Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 616390 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest

Τέλος, θα διαφωνήσω σε δύο πράγματα με τον φίλο μου τον Κλαμπ.

Αναφέρεις στο τελευταίο σου ποστ διάφορα λάθη της διοίκησης Ζαγοράκη. Σε πολλά απ αυτά θα συμφωνήσω κ εγώ.

Λες όμως κάτι που διαβάζοντας το, νιώθω μία υπερβολή που ακουμπάει τα όρια της ισοπέδωσης. Τον ΠΑΟΚ 4ο και ΠΑΟΚάκι τον βρήκε, δεν τον έκανε η διοίκηση Ζαγοράκη.  Ακόμα και η αναφορά στο 4-0 θα μπορούσε να θεωρηθεί άστοχη γιατί ναι μεν είναι σκορ ντροπής αλλά δεν είναι και το πρώτο της ιστορίας μας για να του το καταλογίσουμε με τέτοιο τρόπο.

Γενικά η διαφωνία εδώ είναι πως αναφέρονται ΟΛΑ τα κακά του ΠΑΟΚ ως αποτέλεσμα της διοίκησης Ζαγοράκη με αποτέλεσμα ένας πιτσιρικάς που αρχίζει τώρα να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και διαβάζει το φόρουμ να μένει με την εντύπωση πως πριν 3 χρόνια ήμασταν Μπάρτσα!

Έχω πάει αρκετά πίσω στις σελίδες και δεν βλέπω κανένας να αναφέρει έστω και τα λίγα καλά και αυτό το θεωρώ λάθος.

Πολλές οι διαφορές με τον τότε ΠΑΟΚ. Να μην συνεχίσω γιατί είδη έχω κουράσει. Ενδεικτικά θα μπορούσα να αναφέρω και τους χορηγούς που ποτέ δεν είχαμε, το προπονητικό, την ευρωπαϊκή μας πορεία  και πολλά άλλα.

Τα έχουμε ξεχάσει όμως ΟΛΑ. Εστιάζουμε αντιθέτως στα δεδομένα λάθη της διοίκησης με τρόπο που θυμίζει αντιμετώπιση ενός αλλόθρησκου και αυτό για εμένα είναι ανησυχητικό. Ανησυχητικό γιατί αν και διαφωνώ με πολλές επιλογές της διοίκησης Ζαγοράκη, δεν μπορώ να ξεγράψω έτσι απλά όλα τα καλά που έχει κάνει.

Κανένας δεν αμφιβάλλει για αυτά. Αν μάλιστα δεις τα ποστ μου τον πρώτο χρόνο, θα καταλάβεις οτι αν κάποιος πίστεψε όσο λίγοι σε αυτόν τον άνθρωπο, αυτός ήμουν εγώ.
Επίσης κανείς δε λέει οτι κατάντησε τον ΠΑΟΚ 4ο, ενω πριν δεν είχε που να βάλλει τρόπαια.
Κατ' αυτήν την λογική όμως, θα πρεπε ο ζαγοράκης να αποθεώνεται εσαεί, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι διοικητικός στον ΠΑΟΚ κ στον ΠΑΟΚ υπάρχουν απαιτησεις. Όσοι τον είχανε 4ο , θυμίζω αδερφέ οτι έφυγαν με κλοτσιές ΚΑΙ για άλλους λόγους, αλλά και γιατί τον είχαν 4ο, επομένως το οτι βρήκε έναν άρρωστο ΠΑΟΚ δε σημαίνει οτι είμαι ευχαριστημένος που τον συντηρεί άρρωστο. Δεν αρκούν όσα ανάφερες, όταν τα χρέη είναι ακόμα αρρύθμιστα, όταν τα σκυλιά του μιλάνε για ανοίγματα με 21 000 διαρκείας κ αμέτρητους χορηγούς, όταν λόγω οξείας βλακείας του, χάθηκε αγωνιστικά μια ολόκληρη χρονιά. Επίσης να σου πω οτι ναι, και οι προηγούμενοι ΠΑΟΚακι τον είχανε τον ΠΑΟΚ, αλλά οι προηγούμενοι σήκωσαν και κάτι κυπελλάκια. Είναι λόγος αυτός να τους επαινώ? Ελπίζω αδερφέ να καταλαβαίνεις τον συλλογισμό μου. Εγω και 6αρες θυμάμαι προ ζαγοράκη κ αίσχη με φαξ, αλλά δε σημαίνει οτι ο νυν αποδίδει λόγω της παλιάς μου διοικητικής ανυπαρξίας...

