Ακόμη το θέμα με τον βιολίδη βγήκε και στο είπε σε συνέντευξη τύπου, άρα ως ένα σημείο ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά (αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω όπως είπα κ πριν ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ π δν βγαίνει να το πει)..
Αυτοί που ξέρανε το θέμα του Βιολίδη πριν το ανακοινώσει ο ζαγοράκης και όταν το λέγανε τους έλεγαν οι άλλοι λαμόγια, μιλάτε χωρίς στοιχεία, θέλετε να φάτε τον πρόεδρο και να κάνετε κουμάντο στον ΠΑΟΚ που δεν είναι δικός σας, τώρα τι είναι;
Άσε το θέμα Βιολίδη. Αυτό πλέον βγήκε στη δημοσιότητα, το παραδέχθηκαν όλοι ομοθυμαδόν, κατέρρευσε ο μύθος του Βιολίδη αιμοδότη και πλέον όλοι κατάλαβαν ποιος δανειζόταν και από που και πόσο και τέλος πάντων, αυτά τα θέματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ασκείται κριτική στα όργανα και όσο περνάει από το χέρι μας δεν πρόκειται κανείς που εμπλέκεται σε ατασθαλίες κατά του ΠΑΟΚ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Τούμπα ΕΠΕ, Παλατάκι ΕΠΕ και ΑΣ, να την βγάλει καθαρή ... όσο περνάει από το χέρι μας.
Όπως η πίεση μέχρι σήμερα σε όλα τα όργανα έχει φέρει κάποια αποτελέσματα και επιτέλους ο κόσμος μαθαίνει και κάποιες αλήθειες, και έχουμε ξεφύγει από την εποχή των αφιονισμένων στο όνομα του Ζαγοράκη, έτσι θα συνεχίσει και με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς. Όποιος καταχράστηκε την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα μας, την εμπιστοσύνη του κόσμου και τα χρήματα του ΠΑΟΚ, όποιος ενώ είχε δυνατότητα, εξουσία και μπορούσε να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ και δεν το έκανε, θα πρέπει να έχει αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη μέρα. Ξέρεις πολύ καλά Κώστα μου, ότι μετά τον Μπατατούδη και τον Γούμενο, είμαστε τόσο πολύ υποψιασμένοι, που όσο εξαρτάται από εμάς, το επαναλαμβάνω, όποιος φταίει, θα την πληρώσει, το δηλώνω γιατί ξέρω ότι διαβάζουν σχεδόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, τα παιχνίδια στην πλάτη του ημιθανή ΠΑΟΚ τέλος.
Πάω όμως ένα βήμα παραπέρα και θα τολμήσω μια πρόβλεψη, είναι αποκλειστικά προσωπική μου εκτίμηση με αποκλειστικά τεχνοκρατικά κριτήρια. Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί να πέφτω έξω. Από την άλλη, είμαι οικονομολόγος, οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων 25 χρόνια τώρα και σας κάνω γνωστή την πρόβλεψή μου.
1. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Είδα τον ισολογισμό της και πιστεύω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση. Δεν απέχει πολύ από την πτώχευση και την διάλυση. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα να βρεθεί κάποιος "επενδυτής" δεν απέδωσαν και η αυτοδιαχείριση δεν αποδίδει. Σύντομα θα βαρέσουν οι καμπάνες και θα είναι καμπάνες κηδείας.
2. Στην ΠΑΕ, λόγω της διόγκωσης του χρέους, του τεράστιου προβλήματος ρευστότητας που διαρκώς επιδεινώνεται και της αδυναμίας να πληρωθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, προβλέπω ότι εντός της επόμενης διετίας, θα ψάχνουμε για καθαρό ΑΦΜ για να πτωχεύσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
3. Εφιστώ τον κίνδυνο να υπάρξει ένα μεσοδιάστημα πριν την τελική καταστροφή, αυτοδιοίκησης, κάτι δηλαδή σαν super4, σε έκδοση Ηρακλή, όπου η εταιρεία διαλύθηκε στην ουσία στα χέρια των οργανωμένων. Θεωρώ ένα τέτοιο σενάριο με υψηλή πιθανότητα πραγματοποίησης.
Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξει "τεχνοκρατική" διοίκηση στην ΠΑΕ η οποία θα πρέπει να εργαστεί σκληρά πρωτίστως να εξαφανίσει τα χρέη της διοίκησης Ζαγοράκη, που πιστεύω ότι απαιτούνται περίπου 6 με 8 χρόνια διαρκούς κερδοφορία για να φτάσουμε στο σημείο που είμασταν το 2007 και μετά να δούμε και τα υπόλοιπα θέματα που είναι χρέη σε δημόσιο κλπ.
Ξέρω ότι πολλοί φίλοι ίσως να θεωρείτε αυτά που λέω υπερβολικά, άλλοι μπορεί να στενοχωριέστε, πιστεύω όμως ότι έστω και την τελευταία στιγμή, θα βρεθεί κάποια λύση με άλλο ΑΦΜ, πολύ ευκολότερα απ' ότι συμβαίνει με τον Ηρακλή.
Δεν δίνω απολύτως καμία ελπίδα σε διοίκηση Ζαγοράκη ή κάτι αντίστοιχο.