Η γνωμη μου:
Καλα εκανε ο Βιολιδης και εφερε στοιχεια. Δεν με νοιαζει αν τα πηρε με ρουφιανια, απο αρδ, απο τη CIA, ή την KGB. Επισης δεν με νοιαζει "το ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα". Ουτε με νοιαζει αν ειναι ή δεν ειναι Αντιπροεδρος του ΑΣ.Το μονο που με νοιαζει ειναι αν ειναι αληθεια ή ψεμματα τα στοιχεια που εφερε. Ολα τα αλλα εχουν καποια σχετικη σημασια, ειναι δευτερευοντα. Τα ιδια και για τον Κατσαρη. Μιιλαω για τη συγκεκριμενη φαση και δεν τον απαλλασσω απο τις αμαρτιες του παρελθοντος. Φυσικα απο κατι τετοιες φασεις αναδεικνυεται παλι η ευθυνη που εχουμε ολοι μας που αφηνουμε κατσαριδες να παραμενουν στον ΑΣ.
Για το συμφωνο εμπιστευτικοτητας: Κατ αρχην σιγα μην ισχυει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα. Μονο ισως σε μεγαλες εταιρειες.Αυτα τα λεω χωρις να ειμαι δικηγορος ή ατομο της πιατσας. Παντως ετσι νομιζω. Απορω γιατι το εβαλελοιπον ο Κατσαρης. Σιγα μην μπορουσε ποτε να αποδειξει οτι η τυχον διαρροη της πληροφοριας θα ηταν απο σαχπα και Φλωριδη και να εισπραξει ρητρα. Με το συστημα της ελληνικης δικαιοσυνης...Απορω ομως και γιατι κολλωσαν οι αλλοι 2. Σιγα μην μπορουσε να τους ενοχοποιησει ο Κατσαρης. Για μενα ηταν μονο τυπικη κινηση, για τα ματια του κοσμου, χωρις πρακτικη εφαρμογη.
Κατα τα αλλα απορω πως προκυπτει οτι αυτη η ρητρα ηταν για να αποκρυβει το ελλειμμα, που απο οτι βλεπω εχει εγκαθιδρυθει η αποψη οτι ειναι μεγαλυτερο απο οσο μας λενε και μαλιστα, ηδη ακουστηκε 2 φορες εδω μεσα οτι ειναι 11-12 εκατομμυρια. Εγω ουτε υιοθετω, ουτε απορριπτω τιποτα. Περιμενω τον ελεγχο απο τον ΑΣ που θα κανει ο Παπδοπουλος. Προσωπικα τον εμπιστευομαι. Μεχρις τοτε παντως αν ειναι να υιοθετησω μια αποψη οτι υπαρχει κρυφη μαυρη τρυπα, θα υιοθετησω αυτην που με συμφερει και τυχαινει να να ειναι του κουμπαρου μου: Η τρυπα ειναι 8 εκατομμυρια.
Και παντως ασχετως αν θεωρω το συμφωνο εμπιστευτικοτητας ανεφαρμοστο, ισως μια εγγυητικη φερ' ειπειν να ηταν καλυτερα, παρολ αυτα θεωρω σωστη την κινηση να κρατησει κρυφα απο τη δημοσιοτητα καποια πραγματα. Εγω μπορω να φανταστω πιθανα πραγματα που δεν θα επρεπε να βγουν προς τα εξω. Οχι ελλειμματα παντως.Και δεν μιλαω να κρατηυουν μυστικα απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ.
υγ: Ο κουμπαρος μου ειναι σουπερας