Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ε τοτε να ανοιξουμε πολεμο και να τον διωξουμε?να φερουμε αλλο διαχειριστη και αν κι αυτος δεν μας κανει σουτ και γκολ.και στην τελικη ποιος τον γαμει τον ΠΑΟΚ? εμεις ειμαστε ο ΠΑΟΚ.

Το εχω ξαναγραψει.Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ να παραδωσουμε στην επομενη γενια αξιες ιδανικα και οτι τελικα πρεσβευει ο ΠΑΟΚ.Οπως τα παραλαβαμε και ακομη καλυτερα.Αλλα για να μεινουν ολα αυτα πρεπει να υπαρχει και ομαδα.Αυτο θα ακολουθει ο κοσμος.Μην ξεχνατε την περιοδο παρακμης σε λαο κατα τις αποχες ελεω βουλινου.Μπασκετ και συναφη απλα μας διατηρησαν εκεινη την περιοδο.Αλλωστε το 95% του κοσμου ΠΑΟΚ εγινε για τη μπαλα.

Δεν εχουμε το δικαιωμα να βρισκομαστε σε εμφυλιους και αλληλοσπαραγμους.Μην το διαλυσουμε εντελως.

Αλλωστε για να γκρεμισες κατι ειναι πανευκολο.Να το διατηρησεις και να το καλυτερεψεις χρειαζετε υπομονη και αγωνας.

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

opws_mathame

• Guest
μονος σου τα ειπες φιλε να παραδωσουμε στις εποιμενες γενιες τον ΠΑΟΚ ακομα καλυτερο πρεπει.με πισωγυρισματα ,χλευασμο στο δυνατοτερο κυτταρο του ΠΑΟΚ δηλ στο λαο του ενεργειες τυπου επιστροφη σαλπιγγιδη,τουμπεκι για τα χρεη δεν παραδιδεις ΠΑΟΚ αλλα κατι αλλο που καλυτερα να μη το χαρακτηρισω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όταν καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουνε ιερές αγελάδες ούτε στην διοίκηση,ούτε στο γήπεδο,ούτε στην κερκίδα ούτε πουθενά άλλα ο καθένας κρίνεται με γνώμονα την προσφορά του,τότε ίσως πάμε ένα βήμα μπροστά σαν κριτική κ σαν λαός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Català

• Αλλαγή
Μην διαλύσουμε τον ΠΑΟΚ λέει ο άλλος  :'( :'( :'( :'(
Δεν αντέχω από τα γέλια
Εδώ ο άλλος τον έχει διαλύσει τόσο καιρό, έχει κάψει το πτώμα και έχει σκορπίσει και τις στάχτες κι ο άλλος λέει μη βρίζετε γιατί θα έχουμε εμφύλιο  :'( :'( :'(
Θα πάρουν οι γείτονες το 100 από τα γέλια μου βραδυάτικα
Η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται μόνο διασκεδαστική πλέον

opws_mathame στου κουφού-στραβού-μουγγού την πόρτα βαράς πάλι, άστο και μη χαλιέσαι βραδυάτικα αδερφέ.

ΥΓ: Νιώθω σαν το έχω ήδη δει το έργο το αυριανό.
Δυστυχώς. Τόσο πολύ που θα αρχίσω να πιστεύω ότι ήταν εξαρχής στημένο.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Φίλε Català δεν ξέρω τι εννοείς διάλυση, εγώ μπήκα στα 35 τώρα και θυμάμαι τον ΠΑΟΚ διαλυμένο επί βουλινού με 40 εισιτήρια κομένα σε αγώνα πρωταθλήματος και ενδεκάδα με βολτέζο, αντώνα και χιονά και ευρωπαικό παιχνίδι με την παρί με την ομαδα να έχει 14 παίκτες αποστολή. Επίσης θυμάμαι τον ΠΑΟΚ επί μπάτμαν να τελειώνει η σεζόν και να έχουμε 15 προσφυγές στο κεφάλι σύν καμιά 10 αριά εκατομύρια χρέη στο δημόσιο. Τα ίδια και χειρότερα με γούμενο. Αν τώρα θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι διαλυμένος επειδή πέρσι δεν πήρε το πρωτάθλημα ενώ φέτος βγήκε 4ος και δεν έχει τεχνικό διευθυντή τον βαλντανο με προπονητή τον μουρίνιο, αντί για τον παντέλο και τον χάβο τότε συγνώμη αλλά νομίζω ότι έχει χαθεί το μέτρο. Είναι κρίμα και άδικο επειδή διαφωνεί κάποιος με ορισμένες επιλογές της διοίκησης να την ισοπεδώνει και να χαρακτηριζει ανθρώπους που προσέφεραν διαχειριστές, χέστηδες λαμόγια, κλέφτες, σελέμπριτι, βιζιτούδες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και άντε όλα αυτά μετά από μια ήττα, ή μια αποτυχία το δέχομαι, το κάνω και γω πάνω στα νεύρα μου με φταίνε ακόμα και οι γραμμές του γηπέδου αλλά όταν γίνεται συνεχώς δείχνει και την ποιότητά που έχουμε και τις δυνατότητές μας στην κριτική. Διότι το δύσκολο είναι να κάνεις κριτική και να περιμένεις αυτή η κριτική να αποδόσει, αντιθετα η ισοπέδωση είναι ο εύκολος δρόμος. Άλλωστε όλοι ξέρουν ότι ποιο εύκολο είναι να γκρεμίσεις κάτι από το να το χτίσεις και από το χτίσε γκρέμισε κερδισμένοι είναι συγκεκριμένοι ανθρώποι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

PAOK_VOLOS

• Guest
Ìå ôïõò åêðñïóþðïõò ôùí ïñãáíùìÝíùí èá óõíáíôçèåß óå ëßãç þñá ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò. Ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ èá æçôÞóåé íá ðñïöõëá÷ôåß ç Ôïýìðá, ãéáôß ï ðÝëåêõò èá åßíáé éäéáßôåñá âáñýò.

http://www.gazzetta.gr/article/item/194676-prosehei-gia-na-ehei-o-zagor

Ôé óêáôá ëåíå óå ôïóåò óõíáíôçóåéò,óå êáèå íôåñìðé,ìå ôï äéá÷åéñéóôÞ?Ìíçìç ÷ñõóïøáñïõ å÷ïõí ïé óõíäåóìßôåò Þ ôùñá ôåëåéùóáí ôá íçðéá êáé ðñåðåé íá óõæçôáíå êáèå öïñá ôá éäéá?Êáé óôï öéíáëå ãéáôé ðñåðåé ïé óõíäåóìéôåò íá åããõïýíôáé ôçí 'ôáîç' óôçí Ôïõìðá?Ìçðùò çñèå ç ùñá íá êïðïõí áõôåò ïé óõíáíôçóåéò?Ïé óåêéïõñéôé ôé ñïëï âáñáíå?

¸÷åéò äßêéï.. Íá öÝñïõí ôïõò ìðÜôóïõò.. ¹ íá êÜíåé ôçí áõôïèçóßá ï óåêéïõñéôÜò ôùí 50 åõñþ ãéá íá óþóåé ôïí ÐÁÏÊ áðü ôïí ðéôóéñéêÜ ôçò öÜðáò ðïõ ôïõ õðÝäåéîå Ýíáò íá ãßíåé õðåñáóðéóôÞò ôçò ôéìÞò ôïõ ÐÁÏÊ..

Äåí åííïþ íá öåñïõí ôïõò ìðáôóïõò.Áõôï ôï âãáæåéò áð ôï ìõáëï óïõ.Ïé óåêéïõñéôáäåò ãé áõôï ôï ëïãï ÐËÇÑÙÍÏÍÔÁÉ.Ãéá íá ìçí åðéôñåðïõí ôçí ðñïóâáóç óôïí áãùíéóôéêï ÷ùñï óå áó÷åôïõò.Êáé ôá 50€ äåí åéíáé êáé ëéãá ãéá 2 ùñåò îõóôáñ÷éäéóìïõ ðáñáêïëïõèùíôáò êáé ôï ìáôóáêé ðáñáëëçëá.
Ôé äïõëåéá å÷ïõí ïé óõíäåóìéôåò íá áó÷ïëïõíôáé ìå ôçí áóöáëåéá ôïõ ãçðåäïõ ôç óôéãìç ðïõ ðëçñùíïõìå óåêéïõñéôáäåò?

