Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Homo εγώ αυτά που έγραψα από το κεφάλι μου τα έγραψα..
Υποθέσεις κάνω και απλά θέλω να δώσω μια ιδέα για το τι μπορεί να συνέβει σε περίπτωση που εμφανιστεί κανένα μαγικό νούμερο ανοίγματος μειωμένο κατά 2-3 χαρτιά σε σχέση με αυτό που ψέλλιζαν την βραδιά της κατάληψης οι διοικούντες..
Ψιλιαστείτε την από τώρα..
Στο τελικό άνοιγμα θα πρέπει να προστεθούν τουλάχιστον 1-1,5 χαρτιά από τις μεταγραφές που δεν έγιναν..
Όπως επίσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθεί ως έξοδα για το προπονητικό ποσό πάνω από 80 βαριά 120 χιλιάδες ευρώ..

συμφωνώ με το σκεπτικό, άλλωστε και γω κάτι παρόμοιο έλεγα. πάντως, όπως τα βλέπω για μένα (παντελώς άσχετος) αποκλείεται να ναι το κόστος αυτό που λες για το προπονητικό, πιστεύω πολύ παραπάνω

γκρινιάρη gew :P

από κει και πέρα για το σημερινό ξεφτιλίκι k τη κοροϊδία τους μες τα μούτρα μας με τις μαλακίες του σβούρα, φροντίστε να είστε 25 πόντους από το gay και να περάσετε ομίλους k πάλι πετυχημένοι είστε...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Να σου πω εγώ πού τα βρήκε: στη συνάντηση ζαγοράκη-οπαδών στην κατάληψη της παε, εκεί τα βρήκε. Εκτός αν ο ζαγοράκης δεν απάντησε εκείνη τη μέρα στο ότι το άνοιγμα είναι 10+ "από αμηχανία".

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ειπε οτι το ελλειμμα ειναι 5-5,2 εκατομμυρια την τελευταια διετια. Τα 2,5 απο την πρωτη χρονια και τα αλλα 2,7 απο τη δευτερη. Οφειλεται κατ' αυτον στην υπερβαση. Αυτο το ακουσα εγω με τα αυτια μου απο το στομα του 2-3 φορες. Την μερα της καταληψης αρχες Ιουλιου. Δεν ειμαι σιγουρος για το αν τα ποσα ηταν ετσι περυσι και προπερσυ ή αντιθετα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 5,2 ΕΚΑΤΟΜ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Μετα δεν ημουν μεσα αλλα μου μεταφερθηκε οτι μεχρι τα ξημερωματα ο Ζαγορακης επεμενε οτι αυτη ειναι η τρυπα, δηλαδη 5,2 εκατομμυρια.

τελικα τι ειπε εκεινη την ημερα;

Κατ΄αρχην οι συνθηκες ηταν δυσκολες. Σε αιθουσα που χωραει 20-30 ατομα ηταν μαζεμενα πανω απο 100. Φασαρια , φωνες, μπινελικια, διακοπες, βαβουρα. Και εγω βρισκομουν αρκετα μακρια.

Ρωταει ο Φωσκολος : ειναι το ελλειμμα 10 εκατομμυρια ευρω, ναι ή οχι?
Ζαγορακης: ποιος τα λεει αυτα μωρε?
Φωσκολος: Ο Μαυροφρυδης, μπροστα σου! (ΣΣ: εννοουσε μπροστα στονΖαγοράκη ή Βρυζα, δεν μπορουσα να δω σε ποιον απευθυνονταν. Τον Μαυροφρυδη εγω δεν τον ηξερα μετα εμαθα οτι ηταν εκπροσωπος ή δικηγορος ή κατι τετοιο των σαχπατζιδη-φλωριδη)
Μετα εγινε διακοπη απο την βαβουρα και δεν μπορουσα να ακουσω τιποτα.
2-3 φορες ο Ζαγορακης ειπε οτι το ελλειμμα ειναι 5,2.
Αργοτερα ειπαν οτι ο Βρυζας ειχε ομολογησει σε καποια συζητηση οτι πραγματι το ελλειμμα ηταν 10 εκατομμυρια αλλα -απο οσο καταλαβα εγω- ειχε γινει λαθος και ο Βρυζας αρνηθηκε οτι ειπε κατι τετοιο. Φανηκε λοιπον (σε μενα) οτι ο Βρυζας αρνηθηκε οτι ειπε κατι για τα 10 εκατομμυρια.
Εγω με τα αυτια μου τα ακουσα τα παραπανω. Μετα μας εβγαλαν εξω και κρατησαν μεσα μονο εκπροσωπους Συνδεσμων.

