Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 621355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Ανακοίνωση ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Σε σχέση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας την 28/03/2011, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι  μετά από υπόδειξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα προβεί σε υποβολή προς έγκριση ενημερωτικού δελτίου. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα συνεχιστεί μετά την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16426AG97&extLang=

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τι σημαινει πρακτικα αυτο? Ξεκινησε νεα ΑΜΚ? Θα ξεκινησει νεα ΑΜΚ, μετα την εκδοση ενημερωτικου δελτιου? Αν ναι, ποτε τελικα θα ξεκινησει η ΑΜΚ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
 Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι έχει προκύψει πρόβλημα με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι προς το παρόν η αύξηση «παγώνει», έως ότου η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εγκρίνει το ενημερωτικό δελτίο που θα της υποβάλει ο Δικέφαλος του Βορρά.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128708769
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Αυτά που λες τα απάντησα ως ένα σημείο σε άλλο τοπικ. Ο Βιολίδης είναι στο ΔΣ του Ερασιτέχνη. Και να μην ήταν όφειλε να πει αυτά που έμαθε. Εσύ θα προτιμούσες να τα ήξερε και να μην τα έλεγε δλδ; Σε πείραξε ποιο πολύ ότι χώθηκε ο Βιολίδης ή ότι αποκαλύφθηκαν κάποια πράγματα; Η όλη κουβέντα μου θυμίζει την συζήτηση του Ζαγοράκη με τον Ψωμιάδη που αντί να απασχολήσει τις γριές η αναφορά στα πλαστά πιστοποιητικά, τους πείραξε η φράση του Ζαγοράκη. . .

Όσο το να βγει στην δημοσιότητα ο έλεγχος επίσης το έχω απαντήσει. Δεν είναι η ομάδα του χωριού για να βγαίνουν όλα προς τα έξω. Πες μου ΜΙΑ ομάδα (ή άλλου τύπου επιχείρησης) για την οποία έχεις δει να συμβαίνει αυτό. Γιατί μην ξεχνάς πως το να βγει κάτι δεν σημαίνει ότι θα το διαβάσουν μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αν τώρα καίγεσαι τόσο πολύ για τα αποτελέσματα, πήγαινε και ζήτα τα με την ιδιότητα του μετόχου. Θέλω να πιστεύω πως έχεις πάρει κάποιες μετοχές. . .

Τώρα για το άνοιγμα που λες, υπάρχουν ευθύνες αλλά όχι όπως αφήνεις να εννοηθεί αναφέροντας μόνο τα έσοδα. Πες μας πόσα ήταν και τα έξοδα!

Το γιατί ήταν τόσα τα έξοδα κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη συμφωνώ. Αλλά όχι ότι δεν δικαιολογούνται τα έξοδα. Μόνο αν δεις την μεταγραφή του Κούτσια, συμβόλαιο Σαβίνι, Φιλομένο, έξοδα Μπερέτα που τελικά έφυγε και κάτι άλλα τέτοια καταλαβαίνεις πως ξεφεύγει το μπατζετ. Όλα αυτά πάντως αναφέρονται στον ισολογισμό. Αν δεν καλύπτει ο ισολογισμός, υπάρχει πάλι η ιδιότητα του μετόχου. . .

αλεξη

αμα ειχα παρει μετοχες μονο(και να καθομουνα στον καναπε μου) με τα λεφτα που ξοδευω για τον ΠΑΟΚ μπορει να με ειχες σε μεγαλυτερη υποληψη...θελω να πιστευω...

τον βιολιδη τον αναφερω γιατι εγω ο μιζερος ελβετικος σουγιας πιστευω πως ο βιολιδης εχει φεσωσει παε και ερασιτεχνη
κι αν ο ελεγχος εβγαινε παραεξω μπορει να βγαινανε και τα φεσια του

πριν 1 μηνα σε σ.τ. ο προεδρος μας με τον φαρλαλη μας μιλησαν για ισολογισμο και για ανοιγμα.τι στομ πουτσο αλλον ισολογισμο θα βρισκανε τα λαμογια οι επενδυτες κι αλλον μας ελεγε ο ζαγορακης;τι στον πουτσο οι λεξεις διαφανεια αληθεια και μπεσα  χαθηκανε απο το λεξιλογιο του προεδρου;

α ναι ο κατσαρης τον τοποθετησε εκει που ειναι σημερα ποιος κοσμος του ΠΑΟΚ...

εικασιες με δολο

α εικαζω επισης πως ο βιολιδης καποια μερα θα παραιτηθει απο τον ερασιτεχνη εξαιτιας της λασπης που δεχεται απο μιζερους ελβετικους σουγιαδες

τελος εγινε λαθος στην αμκ...εσκεμμενα η μη ειναι λαθος;ειναι
την καρεκλα κοιταει μονο ο κυριος ζαγορακης;δεν ξερω αλλα υποθετω.και στο τελος μου λενε τι λες ρε περιεργε ποιος θα παρει την ευθυνη...

Υ.Γ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Η γνωμη μου:
Καλα εκανε ο Βιολιδης και εφερε στοιχεια. Δεν με νοιαζει αν τα πηρε με ρουφιανια, απο αρδ, απο τη CIA, ή την KGB. Επισης δεν με νοιαζει "το ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα". Ουτε με νοιαζει αν ειναι ή δεν ειναι Αντιπροεδρος του ΑΣ.Το μονο που με νοιαζει ειναι αν ειναι αληθεια ή ψεμματα τα στοιχεια που εφερε. Ολα τα αλλα εχουν καποια σχετικη σημασια, ειναι δευτερευοντα. Τα ιδια και για τον Κατσαρη. Μιιλαω για τη συγκεκριμενη φαση και δεν τον απαλλασσω απο τις αμαρτιες του παρελθοντος. Φυσικα απο κατι τετοιες φασεις αναδεικνυεται παλι η ευθυνη που εχουμε ολοι μας που αφηνουμε κατσαριδες να παραμενουν στον ΑΣ.

Για το συμφωνο εμπιστευτικοτητας: Κατ αρχην σιγα μην ισχυει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα. Μονο ισως σε μεγαλες εταιρειες.Αυτα τα λεω χωρις να ειμαι δικηγορος ή ατομο της πιατσας. Παντως ετσι νομιζω. Απορω γιατι το εβαλελοιπον ο Κατσαρης. Σιγα μην μπορουσε ποτε να αποδειξει οτι η τυχον διαρροη της πληροφοριας θα ηταν απο σαχπα και Φλωριδη και να εισπραξει ρητρα. Με το συστημα της ελληνικης δικαιοσυνης...Απορω ομως και γιατι κολλωσαν οι αλλοι 2. Σιγα μην μπορουσε να τους ενοχοποιησει ο Κατσαρης. Για μενα ηταν μονο τυπικη κινηση, για τα ματια του κοσμου, χωρις πρακτικη εφαρμογη.
Κατα τα αλλα απορω πως προκυπτει οτι αυτη η ρητρα ηταν για να αποκρυβει το ελλειμμα, που απο οτι βλεπω εχει εγκαθιδρυθει η αποψη οτι ειναι μεγαλυτερο απο οσο μας λενε και μαλιστα, ηδη ακουστηκε 2 φορες εδω μεσα οτι ειναι 11-12 εκατομμυρια. Εγω ουτε υιοθετω, ουτε απορριπτω τιποτα. Περιμενω τον ελεγχο απο τον ΑΣ που θα κανει ο Παπδοπουλος. Προσωπικα τον εμπιστευομαι. Μεχρις τοτε παντως αν ειναι να υιοθετησω μια αποψη οτι υπαρχει κρυφη μαυρη τρυπα, θα υιοθετησω αυτην που με συμφερει και τυχαινει να να ειναι του κουμπαρου μου: Η τρυπα ειναι 8 εκατομμυρια.
Και παντως ασχετως αν θεωρω το συμφωνο εμπιστευτικοτητας ανεφαρμοστο, ισως μια εγγυητικη φερ' ειπειν να ηταν καλυτερα, παρολ αυτα θεωρω σωστη την κινηση να κρατησει κρυφα απο τη δημοσιοτητα καποια πραγματα. Εγω μπορω να φανταστω πιθανα πραγματα που δεν θα επρεπε να βγουν προς τα εξω. Οχι ελλειμματα παντως.Και δεν μιλαω να κρατηυουν μυστικα απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ.

υγ: Ο κουμπαρος μου ειναι σουπερας

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
Πρόεδρε θα κλείσουμε κανέναν παίκτη;;;; Έχει ξεκινήσει η προετοιμασία και η ομάδα έχει τραγικές ελλείψεις σε πολλές θέσεις!!!! Τι κάνειιιιιιιιιιιιιιιις;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline bane

• Αλλαγή
ανασα δεν προλαβαινουμε να παρουμε ρε γαμημενοι. ανασα. θα μας κανετε να μην αντεξουμε να δουμε ΠΑΟΚ φετος
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πάρε την παρέα σου και άντε γαμηθείτε κλεφταράδες. Ούστ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

opws_mathame

• Guest
αντε να γινει η κληρωση για το ουεφα να κλεισουμε καμια θεση με το απατη τραβελ.συνεχιστε ετσι μην τυχον και κανετε καμια μειωση στο σαλπιγγιδη για να κλεισει το ανοιγμα.ουτε για τα ματιθα του κοσμου.εχει πλακα να δουμε που θα το φτασετε εσεις και ποτε θ αρχισει η αντιδραση του κοσμου.αυτα δεν εχουν ξαναγινει ποτε μα ποτε στον ΠΑΟΚ.βγαλτε τους αυλικους να γραψουν κανα αρθρο για το οτι ο βιερινια ειναι ΠΑΟΚ απο μικρος για τα 2 γκολ του σναουτσερ κ για το μεγαλειο του κοσμου στη γερμανια.σε χημειοθεραπειες να τα φατε γαμιολες τα λεφτα του αγνου ΠΑΟΚτση

Offline bane

• Αλλαγή
ολοι οσοι πηρανε διαρκειας κανονικα θα επρεπε να ειναι εξω απο τα γραφεια τωρα .γαμωσπιτοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
γαμωχριστοι
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
η μερα που θα αναβιωσει ο ναος οσα εζησε στην πωληση βενετιδη, δεν αργει ζαγορακη. τα χεις γαμησει πατοκορφα ολα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
νικος τοτε η ομαδα πηρε και ενα δις. Εδω παει να δωσει παικτη ελευθερο.
Ντροπη και αισχος ρε.
Η ιστορια συνεχιζεται και ολοι κρινεστε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Μπαλαδόφατσα άσε ελεύθερους και Βιερίνια, Κοντρέρας να γλυτώσει η ομάδα τα συμβόλαια...
Ούτε ο γούμενος δεν τολμούσε να κάνει τέτοια εγκλήματα δούρειε ίππε του ΠΟΚ...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Κραξτε τωρα που σας παιρνει...Οταν σκασουν οι μεταγραφες-βομβες να δουμε τι θα λετε... :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ετσι και παει παιχτης του ΠΑΟΚ σε αθηναικη ομαδα ψαξε τρυπα να κρυφτεις. Ουτε η στανη του πατερα σου δε σε σωζει, ξερω που ειναι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ìßá áíÜóá áðü ôçí ðñáãìáôïðïßçóç ôçò ðñþôçò ìåôáãñáöÞò ôïõ åßíáé ï Ðáíáèçíáúêüò. Ïé “ðñÜóéíïé” Ý÷ïõí Ýñèåé óå óõìöùíßá ìå ôïí Âßêôïñ Âéôüëï êáé áõôü ðïõ áðïìÝíåé ôþñá åßíáé íá ëýóåé êáé ôõðéêÜ ôï óõìâüëáéü ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé íá âÜëåé ôçí õðïãñáöÞ ôïõ óôï íÝï ðïõ ôïõ Ý÷ïõí ðñïóöÝñåé ïé Üíèñùðïé ôïõ “ôñéöõëëéïý”.

Áò áñ÷ßóïõìå üìùò íá îåôõëßãïõìå ôï... êïõâÜñé ôçò óõãêåêñéìÝíçò ìåôáãñáöÞò. Ï Éóðáíüò ìÝóïò åß÷å áðáíôÞóåé áñíçôéêÜ óôçí ðñüôáóç ôïõ “äéêåöÜëïõ” ãéá ìåßùóç ôùí ïéêïíïìéêþí ôïõ áðïäï÷þí, ðïõ öôÜíïõí ôéò 600.000 åõñþ ôï ÷ñüíï, ìå áðïôÝëåóìá ïé èåóóáëïíéêåßò íá ôïõ æçôÞóïõí íá âñåé ïìÜäá ãéá íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ.

Ï ðáßêôçò áêïëïýèçóå êáíïíéêÜ ôçí ðñïåôïéìáóßá ôïõ ÐÁÏÊ óôçí Ïëëáíäßá, üìùò ç ðëåõñÜ ôïõ âñéóêüôáí óå åðáöÝò ìå ôïõò “ðñÜóéíïõò” êáé ôçí ÐáñáóêåõÞ öôÜóáíå óå óõìöùíßá, ìå áðïôÝëåóìá ï Âéôüëï íá ðÜñåé Üäåéá íá åðéóôñÝøåé áðü ôï ¢ñíåì óôçí óõìðñùôåýïõóá ðñïêåéìÝíïõ íá ëýóåé êáé ôõðéêÜ ôï óõìâüëáéü ôïõ.

Áõôü áíáìÝíåôáé íá ãßíåé ôï ÓÜââáôï êáé áìÝóùò ìåôÜ èá êáôÝâåé óôçí ÁèÞíá, ðñïêåéìÝíïõ íá ðåñÜóåé áðü ôéò áðáñáßôçôåò éáôñéêÝò åîåôÜóåéò êáé íá õðïãñÜøåé ôï íÝï ôïõ óõìâüëáéï

áðï âáæåëï óáéô

Æáãïñáêç, äåí âáæù áõôçí ôçí åéäçóç óôï èåìá ôïõ Âéôïëï, áëëá åäù. Áí ðáåé ðáéêôçò ìáò óå ãáõñïâáæåëï ôåëåéùóåéò.
Äåí óå å÷ù áêïìá éêáíï íá êáíåéò ôåôïéï åãêëçìá.
Áëëá áí ãéíåé ... áí ãéíåé ñå öéëå...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
μα να πάει ελευθερος κίολας?

και εχουμε και τον κοντο ρε μλκες στην ομάδα, εε δεν χωνεύετε ρε μλκες

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Η λύση είναι να πάρουν το μπούλο αυτοί που διοικούν ζαγοράκης και σία ορίζονται από τον Α.Σ. ας μην ανανεωθεί η θητεία τους και να παν να γαμηθουν
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