Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **

υγ.2 Ας αναλογιστουμε τις ευθηνες μας αν παει καλα το μοντελο Ζηση να χασουμε παλι το τρενο για οριστικη λυση στα διοικητικα του ΠΑΟΚ,καθε νεα επαναπαυση και μη βιωσιμη λυση για το μελλον οπου θα μπορεις να εκλεγεις διοικηση στην παε ειναι εγκλημα κατα του ΠΑΟΚ και θα ζησουμε παλι τα ιδια,μεσσιας-καρκινος-φωτοστεφανος-καρκινος κ.ο.κ Οταν εισαι στο πικ συσπειρωσης ειναι η ωρα να προωθηθει μοντελο Λ.Β οπως αυτο μπορει να ειναι εφικτο.Αυτη ειναι η αποψη μου. Οποιος μιλαει για επενδυτες ας γυρισει πλευρο και ποιος στην τελικη ειπε οτι θελουμε επενδυτες ? προσωπικα καλυτερα να κανει διαχειρηση ο Τσουρελας παρα αν εχω νταβατζη στον ΠΑΟΚ.ας σταματησει η καραμελα με επενδυτες που δυστυχως βλεπω και σε ανακοινωσεις ΣΦ μας και τρελλαινομαι.

υγ.3 Ειναι γεγονος οτι φορτωθηκε ολα τα δεινα ο ζαγορακης ακομα και λαμογιες-λαθη των αλλων, οταν αλλοι βγαζαν μιζες πχ απο μεταγραφες και ηταν φωτοστεφανοι αυτος τα ακουγε και δικαιως. αν εισαι προεδρος πρπει να εχεις στομαχια  και αρχιδια,αν δεν τα εχεις δεν κανεις.δεν κανεις.

Αυτή είναι η ουσία

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τα ειπε ολα ο νορθ συμφωνω μεχρι την τελευταια τελεια..

Οφειλω να του πω ενα ευχαριστω για το οτι μαζι καναμε τον παοκ ξανα ΠΑΟΚ τα πρωτα 3 χρονια... και οφειλω να πω οτι τον μισω για την καταντια της τελευταιας διετιας οπου επιστρεψαμε παλι στον παοκ με τεραστια εγκληματα απο μερος του(και οχι μονο..)

Τωρα στηριξτε Βρυζα αμα γουσταρετε... ευχαριστω δεν θα παρω..

Offline james4

• Αποστολή
  • **
συμφωνω με τον απολογισμο του νορθ αλλα διαφωνω με οσους χαιρονται σημερα και οσους πιστευουν οτι αλλαξαμε σελιδα και εξηγουμε
μια χαρα του εκατσε η μπουκα του ζαγορακη φευγει και αφηνει πισω του ενα ολοκληρο  στρατο που πιστευει οτι τον εφαγαν, τα χρεη μενουν σε εμας,εχουμε ροστερ ξανθης και αυτος θα παει για διακοπουλες και στο κεφαλι του θα εχει την σκεψη για επανοδο μπορει σε 3 χρονια μπορει σε 10 ποιος θα θυμαται αλλωστε τι εχει γινει, αφου δεν αφηνει καμενη γη δεν θα υπαρχει το κλιμα του παμε απο την αρχη στηριξη κτλ σε λιγο καιρο θα ακουγονται οι πρωτες φωνεσ για την επανοδο του τι ωραια που ειμασταν με ζαγορ κτλ κτλ
κοινως οσοι χαιρονται σημερα για την απομακρυνση του ζαγορακη την πατησαν αυτος μια χαρα ειναι εμεις οχι..
αν αναλαβει μονος  του ο βρυζας ο κυκλος που ανοιξε με τον ζαγορακη θα κλεισει οταν φυγει αυτος
αν αναλαβει στην ουσια ο σαχπα ξαναγυρναμε σε αλλες εποχες πασοκ σκανδαλα θεωριες συνωμοσιας ο επιστρεφουν για τα καλα
καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας και καλες διακοπες ζαγορακη στην υγεια των κοροιδων ξερεις εσυ...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
στα τσακίδια αποτυχημένε!!!!
μ έκανες να μη θέλω να παω γήπεδο μαζί με παιδιά που τραγουδούσαμε μαζί πριν 3 χρόνια.