PAOK_VOLOS

• Guest
Ορισμενους τους πειραζει που λεμε τη διοικηση πρωτοδικειου διαχειριστες.Θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε..Δηλ τι ειναι ο 'σκυλος' επενδυτης?Χωνει λεφτα στην παε?ή μηπως διαχειριζεται τα λεφτα του επενδυτη-λαού?Στο τελος θα μας τον βγαλετε και Αμπραμοβιτς τον διαχειριστη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Να σε θυμίσω ο μόνος που ζήτησε να κάνει αιρετή διοίκηση ήταν ο παντελίδης ή παντελιάδης πως τον λένε εκείνον το κολλητό του γούμενο που όταν μείναμε εκτός ευρωπης τότε για τα χρέη είχε πει ότι αν ήταν υπουργός ο βενιζέλος δεν θα μας απέκλειαν. Ποιός είπε ότι είναι χοσάδας ή αμπράμοβιτς, διαχειριστής είναι, διαχειρίζονται τα έσοδα της ομάδας, εσύ το λες σαν να είναι έγκλημα.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ακριβώς επειδή είναι διαχειριστής θα έπρεπε να είναι 1000 φορές πιο προσεκτικός σε αυτά που κάνει. Όταν ξεκίνησε ο Ζαγοράκης έκανε συνεντεύξεις τύπου και ανέλυε που πήγε και το τελευταίο ευρώ (έστω και χονδρικά...). Επίσης είχε ξεκάθαρο πλάνο για το τι θέλει να πετύχει και πως να το πετύχει. Με τη φυγή του Σάντος κατέρρευσε όλο το οικοδόμημα. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι αδύναμος να κουμαντάρει το καράβι.

Προσωπικά τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για όσα έκανε μέχρι σήμερα αλλά βλέπω ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί. Δεν το έχει ρε παιδί μου, πως το λένε. Η επόμενη σκέψη είναι φυσικά "και ποιος μπορεί;; Ποια η εναλλακτική λύση;;" Η απάντηση είναι ότι δεν ξέρω,αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Ζαγοράκης δεν μπορεί. Για μένα μία είναι η λύση όσο ρομαντική και ουτοπική κι αν φαίνεται: Μοντέλο Μπάρτσα, δηλ πρόεδρος εκλεγμένος με δημοκρατικές διαδικασίες και με βάση το πλάνο που παρουσιάζει. Ούτε μεγαλομέτοχοι, ούτε πρωτοδικεία. Εκλεγμένη διοίκηση από τον λαό, χρηματοδότης ο λαός και φυσικά όποιος άλλος λεφτάς θέλει χωρίς όμως πλειοψηφικά πακέτα. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να καθαρίσει ο Ερασιτέχνης από τους βρυκόλακες...

Μπορούμε σαν λαός να δούμε μια φορά πέρα από την μύτη μας;;; Αν όχι κάθε χρονιά θα είναι deja vu... Τα πράγματα είναι απλά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Català

• Αλλαγή
Ρε Τάσο επειδή κι εγώ κλείνω τα 30 σε λίγο, βαρέθηκα, ειλικρινά. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Μου λες εσύ ότι προσέφεραν και ότι είμαστε αχάριστοι, θα σου απαντήσω κι εγώ με γκαγκάτσηδες, κοντούς, κολλητούς αρδ που κάνουν κουμάντο, ανύπαρκτο όραμα, στάση μετά από Λαμία, χρέη, ανύπαρκτους επενδυτές, ανεκμετάλλευτη συσπείρωση, πλήρες "κόψιμο" εκδρομών και εδώ και ένα χρόνο διάλυση του αγωνιστικού τμήματος, και θα συνεχιστεί το γαϊτανάκι επ'άπειρον. Συν ένα σωρό άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.
Νισάφι αδερφέ, έχω αρχίσει να σιχαίνομαι τη ζωή μου.
Να ήταν όλα καλά και να βρίζαμε από φιλολογικό ενδιαφέρον, πάει στο διάολο. Τώρα όμως που εδώ και καιρό βλέπω κάθε φορά το ίδιο πράγμα, 11 φαντάσματα να μην ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο, βασικά να μην θέλουν ΓΕΝΙΚΑ, μου μαυρίζει η ψυχή. Δεν μπορώ να τη μαυρίζω κι άλλο εδώ μέσα.
Απέτυχαν οι κύριοι και τέλος. Αντικειμενικά. Και το τραγικό είναι ότι απέτυχαν έχοντας απέναντί τους τον καλύτερο ΠΑΟΚτσή της 20ετίας ίσως, μπορεί και πιο πολύ. Τον πιο πρόθυμο, τον πιο συσπειρωμένο, τον πιο αισιόδοξο, τον πιο υπομονετικό, τον πιο αμίλητο. Για αυτό είναι αδικαιολόγητοι. Να σου θυμίσω μόνο την πρώτη χρονιά με τις σαρδέλες. Αυτή τη χρονιά και τη στάση του κόσμου τότε, όλο την ξεχνάτε όσοι κατηγορείτε αυτούς που κράζουν.
Προσφορά δεν βλέπω καμία δυστυχώς, όσο κι αν προσπαθήσω. Αν εσύ λες προσφορά ότι δεν έγιναν βήματα προς τα πίσω (που πιστεύω ότι έγιναν ως προς τη νοοτροπία των οπαδών, αλλά τεσπά), λυπάμαι αλλά διαφωνώ, αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Το μόνο που βλέπω να κατάφερε αυτή η διοίκηση είναι να γεμίσει το γήπεδο, δηλαδή κάτι το οποίο το έκανε ο κόσμος. Τίποτα άλλο, ούτε αγωνιστικά, ούτε εξωαγωνιστικά. Προσφορά είναι οι τίτλοι, η καλή ομάδα με την καλή μπάλα, και όλα τα παραπάνω (χρέη κτλ). Αυτοί μας έχουν βάλει και μέσα φέτος, με ανύπαρκτες μεταγραφές και χρονιά σούπερ από άποψης εσόδων.
Πες μου εσύ πόσο χειρότερα μπορεί να τα κάνει μια άλλη διοίκηση που θα έρθει. Περιμένω. Καρπαζοεισπράκτορας του ποκ έγινε ο θόδωρος, της επο, της κεδ και του κάθε πικραμένου. Και παιδί για τα θελήματα του Κατσαρή. Για να τα ακούει κι από πάνω από τους εχθρούς μας ότι "δεν μαζεύει τους οπαδούς του". Πόσο να τους μαζέψει πια;
Απόψε γράφεται ο επίλογος στο καλαμπούρι. Και καλύτερα να γραφτεί απόψε, γιατί το άλλο σενάριο είναι να πας πάλι πρώτος με τα ψέμματα και τελειώνει την άλλη αγωνιστική το αστείο, σιωπηρά και αναίμακτα με "φυσιολογική" ήττα από ζέλα.
Αν με ρωτήσεις προσωπικά, προτιμώ το πρώτο, το "καλό" εισιτήριο του Γιουρόπα, παρά την περσινή ταλαιπωρία (άνευ προοπτικής κιόλας) για το ξεκάβλωμα να λέω ότι έπαιξα προκριματικά τσουλού. Αλλά πλέον το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει με αυτό που βλέπει στο χορτάρι, που αντικατοπτρίζει την εικόνα της διαλυμένης διοίκησης, δεν είναι το θέμα ότι θεωρήσαμε καβατζωμένη την πρώτη θέση και απογοητευόμαστε. Και αγωνιστικά θερίζουμε τους καρπούς της προσωπολατρείας, του προσκυνήματος μέτριων στην πλειονότητά τους παικτών που τους κάναμε θεούς λιβανίζοντάς τους όλη μέρα. Και πιθηκίζοντας με τις γαμωφυλλάδες και τα μπλογκ της παρακμής. Εκεί μας έφτασε ο Ζαγοράκης, να μας κάνουν ό,τι θέλουν 5 αρχίδια δημοσιογράφοι, που αν δεν κάναν αυτή τη βρωμοδουλειά, ούτε λάμπα δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν με τη νοημοσύνη που διαθέτουν. Και όλα αυτά για να εισπράξουμε αυτό το πράμα από τα τσογλάνια τους παίκτες μας που δεν κατάλαβαν στιγμή ποια φανέλα φοράνε. Αηδία.
Και ναι, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι 200% αποτυχημένος φέτος, όχι επειδή βγήκε 4ος όπως λες πολύ αθώα. Αλλά επειδή είχε μια αξιοπρεπή ομάδα που τη διέλυσε, βγήκε 4ος καμιά 30αριά βαθμούς πίσω από τον μέτριο πρώτο, και πίσω από άλλους δύο κάτω του μετρίου. Και το θέαμα στους 25 από τους 30 αγώνες ήταν απαράδεκτο. Κι έγινε το ανέκδοτο του κάθε πικραμένου ΚΑΙ μες στην Τούμπα.
Μην πάω στο παρελθόν που αναφέρεσαι, γιατί καμία σχέση οι συνθήκες τότε και σήμερα, ΚΑΜΙΑ. Και ο χιονάς κάποτε κάρφωνε τον βαζέλα που είχε ομαδάρα τότε, με Ζαγοράκη κάναμε 3 χρόνια για να δούμε νίκη με την πουστοομάδα αυτή, όπως και με τις άλλες δύο.
« Last Edit: May 18, 2011, 08:36:26 by Català »

