Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611221 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Κιουρ συμφωνω μαζι σου για το κυκλωμα που περιγραφεις αλλωστε τα χουμε πει αυτα μεταξυ μας πολλες φορες.

εχω 2 επισημανσεις ομως.Ο ζαγορακης ηρθε μετα απο αγωνες μιας μεριδας ΠΑΟΚσηδων κομμαντο και αυτη η μεριδα τον τοποθετησε εκει.Σαφως και τον αποροφησε το συστημα ΠΑΟΚ στην πορεια,το συστημα 25ετιας που εχει πλοκαμια παντου σε καθε τομεα του οργανισμου.

Επισης το αυριο δεν μπορει να σου ειναι αδιαφορο,υπαρχουν πολλα κερδη απο αυτην την 3ετια που μπορουν να αποτελεσουν βαση για πιο ιδανικα σχηματα και καθαρση σε ολα τα επιπεδα.Η καθαρση θα ειναι και αυτη που θα μας παει εκει που πρπει.

Αυτα.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Επειδή εγώ είτε δυστυχώς είτε ευτυχώς είτε δν δεν έχω την σωστή ενημέρωση δν ξέρω ποιοι είναι πίσω από τον Ζαγοράκη και διοικούν τον ΠΑΟΚ , και επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές σαν υπονοουμενα είτε εδω μέσα είτε σε διάφορα ραδια-εφημερίδες , θα μπορούσε κάποιος να μου πει, ειλικρινά μιλάω δν κάνω πλάκα.... 
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

baron

• Guest
Το πιο δίκαιο αυτή την στιγμή αν παραιτηθεί ο Ζαγοράκης είναι να έρθει ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ με εμπειρία μέσα από τον ΠΑΟΚ. Και αυτός είναι μόνο ο Βρύζας. Μόνο αυτός έχει την εμπειρία σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει κάποιες κινήσεις και να ανανεώσει και την ομάδα και να αναστρέψει γρήγορα το όλο κλήμα με λιγότερα δυνατά λάθη. Και μόνο αυτός ξέρει ποιους θα κρατήσει δίπλα του στην ΠΑΕ και ποιους θα διώξει και που βρίσκετε το πρόβλημα. Όποιος άλλος έρθει τα σκυλιά θα τον φάνε λάχανο και θα τον πιάσουν κορόιδο. Μόνο αυτός θα κάτσει κάποια στιγμή και θα σου πει όλη την αλήθεια και μόνο αυτόν φοβούνται κάποιοι.

Εκτός αν υπάρχει  κάποιος άλλος που θέλει να χώσει χρήμα τότε ας έρθει. Που δεν νομίζω να υπάρχει.

Αλλά από την άλλη θέλω και πρόεδρο που να ξέρει και τι γίνετε μέσα στον ΠΑΟΚ και όχι όταν τον κάνουν μια ερώτηση στην συνέντευξη τύπου για τα οικονομικά της ΠΑΕ να λέει εγώ δεν ξέρω από οικονομικά ρωτήστε να σας τα πει ο Βιολίδης. Δεν μπορεί να διοικείς ένα μαγαζί και να μην ξέρεις τι γίνετε με τα οικονομικά του μαγαζιού είτε είναι μανάβικο είτε είναι ΠΑΕ.

Φιλαράκι -- μανάβη μου θυμίζεις. Και όχι τον δικό μας τον "παλαιουρα" αλλα έναν από την λαχαναγορά.
Πραμάτεια πουλάς`?

Από 20 μύρια έλληνες βρήκες βρυζα -και μόνον αυτόν--.
Από 6,5 ντούς. ανθρώπους βρήκες βρυζα - και μόνον αυτόν --.

Λοιπόν μανάβη , η φαντομά: Ο εκλεκτός σου την κοπάνησε χωρίς εξηγήσεις.

Αξίωμα: Οποιος φεύγει από την οικογένεια - να πάει να γαμηθεί μαζί με όλο του το ...

