Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
 Σε πιστέψαμε σε στηρίξαμε, αλλά είσαι πολύ λίγος τελικά για αυτό που ονειρευόμαστε
Δεν φτάνει να είσαι ΠΑΟΚ,  ΦΥΓΕ
Δεν μπορείς άλλο ΦΥΓΕ

ΥΓ Όσο για το πέναλτι, ο κουκουλάκης μάλον θα είχε παίξει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!!!! μιας και δεν μπορούσαν τα καμάρια μας,,,,,,,,

Offline bozik

• Αλλαγή
και μετα τον ζαγορακη ποιος ρε φιΛΛΛαρακι scou ? εσυ ? Ή μηπως εγω ?
Λυσεις φίλε μου, οχι μονο γκρίνια....

ο λεωνιδας βελλης?
που από ότι λέει, είναι και γιος του βορια του πρώην διαιτητή και θα έχουμε και άκρες...

άντε το είπα...για να σας λυθούν και οι απορρίες ,γιατί πήρε τον τραγουδιστή στη διοίκηση του ψευτοχαζοαγιος...για μεγαλο τσακαλι μιλαμε

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

antenapoume-4-

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=zDA7YAbpefQ&feature=related (Embedding disabled, limit reached)
     ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ψοφα και συ πουστογερε στο τελος.αυτοι οι δηθεν ΠΑΟΚτσηδες φεραν τη βια στην πουστοχωρα σας που ακομα και στη χουντα κανατε τουμπεκι εθνος νενεκων.
θα σεβεστε τον ΠΑΟΚ γιατι θα γαμησουμε τις γυναικες και τις κορες σας

antenapoume-4-

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=WM0s4tmwrMs&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Τα ξεχασατε???αντε να τα θυμηθειτε σιγα σιγα.

Offline agraf

• Αλλαγή
Δεν ξέρω ποιός θα έρθει στη θέση του Ζαγοράκη. Μέντιουμ δεν είναι κανείς ούτε έχουμε τους προέδρους στο τσεπάκι. Εμείς οπαδοί είμαστε.

Μέχρι να φύγει ο Ζαγοράκης άν αγαπάει τον ΠΑΟΚ (που δεν θέλω να αμφισβητήσω) ας ασχοληθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το θέμα των χρεών και τη οριστική διεθέτησή τους (διαγραφή ή ρύθμιση σε δόσεις).

Υ.Γ. Στο αγωνιστικό κομμάτι ας ξεκινήσει από τώρα ο σχεδιασμός για του χρόνου.

Offline petran4

• Αλλαγή
ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ!

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό δεν θα πουλήσω ούτε πρόλογο ούτε παπά ούτε σαρδέλα από αυτά που πουλάει η υπηρεσιακή διοίκηση εδώ και 4,5 χρόνια και δεν μπορεί να βρει επενδυτή......Όλα ξεκίνησαν τότε για καλό σκοπό..... Το πρώτο καλό που έγινε ήταν που ενωθήκαμε όλοι να προχωρήσουμε παρέα....φεύγει ο Παράσχος γιατί έχασε 2-0 μέσα στην ξάνθη και έρχεται ο καρπουζάς από το εστορίλ και ξεκινάμε.......

1)Άλλες ομάδες έχουν αστακούς και εμείς σαρδέλες!!!!!!Ποιος έχει σαρδέλες ρε καραμήτρο????Στον ψαρά της γειτονιάς σου είσαι????ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΗΡΘΕΣ ΒΟΔΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΕΛΩ 4-5 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ!!!!!

2)Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!ΛΕΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ???? Πουλάς τον οικοδόμο,τον μελίση και τον φερναντέζ ενώ αν τα έκανε αυτά ο γούμενος θα έπρεπε να φύγει από την ΕΛΛΑΔΑ αλλά εμείς εκεί σε στηρίξαμε, μας άρεσε ο παπάς, γλυκαθήκαμε........καλοί μαλάκες και μεις!!!!Φέρνεις τον χαλκιά που στα παιχνίδια με το βάζελο έχει φάει 30 γκολ!!!!ΤΥΧΑΙΟ ΡΕ ΤΑΚΗ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!Φέρνεις τον κολλητό σου και παίρνει 800.000 ευρώ το χρόνο και στα ματς με το βάζελο πουθενά.....έχει κερδίσει η ομάδα την αεκ 2 φορές και χωρίς καρπουζά στον πάγκο.....ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!
ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ γκαγκάτση που αν το έκανε ο γούμενος θα ανατινάζαμε το γήπεδο........και εδώ γαργάρα........ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.........ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ...........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ!!! ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ!!!!!!

ΛΕΕΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ!!!!ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ βάζελο ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ????ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΗΜΗΤΕΛΙΚΟ ΜΕ την αεκ ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ????ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ντιογκο ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ 200.000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 800.000 ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ.....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ 2 ΣΤΑ 6 ΜΑΤΣ το γαβρο ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ τον ρούλη της γειτονιάς που ζει για να μας κερδίζει.........ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ........ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ!!!!!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΦΑΡΔΙΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ........(ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΡΤΑΔΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΔΗ .

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΝΣΟΜΑΝΣΙΟΝ ΟΥΤΕ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ...........ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!!!

Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ????ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ Ή ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ????
Υ.Γ.2 ΟΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ!!!!!!!!
Υ.Γ.3 ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ.......
Υ.Γ.4  ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!
Αναρτήθηκε από BRAVEHEART

http://paok-panapola.blogspot.com/2011/10/blog-post_8704.html#more
MΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ +1926.ΜΙΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΞΕΣ ΕΣΥ...
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αεκ είναι ρε;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό δεν θα πουλήσω ούτε πρόλογο ούτε παπά ούτε σαρδέλα από αυτά που πουλάει η υπηρεσιακή διοίκηση εδώ και 4,5 χρόνια και δεν μπορεί να βρει επενδυτή......Όλα ξεκίνησαν τότε για καλό σκοπό..... Το πρώτο καλό που έγινε ήταν που ενωθήκαμε όλοι να προχωρήσουμε παρέα....φεύγει ο Παράσχος γιατί έχασε 2-0 μέσα στην ξάνθη και έρχεται ο καρπουζάς από το εστορίλ και ξεκινάμε.......

1)Άλλες ομάδες έχουν αστακούς και εμείς σαρδέλες!!!!!!Ποιος έχει σαρδέλες ρε καραμήτρο????Στον ψαρά της γειτονιάς σου είσαι????ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΗΡΘΕΣ ΒΟΔΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΕΛΩ 4-5 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ!!!!!

2)Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!ΛΕΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ???? Πουλάς τον οικοδόμο,τον μελίση και τον φερναντέζ ενώ αν τα έκανε αυτά ο γούμενος θα έπρεπε να φύγει από την ΕΛΛΑΔΑ αλλά εμείς εκεί σε στηρίξαμε, μας άρεσε ο παπάς, γλυκαθήκαμε........καλοί μαλάκες και μεις!!!!Φέρνεις τον χαλκιά που στα παιχνίδια με το βάζελο έχει φάει 30 γκολ!!!!ΤΥΧΑΙΟ ΡΕ ΤΑΚΗ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!Φέρνεις τον κολλητό σου και παίρνει 800.000 ευρώ το χρόνο και στα ματς με το βάζελο πουθενά.....έχει κερδίσει η ομάδα την αεκ 2 φορές και χωρίς καρπουζά στον πάγκο.....ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!
ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ γκαγκάτση που αν το έκανε ο γούμενος θα ανατινάζαμε το γήπεδο........και εδώ γαργάρα........ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.........ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ...........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ!!! ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ!!!!!!

ΛΕΕΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ!!!!ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ βάζελο ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ????ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΗΜΗΤΕΛΙΚΟ ΜΕ την αεκ ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ????ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ντιογκο ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ 200.000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 800.000 ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ.....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ 2 ΣΤΑ 6 ΜΑΤΣ το γαβρο ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ τον ρούλη της γειτονιάς που ζει για να μας κερδίζει.........ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ........ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ!!!!!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΦΑΡΔΙΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ........(ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΡΤΑΔΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΔΗ .

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΝΣΟΜΑΝΣΙΟΝ ΟΥΤΕ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ...........ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!!!

Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ????ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ Ή ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ????
Υ.Γ.3 ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ.......

MΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ +1926.ΜΙΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΞΕΣ ΕΣΥ...

Μια πιτα γυρο απο ολα, με μπολικο δερμιτζακη κ καθολου σαντος
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
αεκ είναι ρε;

αεκαρας ο δικος σου  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline agraf

• Αλλαγή
Δυστυχώς.

Αλλά σίγουρα συμπαθεί και τον ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν κάνεις; Φεύγεις.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=SgyLIhW0-ps (Embedding disabled, limit reached)
2:54 ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ

Offline savage republic

• Βασικός
το 'πιασε ο ζλατανικός φίλος ;)

zoran savic

• Guest
Και ζει ακόμα? ( άσχετο με το τόπικ) με 3 λέξεις περιγράφονται τα αισθήματα του ΠΑΟΚΤΣΗ για τους
διαιτητές.

antenapoume-4-

• Guest
και για το ποσο θεμιτη ειναι η εκδηλωση βιαιων συμπεριφορων προς οσους δε φερονται στον ΠΑΟΚ οπως πρεπει γενικοτερα και πιο σχετικα με το τοπικ

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **

Offline alexisv

• Αλλαγή
αεκ είναι ρε;

αεκαρας ο δικος σου  ;)

Ακόμα και τώρα, ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έχει μεγάλη φωτογραφία στο σπίτι του ως ποδοσφαιριστής με . . . .φανέλα της αεκ! Επίσης κάτι δικέφαλοι κτλ. . . .αλλά όχι του ΠΑΟΚ. . . .όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Οταν εφυγε απο το ΠΑΟΚ επι Μπατμαν, ειχαμε κλαμματα και "δεν θα ξεχασουμε ποτε Θοδωρε".
Oταν ηρθε ως ποδοσφαιριστης πισω, εγινε ο απολυτος πανζουρλισμος και στο αεροδρομιο και γηπεδο.
Του σταματησαμε την μπαλα εμεις και εγινε προεδρος στην ΠΑΕ

Ολα αυτα τα καναμε για εναν ΑΕΚτση; Η μηπως εγινε ΑΕΚτσης για αντιπολιτευτικους λογους;
Αν ηταν ΑΕΚτσης δεν το ηξερε κανενας;(αποκλειεται)  Δηλαδη καναμε με "τραμπουκο" εναν ΑΕΚτση προεδρο στον ΠΑΟΚ;
Εαν ισχυει αυτο, που ειλικρινα το αμφισβητω, τοτε τα μεγαλυτερα φυτα δεν ειναι αυτοι που τον στηριζουν, αλλα αυτοι που τον εφεραν (χωρις να βγαζω  εξω την παρτη μου). Τουλαχιστον ο Γουμενος μπορει να μην ηταν ΠΑΟΚ, αλλα ηταν ομαδα της πολη μας  (χιουμορ)

Ο Ζησης ειναι ντεμεκ γαυρος, ο Ζαγορ ντεμεκ ΑΕΚτσης....και τους δυο τους υποτιθεμενους ντεμεκ εμεις τους βαλαμε...και μαλιστα καποιοι μπηκαν πριν απο λιγους μηνες στο τρυπακι, να φυγει ο ενας ντεμεκ να ερθει ο αλλος..Δηλαδη το ερωτημα ηταν θελεις ΑΕΚτση ή γαυρο προεδρο;  Και αντε αυτο τελειωσε...Δηλαδη τωρα εχουμε ΑΕΚτση προεδρο και γαυρο αντιπροεδρο;  (Ο Βελλης λενε οτι ειναι σκουληκι, Ο Ποζατζιδης αν δεν κανω λαθος :D ειναι ΠΑΟΚ)Αυτο θα πει οικουμενικη κυβερνηση...Ουτε η Σουπερλιγκ δεν εχει τετοια διοικηση.

Ε συγγνωμη..εγω απεχω πολυ απο αυτην την λογικη, που θυμιζει προπαγανδα αλλοθρησκων.. (xωρις να κατηγορω τα αδερφια μου εδω μεσα)

Μπορει να ειμαι λαθος, να ειμαι βλακας και να μην βλεπω μπροστα μου..αλλα νομιζω οτι η αφελης παρατηρηση-ερωτηση μου, ειναι απολυτως δικαιολογημενη.

Offline Català

• Αλλαγή
Άντε καλά, ΠΑΟΚτσάκια από κούνια και οι δυο τους, και ο ΓΧ το ίδιο, απ'το μυαλό τους το έχουν βγάλει όσοι το λένε

baron

• Guest
Και γαύρος να είναι ο πρόεδρος στα αρχίδια μου αρκεί να κάνει δουλειά -- νταξ" λέμε τώρα...  ;D

αλλα

Του σταματησαμε την μπαλα εμεις και εγινε προεδρος στην ΠΑΕ

αυτό τώρα... μέχρι ποτε δηλαδή είχε ψωμιά η "παικτουρα"? Τα 70 του?

Μην μας πείτε ότι καταστρέφουμε και καριέρες και τρελαθούμε εντελώς