Ολοριν ποτέ δεν ειναι αργα για μετανοια.Μπορεις και εσυ να φιλτραρεις τα πραγματα και τις καταστασεις καλυτερα και να μην παρασυρεσαι απο νεοοπαδους,σαιτς και δημοσιογραφους.Ολοι κανουμε λαθη.Η μαγκια ειναι να τα παραδεχομαστε.
Με χαρά παραδέχομαι τα λάθη μου, αρκεί να πειστώ με επιχειρήματα και στοιχέια. Με κραυγές δεν πρόκειται να με πείσει κανείς.
Πχ έχω παραδεχτέι ότι έκανα λάθος στο θέμα σαλπιγγίδη. τον ήθελα πίσω γιατί πίστευα ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από αυτά που είδα από αυτόν εδώ και δύο χρόνια, δε θέλω όυτε να τον βλέπω και με γυρίζουν τα μυαλά, όταν σκέφτομαι ότι αυτο το άτομο παίρνει 800 χιλιάρικα και δεν ακούγεται ΚΙΧ για μείωση.
Ορίστε ένα παράδειγμα που άλλαξα άρδην την άποψή μου για ένα θέμα. Μπορώ να το κάνω και για άλλα θέματα, υπό τις προυποθέσεις που ανέφερα.
ο μπαμπης ο σουγιας μου πε οτι εισαι τζαμπα μαγκας
αν ησουν σωστος μαγκας τον δημητρακη δεν θατον ηθελες εξαρχης.ο μπαμπης μου πε δλδ κατα λεξη πως η δευτερη κωλοτουμπα δεν διορθωνει την πρωτη...
α και κατι ακομα.επειδη σε αυτο το φορουμ υπαρχει ελευθερια μπορει να γραφει και ο μπαμπης και ο ολοριν
αν ψαξεις λιγο παραπισω στο τοπικ υπαρχουν επιχειρηματα που μπορει να σε κανουν να αλλαξεις γνωμη και για τον προεδρο που αμα ημασταν βορειοκορεατες θα κλαιγαμε ακομα,απο φιλους του μπαμπη που μεταφερουν την γνωμη του μιας και το παιδι ειναι αγραμματο και δεν μπορει να γραψει καλα
Δε χρειάζεται να αλλάξω άποψη για τον πρόεδρο, ευχαριστώ. Αν εννοείς τον Τεως. Η άποψή μου για εκείνον άλλαξε με τους Μπερετοχαβοδερμιτζάληδες. Εσενα πότε άλλαξε? Διότι δε γίνεται να ήσουν κατά από την αρχή, δηλαδή από το 2007. Τότε θα ήσουν απλά μαλ@κας και εχθρός του ΠΑΟΚ. Οπότε κάπου στην πορεία άλλαξες και εσύ άποψη.
Για τον νυν έχω θετική άποψη προς το παρόν, το ότι έχει σουπερ μάρκετ δε μου λέει απολύτως τίποτα. Καλά κάνει και έχει.
Για το γίδι η γνώμη μου στηρίζεται καθαρά σε αγωνιστικά κριτήρια και όχι σε προδοσίες και λοιπά γραφικά. Το άτομο δεν αξίζει ούτε τα μισά απ' αυτά που παίρνει, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να κάνει πλέον ούτε κοντρολ. Πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ήταν καλός ποδοσφαιριστής, τα δεδομένα όμως άλλαξαν από τότε.