Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613543 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δε θελουμε οπαδο, οπαδους εχουμε και μαλιστα καλους. Προεδρο θελουμε να βαλει ταξη στο μπουρδελο. Στα μυδια μου τι ομαδα θα ειναι ή αν εχει καν ομαδα. Τα ΠΑΟΚσακια τα σωστα τα θελω στην κερκιδα, δε τα θελω ουτε στην ΠΑΕ, ουτε στο χορταρι, ουτε στον παγκο, ουτε στο ταρταν να κανουν τους σεκιουριτι. Γι'αυτες τις δουλιες χρειαζονται αλλα προσοντα, το ΠΑΟΚσιδιλικι ειναι παντελως αχρηστο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
+τα πάντα. Επαγγελματισμός λείπει από αυτήν την ομάδα και τεχνοκράτες. Τρέλα και ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχουμε. Ο επαγγελματισμός επιτάσσει να υπερασπίζεται κανείς τα συμφέροντα των πελατών του και δη των πιο πιστών. Τεχνοκρατικό ζήτημα είναι η ανταλλαγή εισιτηρίων που αποσκοπεί στην υποστήριξη της ομάδας σε όλα τα γήπεδα, στις PR αν μιλάμε για ευρωπαϊκά παιχνίδια (ή και για μικρά ελληνικά) και στο τσίγκλημά μας εντός Τούμπας ώστε να φωνάζουμε πιο πολύ και να αυξάνουμε τις πιθανότητες νίκης. Θέμα στυγνού συμφέροντος είναι η αντίθεση σε μεγάλες τιμωρίες για πράγματα όπως οι πυρσοί ή σε τιμωρίες τύπου κεκλεισμένων (προτιμότερη η αλλαγή έδρας). Δε χρειάζεται η παε να ελέγχει άμεσα τους συνδέσμους όπως σε άλλες ομάδες. Αρκεί να κοιτάξει το συμφέρον της.

Αλλά τι κάθομαι και λέω... Αυτομουντζώνομαι. Όλο και λιγότερο περιμένω να δω κάτι τέτοιο. Αντ' αυτού βλέπω άλλες τάσεις που δε μου αρέσουν καθόλου.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline alexisv

• Αλλαγή
Προσωπικά στο σπίτι του δεν έχω μπει. Τα όσα έγραψα μου τα έχει μεταφέρει φίλος υδραυλικός που φέτος του έκανε κάποιες δουλειές, ο οποίος μάλιστα δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο . Δεν έχει λοιπόν και λόγο να κάνει προπαγάνδα!

@Georgie-4
Μην είσαι σίγουρος πως κάποιοι το ήξεραν από τότε. Τον Ζαγοράκη τον έσπρωξαν στην προεδρία οι σύνδεσμοι. Ξέρεις εσύ πολλούς συνδεσμίτες που να έχουν μπει στο σπίτι του; Εγώ κανέναν.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την λογική, «ας είναι ότι ομάδα θέλει, αρκεί να κάνει καλά την δουλειά του» αλλά ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ με χαλάει να ακούω πως έχει φωτό με φανέλα του χανουμιού. Γιατί να μην έχει όχι του ΠΑΟΚ, αλλά με την εθνική που υποτίθεται πως ήταν και η κορυφαία στιγμή της καριέρας του;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
αυτό τώρα... μέχρι ποτε δηλαδή είχε ψωμιά η "παικτουρα"? Τα 70 του?

Μην μας πείτε ότι καταστρέφουμε και καριέρες και τρελαθούμε εντελώς

δεν ξερω αν καταστραψαμε καποια καριερα, αλλα τα δημοσιευματα σε ολο το πανελληνιο και το εξωτερικο μιλουσαν
1ον. Για καλυτερη προταση απο το εξωτερικο πριν ερθει και υπογραψει στον ΠΑΟΚ του Γουμενου
2ον. Για προταση απο τη  Μ. Ανατολη με καλα λεφτα, πριν κρεμασει τα παπουτσια του.

Αν ολο το συστημα εγχωριο και παγκοσμιο ειχε ενεργοποιηθει απο τοτε για να να τον κανει ηγετη, που αδιαφορει για τα λεφτα για να ερθει στον ΠΑΟΚ και μετεπειτα να γινει προεδρος...ειναι στην κριση του καθενος.

@ catala

Σαφως και δεν το εβγαλε κανενας αδερφος εδω μεσα απο το μυαλο του. Καπου το ακουσαν και απο καποιον ξεκινησαν οι φημες που εφτασαν πλεον να θεωρουνται πραγματικοτητα.  Τωρα το τι ηταν μικροι και τι ειναι τωρα..νομιζω πως το τωρα μας ενδιαφερει...Δλδ το μπλουζακι του Ζηση με τα λικια ηταν μουφα; Η το γεγονος οτι επεσαν τα κλαματα του αιωνα οταν εφυγε ο Ζαγορ για την Αγγλια; Σιγουρα θα ξερεις τις ιστοριες αδερφων μας που πηγαν να τον επισκεφτουν στην Αγγλια. Ε..ρωτηστε αυτους αν ειναι ΠΑΟΚ η οχι.

ΥΓ. στα περι τεχνοκρατισμου, συμφωνω απολυτως. Βεβαια δεν πρεπει να παμε απο το ενα ακρο στο αλλο. Η καλυτερη λυση ειναι μειγμα ποδοσφαιρανθρωπων και τεχνοκρατων. Οι πρωτοι να δειχνουν στους δευτερους οτι ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο νουμερα και οι δευτεροι να δημιουργουν τις προυποθεσεις εστω η εταιρια να μεγαλωνει διαρκως, δημιουργωντας προυποθεσεις για καλυτερο ροστερ.

ΥΓ2. Αλεξη εγω ξερω τους Βορειους (δεν θυμαμαι ακριβως αν ηταν αυτος ο συνδεσμος) που μπηκαν στο σπιτι του στην Αγγλια. Οπως επισης και τις ιστοριες που οι ιδιοι αφηγηθηκαν...

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
απ οτι αποδειχτηκε τελικα τζορτζι η μαρμιτα στην προεδρια ηταν καλυτερη απο την ανατολη...
τι αλλη μαλακια θα ακουσω εδω μεσα ρε πουστη

Offline blue_eyes

• Βασικός
ειπα δεν θα γραψω αλλα δεν μπορω να κρατηθω.. ποσο πιο χαμηλα θα πεσει αυτο το φορουμ και ειδικα το συγκεκριμενο τοπικ;;;

ακου τι διαβαζουμε παλι.. το ειπε ο σακης ο υδραυλικος λεει  :smack: οτι ο ζαγορακης ειναι αεκ

ειπαμε οτι φταιει, οτι δεν κανει , οτι ,οτι αλλα να λεει ο καθενας οτι μαλακια του κατεβει μονο και μονο για να κατηγορησει δεν αρμοζει στον ΠΑΟΚ

υγ για να σας προλαβω εγω που ξερω ενα ολοκληρο χωριο που μπορει να σας διαβεβαιωσει οτι απο μικρος ηταν τρελαμενο ΠΑΟΚι πιανεται; η ο υδραυλικος ξερει καλυτερα; (επειδη διαβασα και για γχ παλι οτι να ειναι γραφετε)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τοσο δυσκολο ειναι να μην χαρακτηριζετε ετσι τις αποψεις αλλων; Καθεται ο αλλος κ γραφει μεγαλο ποστ με επιχειρηματα κ ο αλλος απανταει "τι αλλη μαλακια θα ακουσω"
Λεγαμε να βαλουμε λιγο επιπεδο στο φορουμ κ παλι τα ιδια κ τα ιδια
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Català

• Αλλαγή

@ catala

Σαφως και δεν το εβγαλε κανενας αδερφος εδω μεσα απο το μυαλο του. Καπου το ακουσαν και απο καποιον ξεκινησαν οι φημες που εφτασαν πλεον να θεωρουνται πραγματικοτητα.  Τωρα το τι ηταν μικροι και τι ειναι τωρα..νομιζω πως το τωρα μας ενδιαφερει...Δλδ το μπλουζακι του Ζηση με τα λικια ηταν μουφα; Η το γεγονος οτι επεσαν τα κλαματα του αιωνα οταν εφυγε ο Ζαγορ για την Αγγλια; Σιγουρα θα ξερεις τις ιστοριες αδερφων μας που πηγαν να τον επισκεφτουν στην Αγγλια. Ε..ρωτηστε αυτους αν ειναι ΠΑΟΚ η οχι.

Ή μπορεί πολύ απλά να το ξέρουν κάποιοι από πρώτο χέρι και στάνταρ.
Για να μην ερχόμαστε πάλι σε ανούσεις αντιπαραθέσεις όμως, σε πρώτη φάση προσπερνώ το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα και τώρα κάποιοι έτοιμοι να τον υπερασπιστούν και βρίσκουν πλάγιους τρόπους να το κάνουν κτλ, είναι δικαίωμά τους εξάλλου.
Συμφωνούμε στο ότι λίγη σημασία έχει όταν μιλάμε σε τέτοιο επίπεδο τι ομάδα ήταν κάποιος μέχρι κάποια ηλικία, σε ποια ομάδα ονειρευόταν να παίξει μια μέρα κτλ. Εξάλλου μόλις χτες έγραφα ότι ο κοντός είναι ΠΑΟΚ. Συμφωνούμε και ότι σημασία έχει τι ομάδα είναι τώρα κάποιος, αλλά και πάλι μικρή. Για τον Ζήση είμαι σχεδόν σίγουρος. Για τον άλλον, δεν έχει και τόση σημασία μάλλον, αφού και ΠΑΟΚάρας να είναι όπως ο κολλητός του ο κυρ-Θανάσης, σκατά τα έχει κάνει ούτως ή άλλως. Τα υπόλοιπα είναι μεγάλη ιστορία και τα περισσότερα από αυτά δεν είναι για συζήτηση στη δημόσια σφαίρα του ίντερνετ.
Σημασία έχει όμως ότι και ΠΑΟΚ να είναι, ας το πω κομψά, συμπαθεί σε υπερβολικό βαθμό την κομπλεξική κλαψιάρα. Σε τόσο υπερβολικό βαθμό, που να την αφήνει με το φιλαράκι του τον καρπουζά να περνάει με 0-4 σα να μην τρέχει τίποτα και να της δίνει τη θέση μας στον τελικό του κυπέλλου. Ξέρω, διαφωνείς, αλλά αποψή μου.
Όσο για τις σούπερ προσφορές, εγώ θυμάμαι ότι ο mvp του euro πήρε ακριβώς τα μισά από όσα παίρνει ο φίλος του (και με απλήρωτη εφορία ε, σε αντίθεση με τον κοντό) για να πάει στη Μπολόνια, τέτοιες υπερομάδες τον ήθελαν και με τέτοια αστρονομικά ποσά.

blue_eyes έγινε ρε, αν ξέρεις ολόκληρα χωριά για τον σκύλο που έγινε κουτάβι, πάω πάσο. Και τυχαίνει να έχω ακούσει τον ίδιο τον ΓΧ βέβαια, αλλά δε γαμείς.

Βρήκαμε πάλι μαλακία να ασχολούμαστε σήμερα.

Offline alexisv

• Αλλαγή
ειπα δεν θα γραψω αλλα δεν μπορω να κρατηθω.. ποσο πιο χαμηλα θα πεσει αυτο το φορουμ και ειδικα το συγκεκριμενο τοπικ;;;

ακου τι διαβαζουμε παλι.. το ειπε ο σακης ο υδραυλικος λεει  :smack: οτι ο ζαγορακης ειναι αεκ

ειπαμε οτι φταιει, οτι δεν κανει , οτι ,οτι αλλα να λεει ο καθενας οτι μαλακια του κατεβει μονο και μονο για να κατηγορησει δεν αρμοζει στον ΠΑΟΚ

υγ για να σας προλαβω εγω που ξερω ενα ολοκληρο χωριο που μπορει να σας διαβεβαιωσει οτι απο μικρος ηταν τρελαμενο ΠΑΟΚι πιανεται; η ο υδραυλικος ξερει καλυτερα; (επειδη διαβασα και για γχ παλι οτι να ειναι γραφετε)

Δηλαδή εσύ φίλε αν μας πεις ότι είδες κάτι προσωπικά, να μην σε πιστέψουμε, σωστά; Μ αυτό ως βάση συμφωνούμε τότε πως δεν πρέπει να πιστέψουμε ούτε τον υδραυλικό.

Αν τώρα νομίζεις ότι γράφω μόνο για να κατηγορώ, σε παραπέμπω σε προηγούμενες σελίδες του τόπικ όπου έχω κράξει αυτούς που για όλα τους φταίει ο Ζαγοράκης.

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline bane

• Αλλαγή
μπορει να εχει καλυτερη φωτογενεια σε αυτην την φωτο, να ειναι πιο ομορφος ρε παιδι μου  :P
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Καλα και εγω ξερω ατομα που προσεχουν το σπιτι του μεσα και εξω και μπορω να πω οτι πουθενα δεν ειδαν κατι της Αεκ παρα μονο του ΠΑΟΚ...

Τωρα τι να πω ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...Και στα χρονια που ειναι στον ΠΑΟΚ δεν νομιζω να εδωσε διακιωμα οτι υποστηριζει εστω και λιγο καποια αλλη ομαδα...

Άλλα και ετσι να ειναι που βαζω το χερι μου και στην φωτια τοσο σιγουρια υπαρχει,ας κοιταξει να κανει σωστα την δουλεια του στην ομαδα που ειναι και ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..

Λυσαμε ολα μας τα προβληματα και μας εμεινε η ομαδα που υποστηριζει ο Ζαγορακης....Χωρις παρεξηγηση κ δεν την λεω ουτε ειρωνευομαι κανεναν..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ριξτε καμια ματια και αυτο το τοπικ.
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,2915.0.html

paidia o zagor mikros htan xanoumi. ksekolate. kai de milaw aera, apo kabala eimai

exeis agria mesanuxta file mou, KAI AS EISAI APO KABALA.

HTAN PANTA PAOKARA O XORIANOS MOY

Kai go apo Kavala eimai kai ksero oti apo tote poy epaize stis mikres kathgories htan PAOK. Teleytaia fora moy to eipe to kalokairi prohn sympaikths toy sthn Mikth Kavalas.

Apo : http://www.uefa.com/competitions/EURO/news/Kind=1/newsId=466697.html

Club career

A hardworking, unfussy defensive midfielder, Zagorakis has risen from a lowly start at Kavala FC to become a Greek great, impressing in his club career at PAOK FC, Leicester City FC, Bologna FC and AEK Athens FC before returning for a final spell at "the love of his life" PAOK. His greatest achievements were with Greece. He became the first Greek player to win more than 100 caps, against Kazakhstan in November 2004, and set a European record for the most consecutive competitive national-team appearances with 57.

Pera apo kontohoriani, imaste ke kontosires. Pexame arketes fores antipali otan epeze sti Lidia, ton ixera ke apo ti mikti Kavalas. Pragmati agria mesanihta opios ishirizete oti den itan panta PAOK...

Offline t.b

• Αλλαγή
Λες και το πρόβλημα είναι τι ομάδα είναι ο πρόεδρος!

η μόνη ομάδα που υποστηρίζει και στηρίζει είναι η Τσέπητου ΑΕ.
Και έχει ακόμη μία συμπάθεια σε αλλη μία, το Προφίλτου ΑΕ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
οταν εχεις αποδειξεις φιλε οτι πηρε λεφτα απο τον ΠΑΟΚ στειλτε και εδω να τις δουμε... το τι λενε στα καφενεια, στα φορουμ και οτι τον συμφερει τον καθενα δεν αποδεικνυει τιποτα

ειπαμε φταιει αλλα εσεις στην τυφλα σας θα του φορτώσετε και το προπατορικο αμαρτημα

Offline Català

• Αλλαγή
Ακριβώς αυτό, ΤΥΦΛΑ, τον ξέραμε κι από χτες κι έχουμε προηγούμενα.
Ή μάλλον πιο σωστά, τα αποκτήσαμε εντελώς ξαφνικά 
Μου θυμίζεις τους πολιτικούς, "όποιος έχει αποδείξεις να τις πάει στον εισαγγελέα".
Κανείς δεν έχει πάει ποτέ τίποτα, άρα κανείς δεν είναι ένοχος με τη λογική αυτή. Απλώς τα λεφτά του δημοσίου βαριούνται να κάθονται και μια μέρα φεύγουν από μόνα τους.
Το ίδιο και με τα λεφτά του ΠΑΟΚ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
@blue_eyes
καλύτερα να απαντήσεις εσύ στον εαυτό σου τι θεωρείς επαρκή απόδειξη για αυτό που ρωτάς

Offline blue_eyes

• Βασικός
λιακο να μιλαμε σοβαρα.. να γινει καποιος ελεγχος στην παε (οπως αυτος του ασ) και να πουν ΟΡΚΩΤΟΙ λογιστες οτι χαθηκαν λεφτα

η κακοδιαχειριση και τα λαθη δεν ειναι κλεψια, να εχεις εσοδα  25 εκατ και να εμφανιζεις 20 ειναι.. μην μπερδευετε τις μαλακιες με το κλεψιμο.. να ξερουμε τι λεμε, μαλακιες εκανε να εκλεψε τον ΠΑΟΚ το αποκλειω (οποιος μπορει το αποδεικνυει και το βουλωνουμε ολοι)

βγαινει ο καθενας με την καυλα του εναντιον του ζαγορακη και κατηγορει.. και εγω μπορω να γραψω οτι ο ταδε τον παιρνει απο τον κωλο επειδη δεν τον γουσταρω, τι σημαινει αυτο οτι ισχυει;

Offline t.b

• Αλλαγή
καυλωμένος για τύφλα ή καλύτερα τυφλώθημενος από την καύλα για να κατηγορήσω κάποιον σαν κλέφτη.
όρε Γιώργο και Γιάννη τι καλά μας κάνατε.. δεν μαθαίνουμε από τίποτα.

Εντάξει τα αποσύρω όλα για να αποδείξω ότι δεν υπάρχει καμία καύλα. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα σου είναι ανίκανος(κακοδιαχείρηση & λάθη) και αυτό είναι αρκετό.
αν και βασικά δεν είπα τίποτα,απλά ότι στηρίζει και υποστηρίζει την τσέπη του, όπως όλοι κάνουμε στις ζωές μας... ρε την πουτάνα την μύγα.

υγ αν σφυρίζει ο κώλος τότε μπορεί και να ισχύει...

Offline savage republic

• Βασικός
Ξεκολλάτε.

Κι εσύ ρε Αλέξη, σοβαρός άνθρωπος, κάθεσαι και πιστεύεις τι λέει ο καθένας; Στην τελική, μπορεί και να λέει ότι θέλει ή και ακόμα αλήθεια να λέει, σημαίνει ότι ο Ζαγοράκης δεν είναι ΠΑΟΚ; Αυτή είναι φθηνή σκουληκίστικη προπαγάνδα, μην πέφτουμε στη λούμπα των ερπετών.

Για το αν τρώει, αν έφαγε ή αν έκανε τα στραβά μάτια για να φάνε άλλοι (το είπε φωτογραφικά το πόρισμα του ΑΣ, αν θυμάστε όλοι καλά), αυτό είναι που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει. Όπως και το αν η ομάδα εξυγειαίνεται, αν χρωστάει (που χρωστάει, γι' αυτό και σέρνονται ή προφασίζονται τραυματισμούς κάτι Κοντρέρας, Ίβιτς κ.ά.) κ.ο.κ. Από τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν είναι καλά οργανωμένη και οικονομικά τακτοποιημένη, τότε ρίχνουμε το κράξιμο που πρέπει. Αλλά με τέτοια επιχειρήματα, χάνουμε την όποια αξιοπιστία μας. Για τον Βελή, που δεν νιώθει στην τελική, να πούμε τόσα κι άλλα τόσα. ;)

Offline bozik

• Αλλαγή
ο ζαγοράκης δεν κλέβει...παίρνει πίσω αν παίρνει αυτά που του χρωστούσαμε ,όταν τον έκανε ο φούρναρης και ο κατσαρής πρόεδρο.
ο βιολιδης δεν εκλεψε...πηρε πίσω αν πηρε αυτά που ακούσαμε κατά καιρούς,ότι έβαλε στο μπάσκετ...
ο ζαγοράκης και ο βιολιδις  δεν πήραν - αν πηραν - λεφτά που έβαλε ο απλός κόσμος...αλλα τα λεφτά του σαχπατζίδη,άρα δεν μας πέφτει λόγος εμάς...ας τα βρουν στο τενις κλαμπ.
μια που το θυμήθηκα....ο παπας που ερχόταν στην 4 που χάθηκε? βαρέθηκε να τρώει παπα και την έκανε?

τι ομάδα είσαι? ΠΑΟΚ
από το έχω παθολογική αγάπη για τον ΠΑΟΚ ,έχει κάποια απόσταση...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος