Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ενας, ΕΝΑΣ fucking ΕΝΑΣ να μ'εξηγήσει σε απλά ελληνικά, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ πάει να πει τελικά αυτή η περίφημη πλέον λέξη ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ στην προκειμενη περίπτωση!

Ας κάνει και και κάποιος τον κόπο να απαντήσει τα εύλογα ερωτήματα του περσέα?

Από λογιστικά δε καταλαβαίνω τίποτα. Ότι λέω είναι μόνο ένστικτο και ότι κατάλαβα από όσα ακούγονται τόσο καιρό. Κατάλαβα τα εξής :

1. Το σημείο Β της ανακοίνωσης είναι προφανώς ένα ωραιοποιημένο συμπέρασμα. Λογικά στο πόρισμα θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία που το τεκμηριώνουν. Οπότε πρέπει να δούμε ποια είναι τα παραδείγματα εξόδων που φαίνονται περίεργα. Πχ στην παραγγελία σωβρακοφανέλων από την Πούμα, σε μάνατζερ παικτών, στα έργα της Τούμπας, σε καφέδες, σε τι ; Γιατί αν οι υπερβολές είναι σε αμοιβές παικτών, δε με πειράζει τόσο, όσο να είναι σε καφέδες αλά άεκ. 

2. Ποιος ήταν υπεύθυνος οικονομικών  την περίοδο που ερευνήθηκε ; Μήπως ο πολυδιαφημισμένος εξυγειαντής Παπαδόπουλος ; Αναγνωρίζω ότι το χρέος θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο με λαμόγια τύπου Γούμενου - Παγώνη και ίσως σε σχέση με άλλες ομάδες να παρουσιάζουμε μία καλή εικόνα, αλλά και πάλι υπάρχει χρέος. Αναγνωρίζω επίσης ότι σε μία ζημιογόνα επί δεκαετίες ΠΑΕ, δε μπορεί από τη μία χρονιά στην άλλη να παρουσιάσεις πλεόνασμα. Εδώ ρωτάω κάποιον που ξέρει : Πόσα από τα έσοδα της ομάδας την τριετία που διερευνήθηκε πήγαν σε υποχρεώσεις προηγούμενων χρεών ; Με απλά λόγια πληρώναμε τον Κούτση, τον Τετράτζε και πρώην απλήρωτους παίκτες ή τους εν ενεργεία τότε παίκτες ; Δηλαδή ποιο μέρος του χρέους επί Ζαγοράκη δαπανήθηκε για αμαρτίες του Γούμενου. Νομίζω είναι σημαντικό στοιχείο αυτό.

3. Η ομάδα αδυνατεί να κάνει πλεόνασμα σε χρονιές με ευρωπαϊκές επιτυχίες. Παπαδόπουλος, Φαρλαλής, Βιολίδης και Γκαγκάτσης, πρέπει να μας τα εξηγήσουν αυτά. Και ναι μεν ο Φαρλαλής μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να είναι υπεύθυνος οικονομικών μόνο σε μπακάλικο, αλλά και ο μεγάλος εξυγειαντής, υπερμέγιστος γνώστης των οικονομικών επιστήμων και κριτής Παπαδόπουλος δε κατάφερε να εξυγειάνει την ΠΑΕ.

Το σημαντικότερο από όλα :
Ο Ζαγοράκης δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ σαν οικονομικός μεσσίας. Ήρθε σαν ο άνρθωπος που θα μπορούσε και μπόρεσε να ενώσει εκατομύρια κόσμου, ο άνθρωπος που θα έδινε και πάλι αξιοπρέπεια στην διοίκηση σε μία εποχή που τα λαμόγια Γουμενοπαγώνηδων έκαναν πάρτυ με τα λεφτά μας. Και για να πάρει τίτλους. Στα 2 πρώτα τα κατάφερε. Στο τρίτο δυστυχώς όχι. Δε μπορούμε να μη του αναγνωρίσουμε ότι η ομάδα ανέβηκε πολλά επίπεδα κυρίως χάρη στις εμμονές του πχ στο θέμα της εμπιστοσύνης στον Σάντος και ελπίζω και στον Μπόλονι. Φτάσαμε πιο κοντά στο πρωτάθλημα από ποτέ, τα τελευταία χρόνια. Και ας έρθει κάποιος να μου πει ότι υπήρχε εύκολος τρόπος να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα που δικαιούμασταν και όχι ο βάζελος, όταν ο βάζελος με Πατέρες κτλ ήταν ο ενοικιαστής της παράγκας εκείνη τη χρονιά και ο ευνοούμενος της ποδοσφαιρικής αλητείας τύπου Μπέου.
Ο ίδιος ο Ζαγοράκης έθεσε και τον στόχο της οικονομικής εξυγίανσης όμως, οπότε και έχει ευθύνη για την επιλογή των ανθρώπων που χειρίστηκαν τα οικονομικά θέματα. Χρειάζεται βοήθεια και καλό θα ήταν και ο ίδιος να ζητάει κάθε χρόνο έλεγχο από εξωτερικούς λογιστές.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.metrosport.gr/papadopoulos-%C2%ABiparchi-sinoliki-efthini%C2%BB/

Ðáðáäüðïõëïò: «ÕðÜñ÷åé óõíïëéêÞ åõèýíç»

Ãéá ôá üóá Ýëáâáí ÷þñá óôç óõíÝëåõóç ôïõ äéïéêçôéêïý óõìâïõëßïõ ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç ÐÁÏÊ áëëÜ êáé ôçí ðñïóùðéêÞ ôïõ Üðïøç ó÷åôéêÜ ìå ôï ðüñéóìá ôùí ïñêùôþí ëïãéóôþí áíáöïñéêÜ ìå ôá ïéêïíïìéêÜ ôçò ÐÁÅ ôçí ôñéåôßá 2007-2010, ìßëçóå óôï «Ì» ï ðñþçí áíôéðñüåäñïò êáé íõí ìÝëïò ôçò åðéôñïðÞò äéáöÜíåéáò êáé ôïõ ä.ó. ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç, ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò. «¼ëá üóá åßðá óôçí äéÜñêåéá ôçò óõíÝëåõóçò, åßíáé ìáãíçôïöùíçìÝíá êáé ðåñáóìÝíá óôá ðñáêôéêÜ. Áðü ôï ðüñéóìá, ðñïêýðôåé îåêÜèáñá ðùò õðÜñ÷åé ìßá óõíïëéêÞ åõèýíç ãéá ôçí äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ. Ìðïñåß íá ìçí Þôáí ßäéá ãéá üëá ôá ìÝëç ôçò, áëëÜ óõíïëéêÜ õðÜñ÷åé ãéá üëïõò. Ãéá Üëëïõò ðåñéóóüôåñç, ãéá Üëëïõò ëéãüôåñç» ôüíéóå áñ÷éêÜ ï ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò, óõíå÷ßæïíôáò: «ÖõóéêÜ, Ý÷åé êáé ï ðñüåäñïò åõèýíåò. Ìðïñåß íá åßíáé ðñþçí ðïäïóöáéñéóôÞò êáé íá ìçí ãíùñßæåé ðïëý êáëÜ ôá ïéêïíïìéêÜ ôçò ïìÜäáò, áëëÜ äåí åßíáé äõíáôüí íá ìçí ãíùñßæåé ðñÜãìáôá ôá ïðïßá ãßíïíôáé êáé áöïñïýí ôçí ÐÁÅ. Êáé áí èá ðïýìå ðùò äåí Þîåñå, üöåéëå íá ãíùñßæåé. Ìðïñåß áðü ïéêïíïìéêÜ íá ìçí ãíùñßæåé, áëëÜ üôáí ðëçñïöïñÞèçêå ôï áðïôÝëåóìá ôùí æçìéþí ôçò ìßáò ÷ñïíéÜò, üöåéëå íá ôï äéïñèþóåé ôçí åðüìåíç».
Óå üôé áöïñÜ ôþñá ôçí ôïðïèÝôçóÞ ôïõ ðùò ï ÆÞóçò Âñýæáò äåí Ý÷åé åõèýíåò, ôüíéóå: «Èá ðù áõôü ðïõ åßðá êáé óôïí ¢êç ÌðåêéÜñç üôáí ìå ñþôçóå ÷èåò (ó.ó. ðñï÷èÝò) êáé ïõóéáóôéêÜ åßíáé áõôÜ ðïõ ìáò åßðå ï ïñêùôüò ëïãéóôÞò. ¼ôé óôï ðüñéóìá äåí åìöáíßæåôáé ðïõèåíÜ ï ÆÞóçò Âñýæáò. Åìöáíßæïíôáé üëïé, åîáéñïõìÝíïõ ôïõ ÆÞóç Âñýæá êáé ôïõ Ðáíáãéþôç Ðïéêéëßäç. Áðü ôá ðåñéãñáöüìåíá, äåí áíáöÝñåôáé ðïõèåíÜ ï Âñýæáò. ÌÜëéóôá, óôá ðñáêôéêÜ ôùí äÝêá ðÝíôå óõíåäñéÜóåùí ðïõ Ýãéíáí ôçí ðåñßïäï ðïõ ï Âñýæáò Þôáí ðñüåäñïò, óôá ðÝíôå äåí õðÞñ÷å êáí ç õðïãñáöÞ ôïõ. ¼ôáí ôïí ñþôçóå ó÷åôéêÜ ï ïñêùôüò ëïãéóôÞò, ï Âñýæáò áðÜíôçóå ðùò äåí ôá åß÷å õðïãñÜøåé ãéáôß äåí Þôáí óßãïõñïò ãé´ áõôÜ ðïõ èá õðÝãñáöå».

«Ìïõ áóêÞèçêáí ðéÝóåéò…»

Óõíå÷ßæïíôáò, ï ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò ôüíéóå: «ÊáíïíéêÜ äåí ðñÝðåé íá ðÜñïõí ìÝñïò óôçí êáéíïýñãéá äéïßêçóç ôá ìÝëç ðïõ áíáöÝñïíôáé óôï ðüñéóìá. ÁõôÞ åßíáé ç ÜðïøÞ ìïõ. Óå üôé áöïñÜ ôçí ÜðïøÞ ìïõ ãéá ðüñéóìá, áõôÞ åßíáé óõãêåêñéìÝíç. Äåí Ýðñåðå íá åßíáé äéáöïñïðïéçìÝíç ç áíáêïßíùóç ôïõ ÁÓ óå ó÷Ýóç ìå ôï ðüñéóìá.
Ìïõ áóêÞèçêáí ðïëëÝò ðéÝóåéò êáé óôï ôÝëïò áíáãêÜóôçêá íá õðïãñÜøù ôçí áíáêïßíùóç, ãéáôß äåí ãéíüôáí äéáöïñåôéêÜ. ¸ôóé üðùò åß÷å óõíôá÷èåß ôï êåßìåíï ôçò áíáêïßíùóçò, Ýäéíå åëëéðÝóôáôç ôçí åéêüíá áõôþí ðïõ åß÷áí ãñáöôåß óôï ðüñéóìá êáé áõôÜ ðïõ åß÷å óõìðåñÜíåé ï ïñêùôüò ëïãéóôÞò. ÌÜëéóôá, ïé äýï ôåëåõôáßïé ðáñÜãñáöïé ôçò áíáêïßíùóçò, óõìðëçñþèçêáí áðü åìÝíá. Ç ðñïôåëåõôáßá åßíáé êïììÜôé ôïõ ðïñßóìáôïò ðïõ óõíÝôáîå ï ïñêùôüò ëïãéóôÞò. Åãþ ìÜëéóôá Ýêáíá áíáöïñÜ óôçí óõíåäñßáóç ôïõ ÄÓ, ëÝãïíôáò ðùò õðÜñ÷åé óïâáñÞ êáêïäéá÷åßñéóç. Äåí ôï äÝ÷èçêáí ôá ìÝëç ôïõ ÄÓ ìå êÜðïéïõò éó÷õñéóìïýò êáé åãþ åßðá üôé áí äåí ðñÝðåé íá âÜëïõìå ôçí ëÝîç êáêïäéá÷åßñéóç, ôüôå íá ÷ñçóéìïðïéÞóïõìå Üëëåò ëÝîåéò ðïõ íá áðåéêïíßæïõí ôï íüçìá ôïõ ðïñßóìáôïò. Áñ÷ßóáìå íá áëëÜæïõìå ôéò åêöñÜóåéò êáé óôï ôÝëïò âãÞêå ç áíáêïßíùóç ðïõ êÜíåé ëüãï ãéá ïõóéþäåéò åëëåßøåéò óôçí äéá÷åßñéóç ðïõ ÷ñßæïõí äéüñèùóçò. ÑùôÞóôå êáé ôïí ê. ×ïõæáíÜ êáé ü÷é ìüíï åìÝíá. ÑùôÞóôå êáé êÜðïéïõò áðü ôá åðôÜ ìÝëç ôùí óõíäÝóìùí ðïõ âñßóêïíôáí åêåß ôçí ÔÝôáñôç, ôé Üðïøç ó÷çìÜôéóáí. Åßìáé óßãïõñïò ôçí ÔåôÜñôç êáé ï ðñüåäñïò ôïõ ÁÓ, ê. ÊáôóáñÞò, ìéëïýóå ãéá ìåãÜëç êáêïäéá÷åßñéóç. Êáé üôáí ôïí åßðá ÷èåò (ó.ó. ðñï÷èÝò) ðùò Üëëá Ýëåãå ôçí ðñïçãïýìåíç çìÝñá, áõôüò ðïõ åßðå Üëëï ôé Ýëåãá ÷èåò êáé Üëëï ôé ëÝù óÞìåñá. Ç äåäçëùìÝíç èÝóç ç äéêÞ ìïõ Þôáí êáé ðáñáìÝíåé ðùò äåí ðñÝðåé íá âãåé ôßðïôá áðü ôéò ëåðôïìÝñåéåò ôïõ ðïñßóìáôïò. ÁëëÜ ðñéí ôåëåéþóåé ç óýóêåøç ç ðñï÷èåóéíÞ ôçò ÔåôÜñôçò, Þäç åß÷å áíáñôçèåß ôï óõìðÝñáóìá ôïõ ðïñßóìáôïò óå óÜéô. Ôï ðüñéóìá Ý÷åé 76 óåëßäåò êáé äéáâÜóôçêå ìðñïóôÜ óå 15 Üôïìá, äÝêá åê ôùí ïðïßùí Þôáí óõíäåóìßôåò. Êáé áõôü êáôÜ ôçí ãíþìç ìïõ åßíáé ðáãêüóìéá ðñùôïôõðßá ãéáôß äåí Þôáí ðáñüíôá ôá ìÝëç ôïõ ÄÓ ôïõ ÁÓ ðïõ Ýðñåðå íá åß÷áí åíçìåñùèåß. Åãþ åéäïðïéÞèçêá óôéò 8:45 êáé ç óýóêåøç Üñ÷éæå óôéò 21:00. Êáé üôáí ðÞãá, ç óýóêåøç åß÷å Þäç îåêéíÞóåé».

Ìåóüôéôëïò: «Äåí èÝëù ç õðüèåóç íá ôñáâÞîåé óå ìÜêñïò…»

Ïëïêëçñþíïíôáò, ï ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò îåêáèÜñéóå: «Ï êáèÝíáò áðü ôçí äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ Ý÷åé ôçí åõèýíç ôïõ. Äåí åðéèõìþ üìùò íá ôñáâÞîåé óå ìÜêñïò áõôÞ ç õðüèåóç ãéáôß áðïðñïóáíáôïëßæåé ôï íüçìá, ôçí ðñïïðôéêÞ êáé ôçí ðïñåßá ôïõ ÐÁÏÊ. Ï ÆáãïñÜêçò ðáñÜ ôéò üðïéåò åõèýíåò ðñÝðåé íá ðáñáìåßíåé óôçí ïìÜäá, ãéáôß áí öýãåé êáé áõôüò äåí èá õðÜñ÷åé ðñüóùðï ðïõ íá ìðïñåß íá óõãêåíôñþíåé ôçí åìðéóôïóýíç ôïõ êüóìïõ. ¼÷é ìüíï óôá åéóéôÞñéá äéáñêåßáò, áëëÜ óå êÜèå äÞëùóÞ ôçò. Áí áõôüò ï äéá÷åéñéóôéêüò Ýëåã÷ïò åß÷å ãßíåé ôñßá ÷ñüíéá íùñßôåñá, ôþñá äåí èá åß÷áìå Ýíá ðüñéóìá 76 óåëßäùí áëëÜ ìßá óåëßäá. Ìðïñåß íá ìå ÷áñáêôçñßæïõí ãñáöéêü áëëÜ äåí èÝëù íá óõíå÷éóôåß ìéá ôÝôïéá êáôÜóôáóç. Äåí åßíáé ç ïõóßá ðïõ áðáó÷ïëåß ôïí ÐÁÏÊ áõôü. Áõôü áðïðñïóáíáôïëßæåé ôçí äéáäéêáóßá êáé èá ðñÝðåé ìå âÜóåé áõôü ôï ðüñéóìá íá âãïõí óõìðåñÜóìáôá èåôéêÜ ðñïò üöåëïò ôïõ ÐÁÏÊ».

Offline Suicidal

• Βασικός
Ολα οκ ρε, τζάμπα αγχωνομασταν ! Παμε παρακατω ολοι μαζι !
θελαμε και νουμερα/αριθμους του χρέους.... ρε ολα οκ ρε ! παοκ εισαι....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
εχει πουστεψει ο λαος σου
ποναει, αλλα ετσι ειναι

Για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Α.Σ. περί του πορίσματος

Statistics:

Δεν μου είναι καθόλου κατανοητό
Ψήφοι: 90    
12%
Μου είναι εν μέρει κατανοητό, αλλά ΔΕΝ μου αρκεί
Ψήφοι: 134    
17.8%
Μου είναι εν μέρει κατανοητό, αλλά μου αρκεί
Ψήφοι: 117    
15.5%
Μου είναι απολύτως κατανοητό αλλά ΔΕΝ μου αρκεί
Ψήφοι: 62    
8.2%
Μου είναι απολύτως κατανοητό και μου αρκεί
Ψήφοι: 204    
27.1%

Μου αρκεί αν μου ανέφερε απλώς το νούμερο του ανοίγματος για τις χρήσεις από 1.07.2007 μέχρι 30.06.2011
Ψήφοι: 146    
19.4%

Σύνολο ψήφων     :  753
Έναρξη     :  2011-10-06 21:32:01
Τέλος     :  2011-10-09 21:32:01

http://www2.paokmania.gr/component/apoll/apoll/5-oikonomiko-porisma.html

δε μου αρκει και δε μου ειναι κατανοητο δε πλησιαζουν καν το μου αρκει και το μου ειναι κατανοητο. τι να λεμε
μετα το 96% θελει επιστροφη κοντου αλλο ενα μεγαλειο

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΝΑΤΕ ΦΡΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ...

Offline Matador

• Αλλαγή
Ενας, ΕΝΑΣ fucking ΕΝΑΣ να μ'εξηγήσει σε απλά ελληνικά, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ πάει να πει τελικά αυτή η περίφημη πλέον λέξη ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ στην προκειμενη περίπτωση!

Να απαντησω εγω στον αδερφο Σουι, μια και ρωταει το παιδι:
Κακοδιαχειριση στην νεοελληνκη σημαινει αρπαγμα στην παλιοελληνικη, απλα τα πραγματα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ï Êþóôáò Âáóéëüðïõëïò áöÞíåé ãéá ëßãï... óôçí Üêñç ôá áãùíéóôéêÜ èÝìáôá ôïõ ÐÁÏÊ êáé óôï blog ôïõ êáôáðéÜíåôáé ìå ôá åîßóïõ óçìáíôéêÜ æçôÞìáôá ïéêïíïìéêÞò öýóåùò ðïõ áöïñïýí ôïí óýëëïãï!

Áíáìåíüìåíï (100% üìùò) Þôáí ôï áðïôÝëåóìá ôïõ åëÝã÷ïõ ðïõ ðñáãìáôïðïéÞèçêå óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Ôï ðüñéóìá ôïõ ïñêùôïý ëïãéóôÞ ðáñáäüèçêå óôçí åðéôñïðÞ ðïõ óõóôÜèçêå áðü ôïí Á. Ó. ÐÁÏÊ êáé äéáðéóôþèçêå ôï áõôïíüçôï.

Ìüíï êÜðïéïò ôñåëüò èá ìðïñïýóå íá óêåöôåß üôé ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò èá åðÝôñåðå åðß èçôåßáò ôïõ íá ðñïêýøïõí ïéêïíïìéêÜ Þ ëïãéóôéêÝò áôáóèáëßåò. Áõôü äåí èá ôï åðÝôñåðå ïýôå óôïõò óõíåñãÜôåò ôïõ ïýôå óôïí åáõôü ôïõ. Êáé áíáöÝñù ôïõò óõíåñãÜôåò ôïõ äéüôé ï ßäéïò ï ÆáãïñÜêçò ðïôÝ äåí áó÷ïëÞèçêå ìå ôï óõãêåêñéìÝíï ãéáôß äåí ôïí ãíùñßæåé.

Åßíáé åíÞìåñïò ãéá ôï ðïõ äéáôßèåôáé êáé ôï ôåëåõôáßï åõñþ ðïõ öåýãåé áðü ôá ôáìåßá ôçò ÐÁÅ áëëÜ äåí ãíùñßæåé ôéò äéáäéêáóßåò äéá÷åßñéóçò ôïõ ôáìåßï Þ ôïõ ëïãéóôçñßïõ ìéáò áíþíõìçò åôáéñßáò. Ôï óõãêåêñéìÝíï êïììÜôé ôï áíÝèåóå óôá 4.5 ÷ñüíéá ðïõ âñßóêåôáé óôïí ðñïåäñéêü èþêï, óå áíèñþðïõò ðïõ åìðéóôåýåôáé æçôþíôáò ôïõò íá äéá÷åéñßæïíôáé ôá ÷ñÞìáôá ôçò åôáéñßáò ðéï óêëçñÜ áðü üôé äéá÷åéñßæïíôáé ôá äéêÜ ôïõò ÷ñÞìáôá.

Ôüôå èá ìïõ ðåßôå ãéáôß Ýðñåðå íá ãßíåé Ýëåã÷ïò ðñïêåéìÝíïõ íá äéáðéóôùèåß ç åýñõèìç ëïãéóôéêÞ ëåéôïõñãßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Èá áíáñùôçèåßôå åðßóçò êáé ðïéïé åßíáé ïé ëüãïé ðïõ ôï áðïôÝëåóìá ôïõ åëÝã÷ïõ áíÝìåíå ìå ôüóç áãùíßá ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ.

Ç áðÜíôçóç äåí åßíáé äýóêïëç. Óôçí ÷þñá –êáé áêüìá ðåñéóóüôåñç óôçí ðüëç- ðïõ æïýìå ç ãõíáßêá ôïõ Êáßóáñá ðñÝðåé êáé íá åßíáé êáé íá öáßíåôáé ôßìéá. Åõôõ÷þò Þ äõóôõ÷þò õðÜñ÷åé êá÷õðïøßá óôïí êüóìï. Ôá ÷ñüíéá åßíáé äýóêïëá êáé ç ïéêïíïìéêÞ êáôÜóôáóç åðçñåÜæåé ôçí êñßóç ôïõ öéëÜèëïõ üôáí áêïýåé ãéá äéá÷åßñéóç åêáôïììõñßùí åõñþ.

Õð´ áõôÝò ôéò óõíèÞêåò Åýêïëá ïé «êáëïèåëçôÝò» ìðïñïýí íá óðåßñïõí æéæÜíéá. Êé üóï åýêïëá åßíáé íá óðåßñåéò ìéêñüâéá ôüóï äýóêïëá ìðïñåßò íá ôá åîïíôþóåéò. Áõôü óõíÝâç êáé óôçí ðåñßðôùóç ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôïõ ÆáãïñÜêç.

ÅëÜ÷éóôïé (áðåéñïåëÜ÷éóôïé ãéá ôçí áêñßâåéá) áìöéâÜëïõí ãéá ôçí ôéìéüôçôá ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò ÐÁÅ áëëÜ üëïé Þèåëáí íá åðéâåâáéþóïõí áõôü ðïõ Þäç ãíþñéæáí. ¼ôé, äçëáäÞ öñüíôéóå íá äéá÷åéñéóôåß ôá Ýóïäá ôçò ïìÜäáò ìå ìïíáäéêü óôü÷ï ôï üöåëïò ôïõ ÐÁÏÊ.

Ç äéáäéêáóßá, åßíáé áëÞèåéá üôé ôïí åíü÷ëçóå. Ç áìöéóâÞôçóç ðïõ Ýíéùóå óôçí ðåñéññÝïõóá áôìüóöáéñá ôïí áíÜãêáóå íá íéþèåé áìÞ÷áíá. Ìðïñþ íá ðù üôé ôïí åêíåýñéæå óå âáèìü ðïõ óêÝöôçêå üôé äåí áîßæåé ôïí êüðï íá áó÷ïëåßôáé ìå ôá êáéíÜ ôïõ ðïäïóöáßñïõ.

ÁéóèÜíèçêå üôé âñÝèçêå áðïëïãïýìåíïò ãéá êÜôé ðïõ ÄÅÍ Ýêáíå. ºóùò áéóèÜíèçêå áêüìá ðéï óïâáñÜ ðñÜãìáôá. Ï ßäéïò (êáé ìüíï ï ßäéïò ðéóôåýù) îÝñåé ôé áêñéâþò áéóèÜíèçêå ôï êáëïêáßñé ôçò êñßóçò. ¸ôóé ôï ÷áñáêôçñßæù ôï öåôéíü êáëïêáßñé. ¹ôáí ôï êáëïêáßñé ôçò êñßóçò ãéá ôïí ÆáãïñÜêçò.

Ôþñá ðëÝïí áõôü ðïõ Ý÷åé óçìáóßá åßíáé ðùò áéóèÜíåôáé ôþñá. ÌåôÜ ôçí áíáêïßíùóç ôïõ ðïñßóìáôïò. ÌÜëëïí áðüëõôá äéêáéùìÝíïò êáé áêüìá ðéï äõíáôüò ãéá íá óõíå÷ßóåé êáé íá ïëïêëçñþóåé áõôü ðïõ îåêßíçóå ôïí Éïýíéï 2007. Íá ïäçãÞóåé ôïí ÐÁÏÊ óôçí ðëÞñç åîõãßáíóç êáé óôçí êïñõöÞ.

Ï ÄéêÝöáëïò äåí áðÝ÷åé ðïëý áðü ôçí åðßôåõîç ôïõ óôü÷ïõ. Åßíáé ðéï êïíôÜ áðü ðïôÝ. ÁðëÜ ç… áíÜâáóç èá åßíáé ðéï äýóêïëç. ¼óï ðëçóéÜæåéò óôçí êïñõöÞ ôüóï ðåñéóóüôåñï áõîÜíïíôáé ôá ðñïâëÞìáôá ôçò áíáññß÷çóçò. Èåùñþ üôé ãéá íá ðåôý÷åé ôï óôü÷ï ôïõ áðáéôåßôáé íá äçìéïõñãÞóåé Ýíá éó÷õñü äéïéêçôéêü ó÷Þìá. Íá óôåëå÷þóåé ôç íÝá äéïßêçóç ìå ôå÷íïêñÜôåò ðïõ èá îÝñïõí êáëÜ ôç äïõëåéÜ ôïõò êáé èá óðñþîïõí ôçí ïìÜäá áêüìá ðéï ðÝñá áíáãíùñßæïíôáò ôçí ôåñÜóôéá ðñïóöïñÜ ôùí óõìâïýëùí ðïõ áðï÷ùñïýí áöÞíïíôáò áíåêôßìçôï Ýñãï óôïí ÐÁÏÊ.

ÁõôÞ åßíáé ç óõíôáãÞ –êáôÜ ôçí ôáðåéíÞ ìïõ Üðïøç- ðïõ ÷ñåéÜæåôáé ï ÐÁÏÊ ãéá íá ðïñåõèåß ìå áóöÜëåéá êáé áõîçìÝíåò ðéèáíüôçôåò åðéôõ÷ßáò ôá åðüìåíá ÷ñüíéá.

Õ. Ã. 1 Ï ÆáãïñÜêçò öáíôÜæïìáé äåí èá êëåßóåé ôá ìÜôéá óôéò åðéóçìÜíóåéò ôïõ ïñêùôïý ëïãéóôÞ ðïõ äéáðßóôùóå üôé ÷ñÞæïõí áíáâÜèìéóçò ôá óõóôÞìáôá ëïãéóôéêÞò ðáñáêïëïýèçóçò ôçò ÐÁÅ êáèþò åðßóçò êáé ôçí áíÜãêç íá äéïñèùèïýí ïé áäõíáìßåò áíôéìåôþðéóçò ôùí åôáéñéêþí èåìÜôùí. Äßíïíôáò ôçí ðñÝðïõóá âáñýôçôá èá åîáóöáëßóåé Ýíá áíÜëïãï ðüñéóìá êáé óôïí åðüìåíï Ýëåã÷ï. Êáé îÝñù ðüóï ðïëý èÝëåé, üôáí öýãåé áðü ôïí ÐÁÏÊ, íá öýãåé ìå øçëÜ ôï êåöÜëé. 

http://www.gazzetta.gr/article/item/230413-telika-odos-einai-timios

åéìáé ôñåëïò êáé ÷áæïò. ìå ðåñíáíå ãéá âïäé êáé ëá÷áíï.-

Offline savage republic

• Βασικός
o παπαδοπουλος λεει οτι:
-υπαρχει μεγαλη κακοδιαχειριση
-οι τελευταιες δυο παραγραφοι στην ανακοινωση του ΑΣ προστεθηκαν απο αυτον αρα πηγαν να θαψουν ακομα και αυτα τα λιγα
-υπηρχαν 7 ή 10 συνδεσμιτες που ξερουν τα παντα για το πορισμα
-το πορισμα παρουσιαστηκε σε ελαχιστα ατομα που προφανως ηταν ολοι δικοι τους
-συμφωνει οτι τα στοιχεια δεν πρεπει να δημοσιευτουν

επισης καπου αλλου ειχε ακουστει το ονομα του βιολιδη για τις επιταγες το οποιο βεβαια θαφτηκε.

ετσι οπως εχει διαμορφωθει η κατασταση προβλεπω να γινεται παρτυ στον ΠΑΟΚ. οι συνδεσμιτες που ηταν μπροστα προφανως και δεν μπορουν να μιλησουν συγκεκριμενα για νουμερα και στοιχεια αλλα επρεπε να εχουν ηδη μιλησει. εαν δεν το κανουν τοτε ειναι το ιδιο και περισσοτερο υπολογοι στον κοσμο του ΠΑΟΚ με τους υπολοιπους.

Όλο το ζουμί. Όσο για τον Βασιλόπουλο, είναι για πολλές μάπες. Αλλά ποιον να φοβηθεί; Αφού ήτνα 10 εκεί μέσα κι ένας δεν έχει τ' αρχίδια να βγει να μιλήσει. Τι έγινε ρε μάγκες, σας μπουκώσανε και σας με χαρτονομίσματα; Φτου σας, κελέκια!