Την αλλη μερα κυκλοφορησε η φημη οτι τα ξημερωματα και λιγο πριν διαλυθει η φαση ο Βρυζας ειπε στον Ζαγορακη "Ελα Θοδωρε επειδη φοραμε παντελονια να τα λεμε ολα, το ελλειμμα ειναι 10 εκατομμυρια". Αυτο μου ειπαν 2 ατομα οτι τους μεταφερθηκε και ρωτουσαν εμενα να το επιβεβαιωσω, αλλα εγω δεν ημουν παρων μεσα ουτως ή αλλως. Ρωτησα ατομο που εμπιστευομαι αν ειπωθηκε αυτο και μου ειπε οτι εμεινε μεχρι τελους και τετοιο πραγμα δεν ειπωθηκε. Επεμενε ο Ζαγορακης οτι το ελλειμμα ειναι 5,2 εκατομμυρια. Τα συμπερασματα δικα σας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ανυπομονω να δω τωρα τα συμπερασματα γραπτως

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Να σου πω εγώ πού τα βρήκε: στη συνάντηση ζαγοράκη-οπαδών στην κατάληψη της παε, εκεί τα βρήκε. Εκτός αν ο ζαγοράκης δεν απάντησε εκείνη τη μέρα στο ότι το άνοιγμα είναι 10+ "από αμηχανία".

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ειπε οτι το ελλειμμα ειναι 5-5,2 εκατομμυρια την τελευταια διετια. Τα 2,5 απο την πρωτη χρονια και τα αλλα 2,7 απο τη δευτερη. Οφειλεται κατ' αυτον στην υπερβαση. Αυτο το ακουσα εγω με τα αυτια μου απο το στομα του 2-3 φορες. Την μερα της καταληψης αρχες Ιουλιου. Δεν ειμαι σιγουρος για το αν τα ποσα ηταν ετσι περυσι και προπερσυ ή αντιθετα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 5,2 ΕΚΑΤΟΜ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Μετα δεν ημουν μεσα αλλα μου μεταφερθηκε οτι μεχρι τα ξημερωματα ο Ζαγορακης επεμενε οτι αυτη ειναι η τρυπα, δηλαδη 5,2 εκατομμυρια.

τελικα τι ειπε εκεινη την ημερα;

Κατ΄αρχην οι συνθηκες ηταν δυσκολες. Σε αιθουσα που χωραει 20-30 ατομα ηταν μαζεμενα πανω απο 100. Φασαρια , φωνες, μπινελικια, διακοπες, βαβουρα. Και εγω βρισκομουν αρκετα μακρια.

Φωσκολος: Ο Μαυροφρυδης, μπροστα σου! (ΣΣ: εννοουσε μπροστα στονΖαγοράκη ή Βρυζα, δεν μπορουσα να δω σε ποιον απευθυνονταν. Τον Μαυροφρυδη εγω δεν τον ηξερα μετα εμαθα οτι ηταν εκπροσωπος ή δικηγορος ή κατι τετοιο των σαχπατζιδη-φλωριδη)
Μετα εγινε διακοπη απο την βαβουρα και δεν μπορουσα να ακουσω τιποτα.
2-3 φορες ο Ζαγορακης ειπε οτι το ελλειμμα ειναι 5,2.
Αργοτερα ειπαν οτι ο Βρυζας ειχε ομολογησει σε καποια συζητηση οτι πραγματι το ελλειμμα ηταν 10 εκατομμυρια αλλα -απο οσο καταλαβα εγω- ειχε γινει λαθος και ο Βρυζας αρνηθηκε οτι ειπε κατι τετοιο. Φανηκε λοιπον (σε μενα) οτι ο Βρυζας αρνηθηκε οτι ειπε κατι για τα 10 εκατομμυρια.
Εγω με τα αυτια μου τα ακουσα τα παραπανω. Μετα μας εβγαλαν εξω και κρατησαν μεσα μονο εκπροσωπους Συνδεσμων.

Την αλλη μερα κυκλοφορησε η φημη οτι τα ξημερωματα και λιγο πριν διαλυθει η φαση ο Βρυζας ειπε στον Ζαγορακη "Ελα Θοδωρε επειδη φοραμε παντελονια να τα λεμε ολα, το ελλειμμα ειναι 10 εκατομμυρια". Αυτο μου ειπαν 2 ατομα οτι τους μεταφερθηκε και ρωτουσαν εμενα να το επιβεβαιωσω, αλλα εγω δεν ημουν παρων μεσα ουτως ή αλλως. Ρωτησα ατομο που εμπιστευομαι αν ειπωθηκε αυτο και μου ειπε οτι εμεινε μεχρι τελους και τετοιο πραγμα δεν ειπωθηκε. Επεμενε ο Ζαγορακης οτι το ελλειμμα ειναι 5,2 εκατομμυρια. Τα συμπερασματα δικα σας.

