Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 621904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
UEFA, ðáßêôåò êáé êüóìïò óôñéìþ÷íïõí ôïí ÄéêÝöáëï

Ïé äéïéêïýíôåò ôçí ÐÁÅ êáëïýíôáé íá ðÜñïõí Üìåóá áðïöÜóåéò ðïõ ðïíÜíå êáé èá ðñïêáëÝóïõí áíôéäñÜóåéò, ãíùñßæïíôáò üôé äéáêõâåýåôáé ç áäåéïäüôçóç ôçò ïìÜäáò – Ôï ôáîßäé ôïõ Âñýæá óôçí Éôáëßá, ãéáôß áõôü äåí åß÷å êáìßá ó÷Ýóç ìå ìåôáãñáöÝò
 Óôïí ÐÁÏÊ ðåñíÜíå ìßá ðïëý êñßóéìç öÜóç êáé èá ðñÝðåé óýíôïìá íá îåêáèáñßóïõí ôï ðïõ âáäßæïõí þóôå íá çñåìÞóïõí êáé ïé ößëáèëïé ôçò ïìÜäáò.

Çäç Ýíá êïììÜôé ôùí ïñãáíùìÝíùí áíôéäñÜ óôçí áðï÷þñçóç ðñùôïêëáóÜôùí ðïäïóöáéñéóôþí ôç óôéãìÞ ðïõ óôçí ÐÁÅ éó÷õñßæïíôáé ðùò êÜôé ôÝôïéï åßíáé åðéâåâëçìÝíï ãéá íá áäåéïäïôçèåß ç ïìÜäá êáé íá ðåñÜóåé áðü ôçí ðåéèáñ÷éêÞ åðéôñïðÞ ôçò UEFA óôá ôÝëç Éáíïõáñßïõ.

http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?cid=105&aid=128895&scid=874&team=paok

Ðïõëçóôå ôá ðáíôá ãéá íá óùèïõìå.Ïóï ðéï ðïëëåò ðùëçóåéò êáé áðïäåóìåõóåéò ôïóï êáëõôåñá ãéá ôçí ïìáäá.Ðñåðåé íá âñåèåé ñåõóôü áìåóá,áí èåëïõìå íá îáíáðáéîïõìå óôçí åõñùðç.
Êáé ïðïéá ðñåæáêéá áíôéäñïõí óôç ìåéùóç ôïõ ìðáôæåô,áò äïõí ëéãï ôé óõìâáéíåé óôï âáæåëï êáé óôï ÷áíïõìé ðïõ å÷ïõí ôï éäéï ðñïâëçìá ìå ìáò...å÷ïõí ìåéíåé ìïíï ìå ìéá åíôåêáäá áðï ôéò ðïëëåò áðïäåóìåõóåéò ðïõ å÷ïõí êáíåé..

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Ακόμη το θέμα με τον βιολίδη βγήκε και στο είπε σε συνέντευξη τύπου, άρα ως ένα σημείο ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά (αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω όπως είπα κ πριν ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ π δν βγαίνει να το πει)..

Αυτοί που ξέρανε το θέμα του Βιολίδη πριν το ανακοινώσει ο ζαγοράκης και όταν το λέγανε τους έλεγαν οι άλλοι λαμόγια, μιλάτε χωρίς στοιχεία, θέλετε να φάτε τον πρόεδρο και να κάνετε κουμάντο στον ΠΑΟΚ που δεν είναι δικός σας, τώρα τι είναι;

Άσε το θέμα Βιολίδη. Αυτό πλέον βγήκε στη δημοσιότητα, το παραδέχθηκαν όλοι ομοθυμαδόν, κατέρρευσε ο μύθος του Βιολίδη αιμοδότη και πλέον όλοι κατάλαβαν ποιος δανειζόταν και από που και πόσο και τέλος πάντων, αυτά τα θέματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ασκείται κριτική στα όργανα και όσο περνάει από το χέρι μας δεν πρόκειται κανείς που εμπλέκεται σε ατασθαλίες κατά του ΠΑΟΚ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Τούμπα ΕΠΕ, Παλατάκι ΕΠΕ και ΑΣ, να την βγάλει καθαρή ... όσο περνάει από το χέρι μας.

Όπως η πίεση μέχρι σήμερα σε όλα τα όργανα έχει φέρει κάποια αποτελέσματα και επιτέλους ο κόσμος μαθαίνει και κάποιες αλήθειες, και έχουμε ξεφύγει από την εποχή των αφιονισμένων στο όνομα του Ζαγοράκη, έτσι θα συνεχίσει και με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς. Όποιος καταχράστηκε την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα μας, την εμπιστοσύνη του κόσμου και τα χρήματα του ΠΑΟΚ, όποιος ενώ είχε δυνατότητα, εξουσία και μπορούσε να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ και δεν το έκανε, θα πρέπει να έχει αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη μέρα. Ξέρεις πολύ καλά Κώστα μου, ότι μετά τον Μπατατούδη και τον Γούμενο, είμαστε τόσο πολύ υποψιασμένοι, που όσο εξαρτάται από εμάς, το επαναλαμβάνω, όποιος φταίει, θα την πληρώσει, το δηλώνω γιατί ξέρω ότι διαβάζουν σχεδόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, τα παιχνίδια στην πλάτη του ημιθανή ΠΑΟΚ τέλος.

Πάω όμως ένα βήμα παραπέρα και θα τολμήσω μια πρόβλεψη, είναι αποκλειστικά προσωπική μου εκτίμηση με αποκλειστικά τεχνοκρατικά κριτήρια. Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί να πέφτω έξω. Από την άλλη, είμαι οικονομολόγος, οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων 25 χρόνια τώρα και σας κάνω γνωστή την πρόβλεψή μου.

1. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Είδα τον ισολογισμό της και πιστεύω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση. Δεν απέχει πολύ από την πτώχευση και την διάλυση. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα να βρεθεί κάποιος "επενδυτής" δεν απέδωσαν και η αυτοδιαχείριση δεν αποδίδει. Σύντομα θα βαρέσουν οι καμπάνες και θα είναι καμπάνες κηδείας.

2. Στην ΠΑΕ, λόγω της διόγκωσης του χρέους, του τεράστιου προβλήματος ρευστότητας που διαρκώς επιδεινώνεται και της αδυναμίας να πληρωθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, προβλέπω ότι εντός της επόμενης διετίας, θα ψάχνουμε για καθαρό ΑΦΜ για να πτωχεύσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

3. Εφιστώ τον κίνδυνο να υπάρξει ένα μεσοδιάστημα πριν την τελική καταστροφή, αυτοδιοίκησης, κάτι δηλαδή σαν super4, σε έκδοση Ηρακλή, όπου η εταιρεία διαλύθηκε στην ουσία στα χέρια των οργανωμένων. Θεωρώ ένα τέτοιο σενάριο με υψηλή πιθανότητα πραγματοποίησης.

Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξει "τεχνοκρατική" διοίκηση στην ΠΑΕ η οποία θα πρέπει να εργαστεί σκληρά πρωτίστως να εξαφανίσει τα χρέη της διοίκησης Ζαγοράκη, που πιστεύω ότι απαιτούνται περίπου 6 με 8 χρόνια διαρκούς κερδοφορία για να φτάσουμε στο σημείο που είμασταν το 2007 και μετά να δούμε και τα υπόλοιπα θέματα που είναι χρέη σε δημόσιο κλπ.

Ξέρω ότι πολλοί φίλοι ίσως να θεωρείτε αυτά που λέω υπερβολικά, άλλοι μπορεί να στενοχωριέστε, πιστεύω όμως ότι έστω και την τελευταία στιγμή, θα βρεθεί κάποια λύση με άλλο ΑΦΜ, πολύ ευκολότερα απ' ότι συμβαίνει με τον Ηρακλή.

Δεν δίνω απολύτως καμία ελπίδα σε διοίκηση Ζαγοράκη ή κάτι αντίστοιχο.

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
Τα είπαν με τους οργανωμένους

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κόσμο της ομάδας για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Δικέφαλου, Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τον Ζήση Βρύζα συναντήθηκαν με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας στα γραφεία της Τούμπας, μετά την το τέλος του αγώνα μπάσκετ με τον Άρη. Οι συζητήσεις τους, που ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, είχαν να κάνουν φυσικά για το «αύριο» του συλλόγου.

Οι «ισχυροί» άνδρες της ΠΑΕ δέχθηκαν σωρεία ερωτήσεων από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τα οποία είχαν να κάνουν κυρίως με τον σχεδιασμό της ομάδας. Όπως επισημάνθηκε λοιπόν, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να υπάρξει μείωση του μπάτζετ και οι ενδεδειγμένες κινήσεις, ή μάλλον ο... μονόδρομος όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στα οικονομικά της ΠΑΕ, είναι να γίνουν μειώσεις σε κάποια συμβόλαια, αποδεσμεύσεις παικτών, και σε κάποιες περιπτώσεις πωλήσεις. Από τα ονόματα που ακούστηκαν, ξεκαθαρίστηκε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνει ο Κοντρέρας.

Για τα παραπάνω είναι πολύ πιθανό την Πέμπτη να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, ενώ φυσικά εκκρεμεί και η κοινή συνέντευξη Τύπου του Βρύζα με τον Κωνσταντινίδη. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι από τα όσα λέχθηκαν δεν αποκλείεται να υπάρξει συλλαλητήριο με πιθανή ημερομηνία την ερχόμενη Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου.
http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/253226-ta-eipan-me-tous-organomenous

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Και τι ειπωθηκε δηλαδη?
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

giannis80

• Guest
Ο Κοντρέρας, διαβάζουμε σε όλα τα δημοσιεύματα, οτι συμφώνησε με Κόλο Κόλο για 400 χιλιάδες δολάρια. Αυτό είναι το μισό του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.Δεν μπορείς δηλαδή να τον ανανεώσεις για άλλα 3 χρόνια με 320 χιλάρικα το χρόνο, γλυτώνοντας έτσι 330 χιλιάρικα από το μπάτζετ (αφού παίρνει 650)? Και θα έχεις και πααααρα πολύ χρόνο για να του εξοφλήσεις τα δεδουλευμένα.Και κρατάς την ποιότητα του ρόστερ που σημαίνει μεγαλύτερες πιθανότητες εξόδου στα προκριματικα του τσου λου μέσω των πλέι οφς. Επίσης, μπορείς μετά να μειώσεις και του κοντού το συμβόλαιο καμιά 350αρα, αν δεν βρεις να τον πουλήσεις. Ασε που αν κρατήσεις Κοντρέρας με τα παραπάνω δεδομένα, και πουλήσεις σαλπιγγίδη, μάλλον ψιλοσώθηκες αφού θα εξοικονομήσεις κανα 2 εκατομμύρια και ταυτόχρονα η ομάδα δεν χάνει σε ποιότητα,αντίθετα κερδίζει κιόλας καθώς θεωρώ την τριάδα βιέρι-κλάους-γεωργιάδη πιο ποιοτική αν στη θέση του γεωργιάδη παίζει ο άμπαλος κοντός. Διώξε και Τσιρίλο-Παπάζογλου-Χαλκιά, γλυτώνεις άλλη μια 500-700αρα, αφού ο προπονητής σου φαίνεται οτι θέλει να βάλει Γιάννου-Κατσικα, έχει βάλει ήδη Γλύκο, κι έχει γίνει σημαία το παίκτες έλληνες από ακαδημίες. Δεν ξέρω αν εμένα μου φαίνονται τόσο απλά, αλλά περιέγραψα με 2-3 κινήσεις εξοικονόμηση περίπου 2,5 εκατ. με ταυτόχρονη διατήρηση της ποιότητας και των προσωπικοτήτων στην ομάδα.

giannis80

• Guest
Kαι φυσικά θεωρώ οτι με τις παραπάνω κινήσεις, ομάδα και κόσμος θα μπουν ιδιαιτέρως καυλωμένοι στο 2ο εξάμηνο για κατάκτηση κυπέλλου, συνέχεια πορείας στην ευρώπη και έξοδο τσου λου, και θεωρώ οτι καυλωμένος λαός με αυτούς τους παίκτες στην ομάδα, μπορεί η ομάδα να κάνει θαύματα.Τα παραδείγματα είναι άπειρα από το παρελθόν όταν ο λαός τον έβγαλε....με πιο πρόσφατα την φενέρ και την τότεναμ.Άυτό σημαίνει, περισσότερα έσοδα.Απλά.

giannis80

• Guest
Πούλα και τον Κρέσιτς ρε πούστη σε καμιά Γερμανική ομάδα (καμιά 300-500αρα θα πάρεις κι απο 'κει) και πάρε πίσω τον Γιακουμή (για τον οποίο δεν έχω άποψη άλλα άκουσα θετικά σχόλια). Πάρε και τον μεγάλο Ζλάταν πίσω με καμιά 15 χιλιάρικα μισθό το μήνα (σύνολο 75 συν εφορία πάμε 100), τρέχοντας θα έρθει αυτός ο παλαβιάρης, και ίσα ίσα έχεις ξανακερδίσει σε ποιότητα με εξοικονόμηση 3 εκατ. Εγώ τα βλέπω τόσο απλά?

baron

• Guest
Εγώ με αυτήν την διοίκηση έχω τελείωση. Και όχι σήμερα ούτε εχτές.

Και φυσικά πήρα και αποφάσεις.

Όπως: Όχι διαρκειας και αλλα. Τώρα τι ακριβώς περιμένει ο " Λαός του ΠΑΟΚ " για να τους στείλει από εκεί που ήρθαν εμενα δεν.... γάμα τα.

Στο θέμα κοντρέρας:

Στα αρχίδια μου εάν φεύγει ένας ποδοσφαιριστής , έστω από τους πολύ καλους και κολόνα της ομάδας , και σίγουρα στα αρχίδια μου εάν είναι κωλόγερος 33+ χρονων. Όχι τρία χρονια συμβόλαιο αλλα ούτε μια εβδομάδα εάν...

.. αυτή η διοίκηση είχε ισάξια η καλύτερη λύση στο χέρι.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται.

Άρα ο υπερπρόεδρος κανονίζει τα τελευταία, θα δώσει και τον πορτογάλο στο τέλος της χρονιας και μετά: άντε για!

Σας εύχομαι -προσωπικά και για την οικογένεια σας- καλή χρονια. Και κάποτε φως στο τούνελ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Η ιστορια τεινει να επαναληφθει (αν και ζουμε ηδη σε replay) και τα αντανακλαστικα του κοσμου παραμενουν εφαμιλλα με 80χρονου. Οσο συνεχιζεται αυτη η κοντρα για το ποιος εχει (περισσοτερο) δικιο, παλι στα ιδια θα ερθουμε. Το κακο ειναι οτι καθε φορα πρεπει να φτασουμε στο αμην, να εχουν ρημαχθει ολα για να γινει το μπαμ και να ξαναρχισουμε να χτιζουμε απο την αρχη. Γηπεδο στην Αρτα - χθες!.

Παμε ντουγρου να κανουμε για πολλοστη φορα το ιδιο λαθος. Αν ειναι να ξηλωθει ενας διοικητικος, αυτο πρεπει να γινει πριν ρημαξουν ολα εντελως. Αν προκειται να αλλαξει διοικηση τοτε πρεπει να γινει προεργασια γι'αυτην που θα'ρθει ωστε να μην ξεκινησουν ολα παλι απο το 0. Και για να προλαβω τους ευαισθητους, δεν λεω ΠΟΙΟΣ θα ερθει, ουτε αναρωτιεμαι αν υπαρχει. Ειπαμε, ειναι θεμα ταμπου αυτο καθως φαινεται.

Επιτελους ας αποκτησουμε αντανακλαστικα σαν λαος. Λες και μαθαμε να ζουμε μεσα στην καταστροφη και την καμμενη γη και δεν ξερουμε να αρχισουμε αλλιως την προσπαθεια. Και επιτελους, για μια φορα τουλαχιστον, ας μην γινουμε μετα χριστον προφητες. Φυσικα και δεν μπορει κανεις να προδικασει τι θα συμβει, αλλα το να υποδεχεσαι σαν μεσσια συνεχεια οποιον βγαινει-βγαζουν-βγαζουμε παρασυρομενοι απο την εκσταση του καινουριου μας καθιστα αξιους της μοιρας μας.

Για το οτι δεν υπαρχει σοβαρη διοικηση (καθολικης αποδοχης δεν θα υπαρξει ποτε και καλο ειναι να το καταλαβουν ολοι) μεχρι τωρα τα τελευταια 20 χρονια η ευθυνη βαραινει ΚΑΙ τον κοσμο ειτε ειναι ρετσινοπνιχτης ειτε ειναι προβατο. Γαμω τα στρατοπεδα μου γαμω.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

PAOK_VOLOS

• Guest
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι από τα όσα λέχθηκαν δεν αποκλείεται να υπάρξει συλλαλητήριο με πιθανή ημερομηνία την ερχόμενη Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου.
http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/253226-ta-eipan-me-tous-organomenous

Τι εγινε λεει?!!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ε μαλλον απιθανο, 7 ιανουαριου ειναι σαββατο...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
...και 3ημερο
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline agraf

• Αλλαγή
Πού είναι το πρόβλημα με το Σάββατο; Πάντως καλύτερα είναι πριν από ένα παιχνίδι, ας πούμε με την ΑΕΚ στο κύπελλο.
Να ανάψουν τα αίματα στο συλλαλητήριο και μετά στην Τούμπα να είμαστε σπίρτα αναμμένα

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
σιλαλιτιριο για ποιον λογο?επιδη δεν εχει καλες εκπτωσεις το εμπορικο που ψωνιζει η λιλη???? ;D ;D ;D ;D

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!!!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
ρε Ποετ

ασε να κανουμε γιορτες και μετα μαυρισε μας την ψυχη με τις τερμα απαισιοδοξες εκτιμησεις σου

ζαγορακη πουτανα τα χεις κανει ρε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
ρε Ποετ

ασε να κανουμε γιορτες και μετα μαυρισε μας την ψυχη με τις τερμα απαισιοδοξες εκτιμησεις σου

ζαγορακη πουτανα τα χεις κανει ρε

Εντάξει, νομίζεις και εγώ αισθάνομαι καλά με όλα αυτά; Εγώ με ποιόν να τα πω; Με τη γυναίκα μου; Κάπου δεν πρέπει να τα βγάλω κι'εγώ;

ive4

• Guest
Ακόμη το θέμα με τον βιολίδη βγήκε και στο είπε σε συνέντευξη τύπου, άρα ως ένα σημείο ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά (αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω όπως είπα κ πριν ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ π δν βγαίνει να το πει)..

Αυτοί που ξέρανε το θέμα του Βιολίδη πριν το ανακοινώσει ο ζαγοράκης και όταν το λέγανε τους έλεγαν οι άλλοι λαμόγια, μιλάτε χωρίς στοιχεία, θέλετε να φάτε τον πρόεδρο και να κάνετε κουμάντο στον ΠΑΟΚ που δεν είναι δικός σας, τώρα τι είναι;

Άσε το θέμα Βιολίδη. Αυτό πλέον βγήκε στη δημοσιότητα, το παραδέχθηκαν όλοι ομοθυμαδόν, κατέρρευσε ο μύθος του Βιολίδη αιμοδότη και πλέον όλοι κατάλαβαν ποιος δανειζόταν και από που και πόσο και τέλος πάντων, αυτά τα θέματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ασκείται κριτική στα όργανα και όσο περνάει από το χέρι μας δεν πρόκειται κανείς που εμπλέκεται σε ατασθαλίες κατά του ΠΑΟΚ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Τούμπα ΕΠΕ, Παλατάκι ΕΠΕ και ΑΣ, να την βγάλει καθαρή ... όσο περνάει από το χέρι μας.

Όπως η πίεση μέχρι σήμερα σε όλα τα όργανα έχει φέρει κάποια αποτελέσματα και επιτέλους ο κόσμος μαθαίνει και κάποιες αλήθειες, και έχουμε ξεφύγει από την εποχή των αφιονισμένων στο όνομα του Ζαγοράκη, έτσι θα συνεχίσει και με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς. Όποιος καταχράστηκε την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα μας, την εμπιστοσύνη του κόσμου και τα χρήματα του ΠΑΟΚ, όποιος ενώ είχε δυνατότητα, εξουσία και μπορούσε να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ και δεν το έκανε, θα πρέπει να έχει αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη μέρα. Ξέρεις πολύ καλά Κώστα μου, ότι μετά τον Μπατατούδη και τον Γούμενο, είμαστε τόσο πολύ υποψιασμένοι, που όσο εξαρτάται από εμάς, το επαναλαμβάνω, όποιος φταίει, θα την πληρώσει, το δηλώνω γιατί ξέρω ότι διαβάζουν σχεδόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, τα παιχνίδια στην πλάτη του ημιθανή ΠΑΟΚ τέλος.

Πάω όμως ένα βήμα παραπέρα και θα τολμήσω μια πρόβλεψη, είναι αποκλειστικά προσωπική μου εκτίμηση με αποκλειστικά τεχνοκρατικά κριτήρια. Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί να πέφτω έξω. Από την άλλη, είμαι οικονομολόγος, οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων 25 χρόνια τώρα και σας κάνω γνωστή την πρόβλεψή μου.

1. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Είδα τον ισολογισμό της και πιστεύω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση. Δεν απέχει πολύ από την πτώχευση και την διάλυση. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα να βρεθεί κάποιος "επενδυτής" δεν απέδωσαν και η αυτοδιαχείριση δεν αποδίδει. Σύντομα θα βαρέσουν οι καμπάνες και θα είναι καμπάνες κηδείας.

2. Στην ΠΑΕ, λόγω της διόγκωσης του χρέους, του τεράστιου προβλήματος ρευστότητας που διαρκώς επιδεινώνεται και της αδυναμίας να πληρωθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, προβλέπω ότι εντός της επόμενης διετίας, θα ψάχνουμε για καθαρό ΑΦΜ για να πτωχεύσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

3. Εφιστώ τον κίνδυνο να υπάρξει ένα μεσοδιάστημα πριν την τελική καταστροφή, αυτοδιοίκησης, κάτι δηλαδή σαν super4, σε έκδοση Ηρακλή, όπου η εταιρεία διαλύθηκε στην ουσία στα χέρια των οργανωμένων. Θεωρώ ένα τέτοιο σενάριο με υψηλή πιθανότητα πραγματοποίησης.

Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξει "τεχνοκρατική" διοίκηση στην ΠΑΕ η οποία θα πρέπει να εργαστεί σκληρά πρωτίστως να εξαφανίσει τα χρέη της διοίκησης Ζαγοράκη, που πιστεύω ότι απαιτούνται περίπου 6 με 8 χρόνια διαρκούς κερδοφορία για να φτάσουμε στο σημείο που είμασταν το 2007 και μετά να δούμε και τα υπόλοιπα θέματα που είναι χρέη σε δημόσιο κλπ.

Ξέρω ότι πολλοί φίλοι ίσως να θεωρείτε αυτά που λέω υπερβολικά, άλλοι μπορεί να στενοχωριέστε, πιστεύω όμως ότι έστω και την τελευταία στιγμή, θα βρεθεί κάποια λύση με άλλο ΑΦΜ, πολύ ευκολότερα απ' ότι συμβαίνει με τον Ηρακλή.

Δεν δίνω απολύτως καμία ελπίδα σε διοίκηση Ζαγοράκη ή κάτι αντίστοιχο.

Μπορείς να μας εξηγήσεις πως οι τρεις ομάδες της Αθήνας με χρέος παρόμοιο ή μεγαλύτερο από το δικό μας, με απλήρωτους παίκτες κτλ, δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απο ποτε γιναμε ολοι ισα και ομοια ρε περσεα;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Μπορείς να μας εξηγήσεις πως οι τρεις ομάδες της Αθήνας με χρέος παρόμοιο ή μεγαλύτερο από το δικό μας, με απλήρωτους παίκτες κτλ, δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ;
Δεν μπορώ γιατί δεν έχω μελετήσει καθόλου τους ισολογισμούς των εταιριών αυτών. Αυτό που έχω μελετήσει όμως πάρα πολύ καλά, είναι οι δικοί μας ισολογισμοί σε βάθος χρόνου, την εξέλιξη των μεγεθών και γνωρίζω το νομικό πλαίσιο που υπάρχει και μιλάω βάσει αυτού.

Επίσης, για εμάς γνωρίζω ας πούμε ότι υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίρνουν χρήματα πάνω από ένα χρόνο, όπως για παράδειγμα ο Σαλπιγγίδης είναι 13 μήνες απλήρωτος, υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν πάρει σχεδόν μία από τότε που ήρθαν σ'εμάς μέχρι που φύγαν, όπως ο Αρίας. Γενικά δεν μ'ενδιαφέρουν οι άλλες οι ομάδες και γι'αυτό δεν έχω ασχοληθεί.