Offline Suicidal

• Βασικός
Δυστυχώς ο τέως μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ έχει ξεπέσει σε κάτι τόσο γελοίο, που να απαξιούν να του πούνε έστω ένα όμορφα φτιαγμένο παραμύθι, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα 7,5 ή όσα είναι, στ' αρχίδια μου πλέον. Ούτε καν μια δικαιολογία του κώλου. Αφού προσπαθουσαν επί μήνες να βγάλουν άκρη για το πώς θα καλύψουν πράγματα, πώς θα παρουσιάσουν τις τρύπες και κυρίως πού θα μοιράσουν ευθύνες, στο τέλος είπανε έτσι απλά και χωρίς πολλά πολλά:
"Άντε ρε μαλάκες κάντε στη μπάντα που θέλετε να μάθετε που πήγαν τα λεφτά σας, παλιοτσουτσέκια. Γραμμένους στ' αρχίδια μας σας έχουμε προβατάκια και δεν ξοδεύουμε φαιά ουσία ούτε καν για ένα ψέμα, πουθενάδες

Υπογραφή: οι αιώνιοι γαμιάδες σας"

ego, τα λεγε (μαλλον τα λεει) ο τρελος αλλα ποιος τον ακουει......

zoran savic

• Guest
O Παπαδόπουλος είναι οικονομολόγος και απόφοιτος του Χαρβαρντ αν δεν κάνω λάθος επίσης αν δεν κάνω
λάθος είναι αυτός που είχε σχεδιάσει την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ με το περίφημο πενταετές πλάνο του
τα έσοδα του οποίου θα ξεχρεώναν την Ομάδα ακομη και εάν δεν υπήρχαν Ευρωπαικές πορείες, δηλ καθόλου
έξοδος στη Ευρώπη κτλ. Αποχώρησε για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους  (επίσημα), ανεπίσημα από
ότι ακούστηκε ήρθε σε ρήξη με Ζαγοράκη, αν θέλει να μπει στη διοίκηση τώρα και να κολυμπήσει στα βαθιά
ας μπει, αν δε θέλει τότε, ας πάει σπίτι του.

Για τα κλεμμένα η μή κλεμμένα εγώ δεν έχω ιδέα από τα εσωτερικά της ΠΑΕ ούτε τα οικονομικά αλλά ξέρω ότι
τα χρέη που δημιουργούνται από διοικήσεις Πρωτοδικείου βαρύνουν τα πρόσωπα που τα δημιουργήσανε, από
όσο ξέρω εφορία δε χρωστάνε, σε τρίτους χρωστάνε? οι πάικτες ακούγεται ότι είναι απλήρωτοι είναι?

Καλό είναι όποιος έχει πληροφορίες για όλα αυτά (από το ΠΑΟΚWORLD) να μας ενημερώσει τι πραγματικά
συμβαίνει γιατί ο όγκος πληροφοριών είναι τεράστιος (  φυλλάδες, καφενειακές συζητήσεις, ερτζιανά, προσωπικές
συζητήσεις με συνδεσμίτες κτλ)

Προσωπικά φίλος μου από μεγάλο Σύνδεσμο με έχει πει πράγματα που δυσκολεύομαι να πιστέψω.
Τέλος οφείλω να συμφωνήσω με τη θέση Παπαδόπουλου για το Πόρισμα, τέτοιοι οικονομικοί έλεγχοι είναι
απόρρητοι και πρέπει να είναι απόρρητοι, γιατί απλά είναι ένας αυτοέλεγχος γαι να διαπιστώσεις λάθη,
ατασθαλίες, παρατυπίες, ελλειψεις να βελτιωθείς και να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα, ποτέ δεν αποκαλύπτεις
οικονομικά σχέδια ή λειτουργεία ΠΑΕ στους εχθρούς.

antenapoume-4-

• Guest
αυτο που ειπε ο ζοραν ειναι το μονο σιγουρο.πως τα χρεη των διοικησεων πρωτοδικειου βαραινουν αυτους που τα δημθιουργησαν και δεν εμπιπτουν  στις σχετικες με τις οπαε διαταξεις.γι αυτο και καθυστερουν οι προσπαθουν με πολιτικες λιτοτητας και χαμηλκα τη μπαλα και να κλεισουν τρυπες και τα λεφτα να εχουν τσεπωσει και υθυνη να μην εχουν.δεν πανικοβαλονται γιατι ξερουν πως μ ενα βιερινια τα εχουν ρεφαρει ολα.γι αυτο ομως δε φευγουν παρα το οτι δεν ακουνε ενα μπραβο και ο κοσμος ειναι <<αχαριστος>>

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Παιδιά τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές και ίσως κουράζει να τα επαναλαμβάνουμε, αλλά επειδή έχετε λάθος εντύπωση, ας το ξαναγράψω.

1. Τα απλά μέλη του Δ.Σ. μιας Α.Ε. που διορίσθηκαν με πρωτοδικείο :

α. Δεν ευθύνονται με την προσωπική τους περιουσία για τα χρέη της Α.Ε. προς οποιονδήποτε τρίτο.
β. Βάσει της πρακτικής, ευθύνονται μόνο για τα χρέη της Α.Ε. προς το ΙΚΑ και το δημόσιο, όχι όμως όλα, αλλά μόνο όσα δημιουργήθηκαν στο διάστημα που ήταν στη διοίκηση.

Στην πράξη, υπάρχει νομολογία, αποφάσεις δηλαδή του ΣτΕ και του Άρειου Πάγου, που απαλλάσσει τα απλά μέλη του Δ.Σ. και από τα χρέη προς το ΙΚΑ και το δημόσιο, όμως οι δημόσιες υπηρεσίες, όποτε προκύπτει τέτοιο θέμα, για να πιέσουν δημιουργούν πρόβλημα στα μέλη που όμως αν προστρέξουν στη δικαιοσύνη πάντα δικαιώνονται.

Επομένως, τα απλά μέλη δεν ευθύνονται για τίποτα.

2. Ο Πρόεδρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος και οι Εντεταλμένοι σύμβουλοι που είναι διορισμένοι από το Πρωτοδικείο:

α. Δεν ευθύνονται με την προσωπική τους περιουσία για τα χρέη της Α.Ε. προς οποιονδήποτε τρίτο.
β. Ευθύνονται μόνο για τα χρέη της Α.Ε. προς το ΙΚΑ και το δημόσιο, όχι όμως όλα, αλλά μόνο όσα δημιουργήθηκαν στο διάστημα που ήταν στη διοίκηση.

Στην περίπτωσή μας, η τωρινή διοίκηση δεν έχει χρέη προς το ΙΚΑ ή την εφορία που να δημιουργήθηκαν στο διάστημα της θητείας της, μπορεί να έχουμε χρέη παλιά προς την εφορία, δεν έχουμε καινούργια γιατί πληρώνονται όλα, και επομένως δεν ευθύνεται κανείς για τίποτα.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Όλα καλά δηλαδή... μάλιστα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
τραγουδια για ποντικια κτλ.  η απολυτη σκουλικοποιηση..

τρεμη,πρετεντερης,καψης,στραβελακης..
δωρακι για bozik  :D

Offline bozik

• Αλλαγή
ε όχι ρε lik και έτσι ,είπαμε οi καμένοι στα καμένα,αλλα αυτοί είναι βαριά ένσημα...
δεν παλεύονται...χιλιες φορες mega

http://www.youtube.com/watch?v=AktwdB7kAKw (Embedding disabled, limit reached)

:D :D :D

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

zagorakis

• Guest
Μπαίνει ο Ποζατζίδης αρνήθηκε ο Πατρίδας γράφουν.

Βρήκα και αυτό εδώ.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα, ο Βαγγέλης Ποζατζίδης βρίσκεται στη Πτολεμαΐδα, έτσι ώστε να οργανώσει την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα πόλο που θα διεξαχθεί εκεί αφού στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κολυμβητήριο.

Και γράφω εγώ. Καλά ρε πλάκα μας κάνουν. Το παιχνίδι αύριο είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Offline lik4

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=Fa-UbaJtmjk (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=iFAlrf_0idE (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=xAJMQ9igsHg (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=bHkJcQXbcAk (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=gqeX84FoAsk (Embedding disabled, limit reached)

Offline dave

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=oNSzJ7j7KkE&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

μεγαλε θοδωρα με το τρελο παρεακι σου

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 :inlove: βελη ρε

Offline dave

• Αλλαγή

Offline bozik

• Αλλαγή
êáé ãáìù ôéò åðéëïãÝò áí ãßíåé...óóóóïõ  ëååé Üìá ôçí âÜëù êáé Üëëï ôçí ïìÜäá ìÝóá  êáé ÷áèïýí êáé áëëá ëåöôÜ ñå ðáéäß ìïõ ,áðü ôé êáêÞ ïñãÜíùóç,êáêÞ ìáò ôý÷ç êôë , êÜíåé ìéá ôïõñíÝ óôç âüñåéá åëëÜäá  ï âåëÞò, ôñÝ÷åé ï ëáüò êáé ìáæåýïíôáé ôá ëåöôÜ ðïõ ëåßðïõí......
ìðñïóôÜ ï ðñüåäñïò ñå ðáéäß ìïõ...
áóå ðïõ Ýëåéðå êáé Üôïìï óôï ðüóôï ãéá ôá êáëëéôå÷íéêÜ...
Üóå ðïõ êÜíåé êáé Ýíá "ôïðéê" ôá ñåìðÝôéêá-ìïõóéêÞ- æáãïñÜêçò óôï world...
áðü üðïõ êáé íá ôï äåéò ,èåôéêÞ êßíçóç...ìðñáâï Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ' ÏËÁ

http://www.youtube.com/watch?v=2Tno38Nv8wo (Embedding disabled, limit reached)

ËÅÙÍÉÄÁÓ ÂÅËÇÓ ÅÖÔÁ ÍÏÌÁ 

ÅöôÜ íïìÜ- ó’ Ýíá äùìÜ-
ðïý íá îáðëþ- íá êëåßóåéò ìÜ- ;
Ï Ýíáò ðÜåé óéíåìÜ
ï Üëëïò ðÝöôåé êáé êïéìÜ-
ýðíïò ìå âÜñäéá äçëáäÞ
óôçí ðüñôá óýñìá ãéá êëåéäß.

ÅöôÜ íïìÜ- äõóôõ÷éóìÝ-
ó’ Ýíá äùìÜ- öõëáêéóìÝ-
äéêáßùò áãáíáêôéóìÝ-
êáé ìå ôá ðÜíôá áçäéáóìÝ- .
Ðþò ôá ’÷åéò Ýôóé ìïéñáóìÝ-
íôïõíéÜ øåõôïðïëéôéóìÝ- ;

Ïé äõï äïõëå- áð’ ôïõò åöôÜ
áðü ôá ÷ñÝ- ôé íá ðñïöôÜ- ;
Óáí ôá ôóïõâÜ- , óáí ôá óêïõðß-
åöôÜ íïìÜ- ÷ùñßò åëðß-
ó’ Ýíá äùìÜ- ìéóïãéáðß.
Ðïéïò íá öùíÜ- êáé ôé íá ðåé;
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος