Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 625106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Οσο γιά τις στοχοποιημένες διαρροές γιά επαφές οργανωμένων οπαδών με αναρχικά στοιχεία γιά τη δημιουργία επεισοδίων σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις, δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόσμο της ομάδας μας και προκαλούμε όποιον βολεύεται από τη διασπορά παρόμοιων ανυπόστατων σεναρίων, να παραβρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας γιά να το διαπιστώσει.

:'( :'( :'(

Offline cure

• Αλλαγή
Που την είδατε την ομοιότητα ρε;  :emetos:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zagorakis

• Guest
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκφράσει κατ' επανάληψη την εμπιστοσύνη της στην πλατιά μάζα των φιλάθλων-οπαδών της ομάδας. Επειδή όμως η συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη και η ομάδα μας έχει στοχοποιηθεί, αποτελώντας θύμα επιλεκτικών ευαισθησιών πολλές φορές κατά το παρελθόν, τονίζουμε ότι ακόμα και συμπεριφορές πταισματικού χαρακτήρα θα εκληφθούν ως κακουργήματα με καταστροφικές συνέπειες γιά όλους μας.

Η ρήψη του παραμικρού αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, συνιστά, χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση, λόγο οριστικής διακοπής της αναμέτρησης, με ότι αυτό συνεπάγεται .

Ας μην ξεχνά κανένας ΠΑΟΚτσής, ότι εκτός των άλλων είναι και χρηματοδότης της ομάδας, άρα έχει ένα λόγο παραπάνω να την προστατεύσει από οποιoνδήποτε διανοηθεί να την βλάψει.

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15V2N7CC2&extLang=

zagorakis

• Guest
«Θα υπάρχουν 330 άντρες σεκιούριτι»

Ο Ιορδάνης Μελετλίδης, ανέλαβε το πόστο του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ μίλησε στο PAOK24 για την προσπάθεια που πρέπει να γίνει την Κυριακή απ όλους για να μην είναι η ομάδα εκτεθειμένη, αλλά και για τις μελλοντικές του σκέψεις.

- Πότε σου έγινε η πρόταση να αναλάβεις;

«Πριν από περίπου μία εβδομάδα και δεν ήταν κάτι που το σκέφτηκα πολύ. Ήμουν πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ και δεν θα αλλάξει κάτι πλην των ευθυνών που έχει το νέο μου πόστο».

Ήσουν και παλιά στον ΠΑΟΚ όμως;

«Τότε ήταν διαφορετικά, αφού ήμουν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και κόσμου Δεν είχαμε τόσους ανθρώπους στην ομάδα σεκιούριτι. Ήμασταν εγώ και ο Μιχάλης Ανδρεάδης και άλλοι πέντε φίλοι. Τα πήγαμε άψογα στον τελικό του 2001 και αυτό μου έχει μείνει χαραγμένο».

Την Κυριακή ξεκινάς με ένα πολύ δύσκολο έργο

«Σίγουρα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μη συμβεί το παραμικρό. Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας, έχουν καταστρώσει τα σχέδια, έχουμε προετοιμαστεί για τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας είναι υψηλής επικινδυνότητας και για αυτόν τον λόγο θα έχουμε έναν άντρα σεκιούριτι για περίπου 80 οπαδούς. Συνολικά θα βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο, 330 άντρες της ομάδας σεκιούριτι»

Τι σκέφτεσαι για το μέλλον;

«Ότι και να συμβεί, πρέπει πάνω απ όλα να αλλάξουμε νοοτροπία. Να μπορεί η κερκίδα να συμμαζεύει αυτούς που ξεφεύγουν, γιατί απλούστατα προέχει το καλό της ομάδας. Από εκεί και πέρα, έχω πολλές σκέψεις που θα τις συζητήσω μετά από τα πλέι οφ με τη διοίκηση, όμως το βασικό για εμένα είναι όλοι οι σεκιούριτι να προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα των οπαδών μας».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8043

PAOK_VOLOS

• Guest
όμως το βασικό για εμένα είναι όλοι οι σεκιούριτι να προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα των οπαδών μας».

