Φίλε και αδερφέ Homo, αυτό το διάβασες ή γράφεις έτσι;
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο gianniwth, αλλά κι εγώ πιο πολύ εννοώ ότι πρέπει να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ από τον κόσμο, δεν πάει άλλο. Το ντου δεν είναι ενδεδειγμένη λύση, ίσως το ντου στα επίσημα, αλλά από έξω από το γήπεδο και όχι διασχίζοντας το χορτάρι, είναι καλύτερα. Ούτε ανακοινώσεις, ούτε ντου στα γήπεδα, ούτε σουρωτές, γιατί οι ίδιοι παίκτες ήταν και πέρσυ και είχαμε μια Α σοβαρότητα και μια καλύτερη εικόνα.
Να γίνει ντου στους πραγματικούς υπεύθυνους
Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα αναλύσω και να αρχίσουμε τις θεωρίες ποιος επιβάλλει τι και σε ποιον, πχ με τη σιωπή του, τι είναι η βία και τι μορφές μπορεί να έχει, και να χαμε να λέγαμε. Όποιος καταλαβαίνει καλώς, αλλιώς ο καθένας ας το δει όπως θέλει (που αυτό θα κάνει στην τελική).
Και το "Απόψε γράφεται ο επίλογος στο καλαμπούρι" τελείως λάθος το κατάλαβες, μάλλον επειδή έχεις φάει ένα σκάλωμα που δεν το καταλαβαίνω (αλλά είναι δικαίωμά σου). Εννοούσα ότι θα χάναμε και ο κόσμος (οι "καλοί", οι "ήσυχοι", όχι τα πρεζόνια) θα αγανακτούσε, θα γιούχαρε και ο αυτοκράτωρ θα (ξανα)παραιτούνταν.
Δεν έγινε, αλλά θα κάνω άλλη μια πρόβλεψη με το ρίσκο να ξαναπέσω έξω: την Τετάρτη θα είμαστε πρώτοι και όλα μέλι-γάλα. Και μιλάω πολύ σοβαρά.
Κατά τα άλλα, σε παραπέμπω μόνο στα ποστ τόσων ανθρώπων εδώ μέσα που γράψανε μετά το 3-0 με χανούμι ότι οι ίδιοι κράζανε αυτούς που μπήκαν μέσα στον ημιτελικό, οι ίδιοι θα τους κράξουν πάλι αν δεν τα γαμήσουν όλα σε ήττα, ότι θέλουν κλείδωμα στα αποδυτήρια οι παίκτες κτλ
Λοιπον αδερφε Catala με ολον το σεβασμο, αυτα να τα κρατησεις για τον εαυτο σου.
Με όλον τον σεβασμό, να σου πω ότι έχω το δικαίωμα της άποψής μου. Αν με δεις να κάνω ντου στο γήπεδο, πες μου να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Μέχρι τότε, μπορώ να γράφω ό,τι θέλω εφόσον είναι μέσα στους κανονισμούς αυτού του φόρουμ.

Γενικά πάντως να σου πω ότι αυτό το ενδεχόμενο από μένα δεν είναι πολύ πιθανό, οπότε μην ανησυχείς ότι θα καταστρέψω τον ΠΑΟΚ και θα επιβάλω την άποψή μου στους πολλούς: στην Τούμπα δεν πολυπηγαίνω. Ούτε η οικονομική δυνατότητα υπάρχει για τέτοιο ταξίδι, αλλά, κυρίως, αν θέλω να πάω σε ένα γήπεδο που αποθεώνει παίκτες του ΠΑΟΚ (και αυτοί ανταποδίδουν με χειροκρότημα), δεν χρειάζεται να τραβηχτώ στη Θεσσαλονίκη. Δίπλα στο ΟΑΚΑ μένω.
ΥΓ: Δεν έχω γράψει ποτέ ότι ο Ζαγοράκης είναι ο χειρότερος πρόεδρος, γιατί δεν το πιστεύω. Βασικά, δεν θυμάμαι να έχω γράψει ποτέ ούτε καν ότι πρέπει να φύγει.