Όπου να γυρίσεις το κεφάλι σου αδιέξοδα.
Καραμανλής η tanks
βασιλείας η κόκκινοι
χούντα η κουμουνισμος
και πάει λέγοντας

μια ζωή τα ίδια

ο ορίζοντας του έλληνα: Το συμφέρον μου και όλοι οι άλλοι "δεν πα να γαμηθείτε"...

Εάν γυρίσει ο βρυζας θα σκοτωθούμε.

Φτάνουν οι προδότες στον ΠΑΟΚ και μας "παρισευουν"

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
εγώ λέω να κόψεις τις εξυπνάδες   και τα ειρωνικά σχόλια.

αλήθεια θυμάστε ποιόν ετοίμαζαν να μας φορτώσουν αυτοί που είναι σήμερα στην διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ λίγο πριν έρθει ο Ζαγοράκης;

κουίζ

και αν δεν ήταν και τότε ο κόσμος, οι αλήτες, οι πέστε τους όπως θέλετε σήμερα θα τον είχατε πρόεδρο.

Ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΚΑΝΕΝΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...

ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ

Προσεχε μην γινει η ειρωνια, τραγικη ειρωνια, και τοτε να δουμε ποιος θα ειναι ο εξυπνακιας...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
εχω 2 επισημανσεις ομως.Ο ζαγορακης ηρθε μετα απο αγωνες μιας μεριδας ΠΑΟΚσηδων κομμαντο και αυτη η μεριδα τον τοποθετησε εκει.Σαφως και τον αποροφησε το συστημα ΠΑΟΚ στην πορεια,το συστημα 25ετιας που εχει πλοκαμια παντου σε καθε τομεα του οργανισμου.
Επισης το αυριο δεν μπορει να σου ειναι αδιαφορο,υπαρχουν πολλα κερδη απο αυτην την 3ετια που μπορουν να αποτελεσουν βαση για πιο ιδανικα σχηματα και καθαρση σε ολα τα επιπεδα.Η καθαρση θα ειναι και αυτη που θα μας παει εκει που πρπει.
Αυτα.
Για το πρώτο φυσικά και τον έφεραν οι δυτικές και αυτό ήταν το κλειδί της συσπείρωσης. Θυμάσαι όμως ότι έτρεξε η γάτα το ίδιο βράδυ που συναντήθηκαν οριστικά οι δικοί μας να τον πάνε σηκωτό και πρόλαβε να πάει μόνος του στον Ζαγοράκη για να φανεί ότι δεν του τον επέβαλλαν, αλλά αυτός το αποφάσισε. Λέω εγώ με το μυαλό μου ότι έδωσε το χρίσμα μόλις κανόνισε και τους συνεργάτες. Εκεί ήταν το παιχνίδι. Να δεχόταν ο Ζαγοράκης τους συνδιοικούντες που ήθελε ο τσιφ. Τους ίδιους που συνεδρίαζαν μήνες πριν πώς θα βγούνε μπροστά. Δεν έχει σημασία λοιπόν ποιος έφερε τον Ζαγοράκη. Σημασία είχε εν τέλει ποια διοίκηση διορίστηκε. Ο Ζαγοράκης έφερε το Σάντος, το Βρύζα, είχε λόγο στην ομάδα κτλ αλλά για οικονομικά ρωτούσε πάντα πόσα έχουμε; Φυσιολογικό αφού άλλοι τα χειρίζονταν. Έλεγε επίσης δημόσια με στραβό στόμα εμείς δεν θα απλωθούμε και μια ωραία πρωία του είπανε είμαστε μέσα τόσα, κανόνισε τι θα κάνεις με το μπάτζετ. Όλα αυτά αφού πρώτα τους έβγαλε με 90% διοίκηση. Μετά άρχισαν τα κανόνια και τους είδε να φεύγουν ένας ένας και έμεινε μόνος, αυτός και η τρύπα.

Άρα δεν έχει σημασία ποιος τον έφερε, αλλά ποιος εκμεταλεύτηκε το όνομά του. Τώρα δεν με νοιάζει στη τελική αν έφτασε εδώ από "λάθη", από χαζομάρα ή από ο,τιδήποτε άλλο. Η ευθύνη είναι πάντα του ηγέτη.

Αδιάφορος είμαι με την έννοια ότι όποιος και να έρθει θα ξέρουμε το έργο. Όσο για το αν αυτή η περίοδος Ζαγοράκη γίνει οδηγός για κάθαρση, θεωρώ φίλε ότι πολλοί λίγοι ασπάζονται αυτά που συζητάμε και δεν πρόκειται να γίνει καθόλου οδηγός. Το αντίθετο πιστεύω. Θα ακούμε για χρόνια ότι πέρασε ο ιδανικός πρόεδρος και τον φάγαμε οι αχάριστοι, με αποτέλεσμα να πάμε περισσότερο προς το ποθούμενο κάθε ΠΑΟΚάρχη και τσουτσεκιού του που σέβεται τον εαυτό του. Τη μεγάλη μπίζνα της Τούμπας.

Π.χ, αν υπήρχε μια ελπίδα να καταλάβει και ο τελευταίος ΠΑΟΚτσής το προφανέστατο που το ζήσαμε τα 2 πρώτα χρόνια, ότι μία τίμια διαχείριση μπορεί να εκτοξεύσει τον ΠΑΟΚ τόσο ψηλά που δεν θα έχει ταβάνι, χάθηκε αυτή η ελπίδα αφού έχει περάσει πλέον η αποψη ότι επειδή δεν είχαμε  επενδυτή δεν πήγαμε παραπάνω. Δύο χρόνια ξεπληρώναμε χρέη, βάλαμε βάσεις για προπονητικό και κάναμε μία ομάδα με προοπτική. Φαντάζομαι άλλα 3 χρόνια να πηγαίναμε έτσι σχέδιο. Αλλά κανείς σχεδόν δεν το βλέπει έτσι. Να είχαμε επενδυτή. Αυτό να δεις θα είναι και το "δίδαγμα" που θα μείνει στο τέλος. Γι' αυτό και έβαλα 60% πιθανότητα να έρθει επενδυτής. Γιατί οι περισσότεροι θα διαβάσουν τη τετραετία Ζαγοράκη έτσι και τα γατόνια θα ικανοποιήσουν το λαϊκό αίσθημα.
Όχι ότι αν δεν "χανόταν στο δρόμο" τον τρίτο και τέταρτο χρόνο εκατομύρια, θα είμασταν και με λεφτά στην άκρη και με ομαδάρα. Τα χρόνια μάλιστα που δεν είχαμε να πληρώσουμε χρέη προς τρίτους και που σταμάτησε κάθε έργο στο προπονητικό, που είχαμε και περισσότερα τηλεοπτικά και περισσότερους χορηγούς και πολλά έσοδα από Ευρώπη και και και
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
Με καλυψες να καταλαβω τι εννοεις.
απλα υπαρχουν πολλα κενα σχετικα με το ποιος τον ετρεξε στην γατα κτλ. τα αφηνω για αλλη φορα. ετσι και αλλιως καταλαβες τι εννοω.

Offline iroko

• Αποστολή
  • **

Πάντως είναι άσχημο να ακούς και να διαβάζεις ότι κάποιοι είναι ΠΑΟΚ μόνο λόγο Ζαγοράκη και ότι χωρίς αυτόν δεν θα υπάρξει ΠΑΟΚ και δεν θα πάρουν ξανά διαρκείας. Δηλαδή κάποιοι ήταν ΠΑΟΚ λόγο μόδας και λόγο προσωπολατρίας.
Εύχομαι να μην ξανά γίνει ποτέ αυτό. Δεν περίμενα ότι θα δεθούν κάποιοι περισσότερο με τον Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ.

κοντός αγγελος τσαλουχιδης φονιας μια ζωή γίνεται αυτό φιλαράκι, όχι μόνο για τον ζαγοράκη.
Ο ΠΑΟΚ μια ζωή μόδα ήταν και προσωπολατρεία σε μεγάλο ποσοστό του κόσμου και θα το δούμε και του χρόνου αυτό είτε φύγει είτε μείνει ο ζαγοράκης είτε έρθει ο δικός σου να στείνει και τους κώνους στις προπονήσεις και να μας βρίσκει και παίχτες 3-4 σε ένα δλδ.
Στο πρώτο σου μήνυμα έθεσες κάποιες ερωτήσεις τις οποίες όπως όλοι μας σίγουρα θα σε θυμίζουν ένα πρωτοσέλιδο πριν λιγο καιρό, θέλεις να μας πεις εσύ τι πιστεύεις σε όλα αυτά και ποιές οι θέσεις σου στα ερωτήματα που έθεσες;

Offline petrov

• Αλλαγή
Μικρός έτρεχα σε συλλαλητήρια έξω από την Ιντερσάτ. Ήμουν σίγουρος, παρά τη μικρή μου εμπειρία ότι ο Μπατατούδης έβαζε "μέσα" την ΠΑΕ και μας είχε φτάσει στο ύστατο σημείο αξιοπρέπειας. Σε καφενεία και ραδιόφωνα πολύς κόσμος φώναζε: "Και αν φύγει ο Μπατατούδης ποιός;"
Μετά ήρθε ο Γούμενος. Χρόνια νεανικά, ενηλικίωσης. Αρχικά ελπίδες, μετά αγωνιστικός μαρασμός, φιάσκο Λουκά, "περήφανες" πωλήσεις. Ξανά σε συλλαλητήρια και καταλήψεις στην Τούμπα. Γύρω τα καφενεία, τα ραδιόφωνα (συνοδευμένα από το όλο και πιο δημοφιλές ίντερνετ), το βιολί τους: "Κι άντε έφυγε ο Γούμενος ποιός να έρθει;"
Τρελαίνομαι όταν ακούω τωρα σε μία μεγαλύτερη ηλικία ξανά την ίδια κασέτα. Δεν την έχετε καταλάβει ακόμη τη δουλειά ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι αθάνατος και δεν εξαρτάται από κανένα πρόσωπο; Δεν έχετε καταλάβει ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είμαστε εμείς που ανεξάρτητα από θέσεις, θα βρισκόμαστε πάντα σε γήπεδα, δρόμους, συλλαλητήρια, εκδρομές; Γιατί δίνετε σε πρόσωπα μεγαλύτερη αξία από όση έχουν;

Ο κύριος Ζαγοράκης έχει κάνει καλά και κακά στο σύλλογο, εσείς τα ζυγίσατε πιο πάνω ανάλογα με το που δίνει ο καθένας βάρος.
Παραμένουν όμως κάποια αμείλικτα ερωτήματα που ποτέ δεν απαντήθηκαν:

Ερώτημα 1: Όταν έφυγε από πρόεδρος, είχε βγάλει μία βαρύγδουπη ανακοίνωση ότι μας χρωστάει τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε, και επειδή εμείς είμαστε οι αιμοδότες αυτής της ΠΑΕ θα τους βγάλει εν καιρώ.
Ο καιρός πέρασε, αυτός γύρισε πίσω στην προεδρία αλλά το μόνο που άκουσα ήταν "προσωπικοί λόγοι". Μάθαμε ποτέ τους λόγους; Τελικά, είμαστε οι αιμοδότες του συλλόγου ή όχι; Έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε γιατί ο πρόεδρός μας φεύγει και ξαναγυρνάει στη θέση του;

Ερώτημα 2: Όταν ανέλαβε την ομάδα έκανε κάτι που μας ξάφνιασε όλους θετικά. Μέχρι τότε οι θέσεις στο ΔΣ της ΠΑΕ και στο τεχνικό τιμ ήταν διακοσμητικές. Διάφοροι παρατρεχάμενοι δήλωναν αντιπρόεδροι, τεχνικοί διευθυντές κλπ χωρίς να επιτελούν ουσιαστικά κανένα έργο.
Ο Ζαγοράκης στελέχωσε την ομάδα του από μία "παρέα", η οποία βάλθηκε στο πόστο που γνωρίζει ο καθένας να ανεβάσει τον Π.Α.Ο.Κ. σκαλί. Και τα κατάφερε με πολλή προσπάθεια, αφού είδαμε αγωνιστική ανάταση. Κάθε λίγο όμως, κάποιο μέλος αυτής της παρέας έπαιρνε το καπελάκι του και έφευγε, χωρίς να γίνεται γνωστή ούτε μία αιτία, επικρατούσε μία παράξενη σιωπή. Παπαδόπουλος, Μανδρίνος, Βρύζας, Σάντος, Κονσεϊσάο κλπ κλπ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είπε φεύγω για αυτό το λόγο. ΓΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ η ΠΑΕ δεν είπε φεύγει για αυτό το λόγο. Αντικαταστάθηκαν από άπειρους και λιγότερο ικανούς ναι  ή όχι; Ποιός πληρώνει για αυτές τις αστοχίες; Ποιόν βαρύνουν οι προχειρότητες και τα έλα-φύγε από Μπουσαϊντί και Ζουέλα; Ποιόν βαρύνουν οι αποτυχημένες μεταγραφές Δεκεμβρίου από το υστέρημα του παοκτσή και η ανικανότητά τους να αποδώσουν στο χορτάρι;

Ερώτημα 3: Μία μέρα αρχίζει να βουίζει η Θεσσαλονίκη ότι επίκειται πώληση στους Άραβες. Το αγνοώ και λέω ότι είναι μία γνωστή ράδιο αρβύλα, μία από τις άπειρες φόλες που μας έχουν ταίσει οι δημοσιογράφοι αυτής της πόλης.
Βλέπω μετά από καμία βδομάδα έκπληκτος ότι η ΠΑΕ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον με γραπτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της και συστήνει προσοχή και ηρεμία. Οι μέρες περνούν, οι Άραβες δεν έρχονται ποτέ και το ενδιαφέρον παραμένει ένα μπλαμπλα. Εγώ εμπιστεύτηκα την σοβαρότητα της ΠΑΕ και την επιεβαίωση του ενδιαφέροντος. Όπως βγήκατε και επιβεβαιώσατε επίσημα το ενδιαφέρον δίνοντας εγκυρότητα σε ένα άγνωστο fund, γιατί δεν είχατε την ίδια ευαισθησία να βγείτε μετά τον "παπά" και να δώσετε στη δημοσιότητα τους λόγους που δεν προχώρησε η επένδυση; Φοβηθήκατε μην εκθέσετε τον κύριο σεϊχη που έπαιζε για μήνες με την αγωνία μιας ολόκληρης πόλης;

Ερωτήματα απλά, παοκτσήδικα που θα ήθελα πολύ να διατυπωθούν από τους συνδέσμους μας και να μην αναλωθούμε σε μείνε-φύγε.
Ο Ζαγοράκης μπορεί να μείνει ή να φύγει. Αλλά ο θεσμικός ρόλος του προέδρου του Π.Α.Ο.Κ. απαιτεί απαντήσεις σε θέματα εμπιστοσύνης ανάμεσα σε διοίκηση και οπαδούς.

Offline babis36

• Αλλαγή
Petrov σωστα ερωτηματα και σωστη τοποθετηση  :thumbok:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
καλα στο θεμα των αραβων τι να σου πει ο ζαγοράκης αφου δική τους απόφαση ειτανε να μην βάλουνε τα λευτά το  μονο που μπορει να σου πει ειναι το γιατι εδωσε παράταση και το γεγονος οτι μοιρασε την ανακοινωση των αράβων μετα την ηττα στην κέρκυρα
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline agraf

• Αλλαγή
Κατα τη γνώμη μου το ποιός θα έρθει στη θέση του Ζαγοράκη (άν φύγει ο Ζαγοράκης) δεν είναι το πιο σημαντικό τώρα.

Όποιος και να έρθει σημασία, έχει ποιός θα βάλει τα λεφτά για να κάνουμε ομάδα πρωταθλήτρια. Άν θα είναι μεγαλομέτοχος παλαιού τύπου τότε θα πρέπει να είναι κάποιος επιχειρηματίας-ΠΑΟΚτσής-μεγιστάνας του χρήματος που να θέλει να βάλει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ. Εδώ γελάμε.

Άν θα είναι διαχειριστής τύπου Ζαγοράκη θα πρέπει να βάλουμε τα λεφτά εμείς σαν λαϊκή βάση. Μέχρι να γίνουμε σωστή και οργανωμένη λαϊκή βάση όπως η Μπαγερν και η Μπαρτσελόνα, ούτε αυτό το σενάριο είναι ρεαλιστικό.

Άρα είμαστε εγκλωβισμένοι σε ποδοσφαίρο και μπασκετ σε διοικήσεις πρωτοδικείου-μιζέριας. Άρα το πρώτο πρόβλημα που πρέπει ο Ζαγοράκης να μας πει τί σκέφτεται είναι ποιό διοικητικό μοντέλο οραματίζεται για τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Στην Μπάγερν έφυγε ο Μπεκενμπάουερ, ήρθε ο Ρουμενίγκε. Αύριο θα έρθει κάπιος άλλος. Υπάλληλοι είναι όλοι τους, τα λεφτά τα βάζουν τα 100.000 μέλη και οι χορηγοί. Απλά και καθαρά πράγματα.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

ive4

• Guest
Το πιο δίκαιο αυτή την στιγμή αν παραιτηθεί ο Ζαγοράκης είναι να έρθει ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ με εμπειρία μέσα από τον ΠΑΟΚ. Και αυτός είναι μόνο ο Βρύζας. Μόνο αυτός έχει την εμπειρία σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει κάποιες κινήσεις και να ανανεώσει και την ομάδα και να αναστρέψει γρήγορα το όλο κλήμα με λιγότερα δυνατά λάθη. Και μόνο αυτός ξέρει ποιους θα κρατήσει δίπλα του στην ΠΑΕ και ποιους θα διώξει και που βρίσκετε το πρόβλημα. Όποιος άλλος έρθει τα σκυλιά θα τον φάνε λάχανο και θα τον πιάσουν κορόιδο. Μόνο αυτός θα κάτσει κάποια στιγμή και θα σου πει όλη την αλήθεια και μόνο αυτόν φοβούνται κάποιοι.

Εκτός αν υπάρχει  κάποιος άλλος που θέλει να χώσει χρήμα τότε ας έρθει. Που δεν νομίζω να υπάρχει.

Αλλά από την άλλη θέλω και πρόεδρο που να ξέρει και τι γίνετε μέσα στον ΠΑΟΚ και όχι όταν τον κάνουν μια ερώτηση στην συνέντευξη τύπου για τα οικονομικά της ΠΑΕ να λέει εγώ δεν ξέρω από οικονομικά ρωτήστε να σας τα πει ο Βιολίδης. Δεν μπορεί να διοικείς ένα μαγαζί και να μην ξέρεις τι γίνετε με τα οικονομικά του μαγαζιού είτε είναι μανάβικο είτε είναι ΠΑΕ.

Φιλαράκι -- μανάβη μου θυμίζεις. Και όχι τον δικό μας τον "παλαιουρα" αλλα έναν από την λαχαναγορά.
Πραμάτεια πουλάς`?

Από 20 μύρια έλληνες βρήκες βρυζα -και μόνον αυτόν--.
Από 6,5 ντούς. ανθρώπους βρήκες βρυζα - και μόνον αυτόν --.

Λοιπόν μανάβη , η φαντομά: Ο εκλεκτός σου την κοπάνησε χωρίς εξηγήσεις.

Αξίωμα: Οποιος φεύγει από την οικογένεια - να πάει να γαμηθεί μαζί με όλο του το ...

Όπου να γυρίσεις το κεφάλι σου αδιέξοδα.
Καραμανλής η tanks
βασιλείας η κόκκινοι
χούντα η κουμουνισμος
και πάει λέγοντας

μια ζωή τα ίδια

ο ορίζοντας του έλληνα: Το συμφέρον μου και όλοι οι άλλοι "δεν πα να γαμηθείτε"...

Εάν γυρίσει ο βρυζας θα σκοτωθούμε.