:02: :02: :02: :02: :02: :02:

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
όμως το βασικό για εμένα είναι όλοι οι σεκιούριτι να προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα των οπαδών μας».

:02: :02: :02: :02: :02: :02:

τι αλλο θα ακουσουμε!!!ελεος!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline t.b

• Αλλαγή
Αν είναι έτσι όλο το πούλμαν που πήγε στο Ζάγκρεμπ στα πορτοκαλί και στην δουλειά...

opws_mathame

• Guest
τουλαχιστον οι ανθρωποι βγαινουν και το λενε στα ισια.ο στοχος τους ο κυριαρχος ειναι η απο-οπαδοποιηση του ΠΑΟΚ και μετα ολα τ αλλα.

opws_mathame

• Guest
Όπως τα λέει ο Euthemes. Σιγά μη δυσκολευτούμε να σβήσουμε όλα τα καλά του. Μία ψηφοφορία στην Σούπερ Λίγκα και θα του βρούμε όλα τα κακά του κόσμου.
κοιταξε φιλε ακομα κ ο κουδας που εχει κανει τοσα παοκτσακια δε γλιτωσε την κριτικη και δεχθηκε τραμπουκισμους οταν εγινε κουμπαρος του μπατατουδη.δεν αμφισβητει κανεις την προσφορα του ως αθλητη ουτε στο μεγαλο μπανε ουτε ουτε σ αυτον.το οτι δεν υπαρχουν αλλοι παραγοντες και πιθανον εκτεθει το ινδαλμα των παιδικων μας χρονων δε σημαινει τπτ για τον αρχηγο με το 7.σε καμια περιπτωση αυτο δε θα του δωσει αλλοθι για οποιαδηποτε λαθη στο νεο του ποστο.γι αυτο ορισμενοι κακοπροαιρετοι υεωρουμε την επιλογη πρελεβιτσ ως πιθανη ασπιδα.το σκληροπυρηνικο κομματι απ τον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν εχει μνημη χρυσοψαρου ουτε χαμηλο αικιου οπως προσπαθουν να περασουν αυτοι που σχεσδιαζουν τον νεο-ΠΑΟΚ που ο οπαδος θα θεωρειατι κατι δευτερευον η γραφικο κ σιγουρα οχι η δυναμη πυρος του συλλογου οπως ηταν παντα

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Ο president θέλει ηλεκτοσόκ!

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Athinaios--4

• Guest
Πρέπει να κρίνεις μόνο όταν κρίνεις πρώτα τον εαυτό σου. Οποιοδήποτε λάθος του Μπάνε πρέπει να τονίζεται. Όπως και του Ζαγοράκη. Δεν πρέπει να υπάρχει μηδενισμός της προσφοράς τους όμως. Ούτε σύγκριση της προσφοράς τους στην ομάδα. Ο καθένας προσέφερε και οι 2 πρέπει να είναι σεβαστοί από τον κόσμο.

Μέσα σε αυτούς όμως που κρίνονται πρέπει να είναι και ο ίδιος ο κόσμος. Αυτό δεν το βλέπω πουθενά. Βλέπω μόνο να καθόμαστε στο θρόνο μας κάπου ψηλά και να κρίνουμε όλους τους άλλους και με άνεση να τους μηδενίζουμε. Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει.

opws_mathame

• Guest
φυσικα και γινεται αυτοκριτικη αλλα ενας χωρος οπως το ινρρενετ που μπορει να διαβαζουν και αλλοθρησκοι δεν ειναι το καταλληλο μερος για να εκφρασουμε την αυτοκριτικη μας σε οπαδικης φυσης θεματα

Athinaios--4

• Guest
Ενώ φίλε μου είναι καλύτερο στο ίντερνετ που διαβάζουν και αλλόθρησκοι να βρίζουμε τον Ζαγοράκη, να λέμε κλέφτες (η πιθανόν κλέφτες) τη διοίκηση κτλ.

