Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 622109 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
αθηναιε κι εσυ ρε μαν εισαι σαν να βλεπεις μια γκαστρωμενη αλλα να ζητας να δεις το γαμησι για να το πιστεψεις
με το ζορι το ασπρο μαυρο να κανουμε.
οχι ολα πηγαν καλα ρε μπρο κι ολοι μαλακιες λεμε,ολοι ειναι πληρωμενοι και τα λεφτα στη θεση τους κι ας χρωσταμε σε οποιον φοραει παπουτσια.
και το ανοιγμα το περιφημο δεν υπαρχει,ειναι επικοινωνιακο το θεμα.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
1)Αθηναιε4 για τον γουμενο πως καταλαβαινεις οτι εκλεψε? Το λενε τα νουμερα?Κι αν ναι ποια?
2) Το ανοιγμα μια χαρα προκυπτει..Εδινες πανω απο 700 τον χρονο για σαβινι φιλομενο δηλαδη ουσιαστικα τα πετουσες, εδωσες πανω απο 2μυρια για κουτσιανικουλη, και δεν ξερω ποσα για μουν φρουνζα κλπ..
Αυτη ειναι και η μεγαλη μου ενσταση απεναντι στον ζαγορακη. Θυμαμαι ειχε πει "δεν θα δημιουργηθουν χρεη οσο ειμαι προεδρος" αλλα δεν το τηρησε..Δεν ξερω τι μεσολαβησε, τι ενθουσιασμο ειχε, αλλα απλωσε τα ποδια απο το παπλωμα
Οσο για τα 80μυρια εσοδα, δεν μου λενε απολυτως τιποτα ισα ισα με μια σωστη διοικηση θα ηταν διπλασια..Και τα εξοδα μιας παε ειναι τεραστια..Φτανει αυτο που εγραψα παραπανω, 700 για 2 παικτες που δεν επαιζαν ουτε στην προπονηση
ΠΑΟΚ G4Α

Athinaios--4

• Guest
Αποτελέσματα 2 τελευταίων ετών

01/07/09 - 30/06/10               01/07/08 - 30/06/09
-2.306.029,78                                 409.036,94

Σύνολο δηλαδή των 2 ετών χοντρικά 1,5 μύρια μέσα

Αυτά είναι δημοσιευμένα. Παραπάνω ανάλυση και συζήτηση επί δημοσιευμένων αριθμών και όχι φημών δεκτή

Offline Català

• Αλλαγή
2 απλά πράγματα. Καταλανέ τα έχουμε πει πολλές φορές εμεις.

1) ο γιαννιώτης δε χρειάζεται δικηγόρο. Ας μου πει ο ίδιος που τα βρήκε.
2)Η ερώτηση σου είναι από που προκύπτυν τα 5,5 άνοιγμα? Προφανώς από τα έξοδα του τμήματος που είναι περισσότερα από τα έσοδα. Τι εννοείς? Πες μου εσύ από που προκύπτουν

Τώρα τι να σου πω... Ό,τι και να σου πω δεν καταλαβαίνεις φαίνεται.
Έχω πει ότι δεν θα ξανατσακωθώ, αλλά εσύ εκτός από αυτά που γράφεις επί του θέματος, είσαι και εριστικός σε προσωπικό επίπεδο.
Το να μιλάς για δικηγόρους εσύ ειδικά είναι τουλάχιστον αστείο. Αλλά ας μην ξαναρχίσω περί δούλων, σκυμμένων και προσκυνημένων, γιατί άκρη δε θα βγει...
Το ότι δεν απαντάς και αρχίζεις τις XXXXXX περί δικηγόρων, υποθέτω ότι σημαίνει πως δεν έχεις ιδέα για τι μιλάω. Σωστά; Ή πολύ απλά δεν έχεις να απαντήσεις. Γιατί το άνοιγμα των 11, τυχαίνει να μην είναι άποψη μόνο του γιαννιώτη ξέρεις, ούτε το έβγαλε η φαντασία κάποιων. Α, και πού'σαι, δεν θα το διαβάσεις και από κανέναν αρδ. Ούτε θα το δεις σε κανέναν ισολογισμό από αυτούς που μπορείς εσύ και διαβάζεις και δεν μπορούμε οι υπόλοιποι.
« Last Edit: August 31, 2011, 17:03:23 by Capricorn »

Athinaios--4

• Guest
Απάντηση στο "πρέπει να μιλάμε με νούμερα για να λέμε ότι έκλεψε κάποιος" δεν αποτελεί το "και ο Κόκκαλης έτσι πήρε το πρωτάθλημα, που ξέρεις ότι ήταν στημένο" , "που ξέρεις ότι ο Γούμενος έκλεβε" κτλ.

Εγώ δεν έχω μπροστά μου τους ισολογισμούς της εποχής Γούμενου. Και αν θέλετε να μπούμε σε αυτή την κουβέντα θα πω ότι άλλη εμπιστοσύνη γιαυτά που δημοσιεύει έχω στον Ζαγοράκη και άλλη στον Γούμενο.

Επίσης οι καταστάσεις ελέγχονται από ορκωτούς. Οι ορκωτοί αυτοί έχουν να κάνου με πολύ πιο σοβαρές εταιρείς από μια ΠΑΕ και δε θα έπαιζαν το κεφάλι τους για τμια κωλόΠΑΕ οποιαδήποτε και να είναι αυτή.
Και ειδικά οι συγκεκριμένοι ορκωτοί.

Athinaios--4

• Guest
Καταλανέ αν θες μίλα καλύτερα. Δεν σε ξέρω και από χτες. Πούτσες μπλε και κόκκινες και ότι άλλο θες δε λέω εγώ. Μιλούσα με τον γιαννιώτη και δεν απάντησε στο που βρήκε κάποια πράγματα, αλλά απάντησες εσύ.

Τα περι δούλων τα γράφω στα παπάρια μου γιατί δε με αφορούν. Δεν ήμουν εγώ ποτέ. Δούλος ούτε προέδρου, ούτε συνδέσμου. Άλλους μάλλον εννοείς.

Σε τι θες να σου απαντήσω μεγάλε? Από που τα 5,5 μύρια άνοιγμα? Από τη διαφορά εσόδων-εξόδων. Τι δεν καταλαβαίνεις εσύ και αυτοί που από κει εσύ ενημερώνεσαι και μορφώνεσαι

Offline scouser4

• Αλλαγή
μηπως εισαι ο μακπτολ ?  :'(

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω σου ειπα εσυ δεν απαντησες σε ερωτησεις μου

υ.γ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Català

• Αλλαγή
Καταλανέ αν θες μίλα καλύτερα. Δεν σε ξέρω και από χτες. Πούτσες μπλε και κόκκινες και ότι άλλο θες δε λέω εγώ. Μιλούσα με τον γιαννιώτη και δεν απάντησε στο που βρήκε κάποια πράγματα, αλλά απάντησες εσύ.

A οι δυο σας μιλάτε στο φόρουμ; Απαγορεύεται να μπω στην κουβέντα; Σόρυ, άλλη φορά θα σου πάρω την άδεια. Και θα δέχομαι και τις υποδείξεις σου για να μιλάω καλύτερα  :D :D
Να το ξαναπώ: συμμετείχα στην κουβέντα και με είπες δικηγόρο (προφανώς ξαναλέω, δεν έχεις να πεις κάτι για τη στάση του προέδρου σου εκείνο το βράδυ σχετικά με το άνοιγμα). Αν είμαι εγώ δικηγόρος του γιαννιώτη (προσβλητικό και για μένα και για εκείνον), σκέψου τι είσαι εσύ για τον ζαγοράκη. Η λέξη δικηγόρος είναι λίγη. Οι άλλες 3 λέξεις νομίζω ταιριάζουν καλύτερα.
Έχεις βάλει στην πρίζα τόσο κόσμο εδώ μέσα με αυτά που γράφεις και απαιτείς να σου μιλάνε και αριστοκρατικά την ώρα που μας γυρνάς τα μυαλά (ΚΑΙ με ειρωνείες) σε τέτοιες στιγμές που ο ανύπαρκτος πρόεδρός σου υποθηκεύει άλλη μία χρονιά προκειμένου να μικρύνει την τρύπα και να την κάνει με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες.
Εκτός και αν ηδονίζεσαι με τη φάση

Athinaios--4

• Guest
ΑΝ λες εμένα δούλο τότε είσαι αστείος.

Όσο για το αν ηδονίζομαι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ελα να χαλαρώνουμε λίγο...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
το θέμα είναι πολύ απλό
πως γίνετε τα τελευταία δυο χρονια να έχουμε τόσα έσοδα...
να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ και στο τέλος να μπαίνουμε μέσα
αυτό εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω
και δεν χρειάζομαι ισολογισμούς για να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά...
« Last Edit: August 31, 2011, 17:28:04 by Capricorn »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αποτελέσματα 2 τελευταίων ετών

01/07/09 - 30/06/10               01/07/08 - 30/06/09
-2.306.029,78                                 409.036,94

Σύνολο δηλαδή των 2 ετών χοντρικά 1,5 μύρια μέσα

Αυτά είναι δημοσιευμένα. Παραπάνω ανάλυση και συζήτηση επί δημοσιευμένων αριθμών και όχι φημών δεκτή

Athinaios,

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ειπε οτι το ελλειμμα ειναι 5-5,2 εκατομμυρια την τελευταια διετια. Τα 2,5 απο την πρωτη χρονια και τα αλλα 2,7 απο τη δευτερη. Οφειλεται κατ' αυτον στην υπερβαση. Αυτο το ακουσα εγω με τα αυτια μου απο το στομα του 2-3 φορες. Την μερα της καταληψης αρχες Ιουλιου. Δεν ειμαι σιγουρος για το αν τα ποσα ηταν ετσι περυσι και προπερσυ ή αντιθετα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 5,2 ΕΚΑΤΟΜ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Μετα δεν ημουν μεσα αλλα μου μεταφερθηκε οτι μεχρι τα ξημερωματα ο Ζαγορακης επεμενε οτι αυτη ειναι η τρυπα, δηλαδη 5,2 εκατομμυρια.
Εχουμε και λεμε λοιπον:
1. Η τρυπα δεν ειναι αυτη που δημοσιευτηκε επισημα.

2. Οταν ο Φαρλαλης λεει "στον Βιτολο χρωσταμε 150 χιλιαδες" και ο Ζαγορακης διορθωνει "μπααααα, πιο πολλα ειναι, καμμια τριακοσαρα" μπορεις να φανταστεις επιπεδο οικονομικης διαχειρισης.

3. Ο Βιολιδης το ελλειμμα που εγινε οσο ηταν αυτος αντιπροεδρος με διαφορες δηλωσεις του το αυξανε συνεχως αλλα και παλι ποτε δεν εφτασε το ποσον που ο ιδιος ο Ζαγορακης παραδεχτηκε.

4. Η ολη διαδικασια των μη-μεταγραφων και τα υπολοιπα που ανεφερε ο Γεωλογος (αποδεσμευσεις-προπονητικο π.χ) δειχνει φως φαναρι οτι γινεται προσπαθεια να μειωθει αυτο το ελλειμμα. Το οποιο αποκλειεται να ειναι μονο 5,2 εκατομμυρια γιατι αυτο καλυπτεται ηδη σχεδον με τα εσοδα απο το ΟΥΕΦΑ. Ποσο ειναι δεν το ξερω ακριβως αλλα η "τρομαγμενη" πολιτικη της ΠΑΕ (βλεπε και προσφατη δηλωση Φαρλαλη) δειχνει μαλλον "τρομακτικο" χρεος. Προσωπικα εχω πληροφορια για το ελλειμμα, δεν την εχω διασταυρωσει ακομα γι αυτο και δεν την λεω.Αν την διασταυρωσω και κρινω οτι η διασταυρωση ειναι εγκυρη, θα την πω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
το 30/06/2010 01/07/2011 ποτε θα το μαθουμε? εκεινη την επιτροπη διαφανειας ποτε θα την ακουσουμε?
καραμανλης ολα ειναι καλα (εστελνε μεχρι και ψευτικους ισολογισμους  :'(  )
παπανδρεου λεφτα υπαρχουν
λαουτζικος σας πιστευουμε
ερχεται η τροικα
στα 4 ολοι μας
αχ αυτα τα 400 χρονια γιατι σταματησαν..γιατι να μας αφησουν τετοια κουσουρια
και κατι τελεταια γιατι καποιοι χανουμε μαλλια και αλλοι πινουν φραπε με το φορουμ
μα την παναγια ευχομαι να υπαρχεις και μετα την φυγη του
κατι μακπτολ τους ψαχνουμε ακομα
δεν ειναι ειρωνια κατα των μελων ΕΙΝΑΙ Η Γ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
οπου καποιοι λενε μουν ολε, γκαγκατσης ολε και μετα κανουμε να τους δουμε καμια 10τια  :cwm23: :kapnos:

