Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Είτε μείνει ο ζαγοράκης, είτε φύγει το κακό είναι ότι χρησιμοποιήθηκε ένας τρόπος που στο παρελθόν χρησιμοποίησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ για να διώξει τον βουλινό, τον μπάτμαν και τον γούμενο. Δεν νομίζω το έργο της διοίκηση ζαγοράκη να έχει καμιά σχέση με το έργο των διοικήσεων που προανέφερα. Αν για όσα πρόσφερε αυτή η διοίκηση με τα πολλά λάθη της άξιζε αυτής της συμπεριφοράς έστω και αυτών των 30 τότε έχουμε πρόβλημα και δεν ξέρουμε τι θέλου κατά την γνώμη μου. Ένα άλλο μείζον ζήτημα για μένα που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί είναι ότι πλέον στο θρυλικότερο και δυνατότερο πέταλο ελληνικού γηπέδου υπάρχει ένα είδος μπάτε σκύλοι αλλέστε, ο καθένας κάνει του κεφαλιού του, πετάει ότι θέλει όπου θέλει, μπουκάρει στο γήπεδο ότι ώρα θέλει και όποτε θέλει, το ίδιο και στο ταρτάν και γενικά είναι μια κατάσταση που παραπέμπει σε κωλοχανείο. Πολλοί εδώ μέσα μιλάτε για νεοπαοκτσήδες, γούνες λεζαντάκηκες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, κανείς όμως δεν αναφέρεται και στους βλαχοπαοκτσήδες. Δεν ξέρω από που τον έμαθαν αυτόν τον ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ που για να τον δεις πρέπει να έχεις πιει ένα κασόνι μαλαματίνες με την προυπόθεση να τις πετάξεις και όλες μέσα στο γήπεδο μαζί με το κασόνι. Πάω στην τούμπα πολλά χρόνια, αυτό το χάλι να πετάγονται οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο μόνο την τελευταία διετία το έχω ξαναδεί. Κάποτε πέταγαν μια δύο φορές σε όλο το παιχνίδι αντικείμενα τώρα στα ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το ενενηκοστό λεπτό, πέφτουν πλαστικά μπουκάλια, γυάλινα μπουκάλια, πυρσοί, και ότι έχει ο καθένας εύκαιρο επάνω του. Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι έδρα αλλά ρωμαική αρένα και αυτό είναι έργο των βλαχοπαοκτσήδων που κατάντησαν την σκληρότερη έδρα σε κολοσσαίο, μόνο τα λιοντάρια λοίπουν από μέσα να κυνηγάν τους παίκτες. Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε στην Τούμπα να πετάει βλάχος δυναμιτάκι στον Πάμπλο Γκαρσία που πάει να χτυπήσει κόρνερ μπροστά στην 4 και μπουκάλια στον βιερίνια που είναι χτυπημένος έξω από το γήπεδο και τον βλέπει ο γιατρός. Για την μετά ζαγοράκη εποχή ένα θα πώ, είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει έσοδα ανάλογα με αυτά της προηγούμενης τριετίας και όποιος θα έρθει είτε λέγεται βρύζας, είτε άραβας, είτε βαλτός του ΠΑΣΟΚ ντεμέκ επιχειρηματίας, είτε επιχειρηματίας σκέτος ανεξάρτητος, είτε παραδοσιακός παράγοντας βεζυρτζής, οικονομίδης και ο άλλος με τις κατασκηνώσεις θα πρέπει να έχει καλά στο μυαλό του ότι έσοδα από φέτος το καλοκαίρι θα είναι τουλάχιστον τα μισά. Αυτή είναι η γνώμη μου και ψεύτης να βγω.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
φοβερες αληθειες τασουλη και εδω μπαινει η δικη μας ευθυνη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

giannis80

• Guest
Ποια μισά? Και πολλά έβαλες tasouli. Από την άλλη όμως θεωρώ οτι και το μπάτζετ απαιτεί δραστική αναπροσαρμογή. Πλην του Κοντρέρας και του Γκαρσία, όλοι οι άλλοι είναι για δραστική μείωση συμβολαίου, κι αν γουστάρουν. Σαλπιγγίδης 800? Τι λέτε ρε παιδιά? 300 και πολλά είναι. Δεν θες? Μπούλο. Εν μέσω κρίσεως, άνθρωποι δεν έχουν δουλειά, κι αυτοί να παίρνουν 600 και 800 χιλιάρικα για να μου παραπονιούνται οτι κουράστηκαν που έπαιξαν 50 παιχνίδια. Και η δουλειά τους είναι 2 ώρες την ημέρα. Και 22 ώρες κάθονται.Κι ο άλλος δουλεύει από το πρωι ως το βράδυ να βγάλει κανα μεροκάματο για να πάει να το ακουμπήσει σε αυτούς. Βρε ουστ. Αλλο λάθος του Ζαγοράκη μια και το φερε η κουβέντα. Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, κουτσιανικούλης, λίνο, ίβιτς, χαλκιάς, τσιρίλο, σαβίνι, υπερτιμημένοι. Τι 350 τη χρονιά ο ίβιτς για τα 2 τελευταία χρόνια της καριέρας του? Ποιος θα τον έπαιρνε αν έφευγε? 450 στο σύνολο για την διετία και πολλά είναι. Θες,οκ. Δεν θες? Γεια. Μουσλίμοβιτς,έλα δω. 2 χρόνια μου είσαι τη μισή σεζόν έξω κάθε χρονιά. Κοιτάξε να δεις ζλάταν, την τελευταία χρονιά του συμβολαίου σου θα την παίξεις τζάμπα για να ισοφαρίσεις την 1 ολόκληρη χρονιά που πήγε χαμένη από τους κοιλιακούς, τους ραχιαίους, τους μηριαίους, τον δικέφαλο, τον τρικέφαλο, τον αγκώνα, την ψωλή σου,το ένα το άλλο. ΔΥΝΑΜΙΚΗ!!! Είχες όλο τον κόσμο μαζί. Ποιος από τον κόσμο, αν εξηγιόσουν έτσι, θα σου έλεγε το αντίθετο?Και μπάτζετ θα μείωνες, και θα είχες και λεφτά για προπονητή.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Πολύ σωστός σε αυτό που λες γιάννη , και μάλιστα όταν οι περισσότεροι απο αυτούς τους παίκτες που ανέφερες αν έφευγαν από τον ΠΑΟΚ το πολύ πολύ μέχρι τον ρούλη το πολύ να παίζανε... Πολύ υπερτιμημένοι παίκτες ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

opws_mathame

• Guest

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Είτε μείνει ο ζαγοράκης, είτε φύγει το κακό είναι ότι χρησιμοποιήθηκε ένας τρόπος που στο παρελθόν χρησιμοποίησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ για να διώξει τον βουλινό, τον μπάτμαν και τον γούμενο. Δεν νομίζω το έργο της διοίκηση ζαγοράκη να έχει καμιά σχέση με το έργο των διοικήσεων που προανέφερα. Αν για όσα πρόσφερε αυτή η διοίκηση με τα πολλά λάθη της άξιζε αυτής της συμπεριφοράς έστω και αυτών των 30 τότε έχουμε πρόβλημα και δεν ξέρουμε τι θέλου κατά την γνώμη μου. Ένα άλλο μείζον ζήτημα για μένα που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί είναι ότι πλέον στο θρυλικότερο και δυνατότερο πέταλο ελληνικού γηπέδου υπάρχει ένα είδος μπάτε σκύλοι αλλέστε, ο καθένας κάνει του κεφαλιού του, πετάει ότι θέλει όπου θέλει, μπουκάρει στο γήπεδο ότι ώρα θέλει και όποτε θέλει, το ίδιο και στο ταρτάν και γενικά είναι μια κατάσταση που παραπέμπει σε κωλοχανείο. Πολλοί εδώ μέσα μιλάτε για νεοπαοκτσήδες, γούνες λεζαντάκηκες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, κανείς όμως δεν αναφέρεται και στους βλαχοπαοκτσήδες. Δεν ξέρω από που τον έμαθαν αυτόν τον ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ που για να τον δεις πρέπει να έχεις πιει ένα κασόνι μαλαματίνες με την προυπόθεση να τις πετάξεις και όλες μέσα στο γήπεδο μαζί με το κασόνι. Πάω στην τούμπα πολλά χρόνια, αυτό το χάλι να πετάγονται οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο μόνο την τελευταία διετία το έχω ξαναδεί. Κάποτε πέταγαν μια δύο φορές σε όλο το παιχνίδι αντικείμενα τώρα στα ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το ενενηκοστό λεπτό, πέφτουν πλαστικά μπουκάλια, γυάλινα μπουκάλια, πυρσοί, και ότι έχει ο καθένας εύκαιρο επάνω του. Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι έδρα αλλά ρωμαική αρένα και αυτό είναι έργο των βλαχοπαοκτσήδων που κατάντησαν την σκληρότερη έδρα σε κολοσσαίο, μόνο τα λιοντάρια λοίπουν από μέσα να κυνηγάν τους παίκτες. Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε στην Τούμπα να πετάει βλάχος δυναμιτάκι στον Πάμπλο Γκαρσία που πάει να χτυπήσει κόρνερ μπροστά στην 4 και μπουκάλια στον βιερίνια που είναι χτυπημένος έξω από το γήπεδο και τον βλέπει ο γιατρός. Για την μετά ζαγοράκη εποχή ένα θα πώ, είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει έσοδα ανάλογα με αυτά της προηγούμενης τριετίας και όποιος θα έρθει είτε λέγεται βρύζας, είτε άραβας, είτε βαλτός του ΠΑΣΟΚ ντεμέκ επιχειρηματίας, είτε επιχειρηματίας σκέτος ανεξάρτητος, είτε παραδοσιακός παράγοντας βεζυρτζής, οικονομίδης και ο άλλος με τις κατασκηνώσεις θα πρέπει να έχει καλά στο μυαλό του ότι έσοδα από φέτος το καλοκαίρι θα είναι τουλάχιστον τα μισά. Αυτή είναι η γνώμη μου και ψεύτης να βγω.