Φτάνουν οι προδότες στον ΠΑΟΚ και μας "παρισευουν"

Φιλαράκι, πες μας έναν εσύ. Δυστυχώς το μυαλό όλων μας πηγαίνει ή σε πρώην, ή σε επιχειρηματίες - λαμόγια. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα υπάρχει μετά τον Ζαγοράκη, εσένα και εμένα, αλλά ποιος μπορεί να μας ανεβάσει ψηλότερα ; Μέχρι πριν 2 χρόνια υποστήριζα πχ την λαϊκή βάση, αλλά στην πράξη δεν μαζευόμαστε όσοι πρέπει. Ποια λύση έχεις στο μυαλό σου ;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Π.χ, αν υπήρχε μια ελπίδα να καταλάβει και ο τελευταίος ΠΑΟΚτσής το προφανέστατο που το ζήσαμε τα 2 πρώτα χρόνια, ότι μία τίμια διαχείριση μπορεί να εκτοξεύσει τον ΠΑΟΚ τόσο ψηλά που δεν θα έχει ταβάνι, χάθηκε αυτή η ελπίδα αφού έχει περάσει πλέον η αποψη ότι επειδή δεν είχαμε  επενδυτή δεν πήγαμε παραπάνω. Δύο χρόνια ξεπληρώναμε χρέη, βάλαμε βάσεις για προπονητικό και κάναμε μία ομάδα με προοπτική. Φαντάζομαι άλλα 3 χρόνια να πηγαίναμε έτσι σχέδιο. Αλλά κανείς σχεδόν δεν το βλέπει έτσι. Να είχαμε επενδυτή. Αυτό να δεις θα είναι και το "δίδαγμα" που θα μείνει στο τέλος. Γι' αυτό και έβαλα 60% πιθανότητα να έρθει επενδυτής. Γιατί οι περισσότεροι θα διαβάσουν τη τετραετία Ζαγοράκη έτσι και τα γατόνια θα ικανοποιήσουν το λαϊκό αίσθημα.
Όχι ότι αν δεν "χανόταν στο δρόμο" τον τρίτο και τέταρτο χρόνο εκατομύρια, θα είμασταν και με λεφτά στην άκρη και με ομαδάρα. Τα χρόνια μάλιστα που δεν είχαμε να πληρώσουμε χρέη προς τρίτους και που σταμάτησε κάθε έργο στο προπονητικό, που είχαμε και περισσότερα τηλεοπτικά και περισσότερους χορηγούς και πολλά έσοδα από Ευρώπη και και και

Αυτή είναι η απλή κ αυτονόητη απάντηση στο πανηλίθιο ερώτημα "....και μετά τον τάδε...ποιός...?"
Για μια φορά βάλτε το μυαλό σας να λειτουργήσει και δείτε ότι όλα τα επιτέυγματα των τελευταίων χρόνων δεν είναι αποτέλεσμα προσώπων άλλα της συσπείρωσης του λαού και των οικονομικών του θυσιών. Αυτή οφείλουμε να διαφυλάξουμε έναντι οποιουδήποτε τιμήματος ως κόρη οφθαλμού κ όχι να ψάνουμε να αγκιστρωθούμε σε πρόσωπα. Μεσά από αυτήν την σκοπιά ας σκεφτεί ο καθένας είτε λέγεται διοίκηση είτε απλός/οργανωμένος οπαδός τις επιπτώσεις των πράξεων/παραλήψεων του.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή

Για μια φορά βάλτε το μυαλό σας να λειτουργήσει και δείτε ότι όλα τα επιτέυγματα των τελευταίων χρόνων δεν είναι αποτέλεσμα προσώπων άλλα της συσπείρωσης του λαού και των οικονομικών του θυσιών. Αυτή οφείλουμε να διαφυλάξουμε έναντι οποιουδήποτε τιμήματος ως κόρη οφθαλμού κ όχι να ψάνουμε να αγκιστρωθούμε σε πρόσωπα.

και αυτο ειναι που δε κανει σχεδον κανεις αδερφε...ουτε η 4 που χωνει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ σαυτους που μπηκαν μεσα και επιτεθηκαν στα επισημα κ δε ξερω ποιον, ουτε οι μακεδονες και η νεαπολη που μιλανε για φαπες, ουτε οσοι εδω μεσα αναλωνονται σε επιθεσεις-χαβαλε σε νεοπαοκτσηδες, φυτα κλπ...

Offline babis36

• Αλλαγή
Σωστος ο dave.Και αυτο θα παει χρονια αδερφε.Αν ριξουν το καραβι στα βραχια επειδη δεν γουσταρουν τον Ζαγορ τοτε πρεπει φανταζομαι να εχουν και την ετοιμη λυση.Αν δεν την εχουνε τοτε τους καλω απο τωρα εκει που ηρθανε την Τεταρτη να αρχισουμε τις φαπες που θα τραβηξουνε για καιρο.

Offline dave

• Αλλαγή
ποιοι ρε μπαμπη, κ συ το ιδιο κανεις τωρα...

Offline babis36

• Αλλαγή
Οχι αδερφε εγω δεν θελω το καραβι στα βραχια.Η ομονοια για να υπαρχει πρεπει πρωτα πρωτα να υπαρχει μια προυποθεση.Ο ΠΑΟΚ να μην φουνταρει γιατι ετσι γουσταρουμε.

Offline cure

• Αλλαγή
Μπάμπη πρώτος εγώ είμαι κατά της ομόνοιας. Νομίζω όμως ότι το βλέπεις λάθος και το λέω χωρίς να παριστάνω τον ειρηνοποιό με τους "απέναντί" σου (και τα σούτια χρειάζονται που και που). Ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει τη λύση της επόμενης μέρας. Η λύση αυτή υπάρχει έτοιμη ήδη ή ετοιμάζεται τώρα από τα κουμάντα. Ο κόσμος μπορεί μόνο να επιταχύνει τις αλλαγές. 

Εσύ μιλάς για ένα καράβι που κάποιοι αποφάσισαν να ρίξουν στα βράχια και έχεις την απαίτηση να σου φέρουν καινούριο από το ναυπηγείο, αλλιώς να πάνε να κρυφτούνε. Για πολύ κόσμο ή για να μη γενικεύω να πω για μένα μόνο, το καράβι δεν χρειάζεται να το ρίξει πλέον κανείς στα βράχια. Το έχει ρημάξει ήδη ο καπετάνιος και απλά μπάζει νερά σιγά σιγά. Θα βουλιάξει αν όχι άμεσα, αλλά σύντομα. Ε αν αυτό το σαπιοκάραβο κάποιοι απλά επιτάχυναν τη βύθιση τώρα που είμαστε στα ρηχά του τέλους της σεζόν και μένοντας από στόχους, παρά να βούλιαζε στα ανοιχτά της αρχής σεζόν αργότερα, για ποιο λόγο ακριβώς θα τους έχεις μούτρα;

Πάντως όσο και να ξέρω πως σιχαίνεσαι τα σενάρια, εγώ θα σου πω ένα, όχι ότι και καλά ξέρω κάτι γιατί ειλικρινά δεν έχω ιδεα, αλλά ως εκδοχή που με τριγυρνά στο μυαλό. Φαντάσου σε λίγο καιρό μπροστάρη το νυν με "επενδυτή" τον Χ μαλάκα "έβγαλα τη κελεμπία κι έβαλα πουκάμισο, αλλά το ράσο δεν το αποχωρίζομαι ποτέ". Αν συμβεί αυτό, θα περιμένω την άποψή σου για το ντου.

Για μένα και στημένοι κατά του Ζαγοράκη να ήταν και στημένοι από το Ζαγοράκη να ήταν και αυθόρμητα εντελώς να μπούκαραν χωρίς να έχουν λύση να δώσουν μετά όπως ζητάς, καλό έκαναν γιατί επιτάχυναν την αρρώστια μολύνοντάς την περισσότερο, άρα και την ανάγκη χορήγησης αγωγής. Έστω και με placebo, όπως πιστεύω εγώ ότι θα γίνει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