apostolos

• Guest
Ακριβώς επειδή είναι διαχειριστής θα έπρεπε να είναι 1000 φορές πιο προσεκτικός σε αυτά που κάνει. Όταν ξεκίνησε ο Ζαγοράκης έκανε συνεντεύξεις τύπου και ανέλυε που πήγε και το τελευταίο ευρώ (έστω και χονδρικά...). Επίσης είχε ξεκάθαρο πλάνο για το τι θέλει να πετύχει και πως να το πετύχει. Με τη φυγή του Σάντος κατέρρευσε όλο το οικοδόμημα. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι αδύναμος να κουμαντάρει το καράβι.

Προσωπικά τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για όσα έκανε μέχρι σήμερα αλλά βλέπω ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί. Δεν το έχει ρε παιδί μου, πως το λένε. Η επόμενη σκέψη είναι φυσικά "και ποιος μπορεί;; Ποια η εναλλακτική λύση;;" Η απάντηση είναι ότι δεν ξέρω,αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Ζαγοράκης δεν μπορεί. Για μένα μία είναι η λύση όσο ρομαντική και ουτοπική κι αν φαίνεται: Μοντέλο Μπάρτσα, δηλ πρόεδρος εκλεγμένος με δημοκρατικές διαδικασίες και με βάση το πλάνο που παρουσιάζει. Ούτε μεγαλομέτοχοι, ούτε πρωτοδικεία. Εκλεγμένη διοίκηση από τον λαό, χρηματοδότης ο λαός και φυσικά όποιος άλλος λεφτάς θέλει χωρίς όμως πλειοψηφικά πακέτα. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να καθαρίσει ο Ερασιτέχνης από τους βρυκόλακες...

Μπορούμε σαν λαός να δούμε μια φορά πέρα από την μύτη μας;;; Αν όχι κάθε χρονιά θα είναι deja vu... Τα πράγματα είναι απλά

Αχ ρε αδερφέ tsag τι με θυμισες τώρα. Σαν και χθες το θυμάμαι που όταν είχε πρωτοαναλάβει ο Ζαγοράκης και είχαμε ανασάνει λίγο μετά από εκείνο το εφιαλτικό 2006 και τα διαρκείας φυσούσανε και ένας άνεμος αισιοδοξίας έπνεε γενικότερα, είχαμε πει τότε με τον cure να ανοίξει μια συζήτηση έτσι που είχαν ηρεμήσει τα πράγματα για το πώς μπορεί να διοικέιται ο ΠΑΟΚ με τον λαό του μπροστάρη και στην μετά Ζαγορακη εποχή. Και όντως τότε έπρεπε να γίνει αυτή η κουβέντα. Τότε που ούτε ο Ζαγοράκης είχε μπει σε τέτοιο στόχαστρο, τότε που ούτε μίση υπάρχαν και που έπαιζε μια γενική ηρεμία. Να δημιουργηθεί ένα σύστημα λοιπόν έπρεπε ώστε να μην μένουμε σε Ζαγοράκηδες και γενικότερα σε πρόσωπα , αλλά να κάνουμε το κουμάντο μόνοι μας κλπ. Δυστυχώς αυτή η συζήτηση δεν έγινε ποτέ. Ο Ζαγοράκης καλώς ή κακώς φθάρθηκε φοβερά, τα στρατόπεδα καλώς η κακώς δημιουργηθήκανε, οι κόντρες ξαναμπήκανε σε καθημερινή βάση, η κμαχυποψία επικρατεί και κάτσε τώρα εσύ και κάνε τέτοια συζήτηση....

Offline tsag

• Αλλαγή
Γάμησέ τα Απόστολε... Δε βλέπω καμία προοπτική δυστυχώς... Αν δε βάλουμε μυαλό όμως κάθε χρόνο τα ίδια θα συζητάμε. Αν το καταλάβουν αρχικά αυτό όλοι τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα. Ίσως να υπάρχει μία ελπίδα.

Rε φίλε διαπιστώνω ότι με τόση σαπίλα, με τόσο καρκίνο μέσα και γύρω από την οικογένεια του ΠΑΟΚ πως θα δούμε προκοπή;;;; Πως γαμώ την τρέλα μου;;; Εύχομαι να προλάβω να δω μια άσπρη μέρα για αυτον τον τεράστιο Σύλλογο πριν πεθάνω. Μόνο αυτό.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
χωρις να διαβασω τα παραπανω ποστ....πιστευετε οτι στην ελλαδα...στην χωρα τησ πουστιας και τησ λαμογιας μπορει να εφαρμοστει μοντελο λαικησ βασης (αλλα μπαρτσελονα) στην ΠΑΟΚαρα μας? εγς γιατι πιστευω οτι ολο και καποιο λομογιο οπαδος θα φτιαξει περιουσια μεσα απο το συστημα? υπαρχουν εκλογες στην ελλαδα που λειτουργουν με δημοκρατικες διαδικασιες?
My Own WoRST ENeMy.....

Offline tsag

• Αλλαγή
Εγώ το πιστεύω ναι. Και όσοι δεν το πιστεύουν είναι καιρός να αλλάξουν μυαλά. Το αδιέξοδο του υπάρχοντος συστήματος μόνο εγώ και λίγοι ακόμα το βλέπουμε δηλαδή? Όσο για την νοοτροπία της λαμογιάς θα πρέπει να την αλλάξουμε δια ροπάλου. Μία, μόνο μία, γαμημένη φορα να τιμωρηθεί παραδειγματικά κάποιος τότε θα δείτε τι ωραία που αλλάζει...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ποια λαϊκή βάση ρε παιδιά?? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στην ελλάδα. Λέμε όλοι ελλάς η χώρα της πουστιάς, τι σημαίνει αυτό, ότι όλοι εμείς οι έλληνες είμαστε πούστηδες, αν ήμασταν εμείς καλοί θα ήταν η χώρα μπουρδέλο??? Δεν υπάρχουν για μένα λαϊκές βάσεις και τέτοιου τύπου διοικήσεις γιατί πολύ απλά σαν ελληνες δεν αντέχουμε την άποψη του άλλου και τις ιδέες του και γιατί πάντα η πουστιά είναι μέσα μας και η ρουφιανιά. Πάντα θέλουμε να γίνεται το δικό μας και όποιος λέει το αντίθετο ή κάνει κάτι άλλο είναι λαμόγιο, ρουφιάνος, κλέφτης, του γαμιέται η γυναίκα κτλ. Αυτό είναι το επίπεδο της δημοκρατικής αντιπαράθεσής μας.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
για μένα τα πράγματα είναι απλά...

λέμε ότι ο Ζαγοράκης δεν μπορεί
ο ίδιος όμως μας έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί...
δεν γκρεμίζονται όλα για μια κακή σεζόν
δεν νομίζω ότι αυτός είναι μαλάκας και δεν βλέπει τις μαλακίες που έγιναν φέτος..
στα μέσα τις σεζόν δεν μπορείς να κανεις πολλά πράγματα, απλά προετοιμάζεσαι για την επομενη

εγώ προσωπικά μια κακή σεζόν μπορώ να την δικαιολογήσω απόλυτα..
αλλα άμα δούμε και του χρόνου τις ίδιες μαλακίες τότε θα αρχίζω να κράζω και εγώ....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

ive4

• Guest
Ποτε θα μαθετε να μην ξεφτιλιζετε το φορουμ ?Για τον προεδρο της ομαδας σου μιλας.Σεβασου τον θεσμο τουλαχιστο.ΜΟΝΟ σκουλικια αναφερονται ετσι.Εκτος αν το θεωρεις μαγκια να εναντιωνεσαι συνεχως ,ετσι για να το παιξεις ανεξαρτητος και οτι δεν εισαι προβατο σαν εμας?

Προς admins του foroum:Σας αρεσει ολο αυτο το κλιμα -εναντιον του ζαγορακη ,απ το αν κατουραει στραβα μεχρι τις μεταγραφες? Σας αρεσει που καθε ενας που εχει αντιθετη γνωμη απο τους παραπανω χαρακτηριζεται και στοχοποιηται?Δεν ειπαμε οτι ειναι αγιοι στη διοικηση ή οτι δεν κανει λαθη.Αλλα μην το γαμαμε το θεμα.ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΕ πλεον

Συμφωνώ μαζί σου. Όχι για τον θεσμό του προέδρου που δε λέει και τίποτα, όσο για το ότι τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. 

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ρε Τάσο επειδή κι εγώ κλείνω τα 30 σε λίγο, βαρέθηκα, ειλικρινά. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Μου λες εσύ ότι προσέφεραν και ότι είμαστε αχάριστοι, θα σου απαντήσω κι εγώ με γκαγκάτσηδες, κοντούς, κολλητούς αρδ που κάνουν κουμάντο, ανύπαρκτο όραμα, στάση μετά από Λαμία, χρέη, ανύπαρκτους επενδυτές, ανεκμετάλλευτη συσπείρωση, πλήρες "κόψιμο" εκδρομών και εδώ και ένα χρόνο διάλυση του αγωνιστικού τμήματος, και θα συνεχιστεί το γαϊτανάκι επ'άπειρον. Συν ένα σωρό άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.
Νισάφι αδερφέ, έχω αρχίσει να σιχαίνομαι τη ζωή μου.
Να ήταν όλα καλά και να βρίζαμε από φιλολογικό ενδιαφέρον, πάει στο διάολο. Τώρα όμως που εδώ και καιρό βλέπω κάθε φορά το ίδιο πράγμα, 11 φαντάσματα να μην ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο, βασικά να μην θέλουν ΓΕΝΙΚΑ, μου μαυρίζει η ψυχή. Δεν μπορώ να τη μαυρίζω κι άλλο εδώ μέσα.
Απέτυχαν οι κύριοι και τέλος. Αντικειμενικά. Και το τραγικό είναι ότι απέτυχαν έχοντας απέναντί τους τον καλύτερο ΠΑΟΚτσή της 20ετίας ίσως, μπορεί και πιο πολύ. Τον πιο πρόθυμο, τον πιο συσπειρωμένο, τον πιο αισιόδοξο, τον πιο υπομονετικό, τον πιο αμίλητο. Για αυτό είναι αδικαιολόγητοι. Να σου θυμίσω μόνο την πρώτη χρονιά με τις σαρδέλες. Αυτή τη χρονιά και τη στάση του κόσμου τότε, όλο την ξεχνάτε όσοι κατηγορείτε αυτούς που κράζουν.
Προσφορά δεν βλέπω καμία δυστυχώς, όσο κι αν προσπαθήσω. Αν εσύ λες προσφορά ότι δεν έγιναν βήματα προς τα πίσω (που πιστεύω ότι έγιναν ως προς τη νοοτροπία των οπαδών, αλλά τεσπά), λυπάμαι αλλά διαφωνώ, αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Το μόνο που βλέπω να κατάφερε αυτή η διοίκηση είναι να γεμίσει το γήπεδο, δηλαδή κάτι το οποίο το έκανε ο κόσμος. Τίποτα άλλο, ούτε αγωνιστικά, ούτε εξωαγωνιστικά. Προσφορά είναι οι τίτλοι, η καλή ομάδα με την καλή μπάλα, και όλα τα παραπάνω (χρέη κτλ). Αυτοί μας έχουν βάλει και μέσα φέτος, με ανύπαρκτες μεταγραφές και χρονιά σούπερ από άποψης εσόδων.
Πες μου εσύ πόσο χειρότερα μπορεί να τα κάνει μια άλλη διοίκηση που θα έρθει. Περιμένω. Καρπαζοεισπράκτορας του ποκ έγινε ο θόδωρος, της επο, της κεδ και του κάθε πικραμένου. Και παιδί για τα θελήματα του Κατσαρή. Για να τα ακούει κι από πάνω από τους εχθρούς μας ότι "δεν μαζεύει τους οπαδούς του". Πόσο να τους μαζέψει πια;
Απόψε γράφεται ο επίλογος στο καλαμπούρι. Και καλύτερα να γραφτεί απόψε, γιατί το άλλο σενάριο είναι να πας πάλι πρώτος με τα ψέμματα και τελειώνει την άλλη αγωνιστική το αστείο, σιωπηρά και αναίμακτα με "φυσιολογική" ήττα από ζέλα.
Αν με ρωτήσεις προσωπικά, προτιμώ το πρώτο, το "καλό" εισιτήριο του Γιουρόπα, παρά την περσινή ταλαιπωρία (άνευ προοπτικής κιόλας) για το ξεκάβλωμα να λέω ότι έπαιξα προκριματικά τσουλού. Αλλά πλέον το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει με αυτό που βλέπει στο χορτάρι, που αντικατοπτρίζει την εικόνα της διαλυμένης διοίκησης, δεν είναι το θέμα ότι θεωρήσαμε καβατζωμένη την πρώτη θέση και απογοητευόμαστε. Και αγωνιστικά θερίζουμε τους καρπούς της προσωπολατρείας, του προσκυνήματος μέτριων στην πλειονότητά τους παικτών που τους κάναμε θεούς λιβανίζοντάς τους όλη μέρα. Και πιθηκίζοντας με τις γαμωφυλλάδες και τα μπλογκ της παρακμής. Εκεί μας έφτασε ο Ζαγοράκης, να μας κάνουν ό,τι θέλουν 5 αρχίδια δημοσιογράφοι, που αν δεν κάναν αυτή τη βρωμοδουλειά, ούτε λάμπα δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν με τη νοημοσύνη που διαθέτουν. Και όλα αυτά για να εισπράξουμε αυτό το πράμα από τα τσογλάνια τους παίκτες μας που δεν κατάλαβαν στιγμή ποια φανέλα φοράνε. Αηδία.
Και ναι, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι 200% αποτυχημένος φέτος, όχι επειδή βγήκε 4ος όπως λες πολύ αθώα. Αλλά επειδή είχε μια αξιοπρεπή ομάδα που τη διέλυσε, βγήκε 4ος καμιά 30αριά βαθμούς πίσω από τον μέτριο πρώτο, και πίσω από άλλους δύο κάτω του μετρίου. Και το θέαμα στους 25 από τους 30 αγώνες ήταν απαράδεκτο. Κι έγινε το ανέκδοτο του κάθε πικραμένου ΚΑΙ μες στην Τούμπα.
Μην πάω στο παρελθόν που αναφέρεσαι, γιατί καμία σχέση οι συνθήκες τότε και σήμερα, ΚΑΜΙΑ. Και ο χιονάς κάποτε κάρφωνε τον βαζέλα που είχε ομαδάρα τότε, με Ζαγοράκη κάναμε 3 χρόνια για να δούμε νίκη με την πουστοομάδα αυτή, όπως και με τις άλλες δύο.

Μεσα σε ολα τα αλλα που διαφωνω,λες "έχοντας απέναντί τους τον καλύτερο ΠΑΟΚτσή της 20ετίας ίσως"
Και γω λεω "εκαναν-καναμε,την καλυτερη ομαδα της 20ετιας"
Διαφωνεις?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Català

• Αλλαγή
Ναι.
Μπορώ να σου αναφέρω τουλάχιστον 3 ομάδες μας όλα αυτά τα χρόνια, που ήταν καλύτερες από την περσινή (γιατί μόνο σε αυτήν αναφέρεσαι, δεν υπάρχει καμία άλλη στα 4 χρόνια).
Αλλά και δίκιο να έχεις, δεν αναιρούνται όσα γράφω

kostas4

• Guest
Αχ ρε αδερφέ tsag τι με θυμισες τώρα. Σαν και χθες το θυμάμαι που όταν είχε πρωτοαναλάβει ο Ζαγοράκης και είχαμε ανασάνει λίγο μετά από εκείνο το εφιαλτικό 2006 και τα διαρκείας φυσούσανε και ένας άνεμος αισιοδοξίας έπνεε γενικότερα, είχαμε πει τότε με τον cure να ανοίξει μια συζήτηση έτσι που είχαν ηρεμήσει τα πράγματα για το πώς μπορεί να διοικέιται ο ΠΑΟΚ με τον λαό του μπροστάρη και στην μετά Ζαγορακη εποχή. Και όντως τότε έπρεπε να γίνει αυτή η κουβέντα. Τότε που ούτε ο Ζαγοράκης είχε μπει σε τέτοιο στόχαστρο, τότε που ούτε μίση υπάρχαν και που έπαιζε μια γενική ηρεμία. Να δημιουργηθεί ένα σύστημα λοιπόν έπρεπε ώστε να μην μένουμε σε Ζαγοράκηδες και γενικότερα σε πρόσωπα , αλλά να κάνουμε το κουμάντο μόνοι μας κλπ. Δυστυχώς αυτή η συζήτηση δεν έγινε ποτέ. Ο Ζαγοράκης καλώς ή κακώς φθάρθηκε φοβερά, τα στρατόπεδα καλώς η κακώς δημιουργηθήκανε, οι κόντρες ξαναμπήκανε σε καθημερινή βάση, η κμαχυποψία επικρατεί και κάτσε τώρα εσύ και κάνε τέτοια συζήτηση....