Αποτελέσματα 2 τελευταίων ετών
01/07/09 - 30/06/10 01/07/08 - 30/06/09
-2.306.029,78 409.036,94
Σύνολο δηλαδή των 2 ετών χοντρικά 1,5 μύρια μέσα
Αυτά είναι δημοσιευμένα. Παραπάνω ανάλυση και συζήτηση επί δημοσιευμένων αριθμών και όχι φημών δεκτή
Athinaios,
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ειπε οτι το ελλειμμα ειναι 5-5,2 εκατομμυρια την τελευταια διετια. Τα 2,5 απο την πρωτη χρονια και τα αλλα 2,7 απο τη δευτερη. Οφειλεται κατ' αυτον στην υπερβαση. Αυτο το ακουσα εγω με τα αυτια μου απο το στομα του 2-3 φορες. Την μερα της καταληψης αρχες Ιουλιου. Δεν ειμαι σιγουρος για το αν τα ποσα ηταν ετσι περυσι και προπερσυ ή αντιθετα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 5,2 ΕΚΑΤΟΜ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Μετα δεν ημουν μεσα αλλα μου μεταφερθηκε οτι μεχρι τα ξημερωματα ο Ζαγορακης επεμενε οτι αυτη ειναι η τρυπα, δηλαδη 5,2 εκατομμυρια.
Εχουμε και λεμε λοιπον:
1. Η τρυπα δεν ειναι αυτη που δημοσιευτηκε επισημα.
2. Οταν ο Φαρλαλης λεει "στον Βιτολο χρωσταμε 150 χιλιαδες" και ο Ζαγορακης διορθωνει "μπααααα, πιο πολλα ειναι, καμμια τριακοσαρα" μπορεις να φανταστεις επιπεδο οικονομικης διαχειρισης.
3. Ο Βιολιδης το ελλειμμα που εγινε οσο ηταν αυτος αντιπροεδρος με διαφορες δηλωσεις του το αυξανε συνεχως αλλα και παλι ποτε δεν εφτασε το ποσον που ο ιδιος ο Ζαγορακης παραδεχτηκε.
4. Η ολη διαδικασια των μη-μεταγραφων και τα υπολοιπα που ανεφερε ο Γεωλογος (αποδεσμευσεις-προπονητικο π.χ) δειχνει φως φαναρι οτι γινεται προσπαθεια να μειωθει αυτο το ελλειμμα. Το οποιο αποκλειεται να ειναι μονο 5,2 εκατομμυρια γιατι αυτο καλυπτεται ηδη σχεδον με τα εσοδα απο το ΟΥΕΦΑ. Ποσο ειναι δεν το ξερω ακριβως αλλα η "τρομαγμενη" πολιτικη της ΠΑΕ (βλεπε και προσφατη δηλωση Φαρλαλη) δειχνει μαλλον "τρομακτικο" χρεος. Προσωπικα εχω πληροφορια για το ελλειμμα, δεν την εχω διασταυρωσει ακομα γι αυτο και δεν την λεω.Αν την διασταυρωσω και κρινω οτι η διασταυρωση ειναι εγκυρη, θα την πω.