Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613380 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Φίλε και αδερφέ Homo, αυτό το διάβασες ή γράφεις έτσι;

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο gianniwth, αλλά κι εγώ πιο πολύ εννοώ ότι πρέπει να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ από τον κόσμο, δεν πάει άλλο. Το ντου δεν είναι ενδεδειγμένη λύση, ίσως το ντου στα επίσημα, αλλά από έξω από το γήπεδο και όχι διασχίζοντας το χορτάρι, είναι καλύτερα. Ούτε ανακοινώσεις, ούτε ντου στα γήπεδα, ούτε σουρωτές, γιατί οι ίδιοι παίκτες ήταν και πέρσυ και είχαμε μια Α σοβαρότητα και μια καλύτερη εικόνα.
Να γίνει ντου στους πραγματικούς υπεύθυνους
Οχι, ομολογω οτι δεν το ειχα δει αυτο. Αρα λες για ντου στο Ζαγορακη δηλαδη???

Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα αναλύσω και να αρχίσουμε τις θεωρίες ποιος επιβάλλει τι και σε ποιον, πχ με τη σιωπή του, τι είναι η βία και τι μορφές μπορεί να έχει, και να χαμε να λέγαμε. Όποιος καταλαβαίνει καλώς, αλλιώς ο καθένας ας το δει όπως θέλει (που αυτό θα κάνει στην τελική).
Και το "Απόψε γράφεται ο επίλογος στο καλαμπούρι" τελείως λάθος το κατάλαβες, μάλλον επειδή έχεις φάει ένα σκάλωμα που δεν το καταλαβαίνω (αλλά είναι δικαίωμά σου).
Εχω σκαλωμα. Δεν ξερω αν ξερεις το σκαλωμα μου κι αν αναφερομαστε στο ιδιο πραγμα. Παντως δεν το απεκτησα στα καλα καθουμενα. Ακομα ομως δεν το εχω εξωτερικευσει. Θα γινει κι αυτο.
Εννοούσα ότι θα χάναμε και ο κόσμος (οι "καλοί", οι "ήσυχοι", όχι τα πρεζόνια) θα αγανακτούσε, θα γιούχαρε και ο αυτοκράτωρ θα (ξανα)παραιτούνταν.
Δεν έγινε, αλλά θα κάνω άλλη μια πρόβλεψη με το ρίσκο να ξαναπέσω έξω: την Τετάρτη θα είμαστε πρώτοι και όλα μέλι-γάλα. Και μιλάω πολύ σοβαρά.
Μην πεσεις εξω αυτην τη φορα, πληζ! ;)
Κατά τα άλλα, σε παραπέμπω μόνο στα ποστ τόσων ανθρώπων εδώ μέσα που γράψανε μετά το 3-0 με χανούμι ότι οι ίδιοι κράζανε αυτούς που μπήκαν μέσα στον ημιτελικό, οι ίδιοι θα τους κράξουν πάλι αν δεν τα γαμήσουν όλα σε ήττα, ότι θέλουν κλείδωμα στα αποδυτήρια οι παίκτες κτλ

Λοιπον αδερφε Catala με ολον το σεβασμο, αυτα να τα κρατησεις για τον εαυτο σου.

Με όλον τον σεβασμό, να σου πω ότι έχω το δικαίωμα της άποψής μου. Αν με δεις να κάνω ντου στο γήπεδο, πες μου να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Μέχρι τότε, μπορώ να γράφω ό,τι θέλω εφόσον είναι μέσα στους κανονισμούς αυτού του φόρουμ.  :)
Κοιτα να δεις: Σκοπο δεν ειχα να μιλησω σαν μοντ προς μελος αλλα σαν ΠΑΟκτσης προς ΠΑΟκτση. Βεβαια θα μπορουσαν να κανω χρηση ή καταχρηση εξουσιας και να επικαλεστω πχ τον κανονισμο 8.5. Σκεψου οτι αν το τραβουσαμε απο τα μαλλια θα μπορουσαμε να εχουμε "νομικα" προβληματα εμεις ή εσυ. Αλλα αυτο το θεωρω υπερβολικο και σου ξαναλεω δεν ειχα σκοπο να μιλησω σαν μοντ.Σου στελνω σε λιγο με pm αναλογη περιπτωση και μαλιστα προσφατη
Γενικά πάντως να σου πω ότι αυτό το ενδεχόμενο από μένα δεν είναι πολύ πιθανό, οπότε μην ανησυχείς ότι θα καταστρέψω τον ΠΑΟΚ και θα επιβάλω την άποψή μου στους πολλούς: στην Τούμπα δεν πολυπηγαίνω. Ούτε η οικονομική δυνατότητα υπάρχει για τέτοιο ταξίδι, αλλά, κυρίως, αν θέλω να πάω σε ένα γήπεδο που αποθεώνει παίκτες του ΠΑΟΚ (και αυτοί ανταποδίδουν με χειροκρότημα), δεν χρειάζεται να τραβηχτώ στη Θεσσαλονίκη. Δίπλα στο ΟΑΚΑ μένω.

