraki
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scouser4

• Αλλαγή
ριξτε και λιγο βενζινη μισες δουλειες κανετε..