Το ξανάγραψα.
Δεν ήμουν μπροστά αλλά ήταν φίλος μου που μου είπε ακριβώς αυτό που γράφεις ότι είπε ο Βρύζας στην τελευταία παράγραφο. Αυτό δεν έγινε μέσα στο γήπεδο αλλά έξω όταν έρχονταν, γύρω στις 1. Ήταν οι δυο τους, αρκετός κόσμος και ένας δημοσιογράφος, νομίζω ο Δούκας.
Δεν ξέρω αν έχει λόγο ο φίλος μου να με λέει ότι νάναι αλλά απ'τη στιγμή που σου μετέφεραν κι εσένα ακριβώς την ίδια φράση μάλλον είναι αλήθεια.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ευχαριστω..γιατι επεσε πολυ ραδιο αρβυλα, χωρις να κακιζω κανεναν.
Αρα τα 10 ειναι μαλακιες. μενουμε στα 5,2. οσα δλδ δειχνουν και οι ισολογισμοι.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Απόψε να βγείτε να μας πείτε που πήγαν τα λεφτά, ποιός τα έφαγε, μεταγραφές δεν θέλουμε, πείτε μας ποιός έφαγε τα λεφτά αλλιώς είστε κλέφτες.
Αν δεν μπορείτε να κάνετε ούτε αυτό παραίτηση εδω και τώρα, είστε επικίνδυνοι και εχθροί του ΠΑΟΚ. Ζαγοράκης βρύζας και το υπόλοιπο Δ.Σ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ας βγουν να πούνε ποιος ο στόχος της φετινής ομάδας και αν στηριχτεί ο προπονητής σε πιθανές αποτυχίες, γιατί βλέπω να τα ρίχνουν όλα στον μπόλονι στο τέλος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Πρεπει να υπαρξει συνεντευξη τυπου Ζαγορακη/Βρυζα..να ξεκαθαρισουν ολα, μια και καλη, για να βγαλουμε μια ηρεμη χρονια και να χορτασουμε την ΠΑΟΚαρα μας.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ρε αδερφε georgie τι συνέντευξη τύπου? δε τις βαρέθηκες? εγω πάντως τις έχω σιχαθεί και αυτές και τα μούτρα τους.

ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ: Ντουγκλαο απο καβαλα και ενα σεντερ φορ.

Και σου βαζει ο απίθανος να βγει να απολογηθεί ο παντέλος γιατί δεν έγιναν μεταγραφες. Βγες ρε μαλακα και πες μονος σου γιατι μας εχεις γραμμενους στα ρχιδια σου. Καποτε που ειχαμε κοψει και το τσιγαρο στο γηπεδο για να μη πεφτει η σταχτη στα καρεκλακια, μια φορα βρηκε ενα πανι να λεει απάτη το PAOK Travel και "χασαμε" τον υπνο μας μια βδομαδα μη τυχον και φυγεις επειδη στεναχωρηθηκες. Τώρα, εδω και 3 μήνες που τρως προσωπικά το βρισίδι, να σε λέει μαλάκα προεδρο σε συνθήματα το πέταλο, δεν ιδρώνει το αφτί σου να στεναχωρηθείς και να πεις φεύγω.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

ΜΗ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΚΟΥΖΟΝΤΑΣ Ο ΣΩΖΩΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΩΘΗΤΩ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Σε στηριξαμε οταν μιλουσες αντρικια..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ-ΑΝΤΕ ΚΑΙ XXXXXX ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
« Last Edit: August 31, 2011, 21:40:27 by biv »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή
οποιος για το ζαγορακη κακο πει

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ (του ζαγορακη)

χουμορ κανω
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Català

• Αλλαγή
Ευχαριστω..γιατι επεσε πολυ ραδιο αρβυλα, χωρις να κακιζω κανεναν.
Αρα τα 10 ειναι μαλακιες. μενουμε στα 5,2. οσα δλδ δειχνουν και οι ισολογισμοι.

