Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613270 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
ο μπαμπης ο σουγιας ποιος ειναι? ο ζαγορακης? μπερδευτηκα  :-[ ο  Τζοννης  βιολιδης?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scouser4

• Αλλαγή
Τι 12 μυρρια και παπαριες...37 ηταν το ανοιγμα του τεως. Μου το ειπε ο Μπαμπης ο Σουγιας και το Τζοννης ο Πεταλουδας.

κανε μπεεε ρε

Αντε γυρνα στο μαντρι σου ρε. Εχουν μαζωξη τα προβατα για να ακουσουν τις τελευταιες ντιρεκτιβες του Μπαμπη του Σουγια.

σ εχει βαρεσει μαλακια στον εγκεφαλο δεν μπορω να κανω κατι γ αυτο

μαλλον εχεις χασει τον δρομο σου... εδω εισαι ---> www.paokmania.gr

Olorin

• Guest
Παοκμάνια, ζαγοράκης οεοεοε, μπε. Ουγκ.

tsim4

• Guest
Ολοριν ποτέ δεν ειναι αργα για μετανοια.Μπορεις και εσυ να φιλτραρεις τα πραγματα και τις καταστασεις καλυτερα και να μην παρασυρεσαι απο νεοοπαδους,σαιτς και δημοσιογραφους.Ολοι κανουμε λαθη.Η μαγκια ειναι να τα παραδεχομαστε.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Λίγο ήρεμα πλίζ......μην βγάζουμε σβήστρες....

;D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Olorin

• Guest
Ολοριν ποτέ δεν ειναι αργα για μετανοια.Μπορεις και εσυ να φιλτραρεις τα πραγματα και τις καταστασεις καλυτερα και να μην παρασυρεσαι απο νεοοπαδους,σαιτς και δημοσιογραφους.Ολοι κανουμε λαθη.Η μαγκια ειναι να τα παραδεχομαστε.

Με χαρά παραδέχομαι τα λάθη μου, αρκεί να πειστώ με επιχειρήματα και στοιχέια. Με κραυγές δεν πρόκειται να με πείσει κανείς.
Πχ έχω παραδεχτέι ότι έκανα λάθος στο θέμα σαλπιγγίδη. τον ήθελα πίσω γιατί πίστευα ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από αυτά που είδα από αυτόν εδώ και δύο χρόνια, δε θέλω όυτε να τον βλέπω και με γυρίζουν τα μυαλά, όταν σκέφτομαι ότι αυτο το άτομο παίρνει 800 χιλιάρικα και δεν ακούγεται ΚΙΧ για μείωση.

Ορίστε ένα παράδειγμα που άλλαξα άρδην την άποψή μου για ένα θέμα. Μπορώ να το κάνω και για άλλα θέματα, υπό τις προυποθέσεις που ανέφερα.

Offline savage republic

• Βασικός
Άλλο το "υπό προϋποθέσεις" κι άλλο το "κατόπιν εορτής". Ας μην συγχέουμε την έννοια των φράσεων. Ευχαριστώ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Με χαρά παραδέχομαι τα λάθη μου, αρκεί να πειστώ με επιχειρήματα και στοιχέια. Με κραυγές δεν πρόκειται να με πείσει κανείς.
Πχ έχω παραδεχτέι ότι έκανα λάθος στο θέμα σαλπιγγίδη. τον ήθελα πίσω γιατί πίστευα ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από αυτά που είδα από αυτόν εδώ και δύο χρόνια, δε θέλω όυτε να τον βλέπω και με γυρίζουν τα μυαλά, όταν σκέφτομαι ότι αυτο το άτομο παίρνει 800 χιλιάρικα και δεν ακούγεται ΚΙΧ για μείωση.

Ορίστε ένα παράδειγμα που άλλαξα άρδην την άποψή μου για ένα θέμα. Μπορώ να το κάνω και για άλλα θέματα, υπό τις προυποθέσεις που ανέφερα.

ο μπαμπης ο σουγιας μου πε οτι εισαι τζαμπα μαγκας

αν ησουν σωστος μαγκας τον δημητρακη δεν θατον ηθελες εξαρχης.ο μπαμπης μου πε δλδ κατα λεξη πως η δευτερη κωλοτουμπα δεν διορθωνει την πρωτη...

α και κατι ακομα.επειδη σε αυτο το φορουμ υπαρχει ελευθερια μπορει να γραφει και ο μπαμπης και ο ολοριν

αν ψαξεις λιγο παραπισω στο τοπικ υπαρχουν επιχειρηματα που μπορει να σε κανουν να αλλαξεις γνωμη και για τον προεδρο που αμα ημασταν βορειοκορεατες θα κλαιγαμε ακομα,απο φιλους του μπαμπη που μεταφερουν την γνωμη του μιας και το παιδι ειναι αγραμματο και δεν μπορει να γραψει καλα

Olorin

• Guest

ο μπαμπης ο σουγιας μου πε οτι εισαι τζαμπα μαγκας

αν ησουν σωστος μαγκας τον δημητρακη δεν θατον ηθελες εξαρχης.ο μπαμπης μου πε δλδ κατα λεξη πως η δευτερη κωλοτουμπα δεν διορθωνει την πρωτη...