Άλλά εμείς θα το βρούμε το δρόμο μας, όπως πάντα, και πάλι μαζί θα τραγουδάμε.

Εσύ στο διάλο και μη σε ξαναδούμε

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **

εχε γεια Τοντορα....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μην τρελένεστε ρε, σε κάνα μήνα θα ξαναγυρίσει...

Offline sabbath

• Αλλαγή
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

antenapoume-4-

• Guest
καλα με χρεη που τον βαρενουν σαν διοικηση προτοδικιου που θα πάει????

σε καμια επο για λιγο καιρο και μεα θα εοπιστρεψει οπως ξαναεκανε

Offline t.b

• Αλλαγή
Ζαγοράκη ποιον είπες ότι έβαλες εγγυητή για τα ρέστα του Ηλία?

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εγώ σε αντίθεση με πολλούς, με τον αδερφό νορθ, μπίβ και άλλους, δε θα τον ευχαριστήσω για τίποτα, ούτε για το πρώτο 1,5 χρόνο που πραγματικά νιώσαμε την αλλαγή απο το παοκ σε Π Α Ο Κ. Κάποιος κάνει οικόγενεια, κάνει παιδιά, στην αρχή αγαπά τη γυναίκα του φροντίζει τα παιδιά του και μετά απο 10 χρόνια γάμου όταν δέρνει τη γυναίκα του και γαμάει τα παιδιά του δε του λες μπράβο που ήσουν καλός σύζυγος και πατέρας για 10 χρόνια και πάρε μπούλο κάθαρμα που κάνεις τέτοια πράματα μετά.

Δε μπορεί να καταφέρνεις τόσα πράματα σε τόσο σύντομο διάστημα στην αρχή και μετά να αρχίζει η μια μαλακία μετά την άλλη και οι μαλακίες αυτές όλως τυχαίως(?) να χτυπούν στο δομικό συστατικό αυτής της επιτυχίας, δηλαδή τη συσπείρωση. Μου φαίνεται αδιανόητο να ερμηνεύουμε αυτή τη μεταστροφή τόσο ρηχά με επιχειρήματα δε του κόβει, τον δουλευουν, την έπαθε που εκανε αυλή με αρδ κτλ.  Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠ ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ και σταμάτησε να γιγαντώνει αυτό που ξεκίνησε τόσο όμορφα. Κι αν έγινε είναι προδότης που δε ξηγήθηκε και δε μίλησε γιατί άλλα μας ελεγε στην αρχή που ήρθε.  Ή ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΣ και έτρωγε λεφτά, λεφτά που θα ζήλευε και ο ντέμης. Κάποια πράματα δε συνδέονται ρε παιδιά, πολλές οι μαλακίες του για να τις ερμηνεύουμε τόσο βιαστικά και ρηχά. Το τελευταίο που μου έρχεται στο μυαλό, δε μπορεί τις μέρες που σπρώχνεις 900-1000 διαρκείας να χαρίζεις το βιτόλο και την επομένη να πέφτεις στα 15 διαρκείας. Αυτό δεν είναι μαλακία είναι κάτι περισσότερο απο ύπουλο.