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Homo εγώ αυτά που έγραψα από το κεφάλι μου τα έγραψα..
Υποθέσεις κάνω και απλά θέλω να δώσω μια ιδέα για το τι μπορεί να συνέβει σε περίπτωση που εμφανιστεί κανένα μαγικό νούμερο ανοίγματος μειωμένο κατά 2-3 χαρτιά σε σχέση με αυτό που ψέλλιζαν την βραδιά της κατάληψης οι διοικούντες..
Ψιλιαστείτε την από τώρα..
Στο τελικό άνοιγμα θα πρέπει να προστεθούν τουλάχιστον 1-1,5 χαρτιά από τις μεταγραφές που δεν έγιναν..
Όπως επίσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθεί ως έξοδα για το προπονητικό ποσό πάνω από 80 βαριά 120 χιλιάδες ευρώ..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΟΚ, συμφωνησα μαζι σου, νομιζω το καταλαβες ε? ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Μετά τους 2 παπάδες που μας πουλήσατε φέτος για επενδυτές (άραβες και τώρα φλωρίδη) για να κερδίσετε χρόνο, αφήσατε ελεύθερους τόσους παίκτες, φέρατε μόνο 2 και όχι πρώτης γραμμής, μας παραμυθιάσατε ότι περιμένετε τις προκρίσεις για να κάνετε μεταγραφές και σήμερα τελευταία μέρα μας μοστράρετε φωτογραφίες και βίντεο απο τα λυόμενα στην Νέα Μεσημβρία ενώ τα site που ενημερώνουν τα παπαγαλάκια σας παίζουν πρώτη είδηση τον Μαγκέτι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Να σου πω εγώ πού τα βρήκε: στη συνάντηση ζαγοράκη-οπαδών στην κατάληψη της παε, εκεί τα βρήκε. Εκτός αν ο ζαγοράκης δεν απάντησε εκείνη τη μέρα στο ότι το άνοιγμα είναι 10+ "από αμηχανία".

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ειπε οτι το ελλειμμα ειναι 5-5,2 εκατομμυρια την τελευταια διετια. Τα 2,5 απο την πρωτη χρονια και τα αλλα 2,7 απο τη δευτερη. Οφειλεται κατ' αυτον στην υπερβαση. Αυτο το ακουσα εγω με τα αυτια μου απο το στομα του 2-3 φορες. Την μερα της καταληψης αρχες Ιουλιου. Δεν ειμαι σιγουρος για το αν τα ποσα ηταν ετσι περυσι και προπερσυ ή αντιθετα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 5,2 ΕΚΑΤΟΜ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Μετα δεν ημουν μεσα αλλα μου μεταφερθηκε οτι μεχρι τα ξημερωματα ο Ζαγορακης επεμενε οτι αυτη ειναι η τρυπα, δηλαδη 5,2 εκατομμυρια.

τελικα τι ειπε εκεινη την ημερα;

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
ΟΚ, συμφωνησα μαζι σου, νομιζω το καταλαβες ε? ;)

Ναι δεν είπα κάτι διαφορετικό..
Απλά έδωσα μια διευκρίνηση πως αυτά που έγραψα είναι προσωπικές μου σκέψεις..