α και κατι ακομα.επειδη σε αυτο το φορουμ υπαρχει ελευθερια μπορει να γραφει και ο μπαμπης και ο ολοριν

αν ψαξεις λιγο παραπισω στο τοπικ υπαρχουν επιχειρηματα που μπορει να σε κανουν να αλλαξεις γνωμη και για τον προεδρο που αμα ημασταν βορειοκορεατες θα κλαιγαμε ακομα,απο φιλους του μπαμπη που μεταφερουν την γνωμη του μιας και το παιδι ειναι αγραμματο και δεν μπορει να γραψει καλα

Δε χρειάζεται να αλλάξω άποψη για τον πρόεδρο, ευχαριστώ. Αν εννοείς τον Τεως. Η άποψή μου για εκείνον άλλαξε με τους Μπερετοχαβοδερμιτζάληδες. Εσενα πότε άλλαξε? Διότι δε γίνεται να ήσουν κατά από την αρχή, δηλαδή από το 2007. Τότε θα ήσουν απλά μαλ@κας και εχθρός του ΠΑΟΚ. Οπότε κάπου στην πορεία άλλαξες και εσύ άποψη.

Για τον νυν έχω θετική άποψη προς το παρόν, το ότι έχει σουπερ μάρκετ δε μου λέει απολύτως τίποτα. Καλά κάνει και έχει.

Για το γίδι η γνώμη μου στηρίζεται καθαρά σε αγωνιστικά κριτήρια και όχι σε προδοσίες και λοιπά γραφικά. Το άτομο δεν αξίζει ούτε τα μισά απ' αυτά που παίρνει, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να κάνει πλέον ούτε κοντρολ. Πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ήταν καλός ποδοσφαιριστής, τα δεδομένα όμως άλλαξαν από τότε.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το θεμα δεν ειναι ποτε αλλαξε ο καθενας αποψη, το θεμα ειναι πως θα γινει να του χρεωθουν αυτα που εκλεψε και να παει στη μπουζου. Τουλαχιστον να σωθει η ζημια που εκανε στο οικονομικο, γιατι η ζημια στο οπαδικο δε διορθωνεται.
Στον κοσμο αλλος κανενας

baron

• Guest
sky

Ποτε και ποιος ανέλαβε ποτε ευθύνες σε αυτήν την χωρα ώστε να γίνει τώρα?

Φυσικά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε αυτην την φορα πραγματικά να τα αλλάξουμε όλα αλλα τα μέσα που μπορούν να βάλουν φωτιά προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν πάθει αφλογιστία η μπούκωσαν...

τους συνδέσμους εννοώ.

Άντε όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Οι Σύνδεσμοι ποτε θα πάρουν χαμπάρι ότι είναι ώρα για δράση?

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Για το γίδι η γνώμη μου στηρίζεται καθαρά σε αγωνιστικά κριτήρια και όχι σε προδοσίες και λοιπά γραφικά.

Αυτά τα γραφικά όμως βρε ΧΧΧΧΧΧΧ είναι η περηφάνεια και τα ιδανικά του Συλλόγου τα οποία προδόθηκαν με τον ερχομό του κοντού γιου πουτάνας..
Αλλά για να νιώσεις από ιδανικά του ΠΑΟΚ πρέπει να την πονάς την ομάδα και να έχεις πολεμήσει για αυτήν και όχι να απολαμβάνεις ποτάρες όταν ο ΠΑΟΚτσης πολεμάει στους δρόμους..
Άντε οπαδάρες των φόρουμ που μάθατε τον ΠΑΟΚ το 2007 και με 2-3 διαρκείας γίνατε και ΠΑΟΚτσήδες ρε τουρίστες..
« Last Edit: May 25, 2012, 18:09:40 by Capricorn »

tsim4

• Guest
γκεγκε??

Olorin

• Guest

Για το γίδι η γνώμη μου στηρίζεται καθαρά σε αγωνιστικά κριτήρια και όχι σε προδοσίες και λοιπά γραφικά.

Αυτά τα γραφικά όμως βρε ηλίθιε είναι η περηφάνεια και τα ιδανικά του Συλλόγου τα οποία προδόθηκαν με τον ερχομό του κοντού γιου πουτάνας..
Αλλά για να νιώσεις από ιδανικά του ΠΑΟΚ πρέπει να την πονάς την ομάδα και να έχεις πολεμήσει για αυτήν και όχι να απολαμβάνεις ποτάρες όταν ο ΠΑΟΚτσης πολεμάει στους δρόμους..
Άντε οπαδάρες των φόρουμ που μάθατε τον ΠΑΟΚ το 2007 και με 2-3 διαρκείας γίνατε και ΠΑΟΚτσήδες ρε τουρίστες..

Ξεκόλλα ρε XXXX. Ξαναπάνε δημοτικό, που ξέρεις, μπορεί και να ξεπεράσεις το IQ των 50 μονάδων. Όταν εγώ πήγαινα Τούμπα, XXXXXX

Tι θα γινει με την παρτη σου ρε? Σα πολυ φορα δεν πηρες? Αντε που μου πιανεις και μαναδες στο στομα απο ατομα που δεν εχεις ιδεα τι εχουν κανει για τον ΠΑΟΚ
« Last Edit: May 25, 2012, 18:08:17 by Capricorn »

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Θες XXX να βρεθούμε να μου τα πεις από κοντά..?
Να δεις πως φτιάχνονται και τα XXXXX.?
« Last Edit: May 25, 2012, 16:31:09 by biv »

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXXXX
« Last Edit: May 25, 2012, 16:30:11 by biv »

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΞΕΚΟΛΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΕΣ XXXXXXXXXXX
« Last Edit: May 25, 2012, 16:27:45 by biv »

Offline Suicidal

• Βασικός
XXXXXXXXX

χαχαχαχαχαχαχα
α ρε μαλακα γκεω, ασχολείσαι κι εσυ  :D
« Last Edit: May 25, 2012, 16:32:08 by biv »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Olorin

• Guest
Θες XXXX να βρεθούμε να μου τα πεις από κοντά..?
Να δεις πως φτιάχνονται και τα XXXXX.?

Θ6, 22/99.
XXXXX
« Last Edit: May 25, 2012, 16:34:19 by biv »

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: May 25, 2012, 16:33:55 by biv »