Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613504 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
σιγά μην συνεργάστηκε με κανέναν το πιόνι των φιδιών.

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτα που εγω καταλαβαινω απο τηναν ακοινωση ειναιτα εξης.Ποινικα κολασιμες πραξεις ΔΕΝ διαπιστωθηκαν ανοργανωσια και μπακαλοτεφτερα διαπυστωθηκαν. Πορισμα ορκωτων λογιστων ΔΕΝ αμφισβειτηται απο κανεναν γιατι απλουστατα τοτε δεν εχουμε καμια σταθερα ουτε στην σκεψη μας ουτε στην πραξη. Συμπερασμα οσον αφορα τον Ζαγορακη τουλαχιστον ειναι οτι την ΠΑΕ σαν εταιρια ΔΕΝ την βελτιωσε οσον αφορα την λειτουργια της αλλα ο ιδιος ΔΕΝ εκλεψε.Τα υπολοιπα χριζουν ερευνας που προσωπικα δεν ειμαι σε καμια θεση να κανω.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

kostas4

• Guest
o ποζατζιδης απο που και ως που θα μπει στην παε?

Offline cure

• Αλλαγή
Δυστυχώς ο τέως μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ έχει ξεπέσει σε κάτι τόσο γελοίο, που να απαξιούν να του πούνε έστω ένα όμορφα φτιαγμένο παραμύθι, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα 7,5 ή όσα είναι, στ' αρχίδια μου πλέον. Ούτε καν μια δικαιολογία του κώλου. Αφού προσπαθουσαν επί μήνες να βγάλουν άκρη για το πώς θα καλύψουν πράγματα, πώς θα παρουσιάσουν τις τρύπες και κυρίως πού θα μοιράσουν ευθύνες, στο τέλος είπανε έτσι απλά και χωρίς πολλά πολλά:
"Άντε ρε μαλάκες κάντε στη μπάντα που θέλετε να μάθετε που πήγαν τα λεφτά σας, παλιοτσουτσέκια. Γραμμένους στ' αρχίδια μας σας έχουμε προβατάκια και δεν ξοδεύουμε φαιά ουσία ούτε καν για ένα ψέμα, πουθενάδες

Υπογραφή: οι αιώνιοι γαμιάδες σας"
« Last Edit: October 06, 2011, 14:52:10 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
πωπω βαρεθηκα ρε μαγκες.
απορουσα με φιλους που με ρωτουσαν "τι εγινε εβαλε λεφτα ο φλωριδης" κ εγω ελεγα καλα ρε δεν ενημερωνεσαι καθε μερα 3 ειδησεις ανεβαζουν τα σαιτς κ με λεγαν "φιλε εγω την ομαδα, τον Μπολονι κ το γηπεδο μου"
Ετσι θα γινω κ εγω μου φαινεται.
ΛΕγαμε 6 μηνες για την ερευνα κ τελικα πρεπει να κανουμε αλλη μια ερευνα για να ερευνησουμε την προηγουμενη ερευνα που δεν ερευνησε ουτε την μπουτικ ουτε την μιση χρονια 2011.
Κλαιν μαιν κ ξυς τα @@ σ'
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ
ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
"γαρντασια" εγώ θέλω από τους αδερφούς τους συνδεσμίτες που ήταν παρόν να βγούν και να λαλήσουν..ΟΧΙ ΠΑΛΙ NTOYMPEKA..είναι συνενοχη για μένα...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Offline t.b

• Αλλαγή
ας μάθουμε πρώτα ποιοι συνδεσμίτες ήταν εκεί...

Offline bozik

• Αλλαγή
καλά...παλιός συνδεσμιτης είναι και ο κατσαρής και ο πανελούδης και o γάκης και ο πανακας κτλ...λέτε να ήταν κανένας πρώην συνδεσμιτης που όταν βολεύει ξεχνάνε το πρώην?

κοίτα ρε τη πάθαμε...οι άνθρωποι δεν ήταν καλά οργανωμένοι και τους έφαγαν λογικά κάποιοι λεφτά...τα γνωστα όπως με μπατατούδη ...αυτός έβαλε λεφτά και τα έφαγαν οι γύρω του...