Σόρρυ αλλά διαφωνώ.

Offline Català

• Αλλαγή
Μέσα σε αυτούς όμως που κρίνονται πρέπει να είναι και ο ίδιος ο κόσμος. Αυτό δεν το βλέπω πουθενά. Βλέπω μόνο να καθόμαστε στο θρόνο μας κάπου ψηλά και να κρίνουμε όλους τους άλλους και με άνεση να τους μηδενίζουμε. Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει.

Όσον αφορά εδώ μέσα τουλάχιστον (γιατί στα διάφορα φυτομπλογκ όλοι έχουν άποψη από το σπίτι τους για τα πάντα) ή δεν διαβάζεις καλά ή δεν κάνεις ότι δεν διαβάζεις. Αυτοκριτική γίνεται συχνά. Να σε παραπέμψω μόνο στο πιο πρόσφατο, στο τι γράφτηκε χτες το απόγευμα για τον κόσμο μετά την ήττα στο χάντμπολ. Εσύ σπεύδεις πρώτος να υπερασπιστείς τον Ζαγοράκη στα πάντα, δικαίωμά σου φυσικά, αλλά μη μας λες για ντεμέκ ισορροπία στην κριτική όταν τα βλέπεις όλα ρόδινα. Και μην ξεχνάς ότι έχει και ο άλλος το δικαίωμα στην κριτική.
Άσε που εδώ είναι απλά ένα φόρουμ με κάποιες δεκάδες μέλη από έναν λαό χιλιάδων. Το αν κάνουν αυτοκριτική οι χιλιάδες οπαδοί μας in real life, δεν νομίζω να είσαι σε θέση να το γνωρίζεις. Και διαφωνείς-δε διαφωνείς, ΟΧΙ, αυτή η αυτοκριτική δεν μπορεί να γίνει βούκινο, τουλάχιστον όχι ολοκληρωτικά. Είναι βασικοί (άγραφοι) κανόνες αυτοί, αλλά και κοινή λογική. Το ίδιο ισχύει και με την κριτική σε διοίκηση, παίκτες κτλ.

Πρέπει να κρίνεις μόνο όταν κρίνεις πρώτα τον εαυτό σου.

Επειδή όμως βλέπω ότι το έχεις καημό, εμπρός, ξεκίνα εσύ πρώτος την αυτοκριτική.
Και συγγνώμη κιόλας, ο κόσμος κάνουμε μαλακίες, αλλά επειδή εμείς ξέρεις ούτε παίρνουμε τις αποφάσεις, ούτε πληρωνόμαστε εκατομμύρια, ούτε παίζουμε μπάλα, ούτε προπονούμε, παρά μόνο δίνουμε, ε, δεν έχουμε σε καμία περίπτωση τις ίδιες ευθύνες.

Athinaios--4

• Guest
Μπα δεν το χω και καημό. Μην ανησυχείς. Νομίζω τώρα ότι ξέρω να διαβάζω και μάλιστα πολύ καλα και επιμένω σε αυτά που είπα.

Τώρα αν πιστεύεις ότι τα βλέπω όλα ρόδινα τότε εσύ δε ξέρεις να διαβάζεις ή μάλλον κάνεις ότι δε διαβάζεις. Σε παραπέμπω κι εγώ σε σχόλια μου για το χάλι της ομάδας και σε ποιον τα ρίχνω.
Βέβαια για το σχόλιο σου ότι σπεύδω πρώτος να υπερασπιστώ τον Ζαγοράκη έχω 3 απαντήσεις. Πρώτον είναι λάθος. Δεύτερον δε το θεωρώ κακό να υπερασπίζομαι τον Ζαγοράκη και τρίτον εσύ σπεύδεις και είσαι ο πρώτος που τον κατηγορείς στα πάντα. Διαλέγεις απάντηση και παίρνεις.

Ο κόσμος ναι κάνει μαλακίες. Όπως το λες είναι. Ο κόσμος δεν παίρνει εκατομμύρια. Μόνο πληρώνει.Αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει και τις συνέπειες να τις πληρώνει η ομάδα.
Από την άλλη κάπου έχει πάρει όμως και ο κόσμος. Ο οργανωμένος βέβαια... Σε πμ μπορώ να σου πω ένα απλό παράδειγμα.

Offline Català

• Αλλαγή
Äåí ôï Ý÷åéò êáçìü ãéá ôçí ðÜñôç óïõ åííïåßò ôï íá êÜíåéò áõôïêñéôéêÞ êáé ôï Ý÷åéò ãéá ôïõò Üëëïõò; Äåí óå ðéÜíù
Áöïý îÝñåéò íá äéáâÜæåéò, èá Ý÷åéò äåé üôé ãßíåôáé ðïëëÝò öïñÝò êñéôéêÞ óôïí êüóìï. ÓõãêåêñéìÝíá åãþ ìÜëéóôá, ðéï ðïëý ìå ôïí êüóìï (ôçí ðëåéïøçößá ôïõ, êáé ðåñéëáìâÜíåé ÊÁÉ ðïëëïýò ïñãáíùìÝíïõò áõôü) ôá Ý÷ù ðáñÜ ìå ôç äéïßêçóç, ç äéïßêçóç âñßóêåé êáé ôá êÜíåé.

åóý óðåýäåéò êáé åßóáé ï ðñþôïò ðïõ ôïí êáôçãïñåßò óôá ðÜíôá
ÌÜëéóôá, ìùñÜ êáíïíéêÜ, å; Åóý ôï Ýóðáóåò ôï âÜæï ôçò ìáìÜò - ü÷é, åóý - ü÷é, åóý - ü÷é, åóý…
Êáé âáóéêÜ ü÷é, õðÜñ÷ïõí Üëëïé ðïõ ôï êÜíïõí ðñéí áðü ìÝíá  ;D.  ÁëëÜ äåí åßíáé áõôü ôï èÝìá ìáò. Ôï èÝìá åßíáé üôé óïõ îåöåýãåé ìéá ìéêñÞ ëåðôïìÝñåéá. ¼ôé åãþ êáé üðïéïò Üëëïò êÜíåé êñéôéêÞ, áó÷ïëïýìáóôå ìå êÜðïéïí ôñßôï (åêôüò öüñïõì), åßôå åßíáé ç äéïßêçóç åßôå ïé ðáßêôåò åßôå ï ïðïéïóäÞðïôå. Åóý êáé üðïéïò óðåýäåé íá ôïí õðåñáóðéóôåß, áó÷ïëåßóáé ìå áõôïýò ðïõ êÜíïõí êñéôéêÞ (Üñá ü÷é êáé ìå ôïí ÐÁÏÊ Üìåóá). Ðåò ìïõ åóý ðïéïò ðñïêáëåß ëïéðüí. Áõôü ðñïóðáèïýóá íá åîçãÞóù êáé ðñéí ìéá åâäïìÜäá (ìÜôáéá), åêåß Ýãêåéôáé ç äéáöïñÜ êáé ãéá áõôü ôñåëáßíïíôáé êÜðïéïé êáé îåêéíÜ ôï ìðÜ÷áëï.
Êáé ðñÜãìáôé ï êüóìïò äåí ìðïñåß íá êÜíåé ü,ôé èÝëåé, áëëÜ áõôü éó÷ýåé ãéá üëïõò. Ãéáôß êÜðïéïò ìðïñåß íá óïõ ðåé üôé êáé ôï íá óéùðÜò ôçí þñá ðïõ êáôáóôñÝöåôáé ï óýëëïãïò, åßíáé êé áõôü "êÜíù ü,ôé èÝëù". Êáé ôéò óõíÝðåéåò ðïõ ðëçñþíåé óõíÞèùò (ó÷åäüí ðÜíôá) ç ïìÜäá, åßíáé áðü ôéò ðñÜîåéò ôùí äéïéêÞóåùí êáé ü÷é áðü ôïí êüóìï îáíáëÝù åãþ. ¼óï êé áí ðñïóðáèïýí íá ìáò ðåßóïõí ãéá ôï áíôßèåôï ïé êüëêåò.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αν ο ΠΑΟΚ απειλουνταν απο το world των 400 μελων και των 100 καθημερινων επισκεψεων τοτε τι να πουν τα μανια και τα ολα24 με τους 35000 ακολουθους και τα 90% ναι στην επιστροφη του ρουνεη της πολιχνης

Η κεραμιδα θα ειναι η γνωστη , οι αυλοκολακες λιγο πριν το τελος θα ειναι αυτοι που θα ριξουν την κλωτσια στο γκρεμο και θα λενε μετα βοηθησαμε στη σωτηρια του ΠΑΟΚ  :'(

Μετα απο 3-4-5 χρονια βεβαια θα σου λενε, μα , οι σφ δεν ηθελαν γκαγκατση και ρουνεη?  Αλλιως θα εβγαζαν σκληρες ανακοινωσεις, εγω δεν τους ηθελα- δε θυμαμαι, παμε χαλκιδικη για κανα μπανιο?

Offline Suicidal

• Βασικός

Αν είναι έτσι όλο το πούλμαν που πήγε στο Ζάγκρεμπ στα πορτοκαλί και στην δουλειά...

:thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Athinaios--4

• Guest
Äåí ôï Ý÷åéò êáçìü ãéá ôçí ðÜñôç óïõ åííïåßò ôï íá êÜíåéò áõôïêñéôéêÞ êáé ôï Ý÷åéò ãéá ôïõò Üëëïõò; Äåí óå ðéÜíù
Áöïý îÝñåéò íá äéáâÜæåéò, èá Ý÷åéò äåé üôé ãßíåôáé ðïëëÝò öïñÝò êñéôéêÞ óôïí êüóìï. ÓõãêåêñéìÝíá åãþ ìÜëéóôá, ðéï ðïëý ìå ôïí êüóìï (ôçí ðëåéïøçößá ôïõ, êáé ðåñéëáìâÜíåé ÊÁÉ ðïëëïýò ïñãáíùìÝíïõò áõôü) ôá Ý÷ù ðáñÜ ìå ôç äéïßêçóç, ç äéïßêçóç âñßóêåé êáé ôá êÜíåé.

åóý óðåýäåéò êáé åßóáé ï ðñþôïò ðïõ ôïí êáôçãïñåßò óôá ðÜíôá
ÌÜëéóôá, ìùñÜ êáíïíéêÜ, å; Åóý ôï Ýóðáóåò ôï âÜæï ôçò ìáìÜò - ü÷é, åóý - ü÷é, åóý - ü÷é, åóý…
Êáé âáóéêÜ ü÷é, õðÜñ÷ïõí Üëëïé ðïõ ôï êÜíïõí ðñéí áðü ìÝíá  ;D.  ÁëëÜ äåí åßíáé áõôü ôï èÝìá ìáò. Ôï èÝìá åßíáé üôé óïõ îåöåýãåé ìéá ìéêñÞ ëåðôïìÝñåéá. ¼ôé åãþ êáé üðïéïò Üëëïò êÜíåé êñéôéêÞ, áó÷ïëïýìáóôå ìå êÜðïéïí ôñßôï (åêôüò öüñïõì), åßôå åßíáé ç äéïßêçóç åßôå ïé ðáßêôåò åßôå ï ïðïéïóäÞðïôå. Åóý êáé üðïéïò óðåýäåé íá ôïí õðåñáóðéóôåß, áó÷ïëåßóáé ìå áõôïýò ðïõ êÜíïõí êñéôéêÞ (Üñá ü÷é êáé ìå ôïí ÐÁÏÊ Üìåóá). Ðåò ìïõ åóý ðïéïò ðñïêáëåß ëïéðüí. Áõôü ðñïóðáèïýóá íá åîçãÞóù êáé ðñéí ìéá åâäïìÜäá (ìÜôáéá), åêåß Ýãêåéôáé ç äéáöïñÜ êáé ãéá áõôü ôñåëáßíïíôáé êÜðïéïé êáé îåêéíÜ ôï ìðÜ÷áëï.
Êáé ðñÜãìáôé ï êüóìïò äåí ìðïñåß íá êÜíåé ü,ôé èÝëåé, áëëÜ áõôü éó÷ýåé ãéá üëïõò. Ãéáôß êÜðïéïò ìðïñåß íá óïõ ðåé üôé êáé ôï íá óéùðÜò ôçí þñá ðïõ êáôáóôñÝöåôáé ï óýëëïãïò, åßíáé êé áõôü "êÜíù ü,ôé èÝëù". Êáé ôéò óõíÝðåéåò ðïõ ðëçñþíåé óõíÞèùò (ó÷åäüí ðÜíôá) ç ïìÜäá, åßíáé áðü ôéò ðñÜîåéò ôùí äéïéêÞóåùí êáé ü÷é áðü ôïí êüóìï îáíáëÝù åãþ. ¼óï êé áí ðñïóðáèïýí íá ìáò ðåßóïõí ãéá ôï áíôßèåôï ïé êüëêåò.

ÌÝíù óå üóá åßðáìå ìå ðì. ÁõôÜ áñêïýí êáé Þôáí óå Ýíá ðéï óïâáñü åðßðåäï. ¼÷é óôï åðßðåäï áëëçëïêáôçãïñßáò

zagorakis

• Guest
«Ο κόσμος κατάλαβε τι πρέπει να κάνει»

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιωρίδης, μίλησε στο «Libero 107,4» για τη συμπεριφορά του κόσμου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι άπαντες κατάλαβαν ότι πρέπει να προστατεύσουν την ομάδα.

Για την επιτυχία σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο: «Η ομάδα με τη νίκη παρέμεινε στο στόχο και στο επίπεδο του κόσμου, μετά από μία παρένθεση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ οι οπαδοί απέδειξαν ότι όταν η ομάδα χρειάζεται προστασία είναι εκεί. Ο κόσμος κατάλαβε τι πρέπει να κάνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ προστατεύει την ομάδα μόνο με μία κακή παρένθεση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το καταλαβαίνει από μόνος του, όλα αυτά τα χρόνια».

Για τη συνεργασία της ΠΑΕ με τον κόσμο: «Οταν χαλαρώνεις, κάνεις κάποια λάθη, προσπαθείς να τα διορθώσεις. Αυτό πιστεύω ότι το πετύχαμε χθες. Η συνεργασία της ΠΑΕ με τους συνδέσμους ήταν πάντα άψογη. Δεν είχαμε ποτέ να κρύψουμε το οτιδήποτε. Σε ότι μπορούσαμε να βοηθήσουμε το κάναμε. Η ομάδα με τα μπλε έχει δημιουργηθεί από τους συνδέσμους και έχουν αναλάβει την περιφρούρηση μέσα και έξω από τη θύρα 4».

Για την κίνηση των μίνι διαρκείας: «Το περίμενα. Στις συζητήσεις που είχα τους το έλεγα. Εκρινα και από τον εαυτό μου για το πόσο αγαπάμε την ομάδα και έλεγα ότι τα μίνι διαρκείας θα είναι κοντά στις 20.000. Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Οταν θέλει ο οπαδός του τα παραβλέπει όλα. Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια πάντως».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε ανακοίνωση για τον Βόλο. Εχουν απαγορευθεί οι μετακινήσεις αλλά έτσι και αλλιώς  ο Βόλος είχε εκδώσει ανακοίνωση ότι δε δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ. Αν ταξιδέψει κάποιος μεμονωμένα εμείς δεν είμαστε αστυνομικοί».

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ: «Πιστεύω να είναι ανάλογη η συνέχεια. Οταν αντιμετωπίζει τα παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό, έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει το στόχο του, όπως έκανε και στην Ευρώπη».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8123&t=1