+1926

PAOK_VOLOS

• Guest
Ïé åêêñåìüôçôåò ðïõ ôïí êñáôÜíå

18 Ìáñ 2011 23:15, Áðü PAOK24

Ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò åßíáé ìå ôï Ýíá âÞìá åêôüò ÐÁÏÊ, êÜôé ðïõ áíáìÝíåôáé ïõóéáóôéêÜ íá åðéêõñùèåß ôï åñ÷üìåíï êáëïêáßñé, üôáí êáé ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò èá êëçèåß íá âñåé ôïí áíôéêáôáóôÜôç ôïõ.

Ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ, ãíùñßæåé ðùò õðÜñ÷ïõí êÜðïéåò åêêñåìüôçôåò ðïõ ðñÝðåé ðñþôá íá êëåßóïõí êáé Ýðåéôá íá äþóåé ôçí óêõôÜëç óôïí åðüìåíï, üôáí âñåèåß âÝâáéá áõôüò.

Áñ÷éêÜ, õðÜñ÷åé ôï èÝìá ôçò áäåéïäüôçóçò êáé åäþ õðÜñ÷åé ìßá ðáñÜìåôñïò ðïëý óçìáíôéêÞ. Ãéá íá åîáóöáëéóôåß óå ìåãÜëï âáèìü ôï êïììÜôé ôùí ðëçñùìþí ðñïò ôïõò ðáßêôåò, èá ðñÝðåé íá Ýñèïõí áñêåôÜ Ýóïäá ìÝóá óôï åðüìåíï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá.

Èá ðñÝðåé üëïé íá åßíáé ðëçñùìÝíïé, ìÝ÷ñé êáé ôéò 31 ÄåêÝìâñç ôïõ 2010, êÜôé ðïõ áõôïìÜôùò óçìáßíåé ðùò ôá ðñïóäïêþìåíá Ýóïäá ðïõ õðÜñ÷ïõí öôÜíïõí ïñéáêÜ ãéá êÜôé ôÝôïéï.

¢ñá, åßíáé ðïëý óçìáíôéêÞ ç åßóïäïò ôçò ïìÜäáò óôá ðëÝé ïöò, ç ïðïßá èá öÝñåé êÜðïéá Ýóïäá, áí ü÷é ôá ðåñõóéíÜ ðïõ Ýöôáóáí ôï 1,2 åêáô. åõñþ, ôïõëÜ÷éóôïí Ýíá óåâáóôü ðïóü ðïõ èá äþóåé áíÜóá.

¸ôóé ï ÆáãïñÜêçò äåí ìðïñåß íá áöÞóåé óå ðñþôç öÜóç ôçí ïìÜäá áðëÞñùôç êáé íá óçêùèåß íá öýãåé. Èá áðï÷ùñÞóåé üôáí êáé èá Ý÷åé êáôáöÝñåé íá êáëýøåé óå ìåãÜëï âáèìü ôçò áíÜãêåò ôçò.

ÌÝóá óå áõôÞ ôç ëïãéêÞ, áéóèÜíåôáé õðï÷ñåùìÝíïò çèéêÜ áëëÜ êáé áðü ôï íüìï, íá êáëýøåé ôï Üíïéãìá ôùí ðåñßðïõ ôñéþí åêáô. åõñþ ðïõ õðÜñ÷åé, Ýôóé þóôå ï åðüìåíïò íá ðáñáëÜâåé êáèáñÞ ôçí ÐÁÅ. Ôï ðþò èá óõìâåß áõôü åßíáé åýêïëï íá ðñïâëåöèåß. ¹ ï åðüìåíïò èá åßíáé óå èÝóç íá êáëýøåé áõôü ôï Üíïéãìá Þ èá ãßíåé ðþëçóç ðïäïóöáéñéóôÞ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=6825
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ôñáâá ãáìçóïõ ñå ðáëéïëáìïãéï,ôá ãáìçóéáôéêá ôá äéêá óïõ èá ôá ðëçñùóåé ï ÐÁÏÊ.Âãáëå ôç XXXXXXXXXXXXXXXX íá âñåéò ôá 3.000.000€ êáé ðáñå ìðïõëï.

« Last Edit: March 19, 2011, 04:23:59 by northeagle_4 »

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Ξέφυγες πολύ . Αν ήσουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ζαγοράκη δεν θα τολμούσες να τον κοιτάξεις στα μάτια και γράφεις XXXXXXXX για τη γυναίκα του , κρυμένος πίσω από μια οθόνη και την ανωνυμία σου . Προσωπικά δεν θέλω τον Ζαγοράκη γιατί τον κρίνω λίγο για τον Π.Α.Ο.Κ., εγωιστή του κερατά και άτολμο  . Κλέφτη δεν τον λέω αν δεν μπορώ να το αποδείξω . Από τον Π.Α.Ο.Κ. δεν πρέπει να φύγει τελείως καμένος τουλάχιστον αυτό πρέπει να το καταλάβετε όσοι δεν θέλετε μόνο να βγάλετε την γκάβλα σας βρίζοντας έναν πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ.
« Last Edit: March 19, 2011, 04:25:49 by northeagle_4 »
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline babis36

• Αλλαγή
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Π.χ, αν υπήρχε μια ελπίδα να καταλάβει και ο τελευταίος ΠΑΟΚτσής το προφανέστατο που το ζήσαμε τα 2 πρώτα χρόνια, ότι μία τίμια διαχείριση μπορεί να εκτοξεύσει τον ΠΑΟΚ τόσο ψηλά που δεν θα έχει ταβάνι, χάθηκε αυτή η ελπίδα αφού έχει περάσει πλέον η αποψη ότι επειδή δεν είχαμε  επενδυτή δεν πήγαμε παραπάνω. Δύο χρόνια ξεπληρώναμε χρέη, βάλαμε βάσεις για προπονητικό και κάναμε μία ομάδα με προοπτική. Φαντάζομαι άλλα 3 χρόνια να πηγαίναμε έτσι σχέδιο. Αλλά κανείς σχεδόν δεν το βλέπει έτσι. Να είχαμε επενδυτή. Αυτό να δεις θα είναι και το "δίδαγμα" που θα μείνει στο τέλος. Γι' αυτό και έβαλα 60% πιθανότητα να έρθει επενδυτής. Γιατί οι περισσότεροι θα διαβάσουν τη τετραετία Ζαγοράκη έτσι και τα γατόνια θα ικανοποιήσουν το λαϊκό αίσθημα.
Όχι ότι αν δεν "χανόταν στο δρόμο" τον τρίτο και τέταρτο χρόνο εκατομύρια, θα είμασταν και με λεφτά στην άκρη και με ομαδάρα. Τα χρόνια μάλιστα που δεν είχαμε να πληρώσουμε χρέη προς τρίτους και που σταμάτησε κάθε έργο στο προπονητικό, που είχαμε και περισσότερα τηλεοπτικά και περισσότερους χορηγούς και πολλά έσοδα από Ευρώπη και και και

Αυτή είναι η απλή κ αυτονόητη απάντηση στο πανηλίθιο ερώτημα "....και μετά τον τάδε...ποιός...?"
Για μια φορά βάλτε το μυαλό σας να λειτουργήσει και δείτε ότι όλα τα επιτέυγματα των τελευταίων χρόνων δεν είναι αποτέλεσμα προσώπων άλλα της συσπείρωσης του λαού και των οικονομικών του θυσιών. Αυτή οφείλουμε να διαφυλάξουμε έναντι οποιουδήποτε τιμήματος ως κόρη οφθαλμού κ όχι να ψάνουμε να αγκιστρωθούμε σε πρόσωπα. Μεσά από αυτήν την σκοπιά ας σκεφτεί ο καθένας είτε λέγεται διοίκηση είτε απλός/οργανωμένος οπαδός τις επιπτώσεις των πράξεων/παραλήψεων του.

1. Πανηλιθιο το ερωτημα μετα τον Ζαγορακη ποιος????
Δηλαδη μετα τον Ζαγορακη οποιος προκυψει, ας πουμε πχ ο Βρυζας (που το ακουω τελευταια απο πολλους αλλα εχω πολυ σοβαρες επιφυλαξεις αν ειναι αληθεια, πιο πολυ ραδιο αρβυλα ή ευσεβεις ποθοι μου κανει), ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ αυτα που εφερε ο Ζαγορακης?

2. Βεβαιως τα μπραβο πρεπει να πανε σε ολους εμας που συσπειρωθηκαμε κατω απο το ονομα του Ζαγορακη και χωσαμε τα λεφτα μας. Ομως φυσικα ηταν ΚΑΙ θεμα προσωπου. Και ξαναρωταω: Υπαρχει αλλο προσωπο που να καταφερει την συσπειρωση, να εμπνευσει εμπιστοσυνη ? Ναι συμφωνω οτι ΝΑΙ, ΕΤΣΙ πρπει να κανουμε, να μεινουμε ενωμενοι στον διαδοχο, μονιασμενοι και συσπειρωμενοι. Στην πραξη ομως ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? Δηλαδη θελει πολυ να σκεφτουμε με μια αναδρομη στην ιστορια οτι ΟΠΟΙΟΣ κι αν ειναι ο διαδοχος απο την αρχη ακομα η αμφισβητηση θα παει συννεφο? Εδω μεσα στο φορουμε ειμαστε χιλια κομματια, που να μιλησουμε για ολον τον κοσμο υου ΠΑΟΚ! Στο υποθετικο παραδειγμα με τον Βρυζα ας πουμε, ρωτηστε τον baron πχ αν θα νιωσει "συσπειρωμενος". Ειναι δηλαδη πανηλιθια η υποθεση που κανω εγω,  οτι οταν ο Χ διαδοχος παρει μια αποφση για το Α  θεμα δεν θα εχει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ την αντιδραση και την αντιρρηση απο το ταδε κομματι του κοσμου, ειτε αυτο ειναι ενας Συνδεσμος (ή περισσοτεροι), ειτε ενα ανοργανωτο κομματι, ειτε μεμονωμενοι?
Εδω δεν μπορουμε να συγχρονιστουμε σε ενα συνθημα στο πεταλο, θα καταφερουμε να συσπειρωθουμε απο την αρχη κατω απο ενα «νεο» προσωπο?

Σαν πολυ ευκολα και απλα τα βλεπεις φιλε μου Capri τοσο εσυ οσο και καποιοι αλλοι, οποτε εγω εξακολουθω να θετω το "πανηλιθιο ερωτημα".  Η δε συγκριση που γινεται απο καποιους με αντιστοιχα διλημματα της εποχης Βουλινου ή της εποχης Μπατμαν ή της εποχης Γουμενου ειναι τελειως ακυρη διοτι κανεις απο τους προαναφερθεντες δεν ειχε την αποδοχη τοσο μεγαλης πλειοψηφιας του κοσμου. Κανενας απο αυτους δεν συσπειρωσε τοσο πολυ τον κοσμο, ουτε ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ που καποιοι ανεφεραν, οσοι θυμουνται θυμουνται, οι υπολοιποι καλα θα κανουν να ρωτησουν για να μαθουν. Συνεπως η συσπειρωση που ειχες ηταν η ΜΕΓΙΣΤΗ σε ολη την ιστορια σου, μονο μικροτερη ή ιση (λεμε τωρα...) θα ειναι οποιαδηποτε μελλοντικη.

Επισης ολοι αυτοι οι τεως προεδροι ειχαν φτασει στο ναδιρ της δημοτικοτητας τους, το αιτημα για αλλαγη ηταν πλεον σχεδον ΚΑΘΟΛΙΚΗ  λαικη επιταγη, πραγμα που δεν συμβαινει αυτην τη στιγμη με το Ζαγορακη, ειτε αυτο αρεσει σε καποιους ειτε οχι.(στο ναδιρ της δημοτικοτητας του ειναι σιγουρα, αλλα το αίτημα για αλλαγη του δεν ειναι καθολικο) Και για οσους ειναι ετοιμοι φασιστικα να πανε σε προγραφες "αντιπαλων" διατηρώντας για τον εαυτο τους το τιτλο του γνησιου, του θεματοφυλακα του υπερπαοκτση να πουν δηλαδη " ας παρουν το μπουλο τα φυτα του παοκμανια ή οι τρεντηδες ή οι νεοπαοκτσηδες ή οι γουνες" το μονο που θα καταφερουν ειναι ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Γιατι και οι "τρεντηδες" θα την δουν με το ιδιο ματι την δουλεια εχοντας για τον εαυτο τους το τιτλο του "αμολυντου".Οι ταμπελες θα πανε συννεφο και θα κρεμαστουν απο τους μεν στους δε.  Οποτε ολα οσα λες Καπρι περι συσπειρωσης και ομονοιας μενουν στη θεωρια συνεπως εγω εξακολουθω να υποστηριζω οτι το πανηλιθιο ερωτημα δεν ειναι καθολου πανηλιθιο.

εντιτ: και εννοειται οτι η προσφορα της καθε γουνας κλπ απο εμενα προσωπικα  δεν αμφισβητειται. Ουτε φυσικα αμφισβητειται νομιζω απο κανενα -πλην cure- η σημασια της ενοτητας.
« Last Edit: March 19, 2011, 11:49:14 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
χομο υπαρχει και αλλη παραμετρος ομως.

στον ζαγορακη δωθηκε απο τον κοσμο εμπιστοσυνη χρημα και δυναμη στο 100% αλλα αυτος λογω αδυναμιας δικιας του τα αξιοποιησε στο 50% π.χ.

στον επομενο αν υποθεσουμε οτι θα δωθουν αρχικα στο 50 % και λογω ικανοτητων τα αξιοποιησει στο επακρο τοτε ο κοσμος θα το εκτιμησει και θα αυξανει και την εμπιστοσυνη και την συσπειρωση του.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Σαν να το εγραψα εγω, homo.
Τιμιος ειμαι και εγω, και o cure και ο babis. Αν κανουμε μια διοικουσα επιτροπη οι τρεις μας, θα κανουμε τον ΠΑΟΚ μας μεγαλο;
Το μοντελο διοικησης το σημερινο, που στηριζεται στην χρηματοδοτηση του κοσμου και εξαρταται 100% απο την συσπειρωση, εχει αναγκη απο ΗΓΕΤΕΣ, που να εχουν οχι μονο ερεισμα στον λαο του ΠΑΟΚ, αλλα γενικα σε ολη την ελληνικη κοινωνια.Γι αυτο λοιπον, χρειαζεται να βρεθει ενας, που συγκεντρωνει ολα τα χαρακτηριστικα. Αφου δεν μας κανει ο Ζαγορακης, και αφου πιθανως δεν θα συνεχισει το καλοκαιρι, το ερωτημα ποιος θα τον διαδεχθει δεν ειναι τοσο ηλιθιο. Απεναντιας ηλιθιο ειναι να προσπαθεις να αποφυγεις να το απαντησεις και οταν ερθει η υστατη στιγμη και ο Κατσαρης σου ορισει π.χ. τον Ορφανο, να σηκωσεις και παλι το λαβαρο της επαναστασης. Οταν ζηταμε μια αλλαγη, πρεπει παντα να εχουμε την λυση ετοιμη. Αν δεν εχουμε την λυση ετοιμη, οφειλουμε τουλαχιστον να εχουμε μια γνωμη, για το ποιος θα ηταν ο καταλληλοτερος. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε η γκομενα μας, ουτε το αχτι μας για να βγαζουμε τις φαπες που τρωμε στις προσωπικες μας ζωες. Ο ΠΑΟΚ πρεπει να υπαρχει, να ειναι υγειης και συσπειρωμενος, γιατι στις εποχες που ζουμε, ειναι η μονη μας χαρα και ελπιδα.

Και να σας πω τωρα ποιο ειναι για μενα το ιδανικοτερο σεναριο.

Ο Ζαγορακης και ο Βρυζας ξανασυνεργαζονται με τον δευτερο να εχει διπλο ρολο, τοσο αντιπροεδρος οσο και τεχνικος διευθυντης. Η ΠΑΕ στελεχωνεται εξ ολοκληρου με νεους, αφθαρτους υπαλληλους και η διοικηση αποκτα νεους παραγοντες.  Δινεται μια συνεντευξη τυπου και υπογραφεται μια νεα σχεση εμπιστοσυνης ΛΑΟΥ και διοικησης. Αυτο ελπιζω για το καλοκαιρι. Αυτο προσευχομαι. Γιατι τον ΠΑΟΚ που εχω δει τα τελευταια 3/4 χρονια, δεν τον εχω ξαναδει στην ζωη μου. Αν καποιοι απο εσας εχουν ζησει καλυτερο ΠΑΟΚ, σας ζηλευω.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
vedder
ακομα κι ετσι να γινει (που ειναι μια πολυ αισιοδοξη αποψη το 50%), πότε θα θα ανακτησει και το υπολοιπον 50%? Μεσα σε ενα εξαμηνο, σε ενα χρονο?Εως τοτε πως θα πορευεται η ομαδα απο αποψη εσοδων? κι αν αγωνιστικα δεν παμε καλα, και αρχισουμε να τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι, τι ειναι πιθανοτερο? να καταφερει η νεα διοικηση να κερδισει το υπολοιπο 50% ή μηπως να χασει ακομα και αυτο το 50% που καλοπροαιρετα και τυφλα της εμπιστευτηκαμε?

Georgie
2 good to be true, θα ηταν παραδειγμα προς μιμηση αυτο το σεναριο που λες για ολους μας, δεν ξερω αν ειναι εφικτο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
HOMO

Ξεκάθαρα

Ο ζήσης είναι το αγαπημένο μου παιδί. Τον ήθελα πρόεδρο όσο τίποτα άλλο. Πιστεύω ότι είναι δουλευταράς
και ξύπνιος όσο λίγοι που προέρχονται από την σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τι? Με λέτε τούμπα? Γυρίστε και διαβάστε post μου από την εποχή που ανέλαβε πρόεδρος... για έναν μηνα.
Ήμουν από τους λίγους που έκραζαν όταν παραγκωνίστηκε για να γυρίσει ο εκλεκτός του τρισμέγιστου.

Πρέπει να αναφέρω και το κλίμα μέσα στους συνδέσμους για την στάση απέναντι στον ζήση και την τουμπέκα που έκαναν οι περισσότεροι Συνδεσμίτες "για το καλο του ΠΑΟΚ"?

ΑΛΛΑ

Ο Ζήσης σηκώθηκε και έφυγε. Δεν με νοιάζει pious λόγους είχε. Το ήξερε ότι αργά η γρήγορα με την "στηρικση" μας θα έφευγε ο Ζαγοράκης και θα αναλάμβανε την κατάσταση. ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ. FACE ΤΟ FACE και κατανοητά.

Αυτός προτίμησε να την κοπανήσει προς χαβούζα μεριά.

Πληγωμένοι μείνανε πίσω αυτοί που τον πιστεύανε και νιώθουν προδομένοι προσωπικά αλλα και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.

Και η δικη μου ιδεολογία είναι αμείλικτη και δεν συγχωρεί:

Έφυγες αφήνοντας την ομάδα απροστάτευτη σε μια κρίσιμη περίοδο- μας γύρισε την πλάτη την ώρα της μάχης. ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Δεν την συγχωρώ!

Από εκεί και πέρα ούτε θέλω να ξανακούσω για bρυζα. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει χωρίς αυτόν. Πως και γιατί θα το δούμε.

Συσπείρωση με πρόεδρο τον Ζήση: ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (όσο και να με πονάει που το γράφω!)

Offline agraf

• Αλλαγή
Δεν αμφισβητείται από κανέναν ότι η συσπείρωση του ΠΑΟΚτσήδικου λαού επί Ζαγοράκη έφτασε στο μέγιστο δυνατό.
Ακριβώς εκεί ξεκιάνει η μεγάλη πίκρα για τον Ζαγοράκη που δεν αξιοποίησε αυτήν τη δυναμική για να λύσει το πρόβλημα των χρεών και να βάλει τις βάσεις ώστε ο ΠΑΟΚ να ανεξαρτητοποιηθεί από διλήμματα του τύπου: "μετά τον Ζαγοράκη ποιός;"

Ή δεν μπορούσε ή δεν ήθελε (πιστεύω ένας συνδυασμός των δύο). Τρία διοίκηση πρωτοδικείου και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Έστω και τώρα, την ύστατη ώρα ας βάλει στο μυαλό του ότι ο ΠΑΟΚ μόνο στο λαό του μπορεί να στηριχθεί με διοίκηση λαϊκής βάσης και μακάρι να μπει μπροστάρης ο ίδιος, εγώ είμαι μαζί του.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ηοmo  το ερώτημα είναι πανηλίθιο γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν μας εκ των προτέρων,άρα η χρήση του είναι άσκοπη και πιθανότατα να υποκρύπτει και διάθεση ΜΗ αλλαγής μιας αρρωστημένης κατάστασης (π.χ βουλινός - μπάτμαν - γούμενος)

Η συσπείρωση (που έναι πάντοτε το ουσιώδες) επιτυγχάνεται λόγω διάθεσης του κόσμου κ όχι λόγω προσώπων. Από κεί και έπειτα όλοι κρίνονται από τις πράξεις/παραλήψεις τους......ΟΛΟΙ.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Fantomas

• Guest
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ακόμα στον ΠΑΟΚ κάνουν κουμάντο τα ΑΡΔ.

Πως βγήκαν όλοι αγχωμένοι (μην χάσουν την κουτάλα)  ;) την άλλη μέρα και πέρασαν στον κόσμο πως αν φύγει ο Ζαγοράκης θα έρθει το χάος και ο ΠΑΟΚ θα καταστραφεί , ότι ο Βρύζας θα είναι «πουστράκι» αν αναλάβει τώρα και κάνει τέτοια «πουστιά» στον Θόδωρο και για αυτό δεν πρόκριτε να αναλάβει γιατί δεν νομίζουμε να κάνει τέτοια πουστιά και καλά στον Θόδωρο , ;) ότι υπάρχουν κάποιοι πρώην συνεργάτες του Ζαγοράκη του πριονίζουν την καρέκλα γιατί θέλουν να διοικήσουν,,  ;)  ότι ο Σαχπα είναι απατεώνας του ΠΑΣΟΚ και ότι έβαλε μόνο 250 χιλιάδες στην ΠΑΕ ( δεν ήταν μαλάκας να δώσει όλα τα λεφτά του στον μάγκα Ζαγοράκη, ενώ ο Ζαγοράκης τι να σου πω...πούλησε τα σπίτια του και τα έβαλε στον ΠΑΟΚ  ;D), το ότι δημιουργήθηκε τώρα τεράστιο οικονομικό λέει πρόβλημα στην ΠΑΕ άνω των 5 εκατομμυρίων από την «μπούκα των 100» και ότι το άνοιγμα που είχε πριν η ΠΑΕ θα καλυβοταν λέει από τα πλει οφ αλλά τώρα λόγο της «μπούκας των 100» δεν μπορεί να καλυφθεί λέει από την τιμωρία που θα φάμε. Καταλάβατε τώρα...οι 100 φταίνε δηλαδή που είναι απλήρωτοι οι παίχτες από τον Σεπτέμβριο και οι 100 φταίνε για όποιο άνοιγμα βρεθεί τώρα στην ΠΑΕ... όχι ο Ζαγοράκης. Το άνοιγμα οι 100 το ανοίξανε.  ;)

Offline polman

• Αποστολή
  • **
τζαμπα κουβέντα κανετε
κατα 99% δεν παει πουθενα ο θοδωρακος, το εχουμε ξαναδει το εργο
oooooooo PAOKara exo trela...

Fantomas

• Guest
Έτσι και καλά έκλεισε τα τηλέφωνα ο πρόεδρος γιατί οι «αλήτες» τον πικράνανε και πρωτοσέλιδα με τον Ζαγοράκη και από κάτω με μεγάλα γράμματα «ΟΡΑΜΑ» και «ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ». ;)

Τέρμα τέλος. Μη τολμήσει και ξανά ακουμπήσει κανείς τον πρόεδρο. Πρόεδρε βγάλε τους αλήτες από το γήπεδο. Για όλα αυτοί φταίνε.

Τι καλά... οι 100 θα βγούνε όπως πάντα στο τέλος και κερατάδες και δαρμένοι.  ;)

Μάγκας ο πρόεδρος.  8)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αν εννοεις οτι πρεπει να κανουμε χασπι σε ολες τις μαλακιες που εχει κανει ο Ζαγορακης, και αυτο μας το πασσαρουν οι αρδ, κανεις δεν ειπε κατι τετοιο. Αναμεσα σε αυτο και στην ισοπεδωση ολων υπαρχει μεγαλη αποσταση. Και επισης επειδη εισαι καινουργιος εδω μεσα θα σου πω κατι που μαλλον δεν θα το πιασεις, αλλα θα το πιασουν οι υπολοιποι: αναμεσα στον makptol και τον PAOK_VOLOS υπαρχουν πολλες αποχρωσεις και διαφοροποιησεις.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