Υπάρχουν όμως και αυτοί που δε συμβιβάζονται.
Αυτοί που δεν πουλιούνται.
Αυτοί που δεν παραδίνονται.
Αυτοί που δε λυγίζουν στον πόλεμο.
Αυτοί που επιλέγουν να αντισταθούν...
Ίσως τα λόγια μας να ακουστούν ιδεαλιστικά, αλλά για μας, όπως και για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αυτό είναι ΠΑΟΚ:
ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ...
ΠΑΟΚ για μας σημαίνει αντίσταση στο κατεστημένο.
ΠΑΟΚ σημαίνει αξιοκρατία. ΠΑΟΚ σημαίνει παλικαριά
ΠΑΟΚ σημαίνει αντριλίκι... ΠΑΟΚ Σημαίνει μαγκιά...
ΠΑΟΚ σημαίνει κόλαση για τους κρατούντες, για τους γλύφτες του παρασκηνίου, για το ψευδοκράτος των Αθηνών.
Είμαι ΠΑΟΚ εγώ. Είμαι ο Ρομπέν των αδικημένων και όποιος έρχεται στη Θεσσαλονίκη από τους κρατούντες τα σκήπτρα του παρασκηνίου θα την πληρώνει. Έχω κόσμο, έχω ιστορία, έκανα αγώνες που τους πλήρωσα με αίμα, έχω περηφάνια μέσα μου, έχω μαγκιά. Γι αυτό είμαι ΠΑΟΚ. Για όλα αυτά. Αλλιώς θα ήμουνα κάτι άλλο.
Δεν έγινα για να παίρνω κύπελλα η πρωταθλήματα. Έγινα ΠΑΟΚ για να μην είμαι τσιράκι κανενός... Έγινα ΠΑΟΚ για να είμαι ελεύθερος, ανεξάρτητος, αδέσμευτος...
Και τον παράγοντα μου που θα πάει να μπλέξει τον ΠΑΟΚ σε δρόμους ολισθηρούς και ύποπτους, θα τον κυνηγήσω αλύπητα, θα του πάρω το κεφάλι και θα το παίζω με τους φίλους μου μπάλα στην Πρόξενου Κορομηλά!
Για μένα τον οπαδό του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Δεν είναι δουλειά, δεν είναι κονόμα... Είναι η τρέλα μου. Είναι η αγάπη μου...
Ασπρόμαυρα μανιφέστα με κάτι από Μάρκος