Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 625972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
συμπληρωματικά
μην αρχίσεις από νωρίς τα: δεν ξέρουμε αν θα περάσουμε τους 2 προκριματικούς του europa League, και δε θα ανοιχτούμε στο budget γιατί δε ξέρουμε που θα είμαστε, και δε θα βάλουμε στο εισητήριο διαρκείας τα πιθανά παιχνίδια του ομίλου και δε θα κάνουμε μεταγραφές μεγάλες γιατί παίζει και να γαμηθεί τίποτα...

θα οργανώσεις την ομάδα να κυνηγήσει τη μέγιστη πιθανότητα που της αναλογή σε όλα. γαμώ τα γυφτο Dsquared σου... Din και Dan θα ακούς αν ξεφτιλλίσεις το σύμπαν πάλι.

Offline Català

• Αλλαγή
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΥΓ: Αυτή η μαλακία με τα φαντάσματα πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή, εγώ δεν είδα χτες κανέναν διαιτητή που μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να σφάξει τον ΠΑΟΚ, ούτε με μπαμπάκια ούτε με γάζες ούτε με μπεταντίν. Η πρόθεση κάνει μπαμ από χιλιόμετρο και το ξέρετε όλοι. Ή νομίζει κανείς ότι θα την γλιτώναμε που παίζαμε σαν αδερφές; Και μην αρχίσετε τα σουξου μουξου "η αδικία δεν έχει να κάνει με το πώς παίζεις κτλ", πρώτοι εμείς πάλι ουρλιάζουμε όταν χάνουμε δίκαια από διαιτητικής πλευράς, αλλά άδικα βάσει της εικόνας του ματς, της κωλοφαρδίας του αντιπάλου και να χαμε να λέγαμε. Μονά-ζυγά δικά μας δεν γίνεται, μάγκες.
Και συν τοις άλλοις ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, καταλάβετέ το επιτέλους

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Τους ζαβλακες δηθεναρες και πουθεναδες οπαδους της ραπιντ που παιζει να ειδαν μεσω τιφο να μπαινουν οι ελληνες και οι πολωνοι στο γηπεδο,και ειπαν ας το κανουμε κι εμεις να δειξουμε οτι μετραμε δεν τους σχολιαζω καν..

Η εμφανιση ειναι ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ οπως ολη η προιστορια σου με βαζελο..
Το 54-4 κι αυτο ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ειναι
Αλλα τι σχεση εχει ξαναλεω αυτο,με το οτι παλι ομαδα του ποκ κερδιζει κατι αδικα. Εχεις εσυ κερδισει ποτε κατι με γκολ οφσαιντ ή ακυρο?
ΟΧΙ
Οποτε τι να λεμε..Παλι τα ιδια για οακα και χαβο και κακο σχεδιασμο..Αυτα τα λεμε σε καθε ματς και τα ξερουμε
Το θεμα ειναι οτι με ΟΟΟΟΛΑ τα γνωστα παραπανω, εχασες με ακυρο γκολ στο 75
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Català

• Αλλαγή
ΧΩΡΙΟ ΗΜΑΣΤΑΝ
ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ
Δυστυχώς
Με τον μπούζια και τον βασελόπουλο και τον κόλακα να δίνουν γραμμή.
Αυτούς έχουμε, αυτοί μας εκφράζουν
Καλά κάνουν κ μας αντιμετωπίζουν έτσι οι αθηνέζοι, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ

Και στείλτε μου το καταστατικό ίδρυσης του πανθεσσαλονίκειου αθλητικού ομίλου ζαγοράκη,
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ

ΥΓ. ΓΚΟΛ ΟΦ ΣΑΙΝΤ ΚΑΙ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ; ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

http://www.dailymotion.com/video/xiuf26_yyyyyy-yyy-yyyyyy-yyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyyyyyy-yyyy_sport#from=embediframe

ΥΓ: Αυτή η μαλακία με τα φαντάσματα πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή, εγώ δεν είδα χτες κανέναν διαιτητή που μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να σφάξει τον ΠΑΟΚ, ούτε με μπαμπάκια ούτε με γάζες ούτε με μπεταντίν. Η πρόθεση κάνει μπαμ από χιλιόμετρο και το ξέρετε όλοι. Ή νομίζει κανείς ότι θα την γλιτώναμε που παίζαμε σαν αδερφές; Και μην αρχίσετε τα σουξου μουξου "η αδικία δεν έχει να κάνει με το πώς παίζεις κτλ", πρώτοι εμείς πάλι ουρλιάζουμε όταν χάνουμε δίκαια από διαιτητικής πλευράς, αλλά άδικα βάσει της εικόνας του ματς, της κωλοφαρδίας του αντιπάλου και να χαμε να λέγαμε. Μονά-ζυγά δικά μας δεν γίνεται, μάγκες.
Και συν τοις άλλοις ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, καταλάβετέ το επιτέλους

Συμφωνώ ως προς το δεύτερο μέρος μαζί σου αδερφέ , αλλά δν ήταν ένα παιχνίδι που φάγαμε 2-3 γκολ ή παίξανε αυτοί την γαμάτη μπάλα και μας πήραν φαλάγγι και δικαιόντουσαν ένα γκολ. Είναι αλλοίωση αποτελέσματος όμως , γιατί αν τελείωνε το παιχνίδι 0-0 θα ήμασταν πρώτοι , και θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί οι διαιτητές...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Τους ζαβλακες δηθεναρες και πουθεναδες οπαδους της ραπιντ που παιζει να ειδαν μεσω τιφο να μπαινουν οι ελληνες και οι πολωνοι στο γηπεδο,και ειπαν ας το κανουμε κι εμεις να δειξουμε οτι μετραμε δεν τους σχολιαζω καν..

Η εμφανιση ειναι ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ οπως ολη η προιστορια σου με βαζελο..
Το 54-4 κι αυτο ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ειναι
Αλλα τι σχεση εχει ξαναλεω αυτο,με το οτι παλι ομαδα του ποκ κερδιζει κατι αδικα. Εχεις εσυ κερδισει ποτε κατι με γκολ οφσαιντ ή ακυρο?
ΟΧΙ
Οποτε τι να λεμε..Παλι τα ιδια για οακα και χαβο και κακο σχεδιασμο..Αυτα τα λεμε σε καθε ματς και τα ξερουμε
Το θεμα ειναι οτι με ΟΟΟΟΛΑ τα γνωστα παραπανω, εχασες με ακυρο γκολ στο 75

περυσι στο 2-1 στην τουμπα εκοψε τετ α τετ του σισε με ανυπαρκτο οφσαιντ(σκορ δεν θυμαμαι).δεν ειδα και κανεναν απο μας δικαιολογημενα να το σχολιαζει γιατι μεσα στο γηπεδο το θελαμε περισσοτερο και το κερδισαμε το ματς.την καραμελα της διαιτησιας αντε εγω να την δεχτω ομως

το οτι ο συγκεκριμενος εποπτης περυσι σε ειχε αδικησει σε 2 ματς(στο περιστερι που ακυρωσε γκολ του κονσεισαο και στην τουμπα στα πλειοφ με τον ολυμπιακο που ενω ηταν μπροστα σε μαρς πεναλτι εδειξε ο ιδιος στον κακο παλι νομιζω παιζεται) σε εχει παιξει φετος σιγουρα 5 φορες να το αφησω ασχολιαστο;

και αντε ο προεδρος σου δεν μπορει να κανει τιποτε για το πριν.κι αυτο να το δεχτω.μετα γιατι κλαψουριζει;αλλα αντε κι αυτο να το δεχτω

ρε ευθυνες σε κανεναν μες στην ομαδα θα ριξει;εγω παντα κοιταω που φταιω εγω και μετα που φταινε οι αλλοι...οταν εγω ειμαι ανικανος να διαχειριστω τις καταστασεις και οταν ο σχεδιασμος μου ειναι ανυπαρκτος αλλοθι θα βρω αν οι ευθυνες πανε σε αλλους....

και καταλα γι'αυτο και διαφωνω σε ενδεχομενη μπουκα.θα αποπροσανατολιστουμε παλι.θειο δωρο για τον προεδρο σου θαναι...

Offline Català

• Αλλαγή
Ρε συ mikro θα τρελαθώ ρε φίλε, δεν το πιστεύω ότι καθόμαστε έστω και το συζητάμε. Δηλαδή εσύ ξέρεις ότι δεν θα τρώγαμε άλλα τρία; Ή ότι μπορεί και να το κλέβαμε το ματς σε μια αντεπίθεση; Εκεί είναι το θέμα; Από τη στιγμή που θα μπει και θα μετρήσει ένα γκολ ή από τη στιγμή που δεν θα μετρήσει ένα γκολ, ένα παιχνίδι κατά κανόνα αλλάζει τελείως ροή, άρα το μπακαλίστικο και υποθετικό "αν δεν είχε μετρήσει" δεν έχει καμία σημασία.
Το θέμα αλλού είναι, ακόμα και με τη διαιτησία. Κι εμάς μπορεί να τύχει να μας ευνοήσει και να μην είναι πρόθεσή του, έτσι και χτες δεν υπάρχει δόλος για μένα όπως έχει υπάρξει άλλες άπειρες φορές. Αλλά και να υπάρχει ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εν προκειμένω καθόλου. Στο κάτω κάτω όπως έγραψε και ο kissmyarrow δεν θα τους μάθουμε σήμερα, 50 χρόνια γίνονται αυτά.
Όλη τη χρονιά γαμιόντας σε πάει η διαιτησία, γιατί δε μιλάει κανείς; Γιατί δεν έχουμε ομάδα και το βλέπουν όλοι. Πέρσυ στο 0-1 στον gay στα play off σε έπαιζε τουλάχιστον 65-35 εις βάρος σου, γιατί δε μίλησε κανείς; Επειδή κερδίσαμε και δεν μας ένοιαζε. Μια ζωή στα μικρά ματς μας γαμάνε, γιατί δε μιλάει κανείς; Γιατί είναι εύκολο να στοχοποιείς τον αντίπαλο στα ντέρμπυ. Για αυτό κι εγώ τα ακούω βερεσέ για τις διαιτησίες μόνο όταν χάνουμε ή μόνο όταν ο αντίπαλος είναι μεγάλος, με το παραμικρό και άσχετα αν παίξαμε εμείς ή όχι.
Ειδικά εχτές, αν ήθελε να σε σφάξει θα στο είχε κάνει με χίλιους δυο άλλους τρόπους, δεν θα έπαιρνε το πέναλτυ πίσω ας πούμε ή θα έδινε άλλο πέναλτυ σε χέρι του τσουκαλά, ειδικά τον Κάκο τον ξέρουμε καλά όλοι.

και καταλα γι'αυτο και διαφωνω σε ενδεχομενη μπουκα.θα αποπροσανατολιστουμε παλι.θειο δωρο για τον προεδρο σου θαναι...

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο gianniwth, αλλά κι εγώ πιο πολύ εννοώ ότι πρέπει να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ από τον κόσμο, δεν πάει άλλο. Το ντου δεν είναι ενδεδειγμένη λύση, ίσως το ντου στα επίσημα, αλλά από έξω από το γήπεδο και όχι διασχίζοντας το χορτάρι, είναι καλύτερα. Ούτε ανακοινώσεις, ούτε ντου στα γήπεδα, ούτε σουρωτές, γιατί οι ίδιοι παίκτες ήταν και πέρσυ και είχαμε μια Α σοβαρότητα και μια καλύτερη εικόνα.
Να γίνει ντου στους πραγματικούς υπεύθυνους

ΥΓ: όταν είστε χαμηλά τη μπάλα, ή θα είστε ως το τέλος ή μην είστε καθόλου
« Last Edit: May 23, 2011, 16:00:16 by Català »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
σε ενδεχομενη μπουκα.θα αποπροσανατολιστουμε παλι.θειο δωρο για τον προεδρο σου θαναι...

Έτσι γιανν
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

zagorakis

• Guest
"Από μικρός θυμάμαι την αδικία..."

Το νέο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, αναφέρθηκε στο γκολ που δέχτηκε ο "Δικέφαλος" από τον Παναθηναϊκό, μίλησε για την βία η οποία "γεννάται από την αδικία", όπως τόνισε, και στάθηκε τις δυσκολίες του μια ομάδα να πορεύεται μόνο με την οικονομική βοήθεια του κόσμου

Στο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, στις οικονομικές δυσκολίες, αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει "καράβια με λεφτά" και την αδικία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στάθηκε με δηλώσεις του το νέο μέλος της διοίκησης της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος.

Αρχικά είπε την Δευτέρα (23/5) στο "Αθλητικό Metropolis": "Με το αγωνιστικό είμαι ο τελευταίος που θα ασχοληθώ, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι για αυτό".
Και συνέχισε μιλώντας γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Πρέπει να γίνουν αλλαγές, να σταματήσει η σεναριολογία, να δοθεί βαρύτητα στο θέαμα. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στις αδικίες. Αυτό πολλές φορές προκαλεί και την βία".
Όσον αφορά την προσπάθεια που θα γίνει στο τμήμα μάρκετινγκ, δήλωσε: "Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε σε αυτό το κομμάτι, με ότι γνωριμίες έχουμε. Από εκεί και πέρα οι ρόλοι των μελών θα ξεκαθαρίσουν μετά τα πλέι οφ".
Για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Αισθάνεσαι αδικία να κυνηγάς ένα στόχο και να δέχεσαι τέτοιο γκολ. Παραλίγο να καταλογιστεί και πέναλτι, ευτυχώς, ο διαιτητής είχε την ευθιξία να αλλάξει την απόφασή του. Φαίνονταν από την αρχή ότι ήταν οφσάιντ. Τι να το κάνεις όμως, το γκολ μετράει.... Από μικρός θυμάμαι την αδικία. Είναι κρίμα γιατί ο ΠΑΟΚ πορεύεται με την βοήθεια του κόσμου του, είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις αν δεν έχεις καράβια με λεφτά".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/apo_mikros_thymamai_thn_adikia.870734.html

CLUB LARISA

• Guest

Offline petrov

• Αλλαγή
Εγω πάλι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ο ΠΑΟ είναι ένα πτώμα αγωνιστικό που σε παρακαλάει να το κερδίσεις και συ καταφέρνεις με διάφορους μαγικούς τόπους να χάνεις. Ο Βαζέχα σε κάρφωνε μέχρι τα σαράντα του, έχω δει τον Βύντρα να μεταμορφώνεται σε σκόρερ, μέχρι και τον Μάρκο Βίλλα, ενα φανταστικό πρόσωπο  (http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_Villa_%28footballer%29) να αγωνίζεται σε επαγγελματικό ματς! Μοναδική εξαίρεση εκείνη η ομαδάρα των δύο πρώην βάζελων φρατζέσκου-μαραγκού που μπήκαν μέσα να ξεφτελίσουν τον 'καπετάνιο'  ο οποίος τους είχε δείξει την πόρτα της εξόδου. Βοηθάει σε αυτή την ελε'ι'νή παράδοση η αντιολυμπιακή υστερία που έχει ποτίσει τον παοκτσή. Προσοχή,δε λέω άδικα. Απλά ενώ επρεπε ο ανταγωνισμος σου προς την Αθήνα να διανέμεται ισομερώς στις 3 ομάδες που δυναστεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, καταναλώνεται σε ένα αντιγαύρικο πράγμα.Αυτό περνάει και στους παίκτες γιατί όταν πας στο αεροδρόμιο για μία νίκη τον πειραιά ενώ όταν χάνεις στην αθήνα λες απλά 'ήμασταν άτυχοι', ο παίκτης δεν είναι δύσκολο να καταλάβει ποιός είναι ο 'υπέρ πάντων αγών' και ποιά η ήττα 'εντός προγράμματος'. Αδικία υπάρχει σε κάθε παιχνίδι που δίνει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα , αλλά να μη βάζουμε την αδικία πάντα μπροστά από τη δική μας ανικανότητα ή ελλειψη. Χτες είδα πρώτη φορά διαιτητή να παίρνει πίσω πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και αυτό μου έδειξε ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήθελε να σε σφάξει.ΠΡΟΣΟΧΗ: δε μιλάω για τις ικανότητες του Τάσου Κάκου. Δε μιλάω για το παρελθόν του. Μιλάω για αυτό που είδαν χτες βράδυ τα μάτια μου. Να μου πείς, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήταν οφσαιντ. Πάντως τρεις φορές το είδα στο βίντεο, ο Σίλβα μου φαινόταν στην ευθεία γιατί έκανε κίνηση προς τα πίσω. Μόνο όταν είδα παγωμένη τη φάση την ώρα που έφευγε η μπάλα από τα πόδια του Σισέ, είδα ότι ήταν μπροστά. Πού θέλω να καταλήξω; Ότι ένας ψυχωμένος και δυνατός ΠΑΟΚ δε θα εμποδιζόταν από κανένα Κάκο να πάρει αποτέλεσμα χτες. Τις αιτίες πρέπει να τις αναζητήσουμε εντός ΠΑΟΚ, και αυτές δεν είναι άλλες από τον αυτόματο πιλότο στον πάγκο, την καταφανή αδιαφορία (ή ανικανότητα, το ίδιο κάνει) ορισμένων παικτών και τα αλλεπάληλα λάθη οργάνωσης μέσα στη χρονιά που κόστισαν και κοστίζουν. One to go και ταμείο στο τέλος.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Απόψε γράφεται ο επίλογος στο καλαμπούρι. Και καλύτερα να γραφτεί απόψε, γιατί το άλλο σενάριο είναι να πας πάλι πρώτος με τα ψέμματα και τελειώνει την άλλη αγωνιστική το αστείο, σιωπηρά και αναίμακτα με "φυσιολογική" ήττα από ζέλα.

Catala,
την πρωτη φορα που διαβασα το παραπανω ηταν αν δεν κανω λαθος λιγη ωρα πριν το ματς με την κουλα στην Τουμπα. Δεν ημουνα σιγουρος αν υποννοουσες να τελειωσει το καλαμπουρι με μια μπουκα που θα ανατρεψει τον Ζαγορακη ή οχι. Αυτο μου περασε παντως απο το μυαλο αλλα ειχα αμφιβολιες.

Σημερα με εκπληξη διαβασα το
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

http://www.dailymotion.com/video/xiuf26_yyyyyy-yyy-yyyyyy-yyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyyyyyy-yyyy_sport#from=embediframe

για το οποιο  πια δεν εχω καμμια αμφιβολια πλεον τι εννοεις, το λες ξεκαθαρα τι ευχεσαι/ελπιζεις/επιζητας κλπ

Λοιπον αδερφε Catala με ολον το σεβασμο, αυτα να τα κρατησεις για τον εαυτο σου. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μαγαζι ενος ή λιγων, ο ΠΑΟΚ ειναι ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Αυτο οφειλεις να το σεβαστεις. Μπορει για σενα οπως και για καποιους αλλους ο Ζαγορακης να ειναι ο χειροτερος προεδρος που περασε ποτε -οπως λετε-, αλλοι - που ξερω εγω και ειναι καμποσοι - λενε οτι ειναι ο καλυτερος που ειχαμε, και καποιοι αλλοι-οπως εγω- να ειναι καπου αναμεσα στις δυο αποψεις, κοντυτερα η μακρυτερα. Φυσικα δεν προκειται να κατσω εγω να σου εξηγησω τις αποψεις μου, ουτε να σε πεισω εγω ουτε να με πεισεις εσυ μπορεις. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟ 100% (που δεν εχεις ομως ...) και να ειναι ο χειροτερος προεδρος, αυτο που προτεινεις ειναι ασεβεια προς τους συνοπαδους σου. Οι οποιοι καλως ή κακως δεν εχουν την ιδια αποψη με σενα. Με ποιο δικαιωμα θα καθορισεις λοιπον εσυ τη μοιρα του ΠΑΟΚ? Δεν θα μπω στην κουβεντα που ξεκινησαν καποιοι για το αν τετοιο σκηνικο θα ηταν τελειο αλλοθι για το Ζαγορακη ή οχι. Δεν θα πω οτι αυτο που προτεινεις ειναι βλαπτικο/επικινδυνο κλπ για την ομαδα, δεν θα συγκρινω με ΠΣΖ γιατι θα παει μακρια η βαλιτσα. Ουτε θα μιλησω για πλειοψηφειες και μειοψηφειες με την αλφα ή βητα γνωμη, γιατι ουτε εκει ειναι το θεμα μου. Σιγουρα παντως αυτοι που δεν εχουν την ιδια αποψη με σενα (ή  μπορει και να συμφωνουν μαζι σου αλλα οχι με τροπο αντιδρασης  σαν αυτον που προτεινεις παραπανω) ειναι μεγαλη μεριδα. Πολυ μεγαλη. Και δεν μπορεις να τους αγνοησεις ολους αυτους Catala. Και φυσικα εγω ειμαι ο τελευταιος που θα κανω διαχωρισμους στους ταδε και στους δεινα οπαδους.   ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Γι αυτο τετοια πραγματα σαν το παραπανω καλο θα ηταν να τα συλλογιζομαστε καλα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
βασικά θα συμφωνήσω με τον homo και να συμπληρώσω, αν κάποιος θεωρεί παρόλα αυτά την τελευταία και καλύτερη λύση την μπούκα για το γαμημένο καλό του Π.Α.Ο.Κ., δεν την κάνει πάνω από το  πληκτρολόγιο του αλλά πάνω από τα κάγκελα. Άρα είναι τελείως ηλίθιο να γράφονται τέτοια πράγματα, μόνο τα κάνεις αν έχεις κώλο και μετά κρίνεσαι από το αποτέλεσμα.
Homo επειδή μέσα στους κάποιους έχεις σίγουρα και εμένα μετά την χθεσινή συζήτηση να σου υπενθυμίσω "από τους χειρότερους" όχι ο χειρότερος.

