Αν γείρει όμως η πλάστιγγα υπέρ του μαρινάκη δε θα δείχνει αδυναμία του Ζαγοράκη. Θα δείχνει ότι ο μαρινάκης έχει δύναμη και παρασκηνιακή που δε μπορούμε να χτυπήσουμε δυστυχώς.
Από την άλλη η γνώμη μου είναι ότι ο κόσμος τώρα θα έπρεπε να κινητοποιηθεί. Να περάσει το μήνυμα με οποιονδήποτε τρόπο ότι ενδεχόμενη τιμωρία θα φέρει πόλεμο. Το πως μαλλον πρέπει να το σκεφτούν οι συνδεσμοι. Εμένα η πρόταση μου είναι κλείσιμο δρόμου για απλή προειδοποίηση. Και δε μιλάω για στενό μέσα στην πόλη. Μιλάω να κλείσεις τα Μάλγαρα για 1 ώρα (γιατί δεν σου φταίνε και σε τίποτα οι οδηγοί που είναι στον κωλόδρομο και τον χρυσοπληρώνουν και από πάνω).
Και προειδοποίησε ότι σε περίπτωση τιμωρίας θα κοπεί η Ελλάδα στα 2.
Αυτά που γράφουμε να έχουν κάποια λογική , έτσι?
Η Δύναμη του ενός είναι η αδυναμία του αλλου. Αυτά είναι νομοι της φύσης και των ανθρώπων. Δεν θα γράφουμε αλλοπρόσαλλα μονο και μονο για να βγαίνει ο Ζαγοράκης λάδι.
Εάν τιμωρηθούμε δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ούτε η πιο τρανταχτή περίπτωση. Ανέκαθεν ερασιτέχνες οι διοικούντες μας. Χωρίς τσαγανό προσωπικό αλλα κυρίως χωρίς γνώση της δυναμικής που μπορείς να ανάπτυξης ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Το όλο θέμα όμως είναι άκαιρο και άσκοπο. Στο mats με τον γαύρο θα έχουμε κόσμο κανονικά. θα το πάμε από αναβολή σε αναβολή και τέρμα. Αλλα την καμπάνα δεν την γλιτώνουμε.##
Παρακάτω: Όταν προτείνουμε κινητοποιήσεις καλά είναι να θυμόμαστε pies είναι οι ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ μας.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΛΟΓΟ ΕΝΟΣ MATS ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.Να ξέρουμε τι είναι σημαντικό και τι είναι ΠΙΠΕΣ.
Και το τελευταίο: Να κόψουμε την ελλάδα στα δυο? Σιγά τα ουέ! 60 χρονια γαμήσει τραβάει η ελλάδα και βρήκαμε λόγο να κόψουμε την χωρα στα δυο λόγου ενός mats ποδοσφαίρου ενώ γύρω μας επικρατεί το χάος?
Σιγά με τα παχιά τα λόγια. Πάτε παίξτε το ΠΡΟ ΠΩ σας τώρα, ας μοιράσουμε της μετοχές του ΠΑΟΚ μέσο τραπέζης του βγενόπουλου, αγοράζοντας τις εφημερίδες τους και παρακολουθώντας τα κανάλια τους , και ένα δισεκατομμύριο αλλα όμορφα και σημαντικά.
Έλεος ρε πούστη μου.