@Athinaios4 Συμφωνώ για το ματς στην Καλαμαριά κ τα λάθη του λαού, αλλά ο λαός αδερφέ δε διοικεί. Ο λαος μπήκε φυλακή φέτος στη Λαμία (δεν γνωρίζω αν ξέρεις ποια άτομα και για ποιόν λόγο, αν δεν ξέρεις στο λέω εγώ : ΓIA KANENAN) και ο ζαγοράκης τους χαρακτήρισε ανεγκέφαλους....

@Ποιό προπονητικό?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Athinaios--4

• Guest
Συμφωνούμε Club. Όχι σε όλα. Συμφωνώ ότι ο Λαός μπήκε φυλακή. Όχι δε ξέρω ποια παιδιά μπήκαν. Δεν τα ξέρω προσωπικά και εγώ όταν δε ξέρω κάτι δε μιλάω.

Τώρα για το σχόλιο ότι ο λαός δε διοικεί έχω τις αμφιβολίες μου...

Athinaios--4

• Guest
Διαβάζω φίλε τώρα τα ποσταρίσματα πριν και μετά του αγώνα της Καλαμαριάς. Εκεί να δεις ξεφτίλα και αηδία.

Για δείτε τα λίγο πως πανηγυρίζουν κάποιοι τα γκολ. Για δείτε πως γράφουν με κεφαλαία ότι ξεσκιστηκε ο πορτογάλος (Φερνάντεζ), για δείτε πως ο περήφανος λαός γράφει με κεφαλαία ότι φάγαμε γκολ.

Με αυτά δε θέλω να πω ότι ο λαός είναι πάντα λάθος. Αλλά μην ξεσκίζεστε κάποιοι ότι είναι τρύπιος ο Ζαγοράκης και αυτό δεν το ανέχεται ο περήφαος λαός. Και ότι πρόδωσε το λαό.

Έκανε λάθη μάγκες. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ από μαλακίες του. Χαλαρώστε όμως. Αυτός έβαλε την ομάδα σε ένα δρόμο.

Offline Català

• Αλλαγή
Τώρα για το σχόλιο ότι ο λαός δε διοικεί έχω τις αμφιβολίες μου...

Αυτό είναι.
Στα καλά του Αυτοκράτορος, διοικεί ο Αυτοκράτωρ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ με τις φοβερές του ικανότητες.
Στις άσχημες κάνει κουμάντο ο λαός.
Και καλά το πρώτο το καταλαβαίνω, είναι μέρος της προσωπολατρείας, δεν αλλάζει ακόμα κι αν το συζητάμε 1000 χρόνια.
Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτή την χιλιοπιπιλισμένη καραμέλα (που όλως τυχαίως την πιπιλάνε σε όλες τις ομάδες) με το ότι διοικεί ο λαός; Με ένα παράδειγμα χειροπιαστό.
ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ;
Γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα κατά την άποψή μου, και αυτό τον καθιστά τον πιο επικίνδυνο πρόεδρο στην ιστορία μας, είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες εσυ: έχει καταφέρει και έχει ευνουχίσει τον λαό σε απίστευτο βαθμό (οργανωμένους και ανοργάνωτους), έχει πετύχει την εθνική ενότητα στην σοβιετική σοσιαλιστική δημοκρατία του ΠΑΟΚ με πατερούλη τον ίδιο, κάνει τα πιο απίθανα πράγματα και δεν μιλάει κανείς, μόνο και μόνο επειδή τα κάνει ο σύντροφος Θόδωρος, το δικό μας παιδί, το ΠΑΟΚτσάκι. Έχει μεταλλάξει το ίδιο το dna του κόσμου.
4ος θα είσαι μια ζωή, γιατί 4ος ήσουν και πριν. Τι είχαμε τι χάσαμε... Αληθινή ρεβολούσιον.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ;

Πότε στον ΠΟΥΤΣΟ μιλησε ο λαος? Μια ανακοινωση του Πανελληνιου για τον σαλπιγγιδη θυμαμαι.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Athinaios--4

• Guest
Ίσως θα πρέπει να το αλλάξω λίγο. Ο λαός θα ήθελε πολύ να διοικεί όπως και σε όλες τις ΠΑΕ.

Τώρα παραδείγματα σόρρυ αλλά δεν έχω να σου δώσω αυτ΄την στιγμή. Θα σου δώσω όμως, να είσαι σίγουρος.

