@ catala
Σαφως και δεν το εβγαλε κανενας αδερφος εδω μεσα απο το μυαλο του. Καπου το ακουσαν και απο καποιον ξεκινησαν οι φημες που εφτασαν πλεον να θεωρουνται πραγματικοτητα. Τωρα το τι ηταν μικροι και τι ειναι τωρα..νομιζω πως το τωρα μας ενδιαφερει...Δλδ το μπλουζακι του Ζηση με τα λικια ηταν μουφα; Η το γεγονος οτι επεσαν τα κλαματα του αιωνα οταν εφυγε ο Ζαγορ για την Αγγλια; Σιγουρα θα ξερεις τις ιστοριες αδερφων μας που πηγαν να τον επισκεφτουν στην Αγγλια. Ε..ρωτηστε αυτους αν ειναι ΠΑΟΚ η οχι.
Ή μπορεί πολύ απλά να το ξέρουν κάποιοι από πρώτο χέρι και στάνταρ.
Για να μην ερχόμαστε πάλι σε ανούσεις αντιπαραθέσεις όμως, σε πρώτη φάση προσπερνώ το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα και τώρα κάποιοι έτοιμοι να τον υπερασπιστούν και βρίσκουν πλάγιους τρόπους να το κάνουν κτλ, είναι δικαίωμά τους εξάλλου.
Συμφωνούμε στο ότι λίγη σημασία έχει όταν μιλάμε σε τέτοιο επίπεδο τι ομάδα ήταν κάποιος μέχρι κάποια ηλικία, σε ποια ομάδα ονειρευόταν να παίξει μια μέρα κτλ. Εξάλλου μόλις χτες έγραφα ότι ο κοντός είναι ΠΑΟΚ. Συμφωνούμε και ότι σημασία έχει τι ομάδα είναι τώρα κάποιος, αλλά και πάλι μικρή. Για τον Ζήση είμαι σχεδόν σίγουρος. Για τον άλλον, δεν έχει και τόση σημασία μάλλον, αφού και ΠΑΟΚάρας να είναι όπως ο κολλητός του ο κυρ-Θανάσης, σκατά τα έχει κάνει ούτως ή άλλως. Τα υπόλοιπα είναι μεγάλη ιστορία και τα περισσότερα από αυτά δεν είναι για συζήτηση στη δημόσια σφαίρα του ίντερνετ.
Σημασία έχει όμως ότι και ΠΑΟΚ να είναι, ας το πω κομψά, συμπαθεί σε υπερβολικό βαθμό την κομπλεξική κλαψιάρα. Σε τόσο υπερβολικό βαθμό, που να την αφήνει με το φιλαράκι του τον καρπουζά να περνάει με 0-4 σα να μην τρέχει τίποτα και να της δίνει τη θέση μας στον τελικό του κυπέλλου. Ξέρω, διαφωνείς, αλλά αποψή μου.
Όσο για τις σούπερ προσφορές, εγώ θυμάμαι ότι ο mvp του euro πήρε ακριβώς τα μισά από όσα παίρνει ο φίλος του (και με απλήρωτη εφορία ε, σε αντίθεση με τον κοντό) για να πάει στη Μπολόνια, τέτοιες υπερομάδες τον ήθελαν και με τέτοια αστρονομικά ποσά.
blue_eyes έγινε ρε, αν ξέρεις ολόκληρα χωριά για τον σκύλο που έγινε κουτάβι, πάω πάσο. Και τυχαίνει να έχω ακούσει τον ίδιο τον ΓΧ βέβαια, αλλά δε γαμείς.
Βρήκαμε πάλι μαλακία να ασχολούμαστε σήμερα.