Καλά. Μην παίρνεις και όρκο όμως ε...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
@spartiatis
Εξαρταται τι συνεντευξη τυπου θα κανουν. Εγω την θελω και με οπαδους-εκπροσωπους συνδεσμων και με ανοικτα μικροφωνα.
Βγαινει ενα μπουρδελοσαιτ σημερα και λεει οτι ο Βρυζας και ο Ζαγορακης δεν μιλιουνται για τις μεταγραφες. Ο Βρυζας θα εφερνε παικταραδες και ο Ζαγορακης δεν ηθελε. Βγαινει ο Ζαγορας και λεει, οτι ο Σαχπα ειχε κλεισμενο παικτη με 1,5 εκ ΕΥΡΩ και ο Ζαγορακης δεν ηθελε. Ελεγε, οτι ο Σαχπα τα χωνει χοντρα και ο Ζαγορακης φοβαται.. Ολα αυτα, συν το κλιμα που προυπαρχει, οδηγουν μαθηματικα τον ΠΑΟΚ μας σε επικινδυνα μονοπατια. Αν δεν βγουν οι δυο τους, να βαλουν ενα τελος στις θεωριες, να βαλουν τα πραγματα στην θεση τους ΝΤΟΜΠΡΑ, θα καταφερουν και χασουν ακομα και τον πιο καλοπροαιρετο...

@catala
ορκο δεν παιρνω, αλλα το νουμερο 10 (τουλαχιστον μεχρι σημερα) δεν εχει βαση. Γιατι το 10 βγηκε με αφορμη την επισκεψη στα γραφεια και κανεις απο αυτους, που ηταν παρον δεν επιβεβαιωνει οτι λεχθηκε απο τα χειλη των ΖΖ. Ισα ισα το διεψευσαν. Αν καποιος γνωριζει παραπανω, να μας ενημερωσει..καθηκον του ειναι..αδερφος προς αδερφο, οπως εκανε ο ΠunderΑΟgroundΚ  και ο ΗΟΜΟ

Offline dave

• Αλλαγή
ρε αδερφέ, από όλα όσα έμαθες, εσύ απέκλεισες το ενδεχόμενο να είναι 10???  :-\

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ναι ετσι συμφωνώ μαζί σου.
Γιατί αν πρόκειται για μια συνέντευξη όπως τις προηγουμενες, δε χρειάζεται. βαζουμε και μια κασετα με τη πιο πρόσφατη.

Βγαινει ο Ζαγορας και λεει, οτι ο Σαχπα ειχε κλεισμενο παικτη με 1,5 εκ ΕΥΡΩ και ο Ζαγορακης δεν ηθελε. Ελεγε, οτι ο Σαχπα τα χωνει χοντρα και ο Ζαγορακης φοβαται..

δηλαδή τι φοβάται? αυτό δε μπορώ να το καταλάβω....

PAOK_VOLOS

• Guest
Δεν γουσταρει ο Γκαγκα να βαλει στην παε μαυρα λεφτα ο Σαχπατζιδης.Ειναι ηθικος ανθρωπος ο Βασιλης μας.Αγνος σαν μελι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
@dave

τι να κανω ρε αδερφε, αυτα διαβασα και τα επιβεβαιωσε και αλλος. Αν ειναι λαθος βγειτε και πειτε. Οταν το 10 το διαψευδει ο Βρυζας, που λεγετε (βλ. quote) οτι αυτος το βρωμισε.. Εγω τι να καταλαβω; Απο που προκυπτει το γαμημενο το 10; Και ποιος εχει τα αρχιδια αντι να το διαδιδει να το πει δημοσια; Και γιατι δεν το λεει;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ναι ετσι συμφωνώ μαζί σου.
Γιατί αν πρόκειται για μια συνέντευξη όπως τις προηγουμενες, δε χρειάζεται. βαζουμε και μια κασετα με τη πιο πρόσφατη.

Βγαινει ο Ζαγορας και λεει, οτι ο Σαχπα ειχε κλεισμενο παικτη με 1,5 εκ ΕΥΡΩ και ο Ζαγορακης δεν ηθελε. Ελεγε, οτι ο Σαχπα τα χωνει χοντρα και ο Ζαγορακης φοβαται..

δηλαδή τι φοβάται? αυτό δε μπορώ να το καταλάβω....

Οτι το συμβολαιο ειναι σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την οποια ευθυνη χρεων εχει ο Ζαγορακης...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

giannis80

• Guest
Ο Ζαγόρας όλο μαλακίες λέει, γνωστός. Κι εγώ βγαίνω και λέω οτι η πρόταση της Ουντινέζε για τον Βιερίνια είναι το ποσό της ρήτρας αλλά ο Βιερίνια δεν ήθελε λόγω του μωρού.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
και γιατι δεν δινει μια γαμημενη χορηγια,1,5 εκ.  να ειναι ολα 100% νομιμα και ο Ζαγορακης καλυμμενος ;
ΓΙΑΤΙ;