εγώ σε αντίθεση με πολλούς, με τον αδερφό νορθ, μπίβ και άλλους, δε θα τον ευχαριστήσω για τίποτα, ούτε για το πρώτο 1,5 χρόνο που πραγματικά νιώσαμε την αλλαγή απο το παοκ σε Π Α Ο Κ. Κάποιος κάνει οικόγενεια, κάνει παιδιά, στην αρχή αγαπά τη γυναίκα του φροντίζει τα παιδιά του και μετά απο 10 χρόνια γάμου όταν δέρνει τη γυναίκα του και γαμάει τα παιδιά του δε του λες μπράβο που ήσουν καλός σύζυγος και πατέρας για 10 χρόνια και πάρε μπούλο κάθαρμα που κάνεις τέτοια πράματα μετά.
Δε μπορεί να καταφέρνεις τόσα πράματα σε τόσο σύντομο διάστημα στην αρχή και μετά να αρχίζει η μια μαλακία μετά την άλλη και οι μαλακίες αυτές όλως τυχαίως(?) να χτυπούν στο δομικό συστατικό αυτής της επιτυχίας, δηλαδή τη συσπείρωση. Μου φαίνεται αδιανόητο να ερμηνεύουμε αυτή τη μεταστροφή τόσο ρηχά με επιχειρήματα δε του κόβει, τον δουλευουν, την έπαθε που εκανε αυλή με αρδ κτλ. Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠ ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ και σταμάτησε να γιγαντώνει αυτό που ξεκίνησε τόσο όμορφα. Κι αν έγινε είναι προδότης που δε ξηγήθηκε και δε μίλησε γιατί άλλα μας ελεγε στην αρχή που ήρθε. Ή ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΣ και έτρωγε λεφτά, λεφτά που θα ζήλευε και ο ντέμης. Κάποια πράματα δε συνδέονται ρε παιδιά, πολλές οι μαλακίες του για να τις ερμηνεύουμε τόσο βιαστικά και ρηχά. Το τελευταίο που μου έρχεται στο μυαλό, δε μπορεί τις μέρες που σπρώχνεις 900-1000 διαρκείας να χαρίζεις το βιτόλο και την επομένη να πέφτεις στα 15 διαρκείας. Αυτό δεν είναι μαλακία είναι κάτι περισσότερο απο ύπουλο.
Για να μην κουράζω, δε τον ευχαριστώ για τίποτα! Φεύγει αποτυχημένος χωρίς 1 τίτλο και παραδίδει μια ομάδα απλήρωτη με ρόστερ που πριν 3 χρόνια όπως είπε ο tasoulis είτε ψάχναμε ομάδες να τους δανείσουμε, είτε ήταν εκτός αποστολής, είτε οταν ήταν στην αποστολή αποτελούσαν αναπληρωματικούς των αναπληρωματικών. Εγώ το παπα της απόλυτης επιτυχίας όπως αναφέρει η επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ και του παπα των αρδ πως τον παρελαβε και πως πηρε εναν ΠΑΟΚ που ήταν στην ανυποληψία δε τον τρώω. Εγώ σαν οπαδός μαλάκας, και θα μιλήσω για το οπαδικό και μόνο, ξέρω ότι πήρε έναν Π Α Ο Κ και αφήνει ένα παοκακι συμβιβασμένο στη μετριότητα. Σε αυτό τεράστιες οι ευθύνες οι δικές μας και μη τολμάμε να τα βάζουμε με τους" πιτσιρικάδες" γιατί στη τελική μόνο αυτοί ασχολούνται πλέον, για να λέμε αλήθειες μεταξύ μας.
Τι θα γίνει απο δω και πέρα? Μια λύση είναι η "βίαιη" απομάκρυνση Κατσαρή και κατάληψη των γραφείων. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ επιτέλους. Σκοτώνουμε τη χρονιά δηλαδή και προετοιμάζουμε απο τώρα τη νέα χρονιά. Με ασπιρίνες τύπου βρύζα να τη βγάλουμε μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε μου θυμίζει μια απ τα περσινά. Η ταπεινή μου γνώμη....που μπορεί και ναναι μαλακία.