Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 620813 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

xalllara4

• Guest
εάν όσα λες και μεταφέρεις αληθεύουν (όχι ότι εχω λόγο να μην σε πιστέψω, καταλαβαίνεις τι εννοώ), δε μιλάμε για κακοδιαχείριση αλλά για πλιάτσικο τεραστίων διαστασεων. Τα μάτια μας δεκατέσσερα.

kostas4

• Guest
εγω αυτο που καταλαβα χθες βραδυ για το χρεος ειναι οτι φτανει τα 10εκατ. η διοικηση ζαγορακη εχει τελειωσει, καλο ειναι να ψαξουμε την διαδοχη κατασταση συντομα

CLUB LARISA

• Guest
Tα λέμε, τα γράφουμε έναν ολόκληρο χρόνο. Μας είπανε ευφάνταστους, μας είπαν ξερόλες, πανεπιστήμονες, μας είπανε τροχοπέδη στην εξυγίανση του ΠΑΟΚ. Τα λέγαμε οτι μια νύχτα θα φουσκώσει η θάλασσα και δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Τα λέμε, τα λέγαμε απο εδώ μέσα που κρατήσαμε κόντρα σε ανέμους, που λόγω κακής τραγικής οργάνωσης μείναμε λίγοι και δυστυχώς δεν έγινε άνοιγμα σε μεγάλο κομάτι του κόσμου μας για να βγάλει τις τσίμπλες και τα φυτοφάρμακα απο τα μυαλά του και μας λοιδορούσανε. Λες και εμείς δεν αγαπάμε, λες και εμείς δεν τρέξαμε για τον ΠΑΟΚ, λες και εμείς δεν πληρώσαμε για τον ΠΑΟΚ, λες και τα δικά μας μάτια δεν δακρύσανε απο τα χημικά σε κάθε εκτός πέταλο.

Εγω μόνο για αυτό σήμερα στεναχωριέμαι. Γιατί αδερφοί μας δεν σκύψανε πάνω στον προβληματισμούς που θέσαμε για το που πάμε. Ασχέτως αν κάποιοι το παρατράβηξαν, ασχέτως αν κάποιοι ξεφύγανε, εδώ μέσα υπήρξαν και κείμενα διαμάντια τα οποία κάποιοι γραψανε στ αρχίδια τους, απο πλάνη, μήπως κάνουν κακό στους διορισθέντες και κατ' επέκταση στον ΠΑΟΚ. Μόνο που με τη στάση τους, αυτή της συνενοχής και της σιωπής, συνέβαλαν στο να φτάσουμε στο ground zero.

Ελάτε πιο κοντά σ' αυτούς που αγρυπνούν, που ζωχαδιάζουν , που δεν κλείνουν μάτι περιφρουρώντας ο, τι μάθανε απο παιδιά στους Συνδέσμους τους. Γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει καρτερικότητα, εμμονή και επαγρύπνηση. Για να μην φτάσουμε ποτέ ξανά στο μη αναστρέψιμο του σήμερα.  

Και ας προσπαθήσουμε όλοι απο σήμερα να μην επαναλαμβανόμαστε, να μην πετάμε ανθρώπους στον Καιάδα, αλλά να βρούμε μια άκρη, γιατί ο χρόνος τρέχει, ας μην παει άλλη μια χρονιά άκλαφτη, δεν το αξίζει ο ΠΑΟΚ άλλη μια πεταμένη χρονιά.

opws_mathame

• Guest
οποιος νομιζει οτι μ εναν ελεγχο στα γραφεια της παε καταλαβε αν φαγανε λεφτα οι διαχειριστες ειναι απλα γραφικος.μπορει να σου εχουν γραψει πχ αποζημιωση μπερετα 300000 και να εχει γινει συμφωνια κατω απ το τραπεζι παρε εσυ 100 κ τα 200 δικα μας.αν ο αλλος εχει προθεση να κλεψει δε τον εμποδιζουν τα χαρτια

Offline bozik

• Αλλαγή
μετά την συνέντευξη ζαγοράκη....μπορει κάποιος να μου απαντήσει ποσα είναι τα χρέη του ΠΑΟΚ επί θητείας του?
ανταγωνιστική  ομάδα ήταν και οι φετινοί κατά την άποψη του ζαγοράκη?
που χρωστάμε γνωρίζει ο ίδιος η μονο ο ο "φαρλαλης"?