Από την άλλη εγώ δεν είπα ότι διοικεί ο λαός και γιαυτό δεν πάει καλά η ομάδα. Αν δε σου κάνει κόπο διάβασε λίγο παραπάνω. Γράφω σε καλά ελληνικά ότι γιατο χάλι της ομάδας φέτος φταίει ΜΟΝΟ ο Ζαγοράκης. Ξεκάθαρο?

Τώρα εσύ βλέπεις τον πιο επικίνδυνο πρόεδρο της ιστορίας μας. Αυτό μένει ασχολίαστο από μένα...

Και ξαναλέω. Δες κ συ τον περήφανο λαό πως πανηγυρίζει γκολ εναντίον μας.

Offline Català

• Αλλαγή
Πότε στον ΠΟΥΤΣΟ μιλησε ο λαος? Μια ανακοινωση του Πανελληνιου για τον σαλπιγγιδη θυμαμαι.

έχει ευνουχίσει τον λαό σε απίστευτο βαθμό (οργανωμένους και ανοργάνωτους), έχει πετύχει την εθνική ενότητα στην σοβιετική σοσιαλιστική δημοκρατία του ΠΑΟΚ με πατερούλη τον ίδιο, κάνει τα πιο απίθανα πράγματα και δεν μιλάει κανείς

Σε αυτό έχεις δίκιο, στην κατάσταση αυτή οδηγηθήκαμε σιγά σιγά, πρώτα άρχισε να μην ακούει και μετά άρχισε τον ευνουχισμό. Και όταν μερικοί βγουν από τον λήθαργο (ή απλά διακόψουν την "για το καλό του ΠΑΟΚ" σιωπή τους), τότε πέφτουν όλοι πάνω τους να τους πουν ότι θέλουν να κάνουν κουμάντο, να επιστρέψουν στους γούμενους, να διαλύσουν ό,τι χτίζαμε τόσα χρόνια κτλ.
Αλλά έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να στρουθοκαμηλίζω πια στα πιο εφιαλτικά σενάρια, αυτά του cure. Δυστυχώς τα βλέπω να επαληθεύονται συνεχώς.

Athinaios, θα τα περιμένω τα παραδείγματα με χαρά, για να κάνουμε έναν σωστό διάλογο. Μέχρι τότε, θα θεωρώ ότι έχεις πει κάτι αβάσιμο και το έχεις πετάξει έτσι.
Το ξέρω ότι σε σοκάρει αυτό που λέω περί επικινδυνότητας, αλλά είναι αποψή μου και την τεκμηριώνω.
Αυτό με την καλαμαριά είναι άλλη κουβέντα, και είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ μπροστά σε αυτά που γίνονται εδώ και καιρό, και επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να το αναφέρεις όταν μόνος σου έχεις γράψει ότι ήταν μια μικρή μερίδα αυτοί που το έκαναν.
Εδώ μιλάμε για συνεχή τρυπήματα που έχουν ΚΑΙ επιπτώσεις.
Τα άλλα, τα θεωρητικά/ρομαντικά, τα έχω παρατήσει εδώ και καιρό κλειδωμένα κάπου, από ένα πρωινό ενός Σεπτέμβρη που μου φέραν τον Γκαγκάτση σπίτι μου...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δηλαδη οταν καποιος θελει σαν οπαδος της ομαδας του ΠΑΟΚ,δηλαδη μιας ομαδας με τεραστια δυναμικη την δευτερη στην ελλαδα κατα την γνωμη μου,να εχει εναν προεδρο που να εκμεταλλευτει την δυναμικη αυτη στο 80% θελει να διοικησει η ειναι κακοπροεραιτος;

οταν καποιος δεν μιλαει τοσο καιρο γιατι πραγματικα φοβαται μην πειραξει την ομαδα κανει καλο η κακο κατα την γνωμη του καθενος εδω μεσα(απλα αναρωτηθειτε δεν χρειαζεται απαντηση);και οταν παλι αναρωτιεται μα πως στον πουτσο διελυσες μονος σου αυτο που φτιαξες και ψαχνει απαντησεις
σε μαγισες και χαρτοριχτρες το κανει επειδη νιωθει αφεντικο;

οχι ρε αθηναιε μην τα μπερδευεις τοσο πολυ.ο κοσμος εχει κανει σφαλματα οκ.αλλα απο την μια ο κοσμος να μην μιλαει να μην ζηταει να μην απαιτει

και απο την αλλη γιατι ο κοσμος δεν απαιτησε δεν ζητησε δεν μιλησε

υ.γ κατα την γνωμη μου ο κοσμος δεν θα ασχολουταν ποτε με τον κοσμο αν ημασταν ολοι πιο οπαδικα σκεπτομενοι.απο την στιγμη που αυτο δεν συμβαινει οσο θα επρεπε η πρωτη κουβεντα ειναι οι ευθυνες του κοσμου.αν τις ευθυνες του κοσμου τις εβλεπε ο καθενας ως δικες του δεν θα τις απαριθμουσε σε ενα φορουμ

Offline sabbath

• Αλλαγή
αυτο το χαλια ειναι πολυ υποκειμενικο  παντως.....

