«Θα υπάρχουν 330 άντρες σεκιούριτι»
Ο Ιορδάνης Μελετλίδης, ανέλαβε το πόστο του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ μίλησε στο PAOK24 για την προσπάθεια που πρέπει να γίνει την Κυριακή απ όλους για να μην είναι η ομάδα εκτεθειμένη, αλλά και για τις μελλοντικές του σκέψεις.
- Πότε σου έγινε η πρόταση να αναλάβεις;
«Πριν από περίπου μία εβδομάδα και δεν ήταν κάτι που το σκέφτηκα πολύ. Ήμουν πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ και δεν θα αλλάξει κάτι πλην των ευθυνών που έχει το νέο μου πόστο».
Ήσουν και παλιά στον ΠΑΟΚ όμως;
«Τότε ήταν διαφορετικά, αφού ήμουν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και κόσμου Δεν είχαμε τόσους ανθρώπους στην ομάδα σεκιούριτι. Ήμασταν εγώ και ο Μιχάλης Ανδρεάδης και άλλοι πέντε φίλοι. Τα πήγαμε άψογα στον τελικό του 2001 και αυτό μου έχει μείνει χαραγμένο».
Την Κυριακή ξεκινάς με ένα πολύ δύσκολο έργο
«Σίγουρα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μη συμβεί το παραμικρό. Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας, έχουν καταστρώσει τα σχέδια, έχουμε προετοιμαστεί για τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας είναι υψηλής επικινδυνότητας και για αυτόν τον λόγο θα έχουμε έναν άντρα σεκιούριτι για περίπου 80 οπαδούς. Συνολικά θα βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο, 330 άντρες της ομάδας σεκιούριτι»
Τι σκέφτεσαι για το μέλλον;
«Ότι και να συμβεί, πρέπει πάνω απ όλα να αλλάξουμε νοοτροπία. Να μπορεί η κερκίδα να συμμαζεύει αυτούς που ξεφεύγουν, γιατί απλούστατα προέχει το καλό της ομάδας. Από εκεί και πέρα, έχω πολλές σκέψεις που θα τις συζητήσω μετά από τα πλέι οφ με τη διοίκηση, όμως το βασικό για εμένα είναι όλοι οι σεκιούριτι να προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα των οπαδών μας».
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8043