εβριζακαιεγώμετονιωνικό4  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=IdHL456U_3s&feature=player_embedded
Τώρα έχω καταλάβει τι καπνό εσύ τραβάς
δυο καρπούζια σ ένα χέρι θέλεις να κρατάς
Τώρα στα ισα θα στο πω δεν κανεις για νοικοκυριό
και για την κοινωνία
Τώρα αβέρτα θα στη βγω μαζί δεν κάνουμε χωριο
και για την κοινωνία

Άχαϊ,στη μάνα σου κυρα μου και άδειασε μου τη γωνια
"εβαρεθικα" το ψέμα και την πονηριά
και για την κοινωνία
και για την κοινωνία

Παν οι κόποι μου χαμένοι κι ότι είχα στη ζωή
δεν φανταστικά πως θα σε τόσο πονηρή
και για την κοινωνία
και για την κοινωνία

Στο τέλος δε ξέρω τι θα γίνει αλλά να βγαίνει καβάλα στ' άλογο και πάλι ο ισόβιος πρόεδρος Κατσαρής(από τα πρωτοπαλίκαρα του φουρνέλου στην Τούμπα και κομματικός εντεταλμένος μέσα στον Α.Σ) είναι για να κλαις για την κατάντια του συλλόγου ΠΑΟΚ!

« Last Edit: July 09, 2011, 13:39:45 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

xalllara4

• Guest
ναι αλλα αν π.χ. εχουν γραψει 300000 για ενα μηνα εργασιας στο μπερετα, μιλαμε για απατεωνια που βγαζει ματι...

Μου ερχονται διαφορα ερωτηματα στο μυαλο οπως...

πως γινεται να πουλαει η ΠΑΕ 13000 διαρκειας και να χρωστα 150.000 ή και παραπανω στον Βιτολο

πως γινεται μετα το ματς με αεκ να βγαινει ο μουσλιμοβιτς, να ισχυριζεται ο,τι ειναι απληρωτος 7 μηνες και να μην κουνιεται φυλλο?

πως γινεται πρωην ποδοσφαιριστης να χρωσταει στους παικτες της ομαδας που διοικει? δε θα πρεπε πρωτο μελημα του να ειναι αυτο, λογω της εμπειριας του?

Θα τρελαθω...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 27 ΕΚ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΧΑΤΕ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ 27 ΕΚ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟ ΣΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
27 εκ+13.000 διαρκειαϛ=περιπου 30.000.000....ταυτοχρωνα απληρωτοϛ ο βιτολο και οχι μονο....δεν εισαι προεδροϛ-μαγοϛ εισαι.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline T.manos4

• Αλλαγή
δεν ρωτησε καποιος τον ζαγορακη τι μειωση θα κανει στον αμπαλγιδι και αν το 50% ειναι δικαιο για τον χρησιμοτατο βιτολο?
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
οποιος νομιζει οτι μ εναν ελεγχο στα γραφεια της παε καταλαβε αν φαγανε λεφτα οι διαχειριστες ειναι απλα γραφικος.μπορει να σου εχουν γραψει πχ αποζημιωση μπερετα 300000 και να εχει γινει συμφωνια κατω απ το τραπεζι παρε εσυ 100 κ τα 200 δικα μας.αν ο αλλος εχει προθεση να κλεψει δε τον εμποδιζουν τα χαρτια

Αν είναι έτσι δεν υπάρχει λόγος να βγεί πόρισμα ορκωτού λογιστή, γιατί και να βγεί την άλλη μέρα εσυ μπορεί να τους πείς οτι έχετε κάνει μαγειρέματα, οπότε αφού το πήραμε απόφαση ότι έχουν κλέψει και είμαστε σίγουροι ας ψάξουμε να βρούμε την επόμενη μέρα.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
παρε.....παρε....και βιτολο εχω......και αλλα τεφαρικια,ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω..... >:(

Πάρε πάρε πηγαίνει όταν πουλάς κάτι. Εδώ όμως δεν πουλάς αλλά χαρίζεις...

Σαν αγγελία για κουταβάκια πηγαίνει καλύτερα : "Χαρίζεται Ισπανικό αμυντικό χαφ, ικανό στο μαρκάρισμα, με τρεξίματα, σε πολύ καλή ηλικία (26) και πιθανή μεταπωλητική αξία. Πληροφορίες κ. Θοδωρής."

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Äåí èÝëù íá ãßíù åìðáèÞò áëëÜ…  

ÐÝñóõ ôï êáëïêáßñé ï êõñ æáãïñáêçò    êáé åí ìÝóïõ ïéêïíïìéêÞò êñßóçò  1,2 åêáô åõñþ áêïýìðçóå  óôïí áíäñåáäç (åñãïëáâïò)ãéá íá áãïñÜóåé ôçí åîï÷éêÞ ôïõ âéëáñá äéðëÜ áðü ôï sani beách resort ..

Ôþñá ðåßôå ìïõ åóåßò üôé áõôü äåí åßíáé ðñüêëçóç ãéá ôïí ëáï ,üôáí áõôüò ï ëáüò Ý÷åé êÜíåé ôï óêÜôï ôïõ ðáîéìÜäé, Ý÷åé ãñÜøåé ôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ óôá áñ÷éäéá ,äåí ðÜåé äéáêïðÝò  ãéá íá áãïñÜóåé Ýíá ãáìçìåíï äéáñêåßáò  íá äåé ôçí áññþóôéá ôïõ.

¸÷ïõí ãßíåé ðïëëÜ ðáñÜ ðïëëÜ áëëÜ áí ôïëìïýóåò íá ðåéò êÜôé , óå ëåãáí  åìðáèÞ , å÷èñü ôïõ ÐÁÏÊ  êáé áëëÜ ôÝôïéá ùñáßá , ãéáôß  ï æáãïñáêçò ðÜíù áð üëá ðáéäéÜ.

Anyway èá ôá ðïýìå üëá óßãá óéãá  …ç èùñáêéóìÝíç ðüñôá óôçí âéëáñÜ ôïõ Þôáí ðÜíôùò ìéá ÷ïñçãßá äßêéá ìïõ .
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Τι σχέση έχει αυτό που λες τώρα ρε φίλε ?
Δηλαδή σε έπιασε κορόιδο ο Ζαγοράκης και σου πήρε την πόρτα δωρεάν ? Καταγγελία κάνεις ?

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
απλα ψαχνω σαν βλακας που ειμαι ....  το λογο  που εχουμε τοσο μεγαλο ανοιγμα

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Ρε, φίλε, μη πετάς σκατά στον ανεμιστήρα.
Χάλια θα γίνουμε!

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
τοτε να τα κρυψουμε τα σκατα κατω απο το χαλι...   να μην βρωμανε κιολας...αλλα ξερεις  αυτο κανουμε τα 3 τελευταια χρονια για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Ζαγορακη να το ξέρεις,το πρωτάθλημα (στα χρέη) εσύ θα μας το φέρεις

ο ΠΑΟΚ (και το άνοιγμα του) πάνω απ όλα

http://www.youtube.com/watch?v=yJoHbyaWlpk (Embedding disabled, limit reached)

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

opws_mathame

• Guest
κ εγω ψαχνω ρε μαγκες να βρω που ειναι τα λεφτα απο 3 συνεχομενες χρονιες με τοσα διαρκειας απο την ευρωπη περυσι απο τα τηλεοπτικα και ενω γινονται ολα αυτα ακομα κ εκδρομες στο ζαγκρεμπ της πληρωνει ο κοσμος (αυτοι οι βλαχοι τεσπα που ηταν στο τσαρτερ) που στη βιγιαρεαλ εγινε με τι εισιτηριο πολιτικη πανοπουλου που το διαρκειας δε περιλαμαβανει πλει οφ κ παιχνιδι με φενερ ουσιαστικα δηλ δεν ειναι η μεση τιμη που θελουν και ενω γινοινται ολα αυτα παραμενουν παικτες απληρωτοι κ το ανοιγμα μεγαλωνει.αν ισχυουν ολα αυτα να το κλεισουμε το μαγαζι οριστικα.εκτος κ αν ξεχρεωσαμε τα χρεη των παλαιοτερων διοικησεων και πλεον δε χρωσταμε πουθενα.γιατι λεφτα ειναι τα γαμημενα καπου πρπει να εχουν παει δε γινεται να εχουν γινει αερας.εκτος κ αν ολα πανε σε μεσαζοντες υπαλληλους και ρουφιανους για να φιμωνονται και σε συγγενεις και φιλους που εχουν τοποθετηθει σε σχετικα ποστα.οπως ο προκλητικος μισθος της βιζιτας που ειναι υπευθηνη στη μπουτικ η σε μισθους του γιου του κουμπαρου.

baron

• Guest
Υπάρχει μια μικρή και εντελώς αsiμάντι διαφορα με όλες τις άλλες lamogiodioihhseis του παρελθόντος:

ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Διαρκειας mini διαρκειας και AMK

Εάν και αυτήν την φορα κάναν φτερά τα λεφτά είναι και δικά μου. Στον γούμενο δεν ακούμβησα μια. Τώρα έχω δικά μου χρήματα σε αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κανονίστε τον αντίθεο μου...

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
ακριβος ετσι οπως τα λεει ο αδερφος baron