Να σου πω εγώ πού τα βρήκε: στη συνάντηση ζαγοράκη-οπαδών στην κατάληψη της παε, εκεί τα βρήκε. Εκτός αν ο ζαγοράκης δεν απάντησε εκείνη τη μέρα στο ότι το άνοιγμα είναι 10+ "από αμηχανία".
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ειπε οτι το ελλειμμα ειναι 5-5,2 εκατομμυρια την τελευταια διετια. Τα 2,5 απο την πρωτη χρονια και τα αλλα 2,7 απο τη δευτερη. Οφειλεται κατ' αυτον στην υπερβαση. Αυτο το ακουσα εγω με τα αυτια μου απο το στομα του 2-3 φορες. Την μερα της καταληψης αρχες Ιουλιου. Δεν ειμαι σιγουρος για το αν τα ποσα ηταν ετσι περυσι και προπερσυ ή αντιθετα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 5,2 ΕΚΑΤΟΜ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Μετα δεν ημουν μεσα αλλα μου μεταφερθηκε οτι μεχρι τα ξημερωματα ο Ζαγορακης επεμενε οτι αυτη ειναι η τρυπα, δηλαδη 5,2 εκατομμυρια.
τελικα τι ειπε εκεινη την ημερα;
Κατ΄αρχην οι συνθηκες ηταν δυσκολες. Σε αιθουσα που χωραει 20-30 ατομα ηταν μαζεμενα πανω απο 100. Φασαρια , φωνες, μπινελικια, διακοπες, βαβουρα. Και εγω βρισκομουν αρκετα μακρια.
Ρωταει ο Φωσκολος : ειναι το ελλειμμα 10 εκατομμυρια ευρω, ναι ή οχι?
Ζαγορακης: ποιος τα λεει αυτα μωρε?
Φωσκολος: Ο Μαυροφρυδης, μπροστα σου! (ΣΣ: εννοουσε μπροστα στονΖαγοράκη ή Βρυζα, δεν μπορουσα να δω σε ποιον απευθυνονταν. Τον Μαυροφρυδη εγω δεν τον ηξερα μετα εμαθα οτι ηταν εκπροσωπος ή δικηγορος ή κατι τετοιο των σαχπατζιδη-φλωριδη)
Μετα εγινε διακοπη απο την βαβουρα και δεν μπορουσα να ακουσω τιποτα.
2-3 φορες ο Ζαγορακης ειπε οτι το ελλειμμα ειναι 5,2.
Αργοτερα ειπαν οτι ο Βρυζας ειχε ομολογησει σε καποια συζητηση οτι πραγματι το ελλειμμα ηταν 10 εκατομμυρια αλλα -απο οσο καταλαβα εγω- ειχε γινει λαθος και ο Βρυζας αρνηθηκε οτι ειπε κατι τετοιο. Φανηκε λοιπον (σε μενα) οτι ο Βρυζας αρνηθηκε οτι ειπε κατι για τα 10 εκατομμυρια.
Εγω με τα αυτια μου τα ακουσα τα παραπανω. Μετα μας εβγαλαν εξω και κρατησαν μεσα μονο εκπροσωπους Συνδεσμων.
Την αλλη μερα κυκλοφορησε η φημη οτι τα ξημερωματα και λιγο πριν διαλυθει η φαση ο Βρυζας ειπε στον Ζαγορακη "Ελα Θοδωρε επειδη φοραμε παντελονια να τα λεμε ολα, το ελλειμμα ειναι 10 εκατομμυρια". Αυτο μου ειπαν 2 ατομα οτι τους μεταφερθηκε και ρωτουσαν εμενα να το επιβεβαιωσω, αλλα εγω δεν ημουν παρων μεσα ουτως ή αλλως. Ρωτησα ατομο που εμπιστευομαι αν ειπωθηκε αυτο και μου ειπε οτι εμεινε μεχρι τελους και τετοιο πραγμα δεν ειπωθηκε. Επεμενε ο Ζαγορακης οτι το ελλειμμα ειναι 5,2 εκατομμυρια. Τα συμπερασματα δικα σας.