αλλα επειδή ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μπροστά...δεν φωνάζει αλλα και κλέφτη πρόεδρο..αλλα μαλακα...συγχαρητήρια κερδίσατε κ.θοδωρα τον τίτλο και επίσημα...

τώρα που έγιναν τα χρέη που πηγαν τα λεφτα κτλ τα είπε όλα ο cure.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
Μαλακες εγώ ένα πράμα ξέρω. Έχει μπερδευτεί ο κόσμος ανεπανόρθωτα. Εχουν διαρρεύσει ποσά από 3 έως και 11 εκατομμύρια. ΕΝΤEΧΝΩΣ. (λεω εγω ο νεφελιμ)
Έχουν γίνει 100 έλεγχοι από ορκωτούς, ξορκισμένους, λογιστές, αλεξιπτωτιστές, επιτροπές διαφάνειας, επιτροπές αφάνειας και 1002 αλλους.
Ποτέ δεν βγηκε ενας πουστης να πει, οκ μαγκες ειμαστε μέσα τόσα! Ο κοσμος δεν ξερει τι να πιστεψει και ΠΟΙΟΝ να πιστέψει!
Ανακοινωσεις ΑΣ, ανακοινωσεις διοικησεως, ανακοινωσεις ανακοινωσεις που λένε τόσα πολλά και τελικά δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ !
Όλο στο γύρο γύρο , όλο στο πίτσι πίτσι αλλα ευθύνες και εξηγήσεις ΚΑΝΕΙΣ ! Με ΤΙ αρχίδια να με πεις; Ελα ντε, με τι αρχίδια....
Ολοι εκει μεσα μιλανε για το ανοιγμα (γι'αυτο δεν εγινε το ενα, γι'αυτο δεν εγινε το αλλο), αλλα δεν μας λενε τι ανοιγμα ειναι αυτο τελικα!
Και καθεσε ο μαλακας και περιμενεις για νιοστή φορά να σε πουνε τι γινετε τελικά, και ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;
Πως Διαπιστώθηκε ότι χρήζουν βελτίωσης τα συστήματα Λογιστικής παρακολούθησης και εσωτερικού ελέγχου
Και Κατά την εξέλιξη του διαχειριστικού ελέγχου διαπιστώθηκαν ουσιώδεις αδυναμίες στην αντιμετώπιση των εταιρικών θεμάτων οι οποίες τυγχάνουν διόρθωσης και βελτίωσης .
Τι ΛΛΛΕ ρε μαλάκες; Τι ΛΛΛΕ ρε γαμω τις ψυχές σας, αφου οι δικιές μας εχουν βγει ήδη απο την ωρα και την στιγμη που ''μπλέξαμε'' μ'αυτην την ομάδα;
Εγω ο στόκος λοιπόν, ο δεν-εχω-ιδέα απο λογιστικα τυπου ποετ, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι εγινε το ποιο τρελό φαγοπότι της ιστοριας του ΠΑΟΚ ! Ναι ρε, η δικιά μου η λογική αυτο λεει!
Και μην βγει κανενας και αρχισει παλι με τα γραφικά ρε μαλακα μπιλλυ βαζεις στο ιδιο τσουβαλι γουμενομπατατουδηδες με ζαγοράκη; ΝΑΙ ρε στο ιδιο τσουβαλι τους βαζω,
γιατί τους αλλους δεν τους πιστεψα απο την αρχή (βασικά ποτέ δεν τους πίστεψα), αλλα εσενα ρε καριολη θοδωρα σε πίστεψα και με εγραψες στην παπάρα σου. Με φλόμωσες στην παραμυθα
απο την πρωτη ωρα και στιγμη που επιασες το τιμόνι, αλλα δυστυχως ειμουνα τυφλος απο χαρά και την πάτησα.
Την πάτησα σαν τον 15χρονο που πήδηξε απο σπόντα την 17χρονη μουναρα την γειτονιας επειδή σε λυπήθηκε και μια που είχε καύλες είπε να βουτήξεις το μπισκότο, κι αυτος νομιζε
οτι απο δω και πέρα θα ξημεροβραδιάζεται με τα μουτρα του στο ντεκολτε της, και τον τσόκο του βουτηγμένο! Αμ δε.....

