Ρε Τάσο επειδή κι εγώ κλείνω τα 30 σε λίγο, βαρέθηκα, ειλικρινά. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Μου λες εσύ ότι προσέφεραν και ότι είμαστε αχάριστοι, θα σου απαντήσω κι εγώ με γκαγκάτσηδες, κοντούς, κολλητούς αρδ που κάνουν κουμάντο, ανύπαρκτο όραμα, στάση μετά από Λαμία, χρέη, ανύπαρκτους επενδυτές, ανεκμετάλλευτη συσπείρωση, πλήρες "κόψιμο" εκδρομών και εδώ και ένα χρόνο διάλυση του αγωνιστικού τμήματος, και θα συνεχιστεί το γαϊτανάκι επ'άπειρον. Συν ένα σωρό άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.
Νισάφι αδερφέ, έχω αρχίσει να σιχαίνομαι τη ζωή μου.
Να ήταν όλα καλά και να βρίζαμε από φιλολογικό ενδιαφέρον, πάει στο διάολο. Τώρα όμως που εδώ και καιρό βλέπω κάθε φορά το ίδιο πράγμα, 11 φαντάσματα να μην ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο, βασικά να μην θέλουν ΓΕΝΙΚΑ, μου μαυρίζει η ψυχή. Δεν μπορώ να τη μαυρίζω κι άλλο εδώ μέσα.
Απέτυχαν οι κύριοι και τέλος. Αντικειμενικά. Και το τραγικό είναι ότι απέτυχαν έχοντας απέναντί τους τον καλύτερο ΠΑΟΚτσή της 20ετίας ίσως, μπορεί και πιο πολύ. Τον πιο πρόθυμο, τον πιο συσπειρωμένο, τον πιο αισιόδοξο, τον πιο υπομονετικό, τον πιο αμίλητο. Για αυτό είναι αδικαιολόγητοι. Να σου θυμίσω μόνο την πρώτη χρονιά με τις σαρδέλες. Αυτή τη χρονιά και τη στάση του κόσμου τότε, όλο την ξεχνάτε όσοι κατηγορείτε αυτούς που κράζουν.
Προσφορά δεν βλέπω καμία δυστυχώς, όσο κι αν προσπαθήσω. Αν εσύ λες προσφορά ότι δεν έγιναν βήματα προς τα πίσω (που πιστεύω ότι έγιναν ως προς τη νοοτροπία των οπαδών, αλλά τεσπά), λυπάμαι αλλά διαφωνώ, αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Το μόνο που βλέπω να κατάφερε αυτή η διοίκηση είναι να γεμίσει το γήπεδο, δηλαδή κάτι το οποίο το έκανε ο κόσμος. Τίποτα άλλο, ούτε αγωνιστικά, ούτε εξωαγωνιστικά. Προσφορά είναι οι τίτλοι, η καλή ομάδα με την καλή μπάλα, και όλα τα παραπάνω (χρέη κτλ). Αυτοί μας έχουν βάλει και μέσα φέτος, με ανύπαρκτες μεταγραφές και χρονιά σούπερ από άποψης εσόδων.
Πες μου εσύ πόσο χειρότερα μπορεί να τα κάνει μια άλλη διοίκηση που θα έρθει. Περιμένω. Καρπαζοεισπράκτορας του ποκ έγινε ο θόδωρος, της επο, της κεδ και του κάθε πικραμένου. Και παιδί για τα θελήματα του Κατσαρή. Για να τα ακούει κι από πάνω από τους εχθρούς μας ότι "δεν μαζεύει τους οπαδούς του". Πόσο να τους μαζέψει πια;
Απόψε γράφεται ο επίλογος στο καλαμπούρι. Και καλύτερα να γραφτεί απόψε, γιατί το άλλο σενάριο είναι να πας πάλι πρώτος με τα ψέμματα και τελειώνει την άλλη αγωνιστική το αστείο, σιωπηρά και αναίμακτα με "φυσιολογική" ήττα από ζέλα.
Αν με ρωτήσεις προσωπικά, προτιμώ το πρώτο, το "καλό" εισιτήριο του Γιουρόπα, παρά την περσινή ταλαιπωρία (άνευ προοπτικής κιόλας) για το ξεκάβλωμα να λέω ότι έπαιξα προκριματικά τσουλού. Αλλά πλέον το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει με αυτό που βλέπει στο χορτάρι, που αντικατοπτρίζει την εικόνα της διαλυμένης διοίκησης, δεν είναι το θέμα ότι θεωρήσαμε καβατζωμένη την πρώτη θέση και απογοητευόμαστε. Και αγωνιστικά θερίζουμε τους καρπούς της προσωπολατρείας, του προσκυνήματος μέτριων στην πλειονότητά τους παικτών που τους κάναμε θεούς λιβανίζοντάς τους όλη μέρα. Και πιθηκίζοντας με τις γαμωφυλλάδες και τα μπλογκ της παρακμής. Εκεί μας έφτασε ο Ζαγοράκης, να μας κάνουν ό,τι θέλουν 5 αρχίδια δημοσιογράφοι, που αν δεν κάναν αυτή τη βρωμοδουλειά, ούτε λάμπα δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν με τη νοημοσύνη που διαθέτουν. Και όλα αυτά για να εισπράξουμε αυτό το πράμα από τα τσογλάνια τους παίκτες μας που δεν κατάλαβαν στιγμή ποια φανέλα φοράνε. Αηδία.
Και ναι, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι 200% αποτυχημένος φέτος, όχι επειδή βγήκε 4ος όπως λες πολύ αθώα. Αλλά επειδή είχε μια αξιοπρεπή ομάδα που τη διέλυσε, βγήκε 4ος καμιά 30αριά βαθμούς πίσω από τον μέτριο πρώτο, και πίσω από άλλους δύο κάτω του μετρίου. Και το θέαμα στους 25 από τους 30 αγώνες ήταν απαράδεκτο. Κι έγινε το ανέκδοτο του κάθε πικραμένου ΚΑΙ μες στην Τούμπα.
Μην πάω στο παρελθόν που αναφέρεσαι, γιατί καμία σχέση οι συνθήκες τότε και σήμερα, ΚΑΜΙΑ. Και ο χιονάς κάποτε κάρφωνε τον βαζέλα που είχε ομαδάρα τότε, με Ζαγοράκη κάναμε 3 χρόνια για να δούμε νίκη με την πουστοομάδα αυτή, όπως και με τις άλλες δύο.