Πότε στον ΠΟΥΤΣΟ μιλησε ο λαος? Μια ανακοινωση του Πανελληνιου για τον σαλπιγγιδη θυμαμαι.
έχει ευνουχίσει τον λαό σε απίστευτο βαθμό (οργανωμένους και ανοργάνωτους), έχει πετύχει την εθνική ενότητα στην σοβιετική σοσιαλιστική δημοκρατία του ΠΑΟΚ με πατερούλη τον ίδιο, κάνει τα πιο απίθανα πράγματα και δεν μιλάει κανείς
Σε αυτό έχεις δίκιο, στην κατάσταση αυτή οδηγηθήκαμε σιγά σιγά, πρώτα άρχισε να μην ακούει και μετά άρχισε τον ευνουχισμό. Και όταν μερικοί βγουν από τον λήθαργο (ή απλά διακόψουν την "για το καλό του ΠΑΟΚ" σιωπή τους), τότε πέφτουν όλοι πάνω τους να τους πουν ότι θέλουν να κάνουν κουμάντο, να επιστρέψουν στους γούμενους, να διαλύσουν ό,τι χτίζαμε τόσα χρόνια κτλ.
Αλλά έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να στρουθοκαμηλίζω πια στα πιο εφιαλτικά σενάρια, αυτά του cure. Δυστυχώς τα βλέπω να επαληθεύονται συνεχώς.
Athinaios, θα τα περιμένω τα παραδείγματα με χαρά, για να κάνουμε έναν σωστό διάλογο. Μέχρι τότε, θα θεωρώ ότι έχεις πει κάτι αβάσιμο και το έχεις πετάξει έτσι.
Το ξέρω ότι σε σοκάρει αυτό που λέω περί επικινδυνότητας, αλλά είναι αποψή μου και την τεκμηριώνω.
Αυτό με την καλαμαριά είναι άλλη κουβέντα, και είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ μπροστά σε αυτά που γίνονται εδώ και καιρό, και επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να το αναφέρεις όταν μόνος σου έχεις γράψει ότι ήταν μια μικρή μερίδα αυτοί που το έκαναν.
Εδώ μιλάμε για συνεχή τρυπήματα που έχουν ΚΑΙ επιπτώσεις.
Τα άλλα, τα θεωρητικά/ρομαντικά, τα έχω παρατήσει εδώ και καιρό κλειδωμένα κάπου, από ένα πρωινό ενός Σεπτέμβρη που μου φέραν τον Γκαγκάτση σπίτι μου...