Offline Català

• Αλλαγή
Φίλε και αδερφέ Homo, αυτό το διάβασες ή γράφεις έτσι;

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο gianniwth, αλλά κι εγώ πιο πολύ εννοώ ότι πρέπει να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ από τον κόσμο, δεν πάει άλλο. Το ντου δεν είναι ενδεδειγμένη λύση, ίσως το ντου στα επίσημα, αλλά από έξω από το γήπεδο και όχι διασχίζοντας το χορτάρι, είναι καλύτερα. Ούτε ανακοινώσεις, ούτε ντου στα γήπεδα, ούτε σουρωτές, γιατί οι ίδιοι παίκτες ήταν και πέρσυ και είχαμε μια Α σοβαρότητα και μια καλύτερη εικόνα.
Να γίνει ντου στους πραγματικούς υπεύθυνους

Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα αναλύσω και να αρχίσουμε τις θεωρίες ποιος επιβάλλει τι και σε ποιον, πχ με τη σιωπή του, τι είναι η βία και τι μορφές μπορεί να έχει, και να χαμε να λέγαμε. Όποιος καταλαβαίνει καλώς, αλλιώς ο καθένας ας το δει όπως θέλει (που αυτό θα κάνει στην τελική).
Και το "Απόψε γράφεται ο επίλογος στο καλαμπούρι" τελείως λάθος το κατάλαβες, μάλλον επειδή έχεις φάει ένα σκάλωμα που δεν το καταλαβαίνω (αλλά είναι δικαίωμά σου). Εννοούσα ότι θα χάναμε και ο κόσμος (οι "καλοί", οι "ήσυχοι", όχι τα πρεζόνια) θα αγανακτούσε, θα γιούχαρε και ο αυτοκράτωρ θα (ξανα)παραιτούνταν.
Δεν έγινε, αλλά θα κάνω άλλη μια πρόβλεψη με το ρίσκο να ξαναπέσω έξω: την Τετάρτη θα είμαστε πρώτοι και όλα μέλι-γάλα. Και μιλάω πολύ σοβαρά.
Κατά τα άλλα, σε παραπέμπω μόνο στα ποστ τόσων ανθρώπων εδώ μέσα που γράψανε μετά το 3-0 με χανούμι ότι οι ίδιοι κράζανε αυτούς που μπήκαν μέσα στον ημιτελικό, οι ίδιοι θα τους κράξουν πάλι αν δεν τα γαμήσουν όλα σε ήττα, ότι θέλουν κλείδωμα στα αποδυτήρια οι παίκτες κτλ

Λοιπον αδερφε Catala με ολον το σεβασμο, αυτα να τα κρατησεις για τον εαυτο σου.

Με όλον τον σεβασμό, να σου πω ότι έχω το δικαίωμα της άποψής μου. Αν με δεις να κάνω ντου στο γήπεδο, πες μου να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Μέχρι τότε, μπορώ να γράφω ό,τι θέλω εφόσον είναι μέσα στους κανονισμούς αυτού του φόρουμ.  :)

Γενικά πάντως να σου πω ότι αυτό το ενδεχόμενο από μένα δεν είναι πολύ πιθανό, οπότε μην ανησυχείς ότι θα καταστρέψω τον ΠΑΟΚ και θα επιβάλω την άποψή μου στους πολλούς: στην Τούμπα δεν πολυπηγαίνω. Ούτε η οικονομική δυνατότητα υπάρχει για τέτοιο ταξίδι, αλλά, κυρίως, αν θέλω να πάω σε ένα γήπεδο που αποθεώνει παίκτες του ΠΑΟΚ (και αυτοί ανταποδίδουν με χειροκρότημα), δεν χρειάζεται να τραβηχτώ στη Θεσσαλονίκη. Δίπλα στο ΟΑΚΑ μένω.

ΥΓ: Δεν έχω γράψει ποτέ ότι ο Ζαγοράκης είναι ο χειρότερος πρόεδρος, γιατί δεν το πιστεύω. Βασικά, δεν θυμάμαι να έχω γράψει ποτέ ούτε καν ότι πρέπει να φύγει.

Offline ved

• Αλλαγή
homo και με βουλινο και με μπατμαν οι λιγοι αντεδρασαν και καθορισαν την τυχη του συλλογου.

αν περιμεναν την πλειοψηφια...

αν παλι η μειοψηφια κανει λαθος και ειναι ξεκαθαρο οτι οι πολλοι μαζικα και αποφασισμενα ειναι αντιθετοι νομιζω δεν θα αλλαξει τπτ.

τωρα συγκεκριμενα πιστευω ειναι διαχυτη η αντιληψη οτι η ολη φαση εφτασε ταβανι.

και ο πολυς ο κοσμος αρχιζει να το αντιλαμβανεται... και οταν χανεις το οραμα και την ελπιδα για κατι καλυτερο τοτε μονο η κατηφορα σε περιμενει.

αν δεν αλλαξουν δραματικα τα πραγματα σε κανα χρονο θα εχουν  διαμορφωθει συνθηκες οπου στην τουμπα θα υπαρχει τετοια μιζερια απογοητευση αδειες κερκιδες και τοτε ναι οι λιγοι θα καθοριοσυν τις εξελιξεις και ελπιζω προς το καλυτερο.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Λιγοι οπως λες αντεδρασαν με εμπρακτο τροπο, αλλα κι αυτοι που δεν αντεδρασαν(πχ με πορειες,καταληψεις κτλ) ηταν κατα πολυ μεγαλο ποσοστο,συντριπτικο θα ελεγα, κατα του γουμενου και του μπατμαν
ΠΑΟΚ G4Α

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
@t.b
Χεχε ηθελα να βαλω υποσημειωση ειδικα για σενα. ΟΧΙ t.b δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου, θυμομουν καλα την διαφοροποιηση που εκανες

@vedder

homo και με βουλινο και με μπατμαν οι λιγοι αντεδρασαν και καθορισαν την τυχη του συλλογου.
OXI, οχι δε νομιζω.
αν περιμεναν την πλειοψηφια...
Ειχαν την επικροτηση της πλειοψηφειας. Στην πρωτη περιπτωση η ομαδα ειχε φτασει πατο.Στη δευτερη ειχε παρει τιτλο φτανοντας στο τελικο με παιχτες απληρωτους και βουνο απο οικονομικα προβληματα και προσφυγες. Το αιτημα για αλλαγη ηταν καθολικο. Σημερα δε νομιζω οτι τα προβληματα ειναι σε τετοιο βαθμο.
αν παλι η μειοψηφια κανει λαθος και ειναι ξεκαθαρο οτι οι πολλοι μαζικα και αποφασισμενα ειναι αντιθετοι νομιζω δεν θα αλλαξει τπτ.
Και τι να κανουμε? Να μπουκαρουν 200 να κοψουν αντιδραση αν θα τους την πεσουν οι υπολοιποι? Δηλαδη να παμε σε εμφυλιο και αδελφοκτονιες?
τωρα συγκεκριμενα πιστευω ειναι διαχυτη η αντιληψη οτι η ολη φαση εφτασε ταβανι.
Εγω δεν το πιστευω. Ο κοσμος που βλεπω εγω δεν μου φαινεται να εχει παρατησει το οραμα. Και μιλαω για παλιες καραβανες. Με πολλλλλλη ιστορια στον ΠΑΟΚ. Προβληματα, λαθη, απογοητευση κλπ ναι αλλα οχι παραιτηση.Και ορεξη βλεπω και εμπιστοσυνη ακομα. Οχι προσωπολατρεια (ευτυχως), οχι λευκες επιταγες (ευτυχως), οχι σκουπιδια κατω απο το χαλακι, οχι σουπερισμος. Στηριξη υπο ορους. Και εγω προσωπικα εκει με βαζω.
και ο πολυς ο κοσμος αρχιζει να το αντιλαμβανεται... και οταν χανεις το οραμα και την ελπιδα για κατι καλυτερο τοτε μονο η κατηφορα σε περιμενει.
Απαντησα παραπανω. Προφανως διαφωνω.Αυτην την καταστροφολογια μονο εδω μεσα τη βλεπω.
αν δεν αλλαξουν δραματικα τα πραγματα σε κανα χρονο θα εχουν  διαμορφωθει συνθηκες οπου στην τουμπα θα υπαρχει τετοια μιζερια απογοητευση αδειες κερκιδες και τοτε ναι οι λιγοι θα καθοριοσυν τις εξελιξεις και ελπιζω προς το καλυτερο.
Θα δουμε. Ευχομαι να γινουν αυτα που πρπει στον ΠΑΟΚ

@Catala, σε σενα θα απαντησω αργοτερα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
Ρε παιδιά όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης και καλής πίστης για τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ του εκάστοτε διοικούντα.... Πολλοί συγκρίνουν τον Ζαγοράκη με Μπατατούδηδες, Γούμενους, ξέρουν πάρα πολύ καλά όμως οτι υπάρχει μια τεράστια διαφορά... Ο πολύς ο κόσμος ακόμα και οι ίδιοι κατα βάθος δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν για ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, για κλεψιές και λαμογιές. Όσο και αν έχει κάνει ένα κάρο χοντρομαλακίες, όσο κι αν η καύλα της πρώτης και δεύτερης χρονιάς έχει εξασθενήσει σημαντικά, όσο κι αν το όραμα μπορεί να μην πια αυτό που ήταν, όση έπαρση κι αν υπάρχει που για μένα δεν υπάρχει και ιδιαίτερη, όσο ακόμα κι αν υπάρχουν ερωτηματικά για τα έσοδα και τα έξοδα και τι σκατά γίνεται τέλοσπάντων με αυτά, στη συνείδηση ενός πολύ μεγάλου τμήματος του κόσμου ο Ζαγοράκης με όλα τα στραβά του δεν μπαίνει στα επίπεδα των προηγούμενων. Καλώς ή κακώς υπάρχει εμπιστοσύνη για τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. Πώς να κάνεις ντου λοιπον και καταλήψεις όταν κατά βάθος δεν πιστεύεις οτι αυτός που κάνει κουμάντο είναι ένα λαμόγιο και μισό? Τι να τον συγκρίνουμε τώρα? Με αυτούς που δεν πληρώσανε εφορία και ΙΚΑ ποτέ για μια ολόκληρη 7ετία? Που τσεπώνανε τα τηλεοπτικά και φέυγανε?
Φυσικά όλα αυτά δεν αναιρούν οτι οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες για τη διαχείριση όλων των θεμάτων. Για τις σχέσεις με τον Κατσαρή, για το αγωνιστικό, για οπαδικά θέματα, οικονομικά κλπ. Και η κριτική πρέπει να ασκείται. Και τα έχουμε πει άπειρες φορές, όποιος δεν έχει καυλα να κάνει αυτό το πράγμα στο καλό. Ούτε έυκολο είναι, ούτε απλό. Αλλά μέχρι ντου και κυνήγι υπάρχει μια απόσταση. Και άλλο πιάνω ταβάνι, άλλο πουλάω μέχρι και τα πόμολα τσεπώνω το μπακίρι και φεύγω. Θέλει μια ψυχραιμία το όλο πράγμα. Και το έχω ξαναπεί, πρέπει να υπάρχει ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ένα πλάνο για μετά, από εμάς τους ίδιους. Καλό το κράξιμο, καλά τα ΠΑΟΚ είσαι δεν μασάς, αλλά πρέπει να υπάρχει πάντα ενά πλάνο για το μετά μιας εποχής που αργά ή γρήγορα θα τελειώσει, είτε με ντου, είτε με κύπελλα και πρωταθλήματα, όπως όλα τα πράγματα.