ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ!
Θα μπω κατευθείαν στο ψητό δεν θα πουλήσω ούτε πρόλογο ούτε παπά ούτε σαρδέλα από αυτά που πουλάει η υπηρεσιακή διοίκηση εδώ και 4,5 χρόνια και δεν μπορεί να βρει επενδυτή......Όλα ξεκίνησαν τότε για καλό σκοπό..... Το πρώτο καλό που έγινε ήταν που ενωθήκαμε όλοι να προχωρήσουμε παρέα....φεύγει ο Παράσχος γιατί έχασε 2-0 μέσα στην ξάνθη και έρχεται ο καρπουζάς από το εστορίλ και ξεκινάμε.......
1)Άλλες ομάδες έχουν αστακούς και εμείς σαρδέλες!!!!!!Ποιος έχει σαρδέλες ρε καραμήτρο????Στον ψαρά της γειτονιάς σου είσαι????ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΗΡΘΕΣ ΒΟΔΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΕΛΩ 4-5 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ!!!!!
2)Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!ΛΕΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ?

Πουλάς τον οικοδόμο,τον μελίση και τον φερναντέζ ενώ αν τα έκανε αυτά ο γούμενος θα έπρεπε να φύγει από την ΕΛΛΑΔΑ αλλά εμείς εκεί σε στηρίξαμε, μας άρεσε ο παπάς, γλυκαθήκαμε........καλοί μαλάκες και μεις!!!!Φέρνεις τον χαλκιά που στα παιχνίδια με το βάζελο έχει φάει 30 γκολ!!!!ΤΥΧΑΙΟ ΡΕ ΤΑΚΗ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!Φέρνεις τον κολλητό σου και παίρνει 800.000 ευρώ το χρόνο και στα ματς με το βάζελο πουθενά.....έχει κερδίσει η ομάδα την αεκ 2 φορές και χωρίς καρπουζά στον πάγκο.....ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!
ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ γκαγκάτση που αν το έκανε ο γούμενος θα ανατινάζαμε το γήπεδο........και εδώ γαργάρα........ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.........ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ...........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ!!! ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ!!!!!!
ΛΕΕΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ!!!!ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ βάζελο ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ????ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΗΜΗΤΕΛΙΚΟ ΜΕ την αεκ ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ????ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ντιογκο ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ 200.000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 800.000 ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ.....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ 2 ΣΤΑ 6 ΜΑΤΣ το γαβρο ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ τον ρούλη της γειτονιάς που ζει για να μας κερδίζει.........ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ........ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ!!!!!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΦΑΡΔΙΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ........(ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΡΤΑΔΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΔΗ .
ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΝΣΟΜΑΝΣΙΟΝ ΟΥΤΕ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ...........ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!!!
Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ????ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ Ή ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Υ.Γ.2 ΟΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ!!!!!!!!
Υ.Γ.3 ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ.......
Υ.Γ.4 ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!
Αναρτήθηκε από BRAVEHEART
http://paok-panapola.blogspot.com/2011/10/blog-post_8704.html#moreMΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ +1926.ΜΙΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΞΕΣ ΕΣΥ...