φτασαμε στους 32 του ουεφα, και για μια στραβοκλωτσια του κοντοπουτανου δεν φτασαμε στους 16 την ιδια στιγμη που γαυρος και βαζελος δεν εκαναν τιποτα....

δεν πηγαμε στον τελικο του κυπελλου για μια στραβοκλωτσια του μαλακα του ιβιτς,ενω στον προηγουμενο γυρο αποκλεισαμε την ακριβοπληρωμενη ομαδα του μαρινακη που ειναι επιτυχια πως να το κανουμε.....

και κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειμαστε ευρωπη απο το πρωταθλημα......

επισης σπασαμε το αηττητο σερι του γαυρου μεσα στην τουμπα....

απλα θελαμε ολοι τοσο πολυ τον τελικο στο κυπελλο και την εκδρομη στην αθηνα που η αποτυχια εκεινη εχει γαμησει την ψυχολογια των περισσοτερων και τα ισοπεδωνουμε ολα...το ιδιο συμβαινει και με μενα.. ειμαι απογοητευμενος που χαθηκε εκεινος ο τιτλος....βλεπωντας τα ομως ποιο ψυχραιμα βλεπω οτι τα πραγματα δεν ειναι και τοσο χαλια....

δεν σκεφτομαι καν το ενδεχομενο οτι μπορει να βγουμε πρωτοι στα play offs γιατι μετα θα μιλαμε για μια απο τις καλυτερες χρονιες τα τελευταια 30 χρονια συνολικα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Sabbath το βλεπεις μονο απο την μια πλευρα
Αγωνιστικα παντα μιλωντας, μπορει να ειχαμε οπως λες μεγαλες επιτυχιες στην ευρωπη αλλα στην ελλαδα ησουν τραγικος
Οτι εχτιζες τα προηγουμενα χρονια το διελυσες σε μια χρονια με ΠΛΗΡΗ ελλειψη αγωνιστικου πλανου
Ο σοβαρος ΠΑΟΚ της περσινης χρονιας που ειχε 2 χρονια να χασει απο μικρη ομαδα και ειχε αμυντικο ρεκορ,αποτελεσε παρελθον
Συμφωνοι,ειχαμε και πολλα παιχνιδια, αλλα η ελλεψη προπονητη ηταν κατι παραπανω απο εμφανης
Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι για ακομη μια χρονια δεν ειχαμε σοβαρες προσθηκες στις θεσεις που ποναμε πχ δεξι μπακ και σεντερ φορ

Οποτε αν απο την οπτικη γωνια που το βλεπεις εσυ η χρονια ειναι καλη, αν σου πω εγω οτι εισαι 2 βαθμους πανω απο τον νεοφωτιστο και 30βαθμους απο τον πρωτο, σε σχεση με περυσι τι θα την ελεγες την χρονια??

Το θεμα ειναι οτι υπηρχαν προοπτικες για κατι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στην ελλαδα φετος, αλλα δυστυχως τα λαθη της διοικησης ηταν τραγικα
Δεν σου λεω οτι θα επερνες πρωταθλημα με τον γαυρο να ριχνει χοντρα λεφτα, αλλα τουλαχιστον δεν θα εχανες απο ατρομητους κερκυρες κλπ..Δεν ηταν εικονα σοβαρου ΠΑΟΚ αυτα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Català

• Αλλαγή
WOW!!!

Αυτές είναι επιτυχίες, για αυτό αξίζει να γίνεις ΠΑΟΚ...

Offline sabbath

• Αλλαγή
απο την στιγμη που εμαθα οτι εφυγε ο σαντος ημουν 100% σιγουρος οτι στο πρωταθλημα θα ηταν αδυνατο να εχουμε τις πορειες των δυο τελευταιων χρονων....ακομα περισσοτερο στη προσπαθεια να βγουμε στους ομιλους του champions league....

για μενα αυτο το αρχιδι μας πουλησε στο ποιο κρισιμο σημειο....

η ομαδα ηταν 100% δικη του...ηταν επομενο οτι η αμυνα τουλαχιστον δεν θα ειχε την ιδια αποτελεσματικοτητα....γιατι μπροστα και περσι δεν παιζαμε καμμια μπαλαρα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
WOW!!!

Αυτές είναι επιτυχίες, για αυτό αξίζει να γίνεις ΠΑΟΚ...

πριν απο 10 χρονια δεν θα ηταν κατι σημαντικο να νικησεις τον γαυρο στη τουμπα....αλλα σημερα μετα απο το μεγαλο σερι που δημιουργηθηκε ειναι ειναι επιτυχια..κυριως γιατι σταματησες το σερι ξεφτιλα.....μην τρελαθουμε κι ολας....

μακαρι τα επομενα 10 χρονια να κανουμε το δικο μας σερι και να θεωρουμε μια νικη επι του γαυρου δεδομενη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Κατσε ρε συ ο σαντος φταιει ή η διοικηση που δεν βρηκε αντικαταστατη?
Το συμβολαιο του σαντος ειχε ληξει και θα επρεπε να βρουμε εναν παρομοιας εμβελειας προπονητη με τα ιδια χρηματα κι οχι πειραματα τυπου μπερετα και ντερμι...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline sabbath

• Αλλαγή
δεν μπορω να κατσω να το αναλυσω πολυ....

απλως θεωρω οτι ετσι που εγιναν τα πραγματα πολυ δυσκολα θα μπορουσε καποιος αλλος προπονητης να εχει τα ιδια αποτελεσματα με αυτην την ομαδα οπως ο σαντος....

γιατι ο σαντος δεν εφτιαξε μια ομαδα που κεντουσε μπροστα διακρινοταν για το ωραιο ποδοσφαιρο της και οι παικτες βρισκονταν με κλειστα ματια ωστε να ερθει ο νεος προπονητης και να αφησει απλα την ομαδα να παιζει μονη της...αντιθετα εφτιαξε ομαδα που λογω της τακτικης του δεν ετρωγε γκολ και μπροστα συνηθως με 1 η 2-0 επαιρνε τα ματς.......

δηλαδη η θα πρεπε να ο νεος προπονητης να εχει τα ιδια τακτικα τρικ στην αμυνα με σαντος(πραγμα αδυνατο) η να μαθει τους παικτες να παιζουν ποιο καλα επιθετικα πραγμα που δεν ειχαμε χρονο για να γινει....

δεν λεω οτι οι επιλογες προπονητων ηταν σωστες....απλα για μενα το οτι μας παρατησε ο σαντος τη δεδομενη στιγμη χωρις να εχουμε χρονο ηταν ο κυριοτερος λογος που δεν ειχαμε την περσινη πορεια στο πρωταθλημα....

ενα παραδειγμα που μας μοιαζει ειναι η φετινη ιντερ στη μετα μουρινιο εποχη....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

kostas4

• Guest
ετσι και ισχυουν οι φημες που κυκλοφορουν για τα εργα στις 7-8 καλυτερα να τρεξετε απο τωρα να βρειτε τρυπες να κρυφτειτε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κι αλλες φημες?Οπως του αδερφου που με sms το πρωι μου ειπε οτι οτι επιτελους πεφτει ο Ζαγορακης αφου σημερα δεν θα παιρναμε την αδειοδοτηση? Εκτος αν σημερα δικαιωθηκε ο αλλος αδερφος που μου ειχε πει οτι στηθηκαμε με την αεκ με ανταλλαγμα την αδειοδοτηση.......Μονά ο Ζαγορακης ειναι μαλακας, ζυγά ο Ζαγορακης ειναι μαλακας, αμα σταθει ορθιο ο Ζαγορακης ειναι οκ....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Suicidal

• Βασικός
πυρ και κίνηση με γίνατε όλοι ρε κουφάλες !
πετάμε τι πετάμε και έξω πάλι....

δηλαδή άμα σταθεί όρθιο θα έχουν κανει μαλακία με τις 7-8 ή όχι ? με μπερδέψατε τώρα ! Τι καλά που δεν ασχολιόμουνα τόσο και τόσο καιρό, τι ήθελα και μπήκα στο τοπικ?

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι μπήκα να δω ΠΟΤΕ επιτέλους θα ανοίξω τα τσουβάλια με το popcorn, κουφάλα Cure ακόμα περιμένω !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Vorious

• Αλλαγή
τα λαθη πληρωνονται  ;D
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα