Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 625625 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
εγω θα δω εκθεση του Πικιωνη! :smiley4: :smiley4: :smiley4:

opws_mathame

• Guest
κανονιστε αυριο να βγαλετε καμια ανακοινωση να μη βρεθει κοσμος εξω απ το γηπεδο.ισοδυναμει με εσχατη προδοσια κατι τετοιο.εμεις εκει θα ειμαστε εκει οπως κ να εχει.αλλα επειδη ακομα υπαρχει κοσμος που επηρεαζεται απο σας αλλο 3000 αλλο 15000 αλλο 30000

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πλανιεσαι οικτρα αμα νομιζεις οτι δεν θα βγει τετοια ανακοινωση.. το θεωρω δεδομενο.. αλλα δεν αλλαζει τιποτα οσον αφορα την σταση του κοσμου.. καλυτερα 3000 και αυτοι που πρεπει παρα 30.000 για το θεαθηναι!

Ηδη παντως ακουστηκε στα ραδια οτι θα υπαρξει συναντηση Ζαγορακη με οργανωμενους αυριο και θα παιξει και ανακοινωση της παε για τον κοσμο.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ακουσα εχθες στην TV οτι τα δικαιολογητικα του Αριας δεν ειχανε προλαβει να ερθουν!! Ειναι δυνατον μετα απο καμια 10ρια μερες που ολοκληρωθηκε η μεταγραφη υποτιθεται εσπευσμενα λογω Βιτολο και κυπελλου ο ΠΑΟΚ να μην μπορει να χωρισει δυο γαιδαρων αχυρα?
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Το προβλημα ειναι στην Κολομβιανη ποδοσφαιρικη ομοσπονδια ρε Μπαμπη, μην τα βλεπουμε ολα στραβα  ;)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline bane

• Αλλαγή
ανακοινωση θα βγαλει γιατι πρεπει να βγαλει ωστε να ειναι καλυμενος.απο εκει και περα οτι συννενοηση γινει με τους οργασνωμενους.ουτως η αλλως μην περιμενετε απο τον απλο κοσμο να παρευρεθει. δεν θα το εκανε ετσι και αλλιως.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
"Εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε αναλάβει μαζί, Διοίκηση-Ομάδα-Κόσμος, το δύσκολο έργο της  επιστροφής του ΠΑΟΚ στην υψηλότερη κλίμακα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η προσπάθειά μας έχει ελάχιστους συμμάχους και πολλούς εχθρούς.
Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης είναι εξαιρετικά δύσκολες. Δεν ανησυχούμε φυσικά για τους φιλάθλους μας, που έχουν αποδείξει ότι πρώτοι απ΄ όλους προστατεύουν την ομάδα με κάθε κόστος.
Ανησυχούμε όμως, επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια ειρηνική συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από ομάδες που στόχο έχουν τη δημιουργία αναταραχής. Μπορεί επίσης, όπως είδαμε πρόσφατα στο Βόλο, να τεθεί σε ισχύ το γνωστό σχέδιο πρόκλησης των φιλάθλων μας, αν κι έχουμε κάνει τα πάντα για να το αποτρέψουμε.
Ο αγώνας της Τετάρτης πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθούν την βιωσιμότητα και την συνέχεια μιας μεγάλης διαδρομής που έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2007.
Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης".

ΠΓενικα καλη η ανακοινωση της ΠΑΕ που ουσιαστικα κανει ντριπλα αποφευγοντας να παρει θεση για την συγκεντρωση (να πατε ή να μην πατε) αλλα μιλαει για περιφρουρηση.
Ευτυχως, δεν θα ακουσουμε περι προδοσιες κλπ τωρα...
Εγω προσωπικα θα ηθελα μια προσπαθεια για αποποιηση των τυχον ευθυνων.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Η ανακοίνωση λέει τα αναμενόμενα, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω την τελευταία πρόταση, τι ακριβώς εννοεί;

Offline toy

• Αλλαγή
Η τελευταία πρόταση είναι Κουβεντίδης ...
http://blog.paok24.com/?p=801

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline dave

• Αλλαγή

Εγω προσωπικα θα ηθελα μια προσπαθεια για αποποιηση των τυχον ευθυνων.

σκεψου δουλεια στα ολαπαοκ, μανια κλπ αν γινει το παραμικρο απεξω...θα ξεσπαθωναν οι 'υγιεις' φιλαθλοι αν ο ζαγορακης ειχε προτρεψει να μη γινει τπτ. οχι οτι αλλαζει κ πολλα, αλλα...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Η τελευταία πρόταση είναι Κουβεντίδης ...
http://blog.paok24.com/?p=801

Α δεν το είχα διαβάσει αυτό (εννοείται) άρα όποιος είχε ενδοιασμούς για το ποιος είναι το γραφείο τύπου της ΠΑΕ τώρα θα του έφυγαν. Αυτούσιες προτάσεις από δημοσιογράφους σε επίσημες ανακοινώσεις; Ξέφυγε η κατάσταση...

Offline tsag

• Αλλαγή
Ας ενημερώσει κάποιος τον αγαπημένο μας πρόεδρο και τα "σκυλιά" του ότι ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά την Τετάρτη ούτως η άλλως. Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ είμαστε όλοι εμείς. Και όταν πεθάνουμε εμείς θα είναι τα παιδιά μας, κοκ. Οπότε κόφτε την καραμέλα και την κινδυνολογία. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Αν εσείς δέχεστε να σκύβετε το κεφαλι κάθε φορά δικαίωμά σας. Αλλά υπάρχει και αξιοπρέπεια, πάρτε το χαμπάρι... Επιτέλους καταλάβετε ποιον Σύλλογο διοικείτε και εκπροσωπείτε!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline petrov

• Αλλαγή
Υπάρχουν όμως και αυτοί που δε συμβιβάζονται.
Αυτοί που δεν πουλιούνται.
Αυτοί που δεν παραδίνονται.
Αυτοί που δε λυγίζουν στον πόλεμο.
Αυτοί που επιλέγουν να αντισταθούν...
Ίσως τα λόγια μας να ακουστούν ιδεαλιστικά, αλλά για μας, όπως και για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αυτό είναι ΠΑΟΚ:
ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ...
ΠΑΟΚ για μας σημαίνει αντίσταση στο κατεστημένο.
ΠΑΟΚ σημαίνει αξιοκρατία. ΠΑΟΚ σημαίνει παλικαριά
ΠΑΟΚ σημαίνει αντριλίκι... ΠΑΟΚ Σημαίνει μαγκιά...
ΠΑΟΚ σημαίνει κόλαση για τους κρατούντες, για τους γλύφτες του παρασκηνίου, για το ψευδοκράτος των Αθηνών.
Είμαι ΠΑΟΚ εγώ. Είμαι ο Ρομπέν των αδικημένων και όποιος έρχεται στη Θεσσαλονίκη από τους κρατούντες τα σκήπτρα του παρασκηνίου θα την πληρώνει. Έχω κόσμο, έχω ιστορία, έκανα αγώνες που τους πλήρωσα με αίμα, έχω περηφάνια μέσα μου, έχω μαγκιά. Γι αυτό είμαι ΠΑΟΚ. Για όλα αυτά. Αλλιώς θα ήμουνα κάτι άλλο.
Δεν έγινα για να παίρνω κύπελλα η πρωταθλήματα. Έγινα ΠΑΟΚ για να μην είμαι τσιράκι κανενός... Έγινα ΠΑΟΚ για να είμαι ελεύθερος, ανεξάρτητος, αδέσμευτος...
Και τον παράγοντα μου που θα πάει να μπλέξει τον ΠΑΟΚ σε δρόμους ολισθηρούς και ύποπτους, θα τον κυνηγήσω αλύπητα, θα του πάρω το κεφάλι και θα το παίζω με τους φίλους μου μπάλα στην Πρόξενου Κορομηλά!
Για μένα τον οπαδό του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Δεν είναι δουλειά, δεν είναι κονόμα... Είναι η τρέλα μου. Είναι η αγάπη μου...

Ασπρόμαυρα μανιφέστα με κάτι από Μάρκος

baron

• Guest

Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης".

Ξεφτιλισμένα τομάρια. Ποσο πιο χαμηλά γαμώ τα πάντα σας

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ανακοινωση θα βγαλει γιατι πρεπει να βγαλει ωστε να ειναι καλυμενος.απο εκει και περα οτι συννενοηση γινει με τους οργασνωμενους.ουτως η αλλως μην περιμενετε απο τον απλο κοσμο να παρευρεθει. δεν θα το εκανε ετσι και αλλιως.

ΕΤΣΙ . Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΞ ΑΚΟΗΣ.

ΥΓ:ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
ο ΠΑΟΚ υπάρχει ενώ είχε 7 χρονια παρανοϊκό πρόεδρο και 10 χρονια κλεφτες μεγαλομετόχους...ποσες μαλακίες ακόμη θα ακούσουμε από το μοντέλο διοίκησης, δημοσιογράφων-παλαιμαχων ποδοσφαιριστών-και φίλων κατσαρή....
petrov   :thumbok:  είχε πει κάποτε ένας αδερφός...ο ΠΑΟΚ δεν είναι 2 ώρες μια κυριακή πηγαίνουμε και τελειώνει,ο ΠΑΟΚ έχει επίπτωση σε όλη μας τη ζωή... ακουγόμαστε βαθιά όμως, σε αυτούς που ασχολούνται από επάγγελμα με τον ΠΑΟΚ η τον βλέπουν ως ανώνυμη εταιρία...δυστυχώς όλο και σε περισσότερο κόσμο μας περνάνε ότι είναι πελάτης και εκεί υπάρχει και ο διχασμός ανάμεσα στον κόσμο μας,όταν υπάρχουν θέματα ηθικής.

konkamp και bane από τη να είναι καλυμμένος?
ακόμη δεν την έχει καταλάβει η διοίκηση ότι το παιχνίδι είναι στημένο και οι αποφάσεις παίρνονται πριν γίνουν τα επεισόδια και τα πρωταθλήματα πριν γίνουν τα παιχνίδια?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Τι την ηθελες την τελευταια προταση στην ανακοινωση ρεεεεεε..

Οποια δικια κι αν εχει ή ψαχνει αυτη η διοικηση τα χανει με αυτα τα καραγκιοζιλικια. Κριμα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν πάει σε μας η τελευταία πρόταση ρε παιδιά...
το ίδιο η κάτι παρόμοιο είπαν την παρασκευή όταν εκδικάστηκε η έφεση...
ότι και καλά θα χάσουμε πολλά λεφτά από τα έσοδα και θα είναι δύσκολα να συνεχίσει ο πρόεδρος κτλ...
βεβαια τον έγραψαν κανονικά...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
ότι και καλά θα χάσουμε πολλά λεφτά από τα έσοδα και θα είναι δύσκολα να συνεχίσει ο πρόεδρος κτλ...
βεβαια τον έγραψαν κανονικά...
Γιαυτό τον πάω τον Ζαγοράκη, κάνει πάντα το ιδιο λάθος πάνω απο 2 φορές ;D

Offline lik4

• Αλλαγή
η διοικηση δικασε την ομαδα πριν ακομα ερθει η τεταρτη....