Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 619209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Εντάξει, αντίο Ευρώπη, καλημέρα Δ´ Εθνική με τον νέο πρόεδρο στο ΣΔΟΕ. Αυτό θα έρθει και καμμία παραίτηση δεν σώζει την απάτη του Ζαγοράκη και της συμμορίας του. Κωδικός σαπούνι έρχεται. Δυστυχώς και για τον ΠΑΟΚ μας. Αργήσαμε πολύ να ξυπνήσουμε και να τους διώξουμε, μας πρόλαβαν οι μπάτσοι και η ΟΥΕΦΑ.

Τα επιχειρηματα σου ειναι φιλε μου ειναι ακραδαντα..
Μα την αληθεια εσυ κανεις για προεδρος..
Ασηζητι...
Αν τρεχαμε σε σενα τοτε (εκεινη την νυχτα) αντι στον Ζαγορακη(τρομαρα μας) θα μας ειχες σωσει..Θα μας ειχες κανει ομαδαρα. Θα μας ετρεμε η ΟΥΕΦΑ, θα εφερνες δεκα Βιειρινια, ο Μεσι θα παρακαλουσε να ερθει στον ΠΑΟΚ, ο Πλατινι θα σε καλουσε στις κληρωσεις του C.L. ο
Κοκαλης θα ειχε εξαφανιστει απο την Ελλαδα, φοβουμενος το τεραστιο κυρος σου,τα πρωταθληματα αυτοματα θα ερχοταν στην τσεπημας, οι διαιτητες θα μας προσκυνουσαν, θα μας ειχες γλυτωσει απο τις συμμοριες του Ζαγορακη,οι εταιριες που πουλανε σαπουνια θα ειχαν κλεισει, θα λεγαμε "ευτυχως για τον ΠΑΟΚ μας",και προπαντως..Δεν θα χρειαζοταν να αργησουμε να ξυπνησουμε απο τους μπατσους της ΟΥΕΦΑ,διοτι θα μας κρατουσες ξυπνιους εσυ..

Και βεβαια εδω θα  γραφαμε για την ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ.............................................. ........................

.Υ.Γ.Δεν πουλαω ειρωνια..Μιλαω το ιδιο σοβαρα οσο και συ ..Με ολο τον σεβασμο...

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline t.b

• Αλλαγή
με όλο τον σεβασμο και απο εμένα, πιστεύω ότι ειρωνεύεσαι

Offline savage republic

• Βασικός
Φίλε Άκη, ούτε αυτοπροτάθηκα, ούτε με πρότεινε κανείς, ούτε έγινα πρόεδρος ΠΑΕ και εν συνεχεία έκλεψα (αποδεδειγμένα) από το ταμείο της, ούτε διαχειρίστηκα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και έχασα κάποια από αυτά στο δρόμο. Ούτε φυσικά θα μπει το όνομά μου δίπλα σε αυτό του Γούμενου, σαν κακοδιαχειριστή. Τα επιχειρήματα υπάρχουν, στις προηγούμενες σελίδες. Γιατί πιάνεσαι από μία υπενθύμιση του ρεζουμέ και δεν αναφέρεσαι σ' αυτά; Και γιατί ξοδεύεις την παρέμβασή σου σε σαφώς εμπαθείς χαρακτηρισμούς για όσους μιλούν για το προφανές; Είναι τόσο δύσκολο να αποδεχθείς την πραγματικότητα;

ΥΓ: Τον Βιεϊρίνια τον έφερε ο Σάντος. Η ΟΥΕΦΑ ήρθε γιατί χρωστάς σε όποιον έχει πατήσει το χορτάρι της Τούμπας τα τελευταία τρία χρόνια και στην εφορία. Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο για σένα να το πιστέψεις, αλλά πραγματικά, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΟΛΑ.