Να είχε κάποιος το σθένος τέτοιες εποχές και μέρες, να πει ΟΧΙ ρε, δεν πάει άλλο. και να πιάσει το μπαστούνι του golf, αλλα το χοντρό το Driver και να σας αρχίσει ΟΛΟΥΣ εκεί μέσα, ΟΛΟΥΣ.
Να μην σας σκοτώσει, ούτε να σας αφήσει κουσούρια, απλά να σας μαυρίσει! Να κάνετε κάνα δίμηνο να σιάξουν τα μούτρα σας τα πλευρά σας και τα κόκκαλα σας, να δούμε αν ξανά τολμήσετε. 
Αλλα που είναι αυτός ο χριστιανός που θα βαρέσει μπιέλα κάποια στιγμή....

γαμω την φάρα σας πρωινιάτικα, ΓΑΜΩ !

+1 σε ολα και περισσοτερο στο οτι το πιο τρελο φαγοποτι στην ιστορια του ΠΑΟΚ εχει γινει απο ανθρωπους που τους "εμπιστευτηκαμε"!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Matador

• Αλλαγή
...για μια ακομη φορα η μανα (εδω γελαμε) του συλλογου, αποδεικνυεται σαν θετη μανα απο τα μπουρδελα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

baron

• Guest
Μαλακες εγώ ένα πράμα ξέρω. Έχει μπερδευτεί ο κόσμος ανεπανόρθωτα. Εχουν διαρρεύσει ποσά από 3 έως και 11 εκατομμύρια. ΕΝΤEΧΝΩΣ. (λεω εγω ο νεφελιμ)
Έχουν γίνει 100 έλεγχοι από ορκωτούς, ξορκισμένους, λογιστές, αλεξιπτωτιστές, επιτροπές διαφάνειας, επιτροπές αφάνειας και 1002 αλλους.
Ποτέ δεν βγηκε ενας πουστης να πει, οκ μαγκες ειμαστε μέσα τόσα! Ο κοσμος δεν ξερει τι να πιστεψει και ΠΟΙΟΝ να πιστέψει!
Ανακοινωσεις ΑΣ, ανακοινωσεις διοικησεως, ανακοινωσεις ανακοινωσεις που λένε τόσα πολλά και τελικά δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ !
Όλο στο γύρο γύρο , όλο στο πίτσι πίτσι αλλα ευθύνες και εξηγήσεις ΚΑΝΕΙΣ ! Με ΤΙ αρχίδια να με πεις; Ελα ντε, με τι αρχίδια....
Ολοι εκει μεσα μιλανε για το ανοιγμα (γι'αυτο δεν εγινε το ενα, γι'αυτο δεν εγινε το αλλο), αλλα δεν μας λενε τι ανοιγμα ειναι αυτο τελικα!
Και καθεσε ο μαλακας και περιμενεις για νιοστή φορά να σε πουνε τι γινετε τελικά, και ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;
Πως Διαπιστώθηκε ότι χρήζουν βελτίωσης τα συστήματα Λογιστικής παρακολούθησης και εσωτερικού ελέγχου
Και Κατά την εξέλιξη του διαχειριστικού ελέγχου διαπιστώθηκαν ουσιώδεις αδυναμίες στην αντιμετώπιση των εταιρικών θεμάτων οι οποίες τυγχάνουν διόρθωσης και βελτίωσης .
Τι ΛΛΛΕ ρε μαλάκες; Τι ΛΛΛΕ ρε γαμω τις ψυχές σας, αφου οι δικιές μας εχουν βγει ήδη απο την ωρα και την στιγμη που ''μπλέξαμε'' μ'αυτην την ομάδα;
Εγω ο στόκος λοιπόν, ο δεν-εχω-ιδέα απο λογιστικα τυπου ποετ, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι εγινε το ποιο τρελό φαγοπότι της ιστοριας του ΠΑΟΚ ! Ναι ρε, η δικιά μου η λογική αυτο λεει!
Και μην βγει κανενας και αρχισει παλι με τα γραφικά ρε μαλακα μπιλλυ βαζεις στο ιδιο τσουβαλι γουμενομπατατουδηδες με ζαγοράκη; ΝΑΙ ρε στο ιδιο τσουβαλι τους βαζω,
γιατί τους αλλους δεν τους πιστεψα απο την αρχή (βασικά ποτέ δεν τους πίστεψα), αλλα εσενα ρε καριολη θοδωρα σε πίστεψα και με εγραψες στην παπάρα σου. Με φλόμωσες στην παραμυθα
απο την πρωτη ωρα και στιγμη που επιασες το τιμόνι, αλλα δυστυχως ειμουνα τυφλος απο χαρά και την πάτησα.
Την πάτησα σαν τον 15χρονο που πήδηξε απο σπόντα την 17χρονη μουναρα την γειτονιας επειδή σε λυπήθηκε και μια που είχε καύλες είπε να βουτήξεις το μπισκότο, κι αυτος νομιζε
οτι απο δω και πέρα θα ξημεροβραδιάζεται με τα μουτρα του στο ντεκολτε της, και τον τσόκο του βουτηγμένο! Αμ δε.....

Να είχε κάποιος το σθένος τέτοιες εποχές και μέρες, να πει ΟΧΙ ρε, δεν πάει άλλο. και να πιάσει το μπαστούνι του golf, αλλα το χοντρό το Driver και να σας αρχίσει ΟΛΟΥΣ εκεί μέσα, ΟΛΟΥΣ.
Να μην σας σκοτώσει, ούτε να σας αφήσει κουσούρια, απλά να σας μαυρίσει! Να κάνετε κάνα δίμηνο να σιάξουν τα μούτρα σας τα πλευρά σας και τα κόκκαλα σας, να δούμε αν ξανά τολμήσετε. 
Αλλα που είναι αυτός ο χριστιανός που θα βαρέσει μπιέλα κάποια στιγμή....

γαμω την φάρα σας πρωινιάτικα, ΓΑΜΩ !

yes babe

κάπου εδώ είναι η αλήθεια. Πάντα να αναζητούμε τα στραβά πρώτα σε μας.

όπως λέει ο Billys: Επειδή σε πίστεψα.

Και γυρνώ κάτι χρονια πίσω και θυμάμαι την κουβέντα του κολλητού μου μάριου που σε συζήτηση είπε: "ρε μαλακες αφού και ο (πάντα καχύποπτος έναντι αυτόν που σπρώχνονται να βγούν στο "φως" αφού πρώτα δέχθηκαν "αφόρητες "πιέσεις να το κάνουν) baron είπε ότι είναι μεγάλη στιγμή και επιτέλους θα πάμε μπροστά...."

το ότι σύντομα - ίσως συντομότερα από άλλους- διαπίστωσα ότι ζαγοράκης ίσον μια από τα ίδια δεν είναι δικαιολογία αλλα ντροπή προσωπική που δεν άκουσα και δεν σεβάστηκα 25 χρονια εντατικά μαθήματα "ξευτελισμου" της ΠΑΟΚ -τζηδικης περηφάνιας μου...

κεντρική του billy το γραπτό

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αυριο που θα κατέβεις αθηνα για να βραβευτείς για τη προσφορά σου στην επισημη αγαπημενη σας, άραξε χαμου, παρε το αμαξάκι σου μετά το ματς μπες ποσειδώνος  και σε μισή ωρίτσα το πολύ, αν δε γαμιουνται και κατσουν στραβα τα φαναρια,  εισαι γλυφάδα στα ΑΣΤΕΡΙΑ. Αυτές τις μέρες εχει στελιο ρόκκο και δημο αναστασιαδη. Τρελά κεφια. Η φιάλη στα 130 και 150 ευρω  η κομπλέ. Παρε και τη κατσαριδα μαζι ποτακι στο μπαρ βαλε τον με 12 ευρω και καλα του είναι. Λουλουδικο μη μασας άρχοντα  ριξε να γινει βουνο να γουστάρουμε.  
« Last Edit: October 06, 2011, 19:59:34 by spartiatis »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ρε παιδιά τι περιμένατε να ακούσετε?? Το λέει η ανακοίνωση το άνοιγμα είναι 5.5 μύρια, αυτό δεν πιστοποιεί ο ορκωτός λογιστής?? Αυτο δεν σημαίνει στην ανακοίνωση που λέει ότι τα νούμερα είναι ίδια αυτά που δηλώσαν στους ισολογισμούς με αυτά που βρήκε ο ανεξάρτητος ορκωτός λογιστής. Και φτάνουμε από εκεί που ξεκινήσαμε όταν πρωτοσυνελλήφθη η ιδέα της επιτροπής διαφάνειας. Νομίζω και γω το είχα πει ότι ποιος μας εγγυάται ότι η επιτροπή διαφάνειας θα είναι τίμιοι και δεν θα χρειαστούμε άλλη επιτροπη διαφάνειας να ελέγξει την προηγούμενη. Είναι φαύλος κύκλος, προσωπικά το να μην γίνονται λοβιτούρες σε Α.Ε. μεγάλες το θεωρώ απίθανο, ειδικά στον ΠΑΟΚ που μπορουν να τρυπώσουν ποντικοί από 100 μεριές, είτε πρόεδρος είναι ο ζαγοράκης είτε ο πάτερ παϊσιος (μεγάλη η χάρη του). Καλή πίστη από κανέναν δεν πρόκειται να υπάρξει και αυτά τα μας ξεγέλασε ο ζαγοράκης τα ακούω βερεσέ. Όσο μοιρολατρικό και αν ακούγεται το σημαντικότερο είναι αυτός που διοικεί είτε λέγεται ζαγοράκης, είτε μπάτμαν  ειτε γούμενος δεν είναι αν θα κλέψουν, αλλά α μπορείς να τους περιορίσεις να τρώνε όσο γίνεται πιο λίγα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Καλοφάγωτα και σε καλή μεριά μεγάλε ευεργέτη του συλλόγου!! Συνέχισε την επανάσταση σου απλά λίγο πιο μαλακά γιατί έχουν ματώσει κάτω στην αθήνα. Ουτε προγραμματισμένο να μη το είχατε, ανακοίνωση σε μια περίοδο που χαθήκαν καποια ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ για τον ΠΑΟΚ. Ξέρεις και απο εβδομάδα καμιά συνεντευξη απο τις γνωστές που λες βαρυσήμαντα πράγματα. Ως πότε θα διοικούν αυτην την ομάδα ανύπαρκτοι???

Offline corrupt

• Αλλαγή
Εξώφυλλο βασιλόπουλου σήμερα συλλεκτικό.

ive4

• Guest
Από λογιστικά δε καταλαβαίνω τίποτα. Ότι λέω είναι μόνο ένστικτο και ότι κατάλαβα από όσα ακούγονται τόσο καιρό. Κατάλαβα τα εξής :

1. Το σημείο Β της ανακοίνωσης είναι προφανώς ένα ωραιοποιημένο συμπέρασμα. Λογικά στο πόρισμα θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία που το τεκμηριώνουν. Οπότε πρέπει να δούμε ποια είναι τα παραδείγματα εξόδων που φαίνονται περίεργα. Πχ στην παραγγελία σωβρακοφανέλων από την Πούμα, σε μάνατζερ παικτών, στα έργα της Τούμπας, σε καφέδες, σε τι ; Γιατί αν οι υπερβολές είναι σε αμοιβές παικτών, δε με πειράζει τόσο, όσο να είναι σε καφέδες αλά άεκ. 

2. Ποιος ήταν υπεύθυνος οικονομικών  την περίοδο που ερευνήθηκε ; Μήπως ο πολυδιαφημισμένος εξυγειαντής Παπαδόπουλος ; Αναγνωρίζω ότι το χρέος θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο με λαμόγια τύπου Γούμενου - Παγώνη και ίσως σε σχέση με άλλες ομάδες να παρουσιάζουμε μία καλή εικόνα, αλλά και πάλι υπάρχει χρέος. Αναγνωρίζω επίσης ότι σε μία ζημιογόνα επί δεκαετίες ΠΑΕ, δε μπορεί από τη μία χρονιά στην άλλη να παρουσιάσεις πλεόνασμα. Εδώ ρωτάω κάποιον που ξέρει : Πόσα από τα έσοδα της ομάδας την τριετία που διερευνήθηκε πήγαν σε υποχρεώσεις προηγούμενων χρεών ; Με απλά λόγια πληρώναμε τον Κούτση, τον Τετράτζε και πρώην απλήρωτους παίκτες ή τους εν ενεργεία τότε παίκτες ; Δηλαδή ποιο μέρος του χρέους επί Ζαγοράκη δαπανήθηκε για αμαρτίες του Γούμενου. Νομίζω είναι σημαντικό στοιχείο αυτό.

3. Η ομάδα αδυνατεί να κάνει πλεόνασμα σε χρονιές με ευρωπαϊκές επιτυχίες. Παπαδόπουλος, Φαρλαλής, Βιολίδης και Γκαγκάτσης, πρέπει να μας τα εξηγήσουν αυτά. Και ναι μεν ο Φαρλαλής μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να είναι υπεύθυνος οικονομικών μόνο σε μπακάλικο, αλλά και ο μεγάλος εξυγειαντής, υπερμέγιστος γνώστης των οικονομικών επιστήμων και κριτής Παπαδόπουλος δε κατάφερε να εξυγειάνει την ΠΑΕ.

Το σημαντικότερο από όλα :
Ο Ζαγοράκης δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ σαν οικονομικός μεσσίας. Ήρθε σαν ο άνρθωπος που θα μπορούσε και μπόρεσε να ενώσει εκατομύρια κόσμου, ο άνθρωπος που θα έδινε και πάλι αξιοπρέπεια στην διοίκηση σε μία εποχή που τα λαμόγια Γουμενοπαγώνηδων έκαναν πάρτυ με τα λεφτά μας. Και για να πάρει τίτλους. Στα 2 πρώτα τα κατάφερε. Στο τρίτο δυστυχώς όχι. Δε μπορούμε να μη του αναγνωρίσουμε ότι η ομάδα ανέβηκε πολλά επίπεδα κυρίως χάρη στις εμμονές του πχ στο θέμα της εμπιστοσύνης στον Σάντος και ελπίζω και στον Μπόλονι. Φτάσαμε πιο κοντά στο πρωτάθλημα από ποτέ, τα τελευταία χρόνια. Και ας έρθει κάποιος να μου πει ότι υπήρχε εύκολος τρόπος να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα που δικαιούμασταν και όχι ο βάζελος, όταν ο βάζελος με Πατέρες κτλ ήταν ο ενοικιαστής της παράγκας εκείνη τη χρονιά και ο ευνοούμενος της ποδοσφαιρικής αλητείας τύπου Μπέου.
Ο ίδιος ο Ζαγοράκης έθεσε και τον στόχο της οικονομικής εξυγίανσης όμως, οπότε και έχει ευθύνη για την επιλογή των ανθρώπων που χειρίστηκαν τα οικονομικά θέματα. Χρειάζεται βοήθεια και καλό θα ήταν και ο ίδιος να ζητάει κάθε χρόνο έλεγχο από εξωτερικούς λογιστές.

Offline Suicidal

• Βασικός

...και αυτά τα μας ξεγέλασε ο ζαγοράκης τα ακούω βερεσέ.
εσυ μπορεις να τα ακους βερεσέ, εγω ομως ΟΧΙ !
Οπως δεν ακουγα και βερεσέ κάτι ποστ σου σαν κι αυτά:

Ένας πούστης κλέφτης θα πάει φυλακή μια φορά στον ΠΑΟΚ??? Δεν μπορούμε μια ζωή να συγκρίνουμε ποια απερχόμενη διοίκηση έκλεψε περισσότερα από την άλλη. Έλεοςςςςςςςςςςςςς.

Μάλλον στο σύνθημα θα έπρεπε αντί να λέμε για μαλάκα πρόεδρο, αλλά για λαμόγιο πρόεδρο. Άκου 10,5 μύρια άνοιγμα, ούτε ο μπάτμαν δεν έκανε τόσα. Μπράβο ρε θοδωρή δεν σε έφτανε να μας κλέβεις τα λεφτάκια μας, έκλεβες κι από αυτά που δεν είχαμε.

Ο κόσμος όλος θα ξυπνησει και θα τους πάρει στο κυνήγι όταν αρχίσουν να έρχονται οι αγωνιστικές φάπες, τότε όμως θα είναι αργά γιατί ο μάγκας θα έχει τσεπώσει άλλο ένα εκατομυριάκι τουλάχιστον από τον ιδρώτα του ΠΑΟΚτσή με τα μίνι διαρκείας της ευρώπης, εκτός κι αν γίνει η έκπληξη και δεν πουλήσει ούτε 5000 και την σακουλευτεί, ότι ο κόσμος άλλα λεφτά στην τσέπη τους δεν ρίχνει και πάρουν το μπούλο μόνοι τους.

Όσο μοιρολατρικό και αν ακούγεται το σημαντικότερο είναι αυτός που διοικεί είτε λέγεται ζαγοράκης, είτε μπάτμαν  ειτε γούμενος δεν είναι αν θα κλέψουν, αλλά α μπορείς να τους περιορίσεις να τρώνε όσο γίνεται πιο λίγα.

Μα αυτος δεν ηταν που ελεγε θα σας τα λεμε ΟΛΑ με το νι και με το σιγμα, ΝΑΙ ή ΟΥ ; Θα τρελαθουμε εντελως τωρα; Το οτι ανελαβε τον ΠΑΟΚ εστω και ετσι οπως τον ''ανέλαβε'' (cure εισαι Θεος) του δινει το δικαιωμα να τα κανει σαν τα μουτρα του; Το οτι δεν εκατσε (τον εκατσαν) εκει για την ψυχη της μάνας του αυτο το ξερουμε κι εμεις.

εχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Δεν θα ψηφίσω αυτόν που θα με υποσχεθεί τα περισσότερα καλά, αλλα αυτόν που θα με υποσχεθεί τα λιγότερα κακά. Χαρυ Κλυνν

2. Παρε το πορτοφόλι μου, αλλα ασε κανα σέντσι να παρω τουλαχιστον τικέτο για το λεωφορειο.

3. Ε δεν ειμαι και τέρμα εγγυος, λίγο μωρέ....

4. Σε δίνω κώλο, μα μην τον βάλεις όλο!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
και για ποιά 5,5 ΜΕΣΑ μιλαμε εδω περα ρε; ( ασε που ειμαστε μεσα τόσα και ουτε γάτα ουτε ζημια , ετσι; )
η παε (μην χεσω) δεν ειχε στειλει εγγραφο στην επο που ελεγε για κατι 7,6 ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

kostas4

• Guest
o παπαδοπουλος λεει οτι:
-υπαρχει μεγαλη κακοδιαχειριση
-οι τελευταιες δυο παραγραφοι στην ανακοινωση του ΑΣ προστεθηκαν απο αυτον αρα πηγαν να θαψουν ακομα και αυτα τα λιγα
-υπηρχαν 7 ή 10 συνδεσμιτες που ξερουν τα παντα για το πορισμα
-το πορισμα παρουσιαστηκε σε ελαχιστα ατομα που προφανως ηταν ολοι δικοι τους
-συμφωνει οτι τα στοιχεια δεν πρεπει να δημοσιευτουν

επισης καπου αλλου ειχε ακουστει το ονομα του βιολιδη για τις επιταγες το οποιο βεβαια θαφτηκε.

ετσι οπως εχει διαμορφωθει η κατασταση προβλεπω να γινεται παρτυ στον ΠΑΟΚ. οι συνδεσμιτες που ηταν μπροστα προφανως και δεν μπορουν να μιλησουν συγκεκριμενα για νουμερα και στοιχεια αλλα επρεπε να εχουν ηδη μιλησει. εαν δεν το κανουν τοτε ειναι το ιδιο και περισσοτερο υπολογοι στον κοσμο του ΠΑΟΚ με τους υπολοιπους.