το πιασα το υπονοουμενο ;)
ΥΓ: Δεν έχω γράψει ποτέ ότι ο Ζαγοράκης είναι ο χειρότερος πρόεδρος, γιατί δεν το πιστεύω. Βασικά, δεν θυμάμαι να έχω γράψει ποτέ ούτε καν ότι πρέπει να φύγει.

Οκ, μπορει να μην το ειπες ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι αλλα το ειπες ΣΧΕΔΟΝ ετσι:
(...)
Προσφορά δεν βλέπω καμία δυστυχώς, όσο κι αν προσπαθήσω. Αν εσύ λες προσφορά ότι δεν έγιναν βήματα προς τα πίσω (που πιστεύω ότι έγιναν ως προς τη νοοτροπία των οπαδών, αλλά τεσπά), λυπάμαι αλλά διαφωνώ, αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Το μόνο που βλέπω να κατάφερε αυτή η διοίκηση είναι να γεμίσει το γήπεδο, δηλαδή κάτι το οποίο το έκανε ο κόσμος. Τίποτα άλλο, ούτε αγωνιστικά, ούτε εξωαγωνιστικά. Προσφορά είναι οι τίτλοι, η καλή ομάδα με την καλή μπάλα, και όλα τα παραπάνω (χρέη κτλ). Αυτοί μας έχουν βάλει και μέσα φέτος, με ανύπαρκτες μεταγραφές και χρονιά σούπερ από άποψης εσόδων.
Πες μου εσύ πόσο χειρότερα μπορεί να τα κάνει μια άλλη διοίκηση που θα έρθει.(...)
 [/size]

« Last Edit: May 24, 2011, 08:08:24 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
Διάβασα λιγάκι το συγκεκριμένο τόπικ απ΄ότι κατάλαβα τέθηκε το θέμα αν ο Ζαγοράκης είναι ο χειρότερος ή από τους χειρότερους προέδρους του ΠΑΟΚ σωστα?
Πείτε μου τώρα ποιος ήταν ο καλύτερος από αυτούς που εσείς ζήσατε?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline ved

• Αλλαγή
κανενας toy απλα μιλαμε για προηγουμενους προεδρους λαμογια που καναν κακο στον συλλογο
και για εναν τωρινο ανικανο και μετριοτατο που αδυνατει να φτασει την ομαδα εκει που της αξιζει.

η συμβιβαζεσαι με το μετριο και λες = ενταξει  δεν ειναι λαμογιο ( τουλαχιστον οχι οσο οι προηγουμενοι μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο φυσικα) η κοιτας για αλλες λυσεις.

ο καθενας οπως το βλεπει.

Offline toy

• Αλλαγή
vedder εγω ρε φίλε, εδω μέσα δεν είδα κανέναν να προτήνει λύσεις.
Εδω έχει γίνει το κράξε όσο ποιο πολύ μπορείς είναι in
Είναι μπούφος είναι εσωστερεφής μέχρι αηδίας είναι πολλά αλλά, εδώ όμως τον συγκρίνετε με βουλινό που οι περισσότεροι δε ζήσατε, με μπτατατούδη και με γούμενο και έχετε πεισθεί κι όλας ότι είναι και χειρότερος απο αυτούς.
Επαναλαμβάνω το show τελειώνει αύριο η χρονιά είναι αποτυχημένη, τον πιάνεις του τα λες τρόπος υπάρχει, αν έχεις προτάσεις τις παρουσιάζεις αν δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση βάζεις νέες βάσεις και συνεχίζεις όπως πρέπει.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline ved

• Αλλαγή
για μενα κατα σειρα θα επρεπε να γινουν τα εξης:

1) αναγνωριση αδυναμιων και προβληματων του οπαδικου κινηματος και φυσικα κινησεις για επιλυση τους.

2) αναγνωριση λαθων και προβληματων στην παε με διελευκανση πολλων θεματων οπως χρεη στο δημοσιο , ανοιγμα, προπονητικο, σχεσεις με αρδ , μετοχολογιο, επικοινωνιακο κλπ

3) να προχωρησουμε σε μια μορφη λαικης βασης που θα εκλεγει την διοικηση ( σε σχεση με τα σκουλικια εχουμε το πλεονεκτημα της πολυφωνιας σε αντιθεση με την δικτατορια του σ3 )

Offline toy

• Αλλαγή
Μαζί σου σε όλα vedder η πρώτη πρόταση μετά από 600 σελίδες τόπικ

Για το 1) συμφωνώ αλλά βασική προϋπόθεση η αυτοκριτική πράγμα δύσκολο
Για το 2) αναδιάρθρωση γενικότερα με ικανά στελέχη και αντίληψη της δυναμικής που έχει ο σύλλογος και φυσικά τρόποι αξιοποίησης αυτής
Για το 3) θέλει πάρα πολύ καλή προετοιμασία και σοβαρότητα και για μένα είναι το ποιο δύκολο από τα 3 που έχεις αναφέρει.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αναμείνατε... ενδέχεται να έχουμε εξελίξεις:  :-* :'( :'( :'(
http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231109940

Συνολικά 25 πρόεδροι ελληνικών ομάδων θα κληθούν να καταθέσουν ως ύποπτοι για τους 40 αγώνες που έχει χαρακτηρίσει «ύποπτους» η UEFA και ερευνώνται από την εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη» στο Blue Sky, τα συγκεκριμένα άτομα θα κληθούν να καταθέσουν μέσα στον Ιούνιο και αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως της στοιχηματικής απάτης, της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Σύμφωνα με την εκπομπή η λίστα των υπόπτων περιλαμβάνει τα ονόματα επτά προέδρων της Superleague, δώδεκα της Footbal League, δύο της Football League 2 και τεσσάρων προέδρων ομάδων της Δ΄ Εθνικής

kostas4

• Guest
εαν η ομαδα εχει πλανο τοτε πεμπτη πρωι - παρασκευη το αργοτερο γινονται τα παρακατω:
1. ανακοινωνεται ο κλεισμενος προπονητης
2. ανακοινωνεται ο τεχνικος διευθυντης για τον οποιο θα συμφωνει και ο νεος προπονητης
3. ανακοινωνεται το ανοιγμα της φετινης χρονιας, απο που εγινε αυτο και το μπατζετ της επομενης πανω στο οποιο εχει συμφωνησει ο προπονητης

ειμαι σιγουρος οτι τιποτα απο αυτα δεν θα γινει και η δικαιολογια θα ειναι η εξης: "μεχρι την τεταρτη δεν ξεραμε αν θα παιζουμε ουεφα ή τσαμπιονς λιγκ και αρα δεν μπορουσαμε να καθορισουμε το μπατζετ για τον προπονητη ή την νεα σεζον."
μετα θα ακολουθησει μπαραζ ονοματων για δυο εβδομαδες μεχρι να κλεισει κανενας ακυρος τυπου δωνη/μπαγεβιτς/μπερετα
ελπιζω να διαψευστω 

PAOK_VOLOS

• Guest
Ç áðüöáóç ãéá ðñïðïíçôÞ èá åßíáé ôïõ ÆáãïñÜêç

Ç áðüöáóç ãéá ôïí ðñïðïíçôÞ ôïõ ÐÁÏÊ äå èá ëçöèåß ìå… øçöïöïñßá, üðùò ãßíåôáé ãéá ôçí áíÜäåéîç ôïõ MVP ìÝóù “sms”. Ôçí áðüöáóç èá ôçí ðÜñåé ï ÆáãïñÜêçò. Åßíáé áðü áõôÝò ôéò ðåñéðôþóåéò ðïõ ìåôñÜåé ç ãíþìç ôïõ åðáÀïíôá êáé óôçí ðñïêåéìÝíç ðåñßðôùóç áõôüò åßíáé ï ÆáãïñÜêçò. ËÜèç Ý÷åé êÜíåé, áëëÜ üðùò êáé íá ôï êÜíïõìå áðü ìðÜëá êÜôé ðáñáðÜíù îÝñåé áðü üëïõò... Êáé óßãïõñá èÝëåé íá áðïäåßîåé êáé ï ßäéïò üôé ìáèáßíåé áðü ôá ëÜèç ôïõ.

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14927:n-&catid=151:paok&Itemid=121

Öáíôáóïõ íá ìçí çîåñå êéïëáò :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
a ok! πασιφανές. Γυρνάει ο junkie...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Κουράστηκα πραγματικά κουράστηκα, άκρη δεν βγαίνει.

Ναι δυστυχώς δεν έχω να κάνω καμιά πρόταση για το μέλλον της ομάδας, έχω ζήσει όμως φίλε μου του όπως γνωρίζεις τον βουλινό, τον πατριώτη μου Σαββίδη (που ήταν ΠΑΟΚτσής) δεν θα αναφέρω Παντελάκη γιατί ήμουν μικρός.
 Αυτό που μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα είναι πως ο σημερινός έχει ΔΙΧΑΣΕΙ τον κόσμο μας όσο κανένας και αυτο πιστεύω μπορούν να το δεχτούν όλες οι πλευρές.

Θέλεις η απειρία; θέλεις η ανικανότητα; θέλεις η ΑΛΑΖΟΝΙΑ η κάτι άλλο που δεν θα μάθουμε ποτέ; μας έφτασαν σε αυτο το σημείο

Γκαγκάτσης
Κατσαρής
Κοντοπίθαρος

τραγικά σημεία στην πορεία του, να γράψω και άλλα; φτάνουν νομίζω κανένα δεν θα πείσω και κανένας δεν μπορεί να με πείσει εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον.
Αυτά που γράφω τα έχω εκμυστηρευτεί σε άτομα εδώ μεσα που τα θεωρω αδερφούς όταν ακόμα όλα ήταν ρόδινα.
Δυστυχώς ο κύριος μου έκοψε το γήπεδο, δεν πρόκειται να παω πλέον στην Τούμπα όσο υπάρχουν  αυτοί οι δυο ναι έχω Ποντιακό κεφάλι.

τι κάθομαι και γράφω τέτοια ώρα; τα τελευταία είναι άλλωστε σε αυτο το θέμα, σαν μέλος δεν θα ξανα ασχοληθώ, σαν αντμιν θα είμαι αντικειμενικός όπως Τόσα χρόνια.

Εύχομαι να βγω ψεύτης και να πάνε όλα καλά αλά αμφιβάλλω.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline toy

• Αλλαγή
Για να καταλάβω τον συγκρίνεις με το βουλινό?
Τον κατσαρή δεν τον έφερε τον βρήκε, τον γκαγκάτση τον έφερε και τον ξέφερε και μας έμεινε αμανάτι ο γιός ενας τίποτας δλδ, για τον κοντοπίθαρο όπως έχω ξαναπεί αρνούμε να κάνω επανάσταση προσωπικά τόσο στα αρχίδια μου τον έχω γραμμένο.
Τώρα για το διχασμό στον κόσμο θα το πω και ας πέσουν να με φάνε, τον δίχασε όντως στην περίπτωση του κοντού κυρίως, αλλά με πρόεδρο τον τρέντυ μπαλαδόφατσα σελέμπρυτι, ξαναλειτουργήσανε, ορθοποδήσανε και ανοίξανε πάραααααα πολύ σύνδεσμοι όσο να πεις κάτι είναι κι αυτό ή δεν είναι έτσι?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
στις 100 μαλακίες toy είπες και κάτι σωστό...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δυστυχώς ο κύριος μου έκοψε το γήπεδο, δεν πρόκειται να παω πλέον στην Τούμπα όσο υπάρχουν  αυτοί οι δυο ναι έχω Ποντιακό κεφάλι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

zagorakis

• Guest
"Καλοδεχούμενο το δώρο από την ΑΕΚ"

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης μίλησε για την τελευταία ημέρα της "μάχης" για την πρωτιά στα πλέι οφ, ενώ απάντησε στο πότε αναμένεται να μετακομίσει η ομάδα του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία

Για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ τοποθετήθηκε την Τρίτη (24/5) το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης. Αναφέρθηκε, ακόμη, στη σεζόν που ολοκληρώνεται την Τετάρτη (25/5), τον κόσμο του "Δικεφάλου" και τόνισε ότι η ομάδα θα αρχίσει να στεγάζεται στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας από τη μεθεπόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα είπε στο "Αθλητικό Metropolis":

Για την τελευταία ημέρα των πλέι οφ: "Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε και το άλλο παιχνίδι, αυτό της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Σενάρια μπορούμε να κάνουμε πολλά, ίσως, τερματίσουμε και τρίτοι ή ακόμη και τέταρτοι, αυτή είναι η πιο σημαντική αγωνιστική. Καθήκον μας είναι να κερδίσουμε εμείς τον Βόλο και αν η ΑΕΚ μπορέσει να μας κάνει ένα δώρο θα είναι καλοδεχούμενο. Αν η ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ δεν πιστεύουν ότι θα έχει αποτέλεσμα τότε θα είναι αδιάφορη. Μπορεί να την έκανε για να κλείσει τα μάτια των υπολοίπων".

Για την σεζόν που ολοκληρώνεται: "Γενικά ήταν επιτυχημένη η χρονιά, είμαστε η ομάδα που έδωσε τα περισσότερα ματς από κάθε άλλη, φτάσαμε στους "32" του Europa League, κάτι που είναι μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε που ήταν η ομάδα πριν από τρία τέσσερα χρόνια. Στο Πρωτάθλημα διεκδικούμε την έξοδο στα προκριματικά του Champions League και στο Κύπελλο δώσαμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ που έπρεπε να κερδίσουμε".

Για το αν το ματς με τον Βόλο είναι το τελευταίο του Μουσλίμοβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ: "Δεν είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσω για τον Μουσλίμοβιτς, ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά το τελευταίο ματς".

Για τους ρόλους των νέων μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Είναι καθαρά επιλογή του προέδρου οι ρόλοι. Έχει δρομολογηθεί και αυτό και μέσα στον Ιούνιο που ολοκληρώνεται η θητεία της διοίκησης μπαίνοντας τα καινούργια άτομα σίγουρα θα δοθούν κάποιοι ρόλοι οι οποίοι θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο".

Για τον κόσμο του "Δικεφάλου: "Όταν γίναμε στην αρχή διοίκηση, το έλεγα τότε το λέω και τώρα, ότι ο κόσμος στάθηκε κοντά στην ομάδα. Χρονιά με την χρονιά αυξάνοντας τα διαρκείας. Βοήθησαν πολύ αυτή την προσπάθεια, βέβαια, με μια μικρή παρένθεση το ματς με την ΑΕΚ. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έγιναν αυτά που έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα, γιατί αυτοί που έρχονται και παρακολουθούν ματς του ΠΑΟΚ στην πλειοψηφία τους έρχονται συνέχεια και δεν μπορούν μερικά άτομα να αμαυρώνουν αυτή την προσπάθεια".

Για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια: "Υπάρχει ένας στόχος, τον οποίο θα έλεγα ότι γνωρίζει καλύτερα ο κ. Μιχαηλίδης και ο πρόεδρος. Νομίζω, πάντως, ότι την μεθεπόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ θα έχει το σπίτι του".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/kalodexoumeno_to_dwro_apo_thn_aek.871896.html

kostas4

• Guest
τόνισε ότι η ομάδα θα αρχίσει να στεγάζεται στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας από τη μεθεπόμενη χρονιά.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ç áðüöáóç ãéá ðñïðïíçôÞ èá åßíáé ôïõ ÆáãïñÜêç

Ç áðüöáóç ãéá ôïí ðñïðïíçôÞ ôïõ ÐÁÏÊ äå èá ëçöèåß ìå… øçöïöïñßá, üðùò ãßíåôáé ãéá ôçí áíÜäåéîç ôïõ MVP ìÝóù “sms”. Ôçí áðüöáóç èá ôçí ðÜñåé ï ÆáãïñÜêçò. Åßíáé áðü áõôÝò ôéò ðåñéðôþóåéò ðïõ ìåôñÜåé ç ãíþìç ôïõ åðáÀïíôá êáé óôçí ðñïêåéìÝíç ðåñßðôùóç áõôüò åßíáé ï ÆáãïñÜêçò. ËÜèç Ý÷åé êÜíåé, áëëÜ üðùò êáé íá ôï êÜíïõìå áðü ìðÜëá êÜôé ðáñáðÜíù îÝñåé áðü üëïõò... Êáé óßãïõñá èÝëåé íá áðïäåßîåé êáé ï ßäéïò üôé ìáèáßíåé áðü ôá ëÜèç ôïõ.

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14927:n-&catid=151:paok&Itemid=121

Öáíôáóïõ íá ìçí çîåñå êéïëáò :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

ÃÜìçóÝ ôá!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

giannis80

• Guest
Δεν νομίζω οτι υπάρχει ''θα'' στο θέμα προπονητή. Θεωρώ δεδομένο οτι έχει συμφωνηθεί ποιος θα είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά.

ive4

• Guest
εαν η ομαδα εχει πλανο τοτε πεμπτη πρωι - παρασκευη το αργοτερο γινονται τα παρακατω:
1. ανακοινωνεται ο κλεισμενος προπονητης
2. ανακοινωνεται ο τεχνικος διευθυντης για τον οποιο θα συμφωνει και ο νεος προπονητης
3. ανακοινωνεται το ανοιγμα της φετινης χρονιας, απο που εγινε αυτο και το μπατζετ της επομενης πανω στο οποιο εχει συμφωνησει ο προπονητης

ειμαι σιγουρος οτι τιποτα απο αυτα δεν θα γινει και η δικαιολογια θα ειναι η εξης: "μεχρι την τεταρτη δεν ξεραμε αν θα παιζουμε ουεφα ή τσαμπιονς λιγκ και αρα δεν μπορουσαμε να καθορισουμε το μπατζετ για τον προπονητη ή την νεα σεζον."
μετα θα ακολουθησει μπαραζ ονοματων για δυο εβδομαδες μεχρι να κλεισει κανενας ακυρος τυπου δωνη/μπαγεβιτς/μπερετα
ελπιζω να διαψευστω 

Σάββατο τα πρωτοσέλιδα για πρωτάθλημα.
Κυριακή η πρώτη ήττα.
Δεύτερα αλλαγή προπονητή και πλάνου.

Μακάρι να γίνονταν όσα λες, αλλά να είμαστε λίγο ρεαλιστές.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Για να καταλάβω τον συγκρίνεις με το βουλινό?
Τον κατσαρή δεν τον έφερε τον βρήκε, τον γκαγκάτση τον έφερε και τον ξέφερε και μας έμεινε αμανάτι ο γιός ενας τίποτας δλδ, για τον κοντοπίθαρο όπως έχω ξαναπεί αρνούμε να κάνω επανάσταση προσωπικά τόσο στα αρχίδια μου τον έχω γραμμένο.
Τώρα για το διχασμό στον κόσμο θα το πω και ας πέσουν να με φάνε, τον δίχασε όντως στην περίπτωση του κοντού κυρίως, αλλά με πρόεδρο τον τρέντυ μπαλαδόφατσα σελέμπρυτι, ξαναλειτουργήσανε, ορθοποδήσανε και ανοίξανε πάραααααα πολύ σύνδεσμοι όσο να πεις κάτι είναι κι αυτό ή δεν είναι έτσι?

Είπα να μην απαντήσω αλλα με αναγκάζεις:

Είπα πως για εμένα έκανε το μεγαλύτερο κακό ΔΙΧΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ πως το λένε.
Τον Κατσαρή δεν τον βρήκε, τον επανέφερε γιατί αν θυμάσαι καλά ο κυρ Θανάσης πριν τον προτείνει ο  Ζαγοράκης για τις εκλογές ήταν επί 1 χρόνο παραιτημένος απο τον ΑΣ.
Οσο για την οικογένεια πρώτα έφερε τον γιο και μετά τον πατέρα μια κίνηση που δεν χρειαζόταν να κάνει γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατεστημένο και όπως λέμε είναι αξιοπρέπεια περηφάνια αντίσταση κλπ.
Για τον κοντό δεν θα ξαναγράψω τα γραπτά όλων των μελών είναι στο τόπικ του και φαίνεται  τελικά ποιοι δικαιώθηκαν και ποιοι ζημιώσανε την ομάδα.
Και εδώ όμως υπάρχει θέμα ηθικής τάξεως κατα την ταπεινή μου γνώμη πάντα.

Το τελευταίο το αφήνω ασχολίαστο γιατί όλοι γνωρίζουν ποια ήταν η στάση απέναντι στον κόσμο και στις εκδρομές του, και μιλάω για κόσμο και όχι για γούνες πχ κροατία.

Αυτά τα λίγα φίλε μου του μεγαλοι άνθρωποι είμαστε και είναι λίγο δύσκολο να αλλάξουμε άποψη το ξέρω
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