ΥΓ 2: Ελπίζω ο t.b. να έχει δίκιο.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ακη, βλέπω το ποσοστό post σου που να μην έχουν σχέση με τα σκουλήκια αυξάνεται επικίνδυνα....  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Φίλε Άκη, ούτε αυτοπροτάθηκα, ούτε με πρότεινε κανείς, ούτε έγινα πρόεδρος ΠΑΕ και εν συνεχεία έκλεψα (αποδεδειγμένα) από το ταμείο της, ούτε διαχειρίστηκα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και έχασα κάποια από αυτά στο δρόμο. Ούτε φυσικά θα μπει το όνομά μου δίπλα σε αυτό του Γούμενου, σαν κακοδιαχειριστή. Τα επιχειρήματα υπάρχουν, στις προηγούμενες σελίδες. Γιατί πιάνεσαι από μία υπενθύμιση του ρεζουμέ και δεν αναφέρεσαι σ' αυτά; Και γιατί ξοδεύεις την παρέμβασή σου σε σαφώς εμπαθείς χαρακτηρισμούς για όσους μιλούν για το προφανές; Είναι τόσο δύσκολο να αποδεχθείς την πραγματικότητα;

ΥΓ: Τον Βιεϊρίνια τον έφερε ο Σάντος. Η ΟΥΕΦΑ ήρθε γιατί χρωστάς σε όποιον έχει πατήσει το χορτάρι της Τούμπας τα τελευταία τρία χρόνια και στην εφορία. Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο για σένα να το πιστέψεις, αλλά πραγματικά, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΟΛΑ.

ΥΓ 2: Ελπίζω ο t.b. να έχει δίκιο.

Τ

α επιχειρηματα θα ηθελα να μου τα πεις και να μου τα αποδειξεις, και μετα (για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανεις "εγκαθετος" κανενος )να παμε μαζι στην επομενη συνεντευξη τυπου της ΠΑΕ και να ρωτησουμε face to face στους (κατα την αποψη σου-σας) κλεφτες τι εχουν να πουν για τα "κλεψιμεικα"..Γιατι μεχρι τωρα δεν ειδα καποιον να παει με τετοια στοιχεια(κλοπης) και να τα αποδεικνυει..Και μην ανησυχεις..Εγω θα μιλησω εκει περα..

Αντιθετα εγω θα μπορουσα (οπως και πολλοι πιο πανω στο τοπικ) να σου παραθεσω απειρα θετικα στοιχεια της διοικησης και ειδικα για τον Ζαγορακη..

Επειδη τωρα εργαζομαι σε μερος που ειναι γεματο γαυρους, βαζελους κλπ, θα ηθελα να σας "ευχαριστησω" ολους εσας που καθε φορα ο Ζαγορακης τους αποδυκνειει οτι δουλευει σοβαρα(οπως εγινε με την ΟΥΕΦΑ), και μας βγαζουν το καπελο, εσεις(αμεσως, στο επομενο λεπτο) κατι θα κανετε
να τον "ακυρωσετε" και να δειξετε οτι ο ΠΑΟΚ κυβερναται απο λαμογια..
Και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα ηθελαν να κρατουσαμε τον Βιειρινια και να τρωγαμε την πατατα της ΟΥΕΦΑ και να βγαινανε  και να κρεμουσαν τον Ζαγορακη..

ΥΓ(παλι)..
Αφου δεν προτεινετε κατι να αλλαξει για να παει ο ΠΑΟΚ προς το καλυτερο,και να φυγουν οι "κλεφτες", αποτι καταλαβαινω, θελετε απλα να φυγει ο Ζαγορακης και αυτοματα να ερθει καποιος αλλος..(οπως τοτε στην καταληψη της Τουμπας που κοιτουσαμε μονοι μας τους τοιχους, τα λαβαρα, τα τροπαια και ειχαμε τον καθε ενα τζαμπατζη ραδιοφωνατζη να μας κουβαλαει και εναν επενδυτη και να παιζουν με την παρτυ μας).

« Last Edit: January 18, 2012, 15:50:25 by Akis 1926 »

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Ακη, βλέπω το ποσοστό post σου που να μην έχουν σχέση με τα σκουλήκια αυξάνεται επικίνδυνα....  ;D

Σε χαλαει???

Offline Suicidal

• Βασικός
Με τρώει τα εσώψυχα.... coolαρε  ;)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Άντε ρε αστείε που θα πεις και με ύφος κατίνας "εγώ δεν είδα κανέναν να πηγαίνει στη συνέντευξη να ρωτήσει για τα κλεψιμέικα μιε μιε μιε μιε μιε" γκαλιάντρα...

Εμ δεν ξέρεις τι σου γίνεται εμ πουλάς τρέλα. Γράψε εκεί για κάνα σκάνδαλο στα αθλητικά νέα ή τις νέες μεταγραφές του άρη στο βόλλευ...

Έναν γαύρο να ήξερες που ασχολείται με την ομάδα του θα ήξερες ότι όλα αυτά που ντεμέκ απασχολούν εμάς όπως οι ανθυποεπιτροπές της ουεφα γι'αυτούς είναι ανέκδοτα...  Εκτιμούν λέει τη σοβαρή δουλειά του Ζαγοράκη, γελάει ο κόσμος ρε καημένε, που'σουν εξαφανισμένος και ξαφνικά ξαναέσκασες μύτη για να γράψεις πράματα που 3 χρονών παιδί θα τα βλεπε και θα σκαγε στα γέλια...

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Μπλα μπλα μπλα.......
Και παλι μπλα μπλα μπλα....

« Last Edit: January 19, 2012, 02:37:15 by Capricorn »

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
ΟΕΟ ΟΕΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΕΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ

ΟΕΟ ΟΕΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΕΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ

ΥΓ. Θέλω να επιβεβαιώσω ότι όποιον γνωστό έχω που είναι βάζελος η γαύρος έχει κλάσει με την ικανότητα του προέδρου να κλείνει τις εκρεμμότητες του Ευρωπαίου ΠΑΟΚ... είναι μόνιμο θέμα συζήτησης γι αυτούς....

ΥΓ2. Α ρε καημένε ΠΑΟΚ πως σε κατάντησαν...

'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

laz

• Guest
ούτε έγινα πρόεδρος ΠΑΕ και εν συνεχεία έκλεψα (αποδεδειγμένα)

πολύ όμορφα τα ανώνυμα ποστ
αφου εχεις τις αδιαψευστες αποδειξεις βαλτον μεσα
ευκολακι ειναι

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Λοιπον μαγκες,
επειδη ακομη δεν πηρα καμμια σοβαρη απαντηση,
σας χαιρετω και τα ξαναλεμε....

CLUB LARISA

• Guest
Ο Βουλινός εκανε φυλακή? Ο Γούμενος έκανε φυλακή? Ο μπατατούδης εκανε φυλακή?
Μόνο ο Γιάννης, ο Αντώνης, ο Κώστας, ο Μήτσος, η Μαρία, ο Παναγιώτης, ο Αλέξης έκαναν Φυλακή.

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΒΟΥΛΙΝΟ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.  * _ _

Offline Suicidal

• Βασικός

ευκολακι ειναι

σαν να λέμε :
εχεις αποδιξεις οτι ο κοκκαλης εκλεβε το ενα πρωταθλημα μετα το αλλο;
Ω ρε κατι κράσπεδα, Θεέ μου....  :tikitaka:

Λοιπον μαγκες,

ΤΙ ΣΟΒΑΡΗ απάντηση θελεις ρε φίλε; Διάβασε λιγο τις προηγουμενες σελιδες ! Καθε φορα τα ιδια ρε πουστη μου....
Υποτιθεται ξερεις τι σε γινετε, εδω βγηκαν ΕΠΙΣΗΜΑ στα πορισματα πραγματα και πραγματα, δεν θα ξαναλεγονται τα ιδια και τα ιδια καθε φορα.

Offline t.b

• Αλλαγή
[
ΥΓ(παλι)..
Αφου δεν προτεινετε κατι να αλλαξει για να παει ο ΠΑΟΚ προς το καλυτερο,και να φυγουν οι "κλεφτες", αποτι καταλαβαινω, θελετε απλα να φυγει ο Ζαγορακης και αυτοματα να ερθει καποιος αλλος..(οπως τοτε στην καταληψη της Τουμπας που κοιτουσαμε μονοι μας τους τοιχους, τα λαβαρα, τα τροπαια και ειχαμε τον καθε ενα τζαμπατζη ραδιοφωνατζη να μας κουβαλαει και εναν επενδυτη και να παιζουν με την παρτυ μας).

θα αφησετε τον καθε μαλάκα να γραφει ότι να ναι για τα ξενύχτια μας, τον πόνο μας, τους αγώνες μας;
θα αφήσετε τον κάθε μαλάκα να γράφει την παπαρια του την ώρα που εκείνο το καλοκαίρι γαμιόμουν στους δρόμους ενώ αυτός που απ ότι φαίνεται πανηγύριζε ακόμη το γκολ του δέλα στο εύρο;
Έλεος με τον κάθε μαλάκα βαλτό εξυπνάκια που θέλει να μας κάνει τσατάλια τα νεύρα μας!
Έλεος γαμώ τον ζαγοράκη του και τον κάθε μπαγλαμα που πιστεύει παρά στην ομάδα και τον λαό της.

north τι σου έλεγα το πρωί απόδειξε το ρε μαλάκα απέδειξε ότι είναι κλέφτες...

αντε γαμω τα πάντα μου.

Offline bozik

• Αλλαγή
Λοιπον μαγκες,

μετα το διαφημιστικό διάλειμμα με ποστ για σοβαρους

συνεχιζουμε ασοβαρα....

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

ευκολακι ειναι
πέρα από το θέμα απόδειξη ή... τιμολόγιο υπάρχει και κάτι που λέγεται ομολογία laz
ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε σε συνέντευξη τύπου με το δικό του στόμα ότι ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ μέλος της ΠΑΕ δίνοντας ποσό Χ και λαμβάνοντας πίσω ποσό Ψ<Χ σε επιταγές από το μέλος (τότε) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βάσει των Νόμων σε αυτή τη χώρα, αυτό λέγεται... ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ,... ΚΛΕΨΙΑ; για πες μας πως λέγεται.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δηλαδη οταν το παλατακι γεμιζει μονο με τα σκουληκια, συνεπως ασχολουμαστε με το μπασκετ μονο με αυτους, τοτε τι εχουμε? ΦΥΤΟ-ρια οπαδων?  ;D

Δικηγορος-διαβολου-4
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bozik

• Αλλαγή
καλά θέλει και ερώτημα ρε δικηγόρε του διαβόλου...άσε που δεν είσαι δικηγόρος του διαβόλου και είσαι ένας απλός δικηγοράκος  ;D το post σου έπρεπε να ήταν αλλιώς...τη περίμενε ρε και τη ζητάτε από το συμφορουμιτη Akis 1926 ,εδώ στο basket πάμε μονο με το σκουλήκι..έχουμε γεμίσει φυτο-ρια οπαδών,ας το παραδεχτούμε επιτέλους να μην τρελαινόμαστε κιόλας  ;)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
You put glasses on me  ;D ;D ;D

Ον τοπικ, η ελληνικη κοινωνια ειναι δομημενη ετσι ωστε οποιος ειναι γνωστος και κακουργος να την γλυτωνει. Χαρακτηριστικο παραδειγμα το παιδι του πασοκ με τα γυαλιστερα βλεφαρα ο κιμωνας, που καποτε σαν υπουργος αθλητισμου αμα θυμαμαι καλα κυνηγαγε τον ΠΑΟΚ αλυπητα.
Συνεπως ποιος Μπατμαν και ποιος γουμενος και ποιος ζαγορακης θα παν φυλακη? Εδω δεν εχουν οι φυλακες χωρο, θα βαλουν κι αλλους μεσα?

Της φυλακης τα σιδερα δεν ειναι για τυς λεβεντες πια..αλλα για τους μαλακες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