Φίλε Άκη, ούτε αυτοπροτάθηκα, ούτε με πρότεινε κανείς, ούτε έγινα πρόεδρος ΠΑΕ και εν συνεχεία έκλεψα (αποδεδειγμένα) από το ταμείο της, ούτε διαχειρίστηκα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και έχασα κάποια από αυτά στο δρόμο. Ούτε φυσικά θα μπει το όνομά μου δίπλα σε αυτό του Γούμενου, σαν κακοδιαχειριστή. Τα επιχειρήματα υπάρχουν, στις προηγούμενες σελίδες. Γιατί πιάνεσαι από μία υπενθύμιση του ρεζουμέ και δεν αναφέρεσαι σ' αυτά; Και γιατί ξοδεύεις την παρέμβασή σου σε σαφώς εμπαθείς χαρακτηρισμούς για όσους μιλούν για το προφανές; Είναι τόσο δύσκολο να αποδεχθείς την πραγματικότητα;
ΥΓ: Τον Βιεϊρίνια τον έφερε ο Σάντος. Η ΟΥΕΦΑ ήρθε γιατί χρωστάς σε όποιον έχει πατήσει το χορτάρι της Τούμπας τα τελευταία τρία χρόνια και στην εφορία. Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο για σένα να το πιστέψεις, αλλά πραγματικά, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΟΛΑ.
ΥΓ 2: Ελπίζω ο t.b. να έχει δίκιο.
Τ
α επιχειρηματα θα ηθελα να μου τα πεις και να μου τα αποδειξεις, και μετα (για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανεις "εγκαθετος" κανενος )να παμε μαζι στην επομενη συνεντευξη τυπου της ΠΑΕ και να ρωτησουμε face to face στους (κατα την αποψη σου-σας) κλεφτες τι εχουν να πουν για τα "κλεψιμεικα"..Γιατι μεχρι τωρα δεν ειδα καποιον να παει με τετοια στοιχεια(κλοπης) και να τα αποδεικνυει..Και μην ανησυχεις..Εγω θα μιλησω εκει περα..
Αντιθετα εγω θα μπορουσα (οπως και πολλοι πιο πανω στο τοπικ) να σου παραθεσω απειρα θετικα στοιχεια της διοικησης και ειδικα για τον Ζαγορακη..
Επειδη τωρα εργαζομαι σε μερος που ειναι γεματο γαυρους, βαζελους κλπ, θα ηθελα να σας "ευχαριστησω" ολους εσας που καθε φορα ο Ζαγορακης τους αποδυκνειει οτι δουλευει σοβαρα(οπως εγινε με την ΟΥΕΦΑ), και μας βγαζουν το καπελο, εσεις(αμεσως, στο επομενο λεπτο) κατι θα κανετε
να τον "ακυρωσετε" και να δειξετε οτι ο ΠΑΟΚ κυβερναται απο λαμογια..
Και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα ηθελαν να κρατουσαμε τον Βιειρινια και να τρωγαμε την πατατα της ΟΥΕΦΑ και να βγαινανε και να κρεμουσαν τον Ζαγορακη..
ΥΓ(παλι)..
Αφου δεν προτεινετε κατι να αλλαξει για να παει ο ΠΑΟΚ προς το καλυτερο,και να φυγουν οι "κλεφτες", αποτι καταλαβαινω, θελετε απλα να φυγει ο Ζαγορακης και αυτοματα να ερθει καποιος αλλος..(οπως τοτε στην καταληψη της Τουμπας που κοιτουσαμε μονοι μας τους τοιχους, τα λαβαρα, τα τροπαια και ειχαμε τον καθε ενα τζαμπατζη ραδιοφωνατζη να μας κουβαλαει και εναν επενδυτη και να παιζουν με την παρτυ μας).