Για να μην κουράζω, δε τον ευχαριστώ για τίποτα! Φεύγει αποτυχημένος χωρίς 1 τίτλο και παραδίδει μια ομάδα απλήρωτη με ρόστερ που πριν 3 χρόνια όπως είπε ο tasoulis είτε ψάχναμε ομάδες να τους δανείσουμε, είτε ήταν εκτός αποστολής, είτε οταν ήταν στην αποστολή αποτελούσαν αναπληρωματικούς των αναπληρωματικών. Εγώ το παπα της απόλυτης επιτυχίας όπως αναφέρει η επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ και του παπα των αρδ πως τον παρελαβε και πως πηρε εναν ΠΑΟΚ που ήταν στην ανυποληψία δε τον τρώω. Εγώ σαν οπαδός μαλάκας, και θα μιλήσω για το οπαδικό και μόνο,  ξέρω ότι πήρε έναν Π Α Ο Κ και αφήνει ένα παοκακι συμβιβασμένο στη μετριότητα. Σε αυτό τεράστιες οι ευθύνες οι δικές μας και μη τολμάμε να τα βάζουμε με τους" πιτσιρικάδες" γιατί στη τελική μόνο αυτοί ασχολούνται πλέον, για να λέμε αλήθειες μεταξύ μας.

Τι θα γίνει απο δω και πέρα? Μια λύση είναι η "βίαιη" απομάκρυνση Κατσαρή και κατάληψη των γραφείων. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ επιτέλους. Σκοτώνουμε τη χρονιά δηλαδή και προετοιμάζουμε απο τώρα τη νέα χρονιά. Με ασπιρίνες τύπου βρύζα να τη βγάλουμε μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε μου θυμίζει μια απ τα περσινά.  Η ταπεινή μου γνώμη....που μπορεί και ναναι μαλακία.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Καλα ρε t.b, δε καταλαβαινεις ελληνικα; Ειπε ο ανθρωπας οτι οσο ειναι αυτος προεδρας εγγυαται προσωπικα για την αρπαχτη του λιακου. Τωρα ειναι προεδρας; Οχι. Problem solved.

Θοδωρακη παντως εγω προσκυναω, αστους ολους να σκουζουνε. Μεγαλυτερη αρπαχτη δεν πρεπει να εχει ξανακανει πρωην ποδοσφαιριστης. Πανε ολοι οι ψιλικατζηδες και ντεμεκ σχολιαζουν στα καναλια, ανοιγουν ακαδημιες, πιο παλια ανοιγαν προποτζιδικα, και τετοια γραφικα. Εσενα που απο μικρο σε ειχα ανικανο να χωρισεις δυο γαιδουριων αχυρα, εκανες το colpo grosso ναουμε. Δε χαλασες ουτε πενταευρο, εφαγες με 10 μασελες εσυ και ολοι οι φιλοι και συγγενεις μεχρι τεταρτου βαθμου, εβαλες μεσα με το κεφαλι μια εταιρια, και φευγεις ηρωας και αδικημενος. Χρονια να χεις να τα τρως ρε τσακαλε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
σε ευχαριστώ φίλε για την υπενθυμίσει... στην υγεια τους λοιπόν!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Τα ειπε ολα ο νορθ συμφωνω μεχρι την τελευταια τελεια..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline petran4

• Αλλαγή
ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟΣ.ΕΝΑΣ θοδωρακης απλα.ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΤΜΑΝ ΓΟΥΜΕΝΟΠΑΓΩΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ãéá íá ìçí ìðáßíù óå õðåñâïëéêÞ áíÜëõóç, äåí ìðïñþ íá êáôáëÜâù ðùò ìðïñåßôå íá ëÝôå åõ÷áñéóôþ óå êÜðïéïí ï ïðïßïò áðïäÝ÷åóôå üôé óáò Ýêëåøå. Áõôü ðÜåé óå üóïõò èåùñïýí üôé õðÞñîå êëÝøéìï áðü ôáìåßá ôçò ÐÁÅ (ï north ôï ëÝåé îåêÜèáñá).
Áðïëïãéóìüò äéêüò ìïõ: ï ðéï åðéåéêÞò ÷áñáêôçñéóìüò ãéá ôçí ðåíôáåôÞ èçôåßá äéïéêÞóåùí æáãïñÜêç åßíáé "áðïôõ÷ßá". ÁöÞíåé õëéêü óôá åðßðåäá ôùí óáñäåëþí, ìå ôïõò ìüíïõò ðïõ îå÷ùñßæïõí óôá 35+, áöÞíåé áõîçìÝíï ÷ñÝïò êáôÜ €10åêáô (Þ îåñþ ãù ðüóá) êé üëá áõôÜ ôç óôéãìÞ ðïõ äéáêçñõãìÝíïò óôü÷ïò ôïõ Þôáí åî áñ÷Þò ç åîõãßáíóç. Ôá ðáëéÜ ÷ñÝç êé ç áíáæÞôçóç åðåíäõôÞ ðïõ åðßóçò åß÷áí ôåèåß ùò óôü÷ïé áðü ôïí ßäéï, ôá áöÞíù áó÷ïëßáóôá.
Ç äéêÞ ìïõ Üðïøç öõóéêÜ äåí åßíáé ôüóï åðéåéêÞò. ¹ôáí Üëëïò Ýíáò êëÝöôçò. Ôüóï áðëÜ êáé ÷ùñßò áðïäåßîåéò ãéá üðïéí ðñïôéìÜåé íá ðáñáóôÞóåé ôïí çëßèéï.

Ôï ìüíï êáëü ðïõ ôïõ áíáãíùñßæù åßíáé üôé ìáò Ýäùóå ôçí åõêáéñßá íá áðïäåßîïõìå ôï ìåãáëåßï ôïõ ÐÁÏÊ, üôáí Ýêáíåò sold-out óôá äéáñêåßáò ìå íïýìåñá áóýëëçðôá áêüìá êáé ãéá ôï ðïê ìå ôóïõ ëïõ.

Äåí ðáíçãõñßæù ðïõ Ýöõãå, áðëÜ ôï èåùñïýóá áðáñáßôçôï. Ãéáôß ôþñá ìðïñþ êáé Ý÷ù ìéá (ìéêñÞ) åëðßäá ãéá êÜôé äéáöïñåôéêü. Ìå ôçí ðáñáìïíÞ ôïõ äåí èá åß÷á ïýôå áõôü
« Last Edit: January 26, 2012, 19:55:29 by liakos »

Offline spartiatis

• Αλλαγή

μη μασας σκυλε!

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
σε ζηλεύω ρε φιλε!σε μια άλλη μου ζωή ζαγοράκης θέλω να γίνω!τους γαμάς ρε και κλαίνε όλες οι μεγαλοκοπέλες για party σου?εύχομαι μονο να έχεις να φας αύριο μεθαύριο γιατί σου fagan τα λεφτά οι αχάριστοι οι παοκτσήδες και ούτε ένα ευχαριστώ.αλλα πες και συ μια κουβέντα στα κορίτσια σου που κλαίνε πριν φύγεις τόσο πολύ θύμωσες η μήπως δεν έχεις τα μούτρα να τις κοιτάξεις στα ματια?καλή λευτεριά

Offline bozik

• Αλλαγή
αντε τα λεμε σουρλουλου....

http://www.youtube.com/watch?v=y476QSIOjbg (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
kosta διαφωνω καθετα φιλε, αυτοι που μπηκαν χθες μεσα παιζει να ναι τα ποιο αγνα ΠΑΟΚσακια που υπαρχουν κ αυτοι  οι λιγοι που κανουν μαγκες τους πολλους

antenapoume-4-

• Guest
μπατι εισαι λαθος.αυτοι θελουν το κακο του ΠΑΟΚ.στον τελικο δε θα εμπαιναν μεσα να μαλωσουν με τους γαβρους και θα τραβουσαν βιντεο.εκει θα εμπαιναν στο ταρταν οι παοκμανια και ι οχι αλλα προστιμα ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα