Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 620755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
χιλια κακα εχει η διοικηση (ζαγοράκης) αλλα να θυμομαστε οτι ειτανε ποδοσφαιριστης και όχι παράγοντας οποτε να μην περιμενουμε και πολλα σε αυτο το επιπεδο. το βασικο κακο ειναι οτι δεν μαθαινει απο τα λαθη του ίσως καποια πραγματα θα επρεπε να τα κανουμε μονοι μας παρακαμπτωντας την διοικηση όπως π.χ η προστασια της ομάδας απο τα κοράκια ή προλαμβάνοντας καποιες στημενες αποφάσεις τις δικαιοσύνης

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ζαγορακη καληνύχτα, πήρε ο γαυρος τον τζιμπουρ και ΕΣΥ ακόμα σκέφτεσαι αν πρέπει να κανείς προταση;Γαμα μας ρε πουστη μου!

και γι αυτο "καληνυχτα ζαγορακη"?
λυσσα με τον υπερτιμημενο τζιμπουρ που ο μπεος τον ειχε παρει ελευθερο απ το αιγαλεω και κοροιδεψε τα χανουμια και τον πουλησε 3 μυρια. σιγα τις εμφανισεις που εκανε με το αεκ. τη μια μαλωμενος την αλλη τσατισμενος

ο ΠΑΟΚ παιζει ΟΛΑ τα σημαντικα ματς με 1 ΕΝΑ σεντερ φορ

και εχει
1. ζλαταν , που δε φευγει και οταν παιζει κλεινει σπιτια
2. θερμοσιφωνα, που θα τον εχουμε αλλα 3 χρονια στη βασικη ενδεκαδα
3. κλαους, που θελουμε να τον βλεπουμε να παιζει
4. φιλομενο, που ειναι παλτο αλλα δεν ξεκουμπιζεται
5. παπαζογλου,  που ειναι παλτο αλλα δεν ξεκουμπιζεται

και θελουμε ΚΑΙ τον τζεμπουρ? να μην παιξει μια φορα και να τα κανει ολα πουτανα?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ για τον Αλγερινό...αν ερχόταν δεν θα έλεγα όχι αλλά και το γεγονός ότι δεν ήρθε μου είναι αδιάφορο και δεν κρίνω τη Διοίκηση..
Απ'ότι καταλαβαίνω είμαστε σε κατάσταση αλλαγής διοίκησης. Επιτέλους! Να φύγουν οι προδότες!
Βρε καλέ μου άνθρωπε...ποιός μίλησε για προδότες?Εγώ δεν θεωρώ κανένα προδότη,ωστόσο,αν καταφέρουμε και μας τιμωρήσουν πριν τον επαναληπτικό, άποψή μου είναι ότι η ιστορία θα υποδηλώνει μεγάλη αδυναμία χειρισμού σε βαθμό που μπορεί να χαρακτηριστεί και ύποπτη...προφανώς θα υπάρξει τιμωρία...θεωρώ όμως απαραίτητη την αναβολή,επαναλαμβάνω την αναβολή της εκδίκασης πριν τον επαναληπτικό...αν μετά καταφέρουμε και δεν μας τιμωρήσουν,ακόμα καλύτερα....πρέπει να επιδιώξουν τουλάχιστον αναβολή...εγώ γενικότερα δεν κατηγορώ τη Διοίκηση εύκολα διότι δεν έχω λόγο ούτε είμαι κολλημένος,αν και έχει κάνει λάθη...αλλά η μη επίτευξη αναβολής της συγκεκριμένης εκδίκασης στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα είναι κατά τη γνώμη μου δείγμα απόλυτης αδυναμίας...πως να το κάνουμε...αν αναβληθεί και παίξει η Ομάδα με κόσμο τότε Οκ,απλά πράγματα....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
οι παικτες τελικα πληρωθηκαν? και αν ναι ποσο πια ειναι το υπολοιπο
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
που μενεις να στειλει η ΠΑΕ αναλυτικο ραπορτο.τι πληρωσε τι εχει να δινει και ποτε. εκτος αν θελεις να το βγαλουν οι αρδ που κατηγορεις οτι ξεκατινιαζουν τον ΠΑΟΚ. για ΑΕ μιλαμε παιδια με μετοχους. αν εισαι μετοχος και θελεισ στοιχεια περνας και τα παιρνεις ειναι πολυ απλα:)

Athinaios--4

• Guest
Φίλε Nikos1967 η γνώμη μου είναι ότι από την στιγμή που πήρες το χ εκεί μέσα θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τιμωρηθούμε. Συμφωνώ ότι η διοίκηση μας θα πρέπει από την πλευρά της να κάνει τα πάντα για να ανβληθεί η εκδίκαση.
Αν γείρει όμως η πλάστιγγα υπέρ του μαρινάκη δε θα δείχνει αδυναμία του Ζαγοράκη. Θα δείχνει ότι ο μαρινάκης έχει δύναμη και παρασκηνιακή που δε μπορούμε να χτυπήσουμε δυστυχώς. Ο Ζαγοράκης δυστυχώς όσους γνωστούς και να έχει στο θέμα του παρασκηνίου μετράει το χρήμα. Άσε που οι άλλοι οργανώνουν κατάσταση εδώ και δεκαετίες. Ακόμα και να είχες τώρα δύναμη οι άλλοι έχουν στημένο μαγαζί στο παρασκήνιο. Η παράγκα έγινε οικοδομικό τετράγωνο και δεν το ρίχνεις με στρακαστρούκες.

Από την άλλη η γνώμη μου είναι ότι ο κόσμος τώρα θα έπρεπε να κινητοποιηθεί. Να περάσει το μήνυμα με οποιονδήποτε τρόπο ότι ενδεχόμενη τιμωρία θα φέρει πόλεμο. Το πως μαλλον πρέπει να το σκεφτούν οι συνδεσμοι. Εμένα η πρόταση μου είναι κλείσιμο δρόμου για απλή προειδοποίηση. Και δε μιλάω για στενό μέσα στην πόλη. Μιλάω να κλείσεις τα Μάλγαρα για 1 ώρα (γιατί δεν σου φταίνε και σε τίποτα οι οδηγοί που είναι στον κωλόδρομο και τον χρυσοπληρώνουν και από πάνω).

Και προειδοποίησε ότι σε περίπτωση τιμωρίας θα κοπεί η Ελλάδα στα 2.

Athinaios--4

• Guest
που μενεις να στειλει η ΠΑΕ αναλυτικο ραπορτο.τι πληρωσε τι εχει να δινει και ποτε. εκτος αν θελεις να το βγαλουν οι αρδ που κατηγορεις οτι ξεκατινιαζουν τον ΠΑΟΚ. για ΑΕ μιλαμε παιδια με μετοχους. αν εισαι μετοχος και θελεισ στοιχεια περνας και τα παιρνεις ειναι πολυ απλα:)

Δε μπορώ να συμφωνήσω παραπάνω

Offline liakos

• Αποστολή
  • **

Πάντως για έναν οπαδό - πελάτη της ΑΕ - που είναι ανικανοποίητος από τις υπηρεσίες της ΑΕ (χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα από το Μάιο), και δεν ψάχνει στοιχεία για να καταδικάσει τη διοίκηση, αλλά θέλει να πειστεί ότι η διοίκηση αξίζει την εμπιστοσύνη του (και τα χρήματα του), ερωτήματα σαν αυτά του XIOS4 είναι απόλυτα λογικά.

Athinaios--4

• Guest
Ναι αλλά το θέμα είναι να θέτουμε ερωτήματα τα οποία μπορούν να πάρουν απαντήσεις. Και τις απαντήσεις ο καθένας μπορεί να τις πάρει με τον τρόπου που περιέγραψε ο φίλος παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι ράδιο αρβύλα που ακουσε κπαοιος στο ράδιο ή διάβασε κάποιος κάπου.

Βέβαια τώρα ξ κατάσταση έχει απλοποιηθεί πολύ. Όταν βάζεις τον εαυτό σου στην θέση του πελάτη που δεν ικανοποιείται απο τις υπηρεσίες της εταιρείας μπορεί να σου απαντήσει ο άλλος άλλαξε εταιρεία που αγοράζεις προιόν. Γιαυτό στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Επιμένω όμως ότι όταν κάποιος έχει ερωτήματα μπορεί σαν μέτοχος να πάρει ΟΛΕΣ τις απαντήσεις του.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Πάντως για έναν οπαδό - πελάτη της ΑΕ - που είναι ανικανοποίητος από τις υπηρεσίες της ΑΕ (χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα από το Μάιο), και δεν ψάχνει στοιχεία για να καταδικάσει τη διοίκηση, αλλά θέλει να πειστεί ότι η διοίκηση αξίζει την εμπιστοσύνη του (και τα χρήματα του), ερωτήματα σαν αυτά του XIOS4 είναι απόλυτα λογικά.

τα υπολοιπα για μετοχους και οτι οποιος θέλει μπορει να βρει τα στοιχεία , ας μας τα πει καποιος που ξερει να διαβαζει ισολογισμούς.αν ξερεις εσυ ψαξε αν εχεις την καλοσυνη και δώσε μια απαντηση σε αυτό που ρώτησα.Πιστευω να ενδιαφέρει και εσένα

Υ.Γ. μόνο σε παρακαλώ αλλαξε το ύφος που γράφεις

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
δεν επιτιθεμαι στον φιλο, απλα αυτα που ζηταει δεν γινεται να τα δημοσιοποιει.ηδη ειναι η μονη ΠΑΕ και ισως και ΑΕ που δινει τοσα στοιχεια δημοσιως ενω ηταν υποχρεωμενη να δινει απλα εναν ισολογισμο. και ναι καλα κανει και δινει γιατι εμεις πληρωνουμε και εμεις πρεπει να ξερουμε. αλλα δε γινεται να ξεκατινιαζεται η ΠΑΕ στο οικονομικο γιατι δεν μπορει με αυτο τον τροπο να προσελκυσει ουτε χορηγους ουτε και πολλα αλλα. η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι η μονη ΠΑΕ με 11.000 μετοχους.11.000 ανθρωποι και 3000 μελη του Ερασιτεχνη μπορουν μονοι ή σε ομαδες να περασουν μια βολτα απτο λογιστηριο της ΠΑΕ και να ζητησουν πληρη ενημερωση.

υγ Ακουμε για απληρωτους επι μηνες, αλλα κανεις δεν κανει προσφυγη.και κανεις δε θελει να φυγει.ας κανει προσφυγη να διεκδικησει δεδουλευμενα και μη, ουτως η αλλως θα τα παρει και ας παει στην Ευχη της παναγιας. ΠΟΙΟΣ?....

Ο ΚΑΝΕΙΣ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
οι παικτες τελικα πληρωθηκαν? και αν ναι ποσο πια ειναι το υπολοιπο

στον λιμπερο ο τζορμπατζογλου αναφερε οτι πληρωθηκαν  αλλα δεν εξοφληθηκαν..........μενουν καποιοι υπολοιποι (λιγοι)  μηνες του 2010
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Η δική μου η τοποθέτηση ήταν ούτως ή άλλως πιο γενική, και δεν αφορούσε συγκεκριμένη απορία.
Ειδικότερα έχω ξαναγράψει ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις της ΠΑΕ για τα οικονομικά της. Δεν πρόκειται να πάω στο λογιστήριο, ούτε στη γενική συνέλευση των μετόχων για να ζητήσω εξηγήσεις που αμφιβάλλω αν θα με πείσουν. Απλά θα σταματήσω να στηρίζω τη συγκεκριμένη διοίκηση. Αυτό είναι και το πνεύμα των ανακοινώσεων πολλών συνδέσμων, με τις οποίες φυσικά συμφωνώ.

Τώρα αν ήθελα να τους πάω στα δικαστήρια για κακοδιαχείριση, ή σκεφτόμουν να επενδύσω τις αποταμιεύσεις μου, θα έκανα αυτά που λες. Αλλά δεν θα κάνω και due diligence για 500 ευρώ.

Υ.Γ @XIOS4, το ύφος μου δεν είναι ειρωνικό, και όπως βλέπεις συμφωνώ με το πνεύμα της απορίας σου

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
λιακο απευθυνοταν στον georget που εγραφε να μου στειλει η παε τις απαντησεις στη διευθυνση στο σπιτι μου

ασφαλως και δεν εννοουσα εσενα φιλε

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Φίλε Nikos1967 η γνώμη μου είναι ότι από την στιγμή που πήρες το χ εκεί μέσα θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τιμωρηθούμε. Συμφωνώ ότι η διοίκηση μας θα πρέπει από την πλευρά της να κάνει τα πάντα για να ανβληθεί η εκδίκαση.
Αν γείρει όμως η πλάστιγγα υπέρ του μαρινάκη δε θα δείχνει αδυναμία του Ζαγοράκη. Θα δείχνει ότι ο μαρινάκης έχει δύναμη και παρασκηνιακή που δε μπορούμε να χτυπήσουμε δυστυχώς. Ο Ζαγοράκης δυστυχώς όσους γνωστούς και να έχει στο θέμα του παρασκηνίου μετράει το χρήμα. Άσε που οι άλλοι οργανώνουν κατάσταση εδώ και δεκαετίες. Ακόμα και να είχες τώρα δύναμη οι άλλοι έχουν στημένο μαγαζί στο παρασκήνιο. Η παράγκα έγινε οικοδομικό τετράγωνο και δεν το ρίχνεις με στρακαστρούκες.

Από την άλλη η γνώμη μου είναι ότι ο κόσμος τώρα θα έπρεπε να κινητοποιηθεί. Να περάσει το μήνυμα με οποιονδήποτε τρόπο ότι ενδεχόμενη τιμωρία θα φέρει πόλεμο. Το πως μαλλον πρέπει να το σκεφτούν οι συνδεσμοι. Εμένα η πρόταση μου είναι κλείσιμο δρόμου για απλή προειδοποίηση. Και δε μιλάω για στενό μέσα στην πόλη. Μιλάω να κλείσεις τα Μάλγαρα για 1 ώρα (γιατί δεν σου φταίνε και σε τίποτα οι οδηγοί που είναι στον κωλόδρομο και τον χρυσοπληρώνουν και από πάνω).

Αδελφέ,η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι δύσκολη...με μία απλή γαστρεντερίτιδα του δικηγόρου η υπόθεση μπορεί να αναβληθεί...δεν είναι rocket science...αν δεν το κάνουν γιατί ''χαμηλά η μπάλα'' ή για λόγους ''τάξης'' ή γιατί δεν ξέρω τι φοβούνται, τότε δεν...έτσι νομίζω

Offline Vorious

• Αλλαγή
δεν ξερω τι τροποι υπαρχουν για να αναβαλεται μια δικη, εγω ξερω οτι οταν ειναι να δικαστει κατι προς οφελος μας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ χρονια λογω αναβολων μεχρι να το ξεχασουμε

βρειτε τροπο να παιξουμε με κοσμο με τη γαυρινα, αλλιως αλλαξτε επαγγελμα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

bagos1

• Guest
δεν ξερω κατα ποσο ειμαστε σιγουροι οτι αν εκδικαστει η υποθεση θα υπαρχει και αμεση τιμωρια, μην ξεχναμε το ματς αελ κουλα που διακοπηκε και ακομα δεν εχει εκδωθει ποινη που κανονικα ειναι μηδενισμος και - βαθμοι

Offline gagas

• Αλλαγή
η εκδιακαση υποθεσεων που αφορουν το κυπελλο ελλαδος δεν εχει καμια σχεση με την superleague και την πειθαρχικη επιτροπη της..

baron

• Guest

Αν γείρει όμως η πλάστιγγα υπέρ του μαρινάκη δε θα δείχνει αδυναμία του Ζαγοράκη. Θα δείχνει ότι ο μαρινάκης έχει δύναμη και παρασκηνιακή που δε μπορούμε να χτυπήσουμε δυστυχώς.

Αυτά που γράφουμε να έχουν κάποια λογική , έτσι?

Η Δύναμη του ενός είναι η αδυναμία του αλλου. Αυτά είναι νομοι της φύσης και των ανθρώπων. Δεν θα γράφουμε αλλοπρόσαλλα μονο και μονο για να βγαίνει ο Ζαγοράκης λάδι.

Εάν τιμωρηθούμε δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ούτε η πιο τρανταχτή περίπτωση. Ανέκαθεν ερασιτέχνες οι διοικούντες μας. Χωρίς τσαγανό προσωπικό αλλα κυρίως χωρίς γνώση της δυναμικής που μπορείς να ανάπτυξης ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Το όλο θέμα όμως είναι άκαιρο και άσκοπο. Στο mats με τον γαύρο θα έχουμε κόσμο κανονικά. θα το πάμε από αναβολή σε αναβολή και τέρμα. Αλλα την καμπάνα δεν την γλιτώνουμε.##

Παρακάτω: Όταν προτείνουμε κινητοποιήσεις καλά είναι να θυμόμαστε pies είναι οι ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ μας.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΛΟΓΟ ΕΝΟΣ MATS ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

Να ξέρουμε τι είναι σημαντικό και τι είναι ΠΙΠΕΣ.

Και το τελευταίο: Να κόψουμε την ελλάδα στα δυο? Σιγά τα ουέ! 60 χρονια γαμήσει τραβάει η ελλάδα και βρήκαμε λόγο να κόψουμε την χωρα στα δυο λόγου ενός mats ποδοσφαίρου ενώ γύρω μας επικρατεί το χάος?

Σιγά με τα παχιά τα λόγια. Πάτε παίξτε το ΠΡΟ  ΠΩ σας τώρα, ας μοιράσουμε της μετοχές του ΠΑΟΚ μέσο τραπέζης του βγενόπουλου, αγοράζοντας τις εφημερίδες τους και παρακολουθώντας τα κανάλια τους , και ένα δισεκατομμύριο αλλα όμορφα και σημαντικά.

Έλεος ρε πούστη μου.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
η εκδιακαση υποθεσεων που αφορουν το κυπελλο ελλαδος δεν εχει καμια σχεση με την superleague και την πειθαρχικη επιτροπη της..

δεν ξερω κατα ποσο ειμαστε σιγουροι οτι αν εκδικαστει η υποθεση θα υπαρχει και αμεση τιμωρια, μην ξεχναμε το ματς αελ κουλα που διακοπηκε και ακομα δεν εχει εκδωθει ποινη που κανονικα ειναι μηδενισμος και - βαθμοι
Μιλάμε για την εκδίκαση της ιστορίας με τον γαύρο του Βόλου...αν εκδικασθεί την επόμενη Τρίτη,η τιμωρία θα ισχύσει για τον επαναληπτικό με γαύρο...άσχετα με τη διοργάνωση που αφορά μια τιμωρία, αυτή ισχύει για το παιχνίδι (οποιασδήποτε διοργάνωσης) που θα γίνει στις επόμενες 5 ημέρες...
« Last Edit: January 23, 2011, 02:04:42 by Nikos1967 »